|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
.myśle że jeśli nie jest tak źle z finansami to po co ryzykować i wracać po nocy w jakiejś niebezpiecznej okolicy.ja też potrzebuje pracy,ale bez przesady.a wczoraj znalazłam na jednym wątku posta jakiejś wizażanki,której za pracę w banku zaproponowali 560zł brutto.chyba za pracę w okienku.jak to przeczytałam to myślałam że spadnę z krzesła.mam tylko nadzieje ze osoby które proponują takie płace,znajdą się kiedyś po drugiej stronie i ktoś im zaproponuje coś równie zachęcającego.
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
zetafon no to jest jakaś masakra to co piszesz
jeśli Bozia da i uda mi się obronić w czerwcu to też od lipca czeka mnie szukanie pracy... ![]() a tak na marginesie a wracając do odwyku to chyba musisz uaktualnić podpis bo z tego co mi się przypomina to kupiłaś w listopadzie więcej rzeczy niż 0
|
#1203 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego ![]() Cytat:
co to za żel waniliowy z avonu ![]() nie przejmuj się ja mam już 40 żeli pod prysznic ![]() Orlico super że okazało się że nie masz guzków w piersi
|
||
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iść wczoraj na rozmowę, ale nie poszłam, bo firma okazała sie firmą typu Novision: finansowa sekta robiąca ludziom pranie mózgów Wiecie, ze dostałam smsa od pana kóry zaprosil mnie na rozmowę? - "dziękuję za mila rozmowe. zycze pani sukcesow w zyciu" (dokładnie tak, z małych liter) !! Początkowo chciałam odpisać, że ja również życze mu sukcesów i spokojnego sumienia w naciąganiu ludzi i robieniu im wody z mózgu, ale stwierdziłam, że wykaże się klasą i nie będe zniżać się do jego poziomu ![]() Edytko: wraca seria wanilia+ mleczko sojowe Idealne na zimę
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-19 o 13:00 |
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie zwracam honor
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
a to moja wina bo nie sprecyzowałam
![]() wklejam posta tej dziewczyny,,Dowiedziałam się " po znajomosci" że pewna firma reprezentująca bank szuka do pracy w biurze. Zadzwoniłam, umowiłam się i pojechałam. 15 km od mojego m-ca zamieszkania, mam auto myslę nie będzie najgorzej. W czasie spotkania poznałam zakres obowiazków, praca przy okienku kasowym; wszystko pracodawczyni we mnie pasowało napisałabym ze kobieta była wręcz zachwycona Na koniec przyszedł czas na rozmowę o pensji i etacie![]() Propozycja nie do odrzucenia jak ją nazwałam: umowa zlecenie, wypłata 560 brutto, czas pracy pn-pt 9-17 ;so 9-14 ![]() ![]() szczerze na paliwo bym nie zarobiła "
|
#1208 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ![]() Cytat:
nie ma co sie przejmować loverynko Cytat:
Cytat:
zero żeli ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
moja kuzynka już drugi katalog robi zapasy wanili i mleczka sojowego bo kocha tą serie szczególnie mgiełkę i ja chyba tez sobie wezme do psikania do pracy bo moja woda toaletowa na wykońćzeniu, a teraz jeszcze promocja 3 szt. za 24 zł to za 8,oo zł grzech nie wziąć
|
||||||
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopóki ludzie będą sie godzić na takie warunki, to tak niestety będzie ![]() W tamtym roku zostałam przyjęta do biura, ale odmówiłam, bo dostawałabym minimalną krajową, za niezłą harówkę (sama), bez szans na podwyżki wraz ze stażem pracy, premii (a jak już to max 100 zł - tyle dostała dziewczyna która tam pracowała przez 3 lata pracy!! to była jej jedyna premia Gdyby była tam choć jeszcze jedna osoba (a pracy spokojnie by na 3 osoby starczyło), albo po np. poł roku dostałabym wyższe wynagrodzenie, to bym przyjeła tą prace. Prezes był wielce zdziwiony że odrzucilam Buc jeden ![]() Ja wiem, że jest cięzko i w ogóle, ale nie dajmy się wykorzystywać Shpilcia: jak lepszy od kawowego (tez miałam) to biorę ![]() Do tego czasu Koranę zużyję, a i w lawendowym będzie widoczny ubytek ![]() Wasnie z tej promocji wezmę żel + spray migdałowy (mniam ) i żel waniliowy - znajdę dopiero pod choinką.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-19 o 13:21 |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bym sie kobiety zapytałą czy to nie żart |
