Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-19, 12:47   #1201
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Po prostu koleżanka mi mówi, że skoro tak wybrzydzam tzn że nie potrzebuję pracy. A prawda jest taka, że potrzebuję, tyle że nie chcę cierpieć przez pracę.
ciekawe czy koleżanka poszłaby do takiej pracy.myśle że jeśli nie jest tak źle z finansami to po co ryzykować i wracać po nocy w jakiejś niebezpiecznej okolicy.ja też potrzebuje pracy,ale bez przesady.a wczoraj znalazłam na jednym wątku posta jakiejś wizażanki,której za pracę w banku zaproponowali 560zł brutto.chyba za pracę w okienku.jak to przeczytałam to myślałam że spadnę z krzesła.mam tylko nadzieje ze osoby które proponują takie płace,znajdą się kiedyś po drugiej stronie i ktoś im zaproponuje coś równie zachęcającego.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:52   #1202
Parsifal
Zadomowienie

zetafon no to jest jakaś masakra to co piszesz
jeśli Bozia da i uda mi się obronić w czerwcu to też od lipca czeka mnie szukanie pracy...
a tak na marginesie a wracając do odwyku to chyba musisz uaktualnić podpis bo z tego co mi się przypomina to kupiłaś w listopadzie więcej rzeczy niż 0

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:59   #1203
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić ,że wczoraj z okazji urodzin TŻ zabrał mnie do kina na 2012 a jako prezent dostałam zestaw SO ELIXIR (edp 30ml + 5ml + mydełko)

wszystkiego najlepszego :party :

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame

co to za żel waniliowy z avonu
nie przejmuj się ja mam już 40 żeli pod prysznic

Orlico super że okazało się że nie masz guzków w piersi

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:59   #1204
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ciekawe czy koleżanka poszłaby do takiej pracy.myśle że jeśli nie jest tak źle z finansami to po co ryzykować i wracać po nocy w jakiejś niebezpiecznej okolicy.ja też potrzebuje pracy,ale bez przesady.a wczoraj znalazłam na jednym wątku posta jakiejś wizażanki,której za pracę w banku zaproponowali 560zł brutto.chyba za pracę w okienku.jak to przeczytałam to myślałam że spadnę z krzesła.mam tylko nadzieje ze osoby które proponują takie płace,znajdą się kiedyś po drugiej stronie i ktoś im zaproponuje coś równie zachęcającego.
Może to było na pół etetau? Biorąc pod uwagę minimalne wynagrodzenie to by się zgadzało.

Miałam iść wczoraj na rozmowę, ale nie poszłam, bo firma okazała sie firmą typu Novision: finansowa sekta robiąca ludziom pranie mózgów Wiecie, ze dostałam smsa od pana kóry zaprosil mnie na rozmowę? - "dziękuję za mila rozmowe. zycze pani sukcesow w zyciu" (dokładnie tak, z małych liter) !! Początkowo chciałam odpisać, że ja również życze mu sukcesów i spokojnego sumienia w naciąganiu ludzi i robieniu im wody z mózgu, ale stwierdziłam, że wykaże się klasą i nie będe zniżać się do jego poziomu

Edytko: wraca seria wanilia+ mleczko sojowe Kocham ten zapach i mam andzieję, że go nie zmienili, miałam chyba ze 3 mgiełki Idealne na zimę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-19 o 13:00
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 12:59   #1205
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
zetafon no to jest jakaś masakra to co piszesz
jeśli Bozia da i uda mi się obronić w czerwcu to też od lipca czeka mnie szukanie pracy...
a tak na marginesie a wracając do odwyku to chyba musisz uaktualnić podpis bo z tego co mi się przypomina to kupiłaś w listopadzie więcej rzeczy niż 0
musze chyba sprecyzować podpis i zmienić go na ,,niepotrzebnie kupione rzeczy".takowych nie kupiłam wcale w listopadzie .

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-19, 13:03   #1206
Parsifal
Zadomowienie

w takim razie zwracam honor

Stary 2009-11-19, 13:04   #1207
zetafon
Zakorzenienie

a to moja wina bo nie sprecyzowałam
wklejam posta tej dziewczyny,,Dowiedziałam się " po znajomosci" że pewna firma reprezentująca bank szuka do pracy w biurze. Zadzwoniłam, umowiłam się i pojechałam. 15 km od mojego m-ca zamieszkania, mam auto myslę nie będzie najgorzej. W czasie spotkania poznałam zakres obowiazków, praca przy okienku kasowym; wszystko pracodawczyni we mnie pasowało napisałabym ze kobieta była wręcz zachwycona Na koniec przyszedł czas na rozmowę o pensji i etacie
Propozycja nie do odrzucenia jak ją nazwałam:
umowa zlecenie, wypłata 560 brutto, czas pracy pn-pt 9-17 ;so 9-14
szczerze na paliwo bym nie zarobiła"

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-19, 13:11   #1208
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
A masz porównanie do kremu Korzenne Aromaty??

