|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cichy wielbiciel !PROBLEM!
Cytat:
Jezeli chodzi o samochód i autobus to wyobraźcie sobie, że także mam samochód, lecz nim zdałem prawko jeździłem autobusem takie to dziwne? Moze napiszcie jeszcze czemu autobusem a nie rowerem.
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesoo... naprawdę. Ja chcę poznać wersję mamusi! Ona to by się nie certoliła z jakimiś nieistotnymi pier**łami, tylko konkretnie: ile, kiedy, jak, gdzie, co tam było. Nawet jakby sobie całą tę historię wymyśliła to przynajmniej trzymałaby się kupy a nie tak... głuchy telefon. Pfrrr... |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Córka ma stalkera, bo jeśli historia to prawda to to jest stalking, a mama zaprasza go na herbatkę. Scena z kabaretu...
|
|
|
#94 | |
|
Zielona Driada
|
Cytat:
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej niech dalej daje to rafaello nastepnym razem zjem razem z dziewczyna a na schodach zostawimy mu list, zeby dalej kupowal slodkie prezenty i nas sponsorowal ;D Może wkoncu mu sie znudzi sponsoring. Hehe
|
|
|
|
|
#96 |
|
czasem troszkę winny
|
Nagroda złotego trolla wizażu
![]()
|
|
#97 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ale za to Darwin miałby uciechę! Cytat:
Cytat:
Edytowane przez carpediem Czas edycji: 2015-09-26 o 14:35 |
|||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nic bardziej przerażającego niż srogi, 19-letni chłopak, szalejący z zazdrości. Zwłaszcza, dla hipotetycznego świra. Sorry, ale to rozkoszne. Mając podstawy sądzić, że facet może być niebezpieczny i nie znając jego możliwości iść się bić? A jak będzie miał broń? A jak umie się bić? Bo Ty nie umiesz. W 'najlepszym' wypadku jesteś napakowany i możesz gościowi natłuc na chama, ale nerwów na wodzy trzymać nie umiesz, dostaniesz dwa ciosy w odpowiednie miejsca i po Tobie. Jak gość istnieje i jest nieszkodliwy, to się przestraszy. Jak istnieje i nie jest nieszkodliwy, to sprowokujesz go do agresywniejszych działań. To i rower pojawia się w tej historii? Rowerem za nią pomyka? Sugerujesz, że gość jeździł autobusem, ale szybciutko, w ciągu tych paru miesięcy zrobił prawko i teraz jeździ za nią samochodem? Czemu? Po co? Skoro z waszych opowieści wynika, że Ty laskę wszędzie wozisz? Za wami jeździ? Czemu go nigdy nie widzieliście? Jeśli czasem jeździła autobusami, to śledzenie jej z auta też nie ma sensu. W których miejscach ta historia trzyma się kupy? |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Żeby 95% mogło robić sobie jaja, musiałoby się wypowiadać 20 osób. Nie ma tylu. Poza tym poważne odpowiedzi też dostajesz - wbrew wszelkim znakom na niebie i ziemi - to na nas nie narzekaj.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda gadac a co za problem zdac prawko i kupic samochód ? Jezeli ma kase to co za problem zdac prawko i później kupic auto... Rozumie, ze wasi rodzice na chrzest kupili wam auto i odrazu kazali jeździć i dupeczek szukac. Moze jeszcze niech ktos powie, że nie wie jak autobus wyglada.
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem, że autobusem jeździł, bo jeszcze nie miał prawka, a potem błyskawicznie to prawko zrobił, przesiadł się w samochód i zaczął stalkować na cały etat? Skoro dziewczyna usłyszała, że zna ją z autobusu, to ani na jotę nie domyśla się kto to? Nie czuła się obserwowana przez jakiegoś faceta? Nikt jej tam nie podpadł? Dalej ta historia jest dla mnie ciężka do pojęcia. Trochę zajeżdża mi fantasy :P |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak tak. Zapomniałam, że tylko TY znasz jedynie słuszną wersję: najpierw jeździł autobusem, potem zdał prawko i kupił auto, wszystko w ciągu dwóch miesięcy. Jeśli nie masz żadnych wątpliwości, że wszystko jest tak, jak sobie umyśliłeś to najprawdopodobniej dlatego, że sobie to... ehm. ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Czyś Ty właśnie nazwał swoją dziewczynę "dupeczką"? |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
Jak chcesz, żeby Ci CSI wizaż pomógł to napiszcie jeszcze raz. Od początku. Z dokładnym określeniem czasu, częstotliwości zdarzeń wszystko po kolei. Same fakty, tylko to co się zdarzyło. Potem odpowiedzcie na pytania, a CSI wizaż prawdę wam powie.
I nie spodziewaj się, że policja potraktuje poważniej historię opowiadaną w ten sposób. K o n k r e t y. A nie to jak bardzo Ty się bidaku zazdrosny czujesz, jak dziewczyna się wścieka, że wizażanki nie wierzą w jej historię i jak mamusię początkowo ujęła przebojowość stalkera. |
|
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli to prawda z tym wielbicielem to ja miałabym obawy i nie jadła tych czekoladek. Świrów nie brakuje.