|
|
|
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 23 zele pod prysznic... ![]()
Cytat:
Mi też tak idą, czyli mam zapas na ponad 2 lata To przebiłaś nawet mnie!
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co bym zrobiła.zapytałabym się czy sama pracowałaby za taką kasę.szkoda słów.
ja miałam nadzieję na prace w sekretariacie szkoły językowej.tylko że ciągle nic nie wiem.złożyłam cv w zesżłym tyg. we wtorek.to miała być praca w pewnym sensie po znajomości .będę czekać do końca tygodnia na informacje.jak się nie odezwą to sobie daruje wszelkie nadzieje.nawet mi się śniło w sobotę że dostałam tą robotę ale chyba sny się interpretuje na odwrót. parsifal lepiej zacznij sobie szukać z 2 miesiące przed obroną,bo widzisz jak jest
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
no jest beznadziejnie
tym bardziej że ja chcę szukać od razu w biurach projektowych bo nie chcę po budownictwie pracować w sekretariacie... no i owszem praca w biurach projektowych jest ale dla osób z 10 - letnim doświadczeniem projektowym i pełnymi uprawnieniami...a jeśli chodzi o żele pod prysznic to możecie brać ze mnie przykład: mam 1 w użyciu i ani jednego w zapasach
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziła od biura do biura, zostawiała wydrukowane projekty, wychodziła rano, wracała wieczorem. Trudno dostac taką pracę, bo architekci obawiają się, że ktoś się przyuczy, zdobędzie wykształcenie , zrobi uprawnienia i otworzy swoją firmę (tak jak w przypadku prawników, jest to zawód "zamknięty"), poza tym więszkość biur jest 1-2 osobowa. Ale jak widać, swojej trzeba wychodzić. Na początku roku zdała egzaminy i ma uprawnienia budowlane, niedawno zwolnila się z biura w kórym pracowała jakies 6 lat i pracuje w firmie projektowej kolezanki ze studiów. Tobie tez się uda Powodzenia
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Hosenko
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno sie uda,prędzej czy później.
ja sie tez moge pochwalic ze mam tylko jeden żel w użyciu i nic w zapasach.dawno już tak nie było.poszła mi maska gloria a teraz ide na basen.coś mnie kręgosłup boli więc może pomoże.
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziś mam łyżwy
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do PR, to zależy o których piszesz. Kuleczki, które są w róznych kolorach (wersje: pastelowe, brązujące, naturalne i beżowe ---> chyba takie są mieszanki) nie mają brokatu, delikatnie, ale jednak widocznie rozswietlają,. Natomiast te, w kórych są kuleczki w jednym kolorze (np. tylko białe)http://www.pierrerene.pl/index.php?f...nic&fp=nowosci (wydaje mi się, ze widziałam więcej jednokolorowych ) mają BROKAT - nawet go widać, to typowy gruby brokat Strasznie spodobały mi sie brązowo-złoto-miedziane ale ten brokat .... Zapomniałam obmacać róże: http://www.pierrerene.pl/index.php?f...produkty&kid=1
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-19 o 14:16 |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem miec nawet 3 jesli sie nie chce uzywac ciagle tego samego. Ale to u ciebie znaczy ze 20 stoi w zapasie!
|
|
|
|
|
#1221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a te róze na tych zdjęciach jakieś bardzo ciemne się wydają... ![]() Cytat:
Ale żeby odwrócić uwagę ode mnie chciałam zauważyć, ze Edyta29 napisała, że ma 40 zeli
