|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szatnia, prysznic na basenie, ale jak wypada?
Zastanawia mnie jedno.
Naprawdę. Dlaczego na basenach nie ma zasłonek? Dlaczego jest taki dziwny więzienny rytuał wspólnych pryszniców? Dlaczego w takim razie kabiny w WC są osobno, skoro wszyscy mamy to samo i nie ma czego się wstydzić?Borze, nie chodzę na basen, bo nie dość, że ten obrzydliwy chlor, ludzkie śluzy stąd i owąd pływające w wodzie, to jeszcze brak jakiegokolwiek komfortu psychicznego, że mogę się rozebrać i nikt przypadkiem nie zobaczy mojej waginy. Której widok zarezerwowany jest dla mnie, mojego partnera i lekarza. A jeśli myślicie, że większość ludzi myje się dokładnie przed wejściem na basen to...ten, smacznego.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
naprawdę masz aż taką fobię, żeby schizować przez majtki noszone maksymalnie minutę, muśnięte płynem i zmyte wodą spod prysznica? może basen po prostu nie jest miejscem dla ciebie? |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
To także. Zaraz pewnie Farmakopea napisze, że jak to? Przez pół godziny to się tam zdąży tyle bakterii namnożyć. Ale zwróćmy uwagę na to, że ktoś może się wypucować jak ten pucuś glancuś na golaska, iść do sauny na pół godziny, a później na basen, no i jak wydzieliną w mordę strzelił, no.
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kto chodzi prosto z sauny do basenu? D: |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dlatego nie korzystam z publicznych basenów. Higiena ludzi pozostawia wiele do życzenia
|
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Ej nie serio. Gdzie pozwalają wejść prosto z sauny do basenu? Pomijając higienę to chyba niebezpieczne?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
'specjalizuję' się w bakteriach i nie ogarniam niektórych odpowiedzi. Nie rozumiem głównie czepiania się Grin,która za przeproszeniem szoruje swoje krocze przed wejściem do basenu, podczas gdy niektóre TEGO NIE ROBIĄ. To co w takim razie ze stopami? Myjecie się w klapkach-no raczej nie. Ale z prysznica trzeba jakoś boso wyjść. Wydaje mi się ze szybciej się złapie grzybice stop niż polknie wodę z wydzielinami niedomytej kobiety (w sumie to człowiek cały czas produkuje jakieś wydzieliny, po coś ten chlor tam jest).
Co do tematu -nie chodzę ,Ale pewnie nie miałabym oporów gdybym miała 'kompana' .sama nago pod prysznicem wśród zakrytych kobiet czulabym się chyba dziwnie. |
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Myje sie w klapkach. Nigdy nie widziałam na basenie ludzi bez klapek pod prysznicami
|
|
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za cholerę nie wierzę w to co mówisz, bo przy takiej schizie o super hiper czystość nie weszłabyś nawet koniuszkiem stopy do basenu, wiedząc, że jesteś jedną na milion, która tak dokładnie pucuje nie tylko siebie, ale również pierze obuwie pod prysznicem ![]() ale jesteś w wyparciu, rozumiem to
|
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Basen AGH w Krakowie. ![]() Farmakopea, zrozum, ja bym po prostu chciała, żeby były zasłonki. I nie wstydzę się swojego ciała, ja po prostu nie rozumiem, dlaczego mam się kapać nago z dwudziestką innych babek, może mi to ktoś wytłumaczyć tak w miarę sensownie? ![]() Dlaczego w takim razie przebieralnie są zamykane? Ktokolwiek? Żeby było widać kto szoruje porządnie bożenę i w razie czego wezwać ochronę? Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-07-27 o 01:00 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Grin, podziwiam cię za cierpliwość
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam pojęcia czemu tak jest. Serio nie wiem. Mi te zasłonki nie robią różnicy. I nawet rozumiem ze ktos, jak Ty czy grin, moze sie wstydzić, wiec tez uważam ze powinny byc, jesli tylko przyczynilyby sie do polepszenia higieny. |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Konto usunięte
|
[1=3be020e1638e56070af0544 f5de5b7e1ebae7a0d_66453ea beaad3;52212466]Grin, podziwiam cię za cierpliwość
[/QUOTE]całkiem przyjemnie mi się wypowiada zwłaszcza po tych ostatnich rewelacjach, kiedy mam przed oczami detektywa monka ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam schizy ma czystość, przynajmniej nie większą, niż wymaga mój zawod. Aczkolwiek wszyscy skorzystaliby na tym gdybyś jednak Ty i Tobie podobne sie myła. Co jednak nie powstrzyma mnie przed korzystaniem z basenu - wybieram jednak te, na których ludzie nie robią problemu z umycia tylka. I jakie pranie obuwia? U Ciebie na basenie nie ma tego pojemnika z plynem do mycia stop? Gdzie wsadza sie nogę w klapku na kilka sekund zeby wybić ewentualne grzyby? |
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem, że ktoś może odczuwać wstyd w takiej sytuacji (czy tam, pardon, dyskomfort
..) i nie czepiam się tekstylnych, sama się przyłączam do większości.Osobiście uważam, że bardziej podejrzanie wyglądam grzebiąc sobie w majtkach (i zastanawiając się, czy aby na pewno dobrze wypłukałam pianę z pomiędyz warg sromowych), niż, o zgrozo, nago pod prysznicem (sodoma z gomorą...). Ale niespecjalnie się tym martwię. Jedynie cyckami zawsze świecę, bo po prostu nie widzę innej możliwości umycia się w jednoczęściowym kostiumie. Na cudze fryzury intymne nie patrzę. Jeśli ktoś nie chce, to przecież nie rozbierze się go na siłę. Ale tak samo bez sensu jest czepianie się ludzi, którzy pod prysznic idą nago... Można i w kombinezonie płetwonurka, tylko po co.
Edytowane przez 201705042038 Czas edycji: 2015-07-27 o 01:11 |
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
Ja myję się pod prysznicem na basenie nago, natomiast nie uważam, żebym komuś demolowała tym faktem mózg - zwłaszcza, że stoję zwykle tyłem do ewentualnej publiczności
![]() Rozumiem również, że ktoś może myć się w kostiumie kąpielowym i daleka jestem od wyśmiewania tegoż. Natomiast nie ogarniam lasek w szatni na siłowni, zajmujących toaletę, żeby się tam...przebrać
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rozumiem też, po co jest podział szatni na płcie - chyba tylko po to, żeby utrudnić życie rodzinom, a zwłaszcza pojedynczym rodzicom z dzieckiem przeciwnej płci. |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Słyszałam, że na basenach nie ma zasłonek czy drzwi żeby ludzie za długo nie siedzieli. W sensie, jak nikt nie widzi to podobno laski mają tendencję do zamykania się i golenia, peelingow, maseczek i dluuugiego prysznica jak woda za darmo
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak się wstydzą, szybciutko umyją i uciekają! proszę, jaka metoda
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Dla oszczędzania wody bardziej motywujący jest system naliczania czasu, kiedy płaci się też za czas spędzony pod prysznicem i w przebieralni, na suszeniu włosów itd. |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Dlaczego w takim razie kabiny w WC są osobno, skoro wszyscy mamy to samo i nie ma czego się wstydzić?