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
aedra - pewnie, że się cieszy, że was strollował
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pisałam, wszystko wyjaśniałam jak jest. Mama nie pracuje zawodowo, ale w domu ma masę obowiązków, problemów na głowie, a to, że w ciągu doby znajdzie czas na wypalenie połowy paczki fajek to musi być mega grzechem, przecież taka zapracowana to powinna robić 24/7, nie znajdując czasu na chwilę dla siebie. Mieszkam w domu prywatnym, można powiedzieć za miastem, taka lekka wieś, gdzie wiek moich najbliższych sąsiadów przekracza 60. Poza tym nie utrzymujemy z nikim tutaj takich ścisłych kontaktów typu zapraszanie kogoś na kawkę. I tak, na pewno pójdzie poprosić schorowaną sąsiadkę, albo babkę, która ma świra i z każdym tutaj się kłóci, żeby postała w oknie tak z połowę dnia i powyglądała czy ktoś przypadkiem nie jedzie w stronę naszego domu. Wy tak serio? I powtarzam, że moja mama otwarła mu drzwi 2 razy, raz gdy nie wiedziała kim jest, a drugi, gdy przyjechał ponownie, żeby zapytać czy jestem w domu. Koleś wydawał jej się miły i mama stwierdziła, że nie stanowi żadnego zagrożenia, bo gdyby chciał mi coś zrobić nie dzwoniłby i nie pytał o mnie. Ale sytuacja potem zaczęła się rozwijać, a ona już z nim nie gadała oprócz tego przypadkowego spotkania 2 tyg. później. Gdyby chciał adorować moją mamę raczej nie pytałby o mnie A czemu jeździł autobusem - proste, koleś jest ode mnie starszy o rok, co oznacza, że wtedy nie miał jeszcze prawka. Poza tym zna szczegóły z busa, o których mama wiedzieć nie mogła, jak np. sam fakt, że głośno gadam w autobusie i słychać mnie na drugim końcu.
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a czekolada z orzechami również nie jest największym przysmakiem jaki miałam okazję jeść. Także średnio trafione. Ah i najważniejsze - moja mama nie zaprasza go na kawę, nie był w środku u mnie nigdy, tylko rozmawiali w drzwiach. A moja mama też chodzi teraz zdenerwowana, bo już jej to dupą wychodzi, że co chwilę jeździ drogą.
|
|
|
|
|
|
#117 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"Zdjęcia" na telefonie, teraz "zdjęcie" na telefonie. Naparzacie z dwóch różnych komputerów, czy zmieniacie się przy jednym? To nadal nie są konkrety, ale już bliżej. Na czwartej stronie dopiero wspomnienie, że on nigdy nie był w domu? Zostawcie już tą opcję z mamusią. Teraz analizujemy możliwość istnienia stalkera. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Bardzo istotna informacja. Zjadłaś je? Słodycze od psychola? Dlaczego w takim razie nie zrobi zdjęcia telefonem choćby? Nie chodzi o to, czym się mamusia zajmuje, tylko że skoro już w oknie jara i widzi, że gość przejeżdża to co to za problem wyjąć aparat/telefon i trzaskać foty? ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ah, jakbyś czytała ze zrozumieniem, to wiedziałabyś, że nie był u mnie w domu, bo już o tym pisałam. Takie przeoczenie jest wynikiem tego, że same sobie dopowiadacie szczegóły, o których ja ani mój chłopak nie napisaliśmy, tak jak m.in. to że mieszkam w bloku, co też wywnioskowaliście z dupy. Moja mama ma 53 lata, jest dość do tyłu w porównaniu z resztą osób w jej wieku, chodzi mi o technologię. Ma starą avilę która się rozlatuje. Nie chodzi z telefonem przy dupie, bo jako tako mało kto do niej dzwoni. Mam duży dom i zanim ona dobiegła by po ten telefon to już dawno by przejechał ulicą... |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Ale numery spisac może
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

. 

Pisałam, wszystko wyjaśniałam jak jest. Mama nie pracuje zawodowo, ale w domu ma masę obowiązków, problemów na głowie, a to, że w ciągu doby znajdzie czas na wypalenie połowy paczki fajek to musi być mega grzechem, przecież taka zapracowana to powinna robić 24/7, nie znajdując czasu na chwilę dla siebie. Mieszkam w domu prywatnym, można powiedzieć za miastem, taka lekka wieś, gdzie wiek moich najbliższych sąsiadów przekracza 60. Poza tym nie utrzymujemy z nikim tutaj takich ścisłych kontaktów typu zapraszanie kogoś na kawkę. I tak, na pewno pójdzie poprosić schorowaną sąsiadkę, albo babkę, która ma świra i z każdym tutaj się kłóci, żeby postała w oknie tak z połowę dnia i powyglądała czy ktoś przypadkiem nie jedzie w stronę naszego domu. Wy tak serio? I powtarzam, że moja mama otwarła mu drzwi 2 razy, raz gdy nie wiedziała kim jest, a drugi, gdy przyjechał ponownie, żeby zapytać czy jestem w domu. Koleś wydawał jej się miły i mama stwierdziła, że nie stanowi żadnego zagrożenia, bo gdyby chciał mi coś zrobić nie dzwoniłby i nie pytał o mnie. Ale sytuacja potem zaczęła się rozwijać, a ona już z nim nie gadała oprócz tego przypadkowego spotkania 2 tyg. później. Gdyby chciał adorować moją mamę raczej nie pytałby o mnie
A czemu jeździł autobusem - proste, koleś jest ode mnie starszy o rok, co oznacza, że wtedy nie miał jeszcze prawka. Poza tym zna szczegóły z busa, o których mama wiedzieć nie mogła, jak np. sam fakt, że głośno gadam w autobusie i słychać mnie na drugim końcu.