|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Listopadowy wiatr hula na kosmetycznyc półkach u Peonies ;)
Hej! Moze jednak chcialabys mojego angela za meteorki?Mam tez ochote na Twoją Shalimar,ale nie wiem czy cos bys znalaza jeszcze?
Poza watkiem mam SJP NYC 30 ml z takich slodkich,owocowych zapachów.Mam tez A Scent by Issey Miyake 40/50 -ale to juz inny klimat... a nie chcesz Guerlaina mojego?Precious Heart? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-15 o 11:15 |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde,no to moze chcialabys odlewkę 10 ml allure sensuelle ,ale nie mam nic aby ją zrobic
Mam jeszcze amarige Mariage Givenchy ok.14/30.Mam tez taki bialy puder MUFE,alke zostalo z 10-15%(prasowany)Mam jeszcze Moschino cheap&chic 50 ml ,zostalo...nie wiem ok. 1/3?? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-15 o 17:14 |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem gdzie mam szukać
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- bardzo dziękuję za propozycję - niestety te tusze nie dadzą efektu teatralnych rzęs |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Givenchy to raczej nie oddam
Juz szybciej YSL,to jakos przelknę bo nie moja flaszka![]() CZy dorzucilabys Gucci Flora? YSL ma 120 ml,zostalo na moje ucho ponad polowe w tym opakowaniu.Butelka bez korka,jak pisała w watku. A moze masz jakis dobry pogrubiający tusz na zbyciu? ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Nie upieram sie przy tym Gucci,ale YSL to juz unikat no i cos musialabym dobrac za niego,a nic juz innego nie widze u Ciebie.TZn widze,ale mysle ze nie oddasz
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Kuchnię mamy w domu, młoda na Dwójkę dostała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Fakt, za duże masz pragnienia , ale może chcesz podzielić opakowanie kulek? Mogłabym wziąć połowę za Daisy (dokładnie to się póxniej możemy obliczyć, na szybkiego piszę), albo za całość Daisy i coś innego niż Motyle. Albo Daisy i odsypka moich za Twoje? Jak chcesz, to pomyśl nad tym, bo ja to nie będę miała głowy do tego - dziś mam sporo spraw,
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam tamtej wesji
wiec nie mam pojecia.Prawda jest taka,ze nic poza Gucci dla siebie nie widze niestety.Moze cos poza watkiem masz?Moze jakies pedzle do rózu,do meteokrów?Sprawdze jeszcze te cienie Guerlaina ,jakie to kolory są. Guerlain nr 29 Rue De Sevres -te by mi pasowaly,gdybys chciala oddac. Jedyne,co moge o tym aniolku powiedziec to to,ze ja wyczuwam w nim jakies podobienstwo,jakies nutki zblizone do Inncenta. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- No,tak pisaam ale pewnie nie oddasz Miss Dior cherie l'eau ok. 30/100ml bez korka Gucci Guilty 30ml, tylko test jest kartonik Dior J'adore l'eau ok. 50ml/75ml
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-16 o 11:55 |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że właśnie jakieś 20-25 ml. Gwiazdka jest bardzo trudna w ocenie, stąd zdjęcie, aby każdy mógł ocenić swoim okiem
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Podobają mnie się meteoryty i Gardenia
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowy wiatr hula na kosmetycznych półkach u Peonies ;)
Przepraszam za zwłokę Guilty to edp?
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza sie
Nie widze dokladnie kolorow tych blyszczykow,ale jesli moge to prosze aby nie byl jakis bardzo ciemny
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-11-17 o 09:53 |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
u ciebie wpadła mi w oko tylko jedna książka
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
hej
może coś wybierzesz za MJ Dot Montale Mukhallat 100ml-ubytek max 5 puder-Laura Mercier-kolor transparentny-raz użyty-jak nowy w kartoniku Smashbok-puder brązujący-wykręcany-kilka razy użyty Lacoste -granatowa piłeczka-edp-90ml/45 pozostało YSL Black Opium edp 30ml ubytek max 5ml Dior Hypnotic poison z 50ml pozostało ok 22ml Shalimar Perfum Initial 20mlz 40 Blumarine Innamorata edp z 100ml pozostało ok 40 Narcisio Rodriguez Narcisio z 90ml pozostało ok 3/4 Screen -szampon ekolgiczny do włosów-nowy 250ml |
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się ysl, dior i shalimar, co możesz mi oddać?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
oddam shalimara i diora )kurcze ja mam problem z tym opium, ponieważ zapach jest cudny i po prostu szkoda mi go używać, bo ma taką małą pojemność, a oddać jeszcze gorzej ) mam jeszcze kenzo flower edt z 50ml pozostało ok 20-25 Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2015-11-17 o 17:28 |
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć znajdziesz coś w moim wątku?
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam w sumie jasnego podkładu i glinki
Pozdrawiam!!
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Chętnie się wymienię, mam sporo bombek - daj znać jakie kolory by Cię interesowały, tylko mam problem z Twoimi wątkami
praktycznie żadne rzeczy, które by mnie interesowały nie mają zdjęć - w linku do biżuterii pojawia się błąd, są też w Twoim drugim wątku jakieś buty sportowe, ale nie mam pojęcia jaki to rozmiar - dałabyś radę może zerknąć na moją wish i określić czy coś z tego jest?
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam dwa Trollbeads (mojej mamy) na wymianę jeśli jestes zainteresowana to daj znaka
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
coś u mnie za maseczkę REN? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
ale kulki to odsypki tylko...nie mam całych opakowań...
i jakbyś je obie chciała to ja chętnie... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- podoba mi się jeszcze cień Diora... ale wysłać będę mogła dopiero jak zjadę na Święta do PL, czyli 18grudnia... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Mam jeszcze amarige Mariage Givenchy ok.14/30.Mam tez taki bialy puder MUFE,alke zostalo z 10-15%(prasowany)

niż Motyle. Albo Daisy i odsypka moich za Twoje? Jak chcesz, to pomyśl nad tym, bo ja to nie będę miała głowy do tego - dziś mam sporo spraw,