|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2008 to bzdura bo mamy Dżastina cz.IV
uffff wróciłam ze szkoły, najadłam się strasznie na obiad i teraz odpoczywam, a później zabieram się do nauki
![]() babka z matmy neio chce mi postawić 5 na koniec roku, bo w 1 i 2 klasie miałam na koniec 4...wrrrrr |
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
tak myślałam,że to Ty i pytałam się nawet kilka razy która to Beata
![]() Jutro mam kartkówkę z łaciny! ![]() ![]()
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weszlam na chwile na wizaz u TZta, musze sie pochwalic ze pierwszy raz robilam mu wczoraj zastrzyk w brzuch i podobno dobrze robie zastrzyki i bede mu teraz do konca robila
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() co do wloskow tez wole chodzic do fryzjera i teraz musze cos z nimi zrobic bo sa takie bezksztaltne wywijaja mi sie i kreca dosc i nei mam na nie pomyslu ![]() musze kupic sobie jakies ciuchy bo nic nie mam;/ i poucze sie dzis z geo moze ajak nie to z niemca lbo anglika z apolski mysle sie wziac po zakonczeniu roku juz![]() ppoza tym chcialam sprzedac wszystkie podreczniki szkolne jakie mam w domu bo kasa mi potrzebna a juz mi sie nie przydadza;p nie wiecie gdzie mam to zrobic zeby jak najwiecej dostac?
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
no kupuja ale na allegro za wiela nie wezme za nie antykwariaty hmm ale kto w wakacje ksiazki chce
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mysle ze na allegro najlepiej
Bo w antykwariatach (przynajmniej u mnie w miescie) sprzedaja drogo ale duzo sobie biora
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki mam sokoli wzrok ![]() a praca TŻ się nie martw, bo w moim przypadku to byc może ja wyjade do pracy tak , że będę się z TŻ co tydzień widzieć tylko;/ jeszcze nic nie jest pewne. a Twój TŻ gdzie jedzie do tej pracxy? daleko bardzo? |
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
tylko chcialabym juz zarobic a na allegro nei kupia podrecznikow w czerwcu;/
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
No teraz (kwiecien,maj) bedzie trudno ze sprzedaniem ksiazek
![]() Ale w czerwcu jak sie skonczy rok to sporo osob chce kupic na jakichs kiermaszach i miec z glowy ten klopot na poczatek roku szkolnego wiec na allegro tez moga pojsc w czerwcu szczegolnie ze w czerwcu wiekszy wybor jest jeszcze |
|
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem tu nowa i chcialam napisac tylko ze tez w tym roku czeka mnie matura aaa ! ale za to wizja dluuugich wakacji jest bardzo pocieszająca
![]() pozdrawiam was wszystkie i życze wytrwalosci w nauce ! chociaż czasem się już naprawdę nie chceee a co do podręczników to w antykwariacie dają za nie pare zlotych a sprzedają dużo drożej :/ najlepiej chyba wcisnąć jakimś mlodszym kolegom ze szkoly wtedy dycha od książki jest
|
|
|
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez mysle zeby sie gdzies zalapac ale nie mam zielonego pojecia gdzie... a gdzie bedzie pracowac szczerze mowiac to nawet nie wiem przy jakies instalacjach pozarniczych czy cos takiego ale za to po roznych miastach, i maisteczkach gdzie robote szef im zleci...
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
tak myslalam, ze to Wy
![]() wos mi idzie powoluuuutku (a wlasciwie to prawie w ogole czytam chyba tylko vademecum. nie wiem juz sama co mam zrobic gdzies za pół godziny skończe czytać jeden dział z niego dopiero a mało zapamiętuje bo tam tyle tych dat wszystkich Nija ja Ci mowie, bierz sie za ten wos już dzisiaj!!!! nie badz głupia jak ja i nie zostawiaj go sobie na ostatni dzień przed sprawdzianem
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Zetka, urodziny
![]() W książkach je spędzę
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wen siostrzyczko Ty masz dziś urodizny czy coś źle rozumiałam?! Jeśli tak, to wszystkiego naj naj najlepszego i matury na 100%
![]() ![]()
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym na miejscu ze względu na M. ale też dlatego, że w zeszłym roku denerwowało mnie topakowanie co tydzień, wyjazdy....wszystkiego naj naj najlepszego 120% na maturze z każdego przedmiotu ![]() ![]() ![]() ![]() no to robimy impreze
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego ![]() To ja sie dolaczam do imprezy z Hula
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
sprobuje popytam moze zarobie
![]() tez sie przylaczam do zyczen wszystkiego najlepsiejszego
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
zdaje matematyke rozszerzoną aaa ! matematyka to w sumie jedyna rzecz jaką lubie
no i polski podstawa ( dla mnie i tak masakra) i angielski rozszerzony a idę później na politechnike i będę budować ekologiczne domy albo coś innego jeszcze coś innego, na razie wiem tylko że na politechnike uderzam na pewno
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczęta, a raczej nie dziękuje, żeby się spełniło (no te 120% to za dużo troszkę
)
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
o jezu ale skladna wypowiedź mi wyszla ! w każdym razie tam mialo byc "albo jeszcze coś innego"
![]() no i wszyystkiego naj dla pani mającej urodziny ! i w urodziny chyba można sobie nauki trochę odpuścic
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakies cenne rady jak napisac dobrze wypracowanie na polskim rozsz? albo stronki?
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ide sobie tez cos poczytam z gegry :P wogole jak jestem u TŻta to jakos wiecej sie ucze bo przy kompie siedze malo a to pomaga ![]() Milego dnia dziewczynki |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
wen wszystkiego najlepszego babucho!!!!!
![]() pretty no wlasnie, przeciez Ty u tżta jesteś teraz nie? ![]() dziewczyny ja juz naprawde nie wiem z czego ten spr. na pewno z konfliktow a reszte kazdy mowi inaczej i 3 rozne działy sie przewijają ![]() poczytalam te konflikty, teraz w godzine mam zamiar sie ich mniej wiecej nauczyc. a potem nie wiem co
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
pod jakim katem przecinaja sie przekatne dwoch scian bocznych w graniastoslupie prawidlowym czy tam jakims wie ktos?
|
|
|
|
#1229 | ||
|
Zadomowienie
|
To ja :
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wen wszystkiego naja naj lepszego. 100% na maturze i studiów w UK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem jestem
I dlatego mi sie lepiej uczy niz bym byla w domu i chodzila do szkoly :P mam nadzieje skonczyc prezentacje do konca tygodnia ![]() zetka to nikt nie potrafi powiedziec z czego jest ten sprawdzian dokladnie? kazdy sie uczy z tych 4 dzialow? ![]() Spytaj osoby ktora moze wiedziec najlepiej (czytaj jest kujonem klasowym i wszystko dokladnie zapisuje )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

i co tydzien tylko bede go widziala <buuuu> bede Was odwiedzac i marudzic