Jak pisałam, lada dzień skończe krem z propolisem z Korany. Do codziennego użytku mam jeszcze zączety lawendowy z Avonu, a od czasu do czasu przez kilka dni używam intensywnie zmiękczajacego Myślę, że będe mogła sobie pozwolić na ten krem

Nie ale do kawowego tak, kawowy był rzadszy i mniej odżywiał. Intensywnie zmiękczajacy jest świetny
Cytat:
Dzięki dziewczyny Po prostu koleżanka mi mówi, że skoro tak wybrzydzam tzn że nie potrzebuję pracy. A prawda jest taka, że potrzebuję, tyle że nie chcę cierpieć przez pracę.
Bo tak sie mówi, ale jakby sama szukała to ciekawe czy by taka prace wzieła nie ma co sie przejmować loverynko
Cytat:
W ogóle to mieliśmy wczoraj fajne, hurtowe zakupy: 4 żele pod prysznic, 3 wielkie płyny do płukania tkanin (do mojej mamy i mamy TŻ) i kilka paczek prezerwatyw Mina pani kasjerki - bezcenna, nawet oczko puściła
no zakupy świetne - szybki prysznic, bara bara i pranie pościeli
Cytat:
Uuuu to jest już ze mną AŻ tak źle
Jeden żel idzie mi 1 ok 1,5 miesiąca, więc mam zapas na ponad rok
No widzisz, teraz masz nauczkę zero żeli
Cytat:
:eek: no masakra, co za to masz? chyba ze to kogoś druga praca
Cytat:
Miałam iść wczoraj na rozmowę, ale nie poszłam, bo firma okazała sie firmą typu Novision: finansowa sekta robiąca ludziom pranie mózgów Wiecie, ze dostałam smsa od pana kóry zaprosil mnie na rozmowę? - "dziękuję za mila rozmowe. zycze pani sukcesow w zyciu" (dokładnie tak, z małych liter) !! Początkowo chciałam odpisać, że ja również życze mu sukcesów i spokojnego sumienia w naciąganiu ludzi i robieniu im wody z mózgu, ale stwierdziłam, że wykaże się klasą i nie będe zniżać się do jego poziomu

Edytko: wraca seria wanilia+ mleczko sojowe Kocham ten zapach i mam andzieję, że go nie zmienili, miałam chyba ze 3 mgiełki Idealne na zimę
hehe zobacz jaki pan uprzemy
moja kuzynka już drugi katalog robi zapasy wanili i mleczka sojowego bo kocha tą serie szczególnie mgiełkę i ja chyba tez sobie wezme do psikania do pracy bo moja woda toaletowa na wykońćzeniu, a teraz jeszcze promocja 3 szt. za 24 zł to za 8,oo zł grzech nie wziąć
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:11   #1209
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
wklejam posta tej dziewczyny,,Dowiedziałam się " po znajomosci" że pewna firma reprezentująca bank szuka do pracy w biurze. Zadzwoniłam, umowiłam się i pojechałam. 15 km od mojego m-ca zamieszkania, mam auto myslę nie będzie najgorzej. W czasie spotkania poznałam zakres obowiazków, praca przy okienku kasowym; wszystko pracodawczyni we mnie pasowało napisałabym ze kobieta była wręcz zachwycona Na koniec przyszedł czas na rozmowę o pensji i etacie

Dopóki ludzie będą sie godzić na takie warunki, to tak niestety będzie

W tamtym roku zostałam przyjęta do biura, ale odmówiłam, bo dostawałabym minimalną krajową, za niezłą harówkę (sama), bez szans na podwyżki wraz ze stażem pracy, premii (a jak już to max 100 zł - tyle dostała dziewczyna która tam pracowała przez 3 lata pracy!! to była jej jedyna premia , NIGDY więc nie dostała wypłaty większej niż 1000 zł).

Gdyby była tam choć jeszcze jedna osoba (a pracy spokojnie by na 3 osoby starczyło), albo po np. poł roku dostałabym wyższe wynagrodzenie, to bym przyjeła tą prace.

Prezes był wielce zdziwiony że odrzucilam Buc jeden

Ja wiem, że jest cięzko i w ogóle, ale nie dajmy się wykorzystywać

Shpilcia: jak lepszy od kawowego (tez miałam) to biorę
Do tego czasu Koranę zużyję, a i w lawendowym będzie widoczny ubytek

Wasnie z tej promocji wezmę żel + spray migdałowy (mniam ) i żel waniliowy - znajdę dopiero pod choinką.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-19 o 13:21
Stary 2009-11-19, 13:13   #1210
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
bym sie kobiety zapytałą czy to nie żart
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:17   #1211
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Na wspomnianych wyżej zakupach z TŻ wpadły mi kuleczki pastelowe Joko Virtual Bardziej mi się podobały niż z Pierre Rene (mniej białych), a dodatkowo TŻ podjudzał do zakupu W Carrefourze dalej była promocja na żele Luksja, więc kupiłam 4: mięta + trawa cytrynowa, melon + winogrono i grejfrut + marakuja i z serii Rituals Indian Spice. Namnożyło mi się żeli Mam ich 16 (na początku roku było 7 ) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame
I jak te kuleczki? jaki dają efekt? Bo słyszałam, ze te z PR to tylko brokat na twarzy i nic wiecej...