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale takie wcale nie musza być no i nakładając pędzlem napewno nie dają takiego ciemnego efektu. Obmacam moze jutro.Kulki a'la Mythic to rzeczywiście te różnokolorowe pastelowe - nie widziałam w nich brokatu (jak w tych jednokolorowych), a perłowe rozświetlenie. Z Joko Virtual mają mniej białych kuleczek no i kuleczki mają ładniejsze kolory (bardziej mi się podobały niż PR i z tej serii eksluzywnej Joko). Najlepiej samemu obmacać, bo każdy ma inne gusta no i odczucia co do perłowości, czy kolorów są zróżnicowane ![]() EDYCJA: na stronie PR nie ma nr 01, tych pastelowych
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-19 o 15:17 |
|
|
|
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana nie usprawiedliwiaj się owszem mam 40 żeli ale ja zużywam ok 3-4 żele na miesiąc ....więc szybciej zużyje swoje 40 jak ty swoje 23 |
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
biorę prysznic 2 razy dziennie , lubię piankę i wieczorem jak wracam z pracy mydlę się czasem 2 razy bo pracuję w markecie i nieźle się nieraz napocę więc jak się namydlę tylko raz to czuję się niedomyta i myję się drugi raz ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- wogóle to policzyłam swoje kosmetyki razem ze zużytymi i wyszło mi że mam ok 165 kosmetyków razem z perfumami i kolorówką minus 24 kosmetyki zużyte |
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
Jaka wielka ta Ziaja..nie chce się skończyć Nie wolno Ci kupować aż do wakacjii żeli pod prysznic!![]() Dla innych grzesznic także coś się znajdzie: I tych małych a i tych dużych![]() Śmiem twierdzić,że Twoje dzieci będą dziedziczyć te kosmetyki po Tobie za Was Dziewczyny!
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już trochę dobija to szukanie pracy. Miałam już niby dwie prace nagrane, ale w jednej okazało się że żona anglika przyjęła swoją koleżankę i on już się boi ode mnie telefon odebrać, a w drugiej mówią że mogliby ale za darmo. bo teraz nie mają pieniędzy. Yhh. Trafia mnie szlag powoli.
Za 560zł brutto to chyba nikt nie chce. Ta moja to było 3/4 etatu. Ale i tak mi się nie podoba. Tak samo jak całkowicie nie mam ochoty pracować na call center, bo się do tego nie nadaję. Na razie nie kupuję kosmetyków. Próbuję się za to pozbyć zapasów
|
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() klask i:! Brawo loverynko Masz silną wolę !
|
#1230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i po co Ci tyle? Zaraz pojawi się jakis nowy i tez bedziesz chciala kupic!!! ![]() Nie ma się co oglądać na innych, trzeba patrzeć na siebie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Po prostu koleżanka mi mówi, że skoro tak wybrzydzam tzn że nie potrzebuję pracy. A prawda jest taka, że potrzebuję, tyle że nie chcę cierpieć przez pracę.
.myśle że jeśli nie jest tak źle z finansami to po co ryzykować i wracać po nocy w jakiejś niebezpiecznej okolicy.ja też potrzebuje pracy,ale bez przesady.a wczoraj znalazłam na jednym wątku posta jakiejś wizażanki,której za pracę w banku zaproponowali 560zł brutto.chyba za pracę w okienku.jak to przeczytałam to myślałam że spadnę z krzesła.mam tylko nadzieje ze osoby które proponują takie płace,znajdą się kiedyś po drugiej stronie i ktoś im zaproponuje coś równie zachęcającego.

a jako prezent dostałam zestaw SO ELIXIR (edp 30ml + 5ml + mydełko)

Wiecie, ze dostałam smsa od pana kóry zaprosil mnie na rozmowę? - "dziękuję za mila rozmowe. zycze pani sukcesow w zyciu" (dokładnie tak, z małych liter) !! Początkowo chciałam odpisać, że ja również życze mu sukcesów i spokojnego sumienia w naciąganiu ludzi i robieniu im wody z mózgu, ale stwierdziłam, że wykaże się klasą i nie będe zniżać się do jego poziomu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Idealne na zimę 

zero żeli 

) i żel waniliowy - znajdę dopiero pod choinką.

) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame

Śmiem twierdzić,że Twoje dzieci będą dziedziczyć te kosmetyki po Tobie
klask i:! Brawo loverynko