|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie styczniowo - lutowe 2013 - cz. XXIII
Nawijko, ja kiedyś w góry jechałam, czas - 3h, pociag jechał 7,5h
bo trakcje ukradli.
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Misiaeel jak w przedszkolu? Neti wspolczuje,tez by mnie to wkurzylo... Mala ojej,oby noga szybko przestala bolec. Bokeh ja mysle,ze to jednak rodzice i zrozumieja. Kiedy wracaja? Fewciu witaj ![]() Ellmi jak sie czujesz? I w ogole ciekawe,jak Majulmi... |
|
|
|
#93 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ma któraś może takie łóżko dla dziecka? http://allegro.pl/lozko-dzieciece-pa...524785106.html I jeszcze mam pytanie co do materaca. Ten piankowy, który jest dołączony do łózka bardzo złyjest? nie widzę tego łóżka bez materaca. No i jak ten piankowy zły to jaki kupić? Kokos, gryka czy lateks? Czy jeszcze jakiś inny?
|
|
#94 |
|
Lurker ;)
|
Laski czytalyscie, syn mlodego Chajzera zginal w wypadku
9 latek.
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam, masakra... bardzo mi go szkoda, jedyny syn. Kurde, tzt zgubił portfel :/// wszysciutkie dokumenty...............i 20zl.
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Gojka, a nie wolisz wziąć pełnowymiarowego łóżka? 190cm? niewiele droższe, a w razie W można się na nim normalnie położyć. Powiem ci, że nieraz, gdy któraś dziewczynka chora, i śpi ze mną czy z tatą, to drugi dorosły idzie normalnie spać tam.
Piankowy - do wywalenia, z reguły dziadostwo. My mamy sprężynowe. |
|
|
|
#97 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pociągami już tak jest, byle deszcz, mróz -2 i już stoją :/ Cytat:
![]() Moje dziecko nie przestaje mówić Buźka jej się nie zamyka. Non stop coś plecie. Wczoraj np. tż coś się zdenerwował a Blanka do niego "Tatuś spokojnie, wiem, że jesteś zły, ale wszystko będzie dobrze"
|
||
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka-ja mam bardzo identyczne łóżko
Co do materaca to mamy najzwyklejszy ale z dobrymi opiniami. Kosztował nie całe dwie stówki. Jest średnio twardy i bardzo dobrze się na nim śpi. Zamierzamy sobie kupić taki sam do sypialni niebawem. Bo teraz mamy sprężynowy ale one po czasie się wyrabiają-wiadomo. Debrah-ogromne gratulacje
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak nasz nowy przedszkolaczek dzis?
![]() Czytalam o Chajzerze, straszne...
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas tak samo, Amela ciągleeeeeeeeeee mówi, co mnie cieszy, kocham to, kocham jak mi coś opowiada, to jest mega fascynujące i wzruszające, ostatnio tzt w delegacji i mówi ok, Amelka musi tatuś konczyć a Amelka ..tatuś, nie końc.. kocham Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#101 |
|
Lurker ;)
|
Ktoras pisala o tym, ze dziecko co chwile pyta czy rodzic " widzi" cos tam
To u nas to jest non stop. Pokazuje jej cos z Myszka Minnie( wczoraj ogladalysmy plecaczki) a ta co chwile, przy kazdej sztuce : Minnie widzisz? Patrz Minnie widzialas!! Albo jechalismy do mojej mamy, tz siedzial w tramwaju przed nami, a ta co 5 minut patrz tatus jest! ![]() Teraz nie bede jej widziec caly tydzien roboczy, bo mam popoludniowki Dzis pierwszy raz po 2 tygodniach choroby poszla do zlobka i nawet sie nie obejrzala za mna... I przez chorobe mamy regres nocnikowy I tez szukam lozka nowego dla malej Ostatnio caly czas spi z nami, juz mam dosc...Misia jak pierwszy dzien?
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Hania dzisiaj od 10 do 13. Weszła do swojej sali to oczy jak 5 zł i takie woow;p mogła mieć swoje zabawki to rzuciła je od razu i poleciała do kółeczka. Pożegnała się ze mną, dała buziaka ale jeszcze jak zobaczyła, że wychodzę to podleciała i mocno przytuliła ![]() ![]() Chwilę podsłuchałam po drzwiami ( ) to dziewczynki zaczęły Jej opowiadać, że idą zaraz na plac zabaw wszyscy na zjezdzalnie i opowiedz Hani- to super, lubię zjezdzać
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
A i chyba mam odpieluchowane dziecko - 5 sucha noc, czyli mogę się nieśmiało cieszyć? Sika rano , sama się obsługuje.
Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, grautulacje z odpieluchowania
Amela w nocy jeszcze sie nie zsiusiała, ale wiadomo nie móie że wpadki nie bedzie... zawsze ale to zawsze przed snem idzie na nocnik. Jak Twoje Kp? ja sobie juz nie wyobrażam kp Amelki ;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2015-07-20 o 10:59 |
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
A ja załamkę mam, odpieluchowana pięknie, na noc też, ale... kupę wali w majtki.
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka, jestem stylistka paznokci i kosmetyczka.
|
|
|
|
#108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o Chajzerze wczoraj czytałam, myślałam, że to głupi żart ale niestety nie ![]() Cytat:
martwi mnie jedynie, że czasami bardzo długo trzyma:/
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
O,my właśnie taki mamy. Kupiliśmy na agito-zobacz może tam dostaniesz taniej. Tak jak pisałam my daliśmy 200zł niecałe.
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokażę Wam co moja córka zażyczyła sobie do przedszkola (kitkę
i wczorajsze szaleństwa z Tatusiem ![]() Debrah czasami np zrobi siuiu tylko 4 razy na dzień. wydaję mi się, że to mało?
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2015-07-20 o 11:20 |
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Mała aż mnie zabolało...
Hje to brawa dla Poli za postępy ![]() Misia kciuki za pierwszy dzień! Bokeh ja myślę, że rodzice zrozumieją, zadowoleni raczej nie będą, ale wątpię, żeby po tym wszystkim doradzali Ci, żebyście się jakoś dogadali Gojka ja też bym wzięła większe (a właściwie to wzięłam )Meneq super dzień! I Yae się nie bała nic takich dużych zwierząt? Masz jakieś zdjęcie z kangurami? ![]() U nas też od ponad dwóch tygodni codziennie rano pielucha sucha, także chyba się udało ![]() Kurde, tak piszecie, że Wasze dzieci się cieszą, że idą się gdzieś bawić do innych dzieci, a u nas wręcz przeciwnie. Strasznie nieśmiała mi się córka zrobiła, jak gdzieś idziemy to się od razu upewnia czy będą ją trzymać i zaznacza, że do dzieci nie pójdzie. Nie wiem skąd się to wzięło. |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też w sobotę zgubił, ale wypadł mu przy kasach w Castoramie i ktoś oddał do recepcji. Miał tyle szczescia, ze się odnalazł. A mowiłam, żeby wykładał portfel i dokumenty do kieszeni z boku. Po co słuchać żony, lepiej się samemu przekonać.
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś tutaj ma może czytnik e-booków Kindle ? Chyba dojrzewam do decyzji o zakupie. Lubię mieć książki w papierowej wersji <3 ale to też trzeba mieć miejsce. Dużo modeli jest i duży rozrzut cen a nie wiem czym się różnią ? Jesteście w stanie coś podpowiedzieć?
Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;52139627]A ja załamkę mam, odpieluchowana pięknie, na noc też, ale... kupę wali w majtki.[/QUOTE]
Szaja u nas to samo w sobotę jadł śniadanie bez majtek w swoim foteliku,nagle wola ubierz mi majtki,myśle oho bedzie kupa,podnoszę łobuza a tam juz cześć kupy w foteliku a szybko go do ubikacji i tak skończył, liczyłam na to,ze dzieki temu sie przełamie,ale gdzie tam kolejne kupy dalej w majtyO wlasnie znowu mamy kupę w majtach i wola zeby go umyć i przebrać! Dziewczyny dziekuje za opinie o Vojcie. |
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam kindle paperwhite 2 a różnią się pamięcia głównie, podświetlaniem, reklamami. nie powiem Ci ile ma mój, bo nie wiem (tż to ogarnia) ale obecnie mam na nim 5 książek i jeszcze kupe miejsca. mam podświetlanie, więc jak jest zupełnie ciemno w pokoju spokojnie można czytać i oczy nie bolą. można to sobie zresztą regulować. jak kupisz od razu weź etui. jest bardzo wygodne bo zamykając etui, kindle od raz się wyłącza, tzn usypia i baterii nie czerpie.
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2015-07-20 o 11:55 |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale mnie zdołowała wiadomość o synu Chajzera Straszne....Byłam w urzędzie. Jutro o 7.30 przyjdzie komisja ocenić nasz remont. Boje się.
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
A który model ?
I nie wiecie może jak jest z dostępnością książek Ale takich np podręczników, pozycji naukowych itp jak na moje studia ? Czy są jakieś e-księgarnie albo coś takiego nie wiem , żeby sprawdzać czy są też e-wydania czegoś? Głównie o to mi się rozchodzi, że kupie a tam guzik - nie ma. Często te książki to grube tomiska , taki Kindle byłby wygodny strasznie. Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od tego sprzedawcy, tylko to było dawno wtedy sprzedawał razem z etui - http://allegro.pl/4w1-slim-futeral-e...163568257.html książki są w formacie mobi. i kupisz głównie w księgarniach internetowych i amazonie. ale nie wiem jak to z podręcznikami:/
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;52139627]A ja załamkę mam, odpieluchowana pięknie, na noc też, ale... kupę wali w majtki.[/QUOTE] U nas jakn nastanie cisza i młody zniknie z pola widzenia to znaczy ze s.r.a w nachy . Juz z daleka j ad k krzyczę "co robisz?". To słyszę " nic! Nie Idź Tu. Nueidz"... wiadomo ![]() Cytat:
A jak mama? Mam jeszcze pytanie w w sprawie sadzenia drzewek .. ktos coś? Chciałam się odrodzić ale myślę czy obok tu w narożniku działki posadzić może kilka iglakow. . Albo brzozy (uwielbiam).. I czy któraś ma takie drzewo CATALPA ? (chyba dobrze napisałam)-jeśli tak to proszę o opinie. Drzewo fajnie i dające cień. Do tego pięknie pachnie gdy kwitnie. .
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

bo trakcje ukradli.

czy wasi synowie też kiedy tylko ściąga się pampersa to lapali się za fiutka i jajka ?????

jadłam chyba najlepszego pstrąga w życiu 
stresuje się:/ chociaż moje Dziecko doczekać się nie może, zobaczymy. wie, że będą dzieci, że mama zaprowadzi i powie papa Haneczko i wróci niedługo
powtarzamy to jak mantrę od tygodni ;p 
9 latek.

) to dziewczynki zaczęły Jej opowiadać, że idą zaraz na plac zabaw wszyscy na zjezdzalnie i opowiedz Hani- to super, lubię zjezdzać