Ja mam 23 zele pod prysznic...
  • Dove pielęgnujący 250ml
  • Dove Silk Glow 250ml
  • Dove Cream oil 250ml
  • Dove Pro Age 250ml
  • Johnson's Baby żel na dobranoc 400ml
  • Ziaja Mleczko kokosowe 500ml
  • Ziaja Blubel Brzoskwinia i gruszka 500ml
  • Avon Naturals Śliwka i nektarynka 200ml
  • Avon Naturals Mango i Granat 200ml
  • Avon Naturals banan i kokos 200ml
  • Avon Senses Lagoon 500ml
  • Avon Carnival 250ml
  • Avon Planet spa krem pod prysznic Marokańska Róża 150ml
  • Avon SSS dwufazowy 200ml
  • Avon Naturals Jogurtowy żel wanilia i mleczko sojowe 200ml
  • Nivea Cashmere Moments orchidea 250ml
  • Nivea Melon Fresh 250ml
  • Lirene Meksyk 250ml
  • Fa morelowy jogurtowy 250ml
  • Palmolive Thermal Spa masaż 250ml
  • Oriflame Discover Marrakech 250ml
  • Oriflame krem pod prysznic miód i mleko 200ml
  • Halle Berry Halle 200ml

Cytat:
W ogóle to mieliśmy wczoraj fajne, hurtowe zakupy: 4 żele pod prysznic, 3 wielkie płyny do płukania tkanin (do mojej mamy i mamy TŻ) i kilka paczek prezerwatyw Mina pani kasjerki - bezcenna, nawet oczko puściła

Cytat:
Jeden żel idzie mi 1 ok 1,5 miesiąca, więc mam zapas na ponad rok
Mi też tak idą, czyli mam zapas na ponad 2 lata

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
nie przejmuj się ja mam już 40 żeli pod prysznic
To przebiłaś nawet mnie!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 13:21   #1212
zetafon
Zakorzenienie

ja nie wiem co bym zrobiła.zapytałabym się czy sama pracowałaby za taką kasę.szkoda słów.
ja miałam nadzieję na prace w sekretariacie szkoły językowej.tylko że ciągle nic nie wiem.złożyłam cv w zesżłym tyg. we wtorek.to miała być praca w pewnym sensie po znajomości .będę czekać do końca tygodnia na informacje.jak się nie odezwą to sobie daruje wszelkie nadzieje.nawet mi się śniło w sobotę że dostałam tą robotę ale chyba sny się interpretuje na odwrót.

parsifal lepiej zacznij sobie szukać z 2 miesiące przed obroną,bo widzisz jak jest

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-19, 13:27   #1213
Parsifal
Zadomowienie

no jest beznadziejnie tym bardziej że ja chcę szukać od razu w biurach projektowych bo nie chcę po budownictwie pracować w sekretariacie... no i owszem praca w biurach projektowych jest ale dla osób z 10 - letnim doświadczeniem projektowym i pełnymi uprawnieniami...

a jeśli chodzi o żele pod prysznic to możecie brać ze mnie przykład: mam 1 w użyciu i ani jednego w zapasach co prawda ten w użyciu jest nowiutki, jeszcze nie używany i ma 400 ml więc starczy na długo ale jest tylko 1

Stary 2009-11-19, 13:34   #1214
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
no jest beznadziejnie tym bardziej że ja chcę szukać od razu w biurach projektowych bo nie chcę po budownictwie pracować w sekretariacie... no i owszem praca w biurach projektowych jest ale dla osób z 10 - letnim doświadczeniem projektowym i pełnymi uprawnieniami...

a jeśli chodzi o żele pod prysznic to możecie brać ze mnie przykład: mam 1 w użyciu i ani jednego w zapasach co prawda ten w użyciu jest nowiutki, jeszcze nie używany i ma 400 ml więc starczy na długo ale jest tylko 1
Moja siostra skończyła architekturę, parcy szukała w sumie niedługo, bo około pol roku (o ile dobrze pamiętam), wcześniej miala różne fuchy (inwentaryzacje, mierzenie mieszkań itp).
Chodziła od biura do biura, zostawiała wydrukowane projekty, wychodziła rano, wracała wieczorem. Trudno dostac taką pracę, bo architekci obawiają się, że ktoś się przyuczy, zdobędzie wykształcenie , zrobi uprawnienia i otworzy swoją firmę (tak jak w przypadku prawników, jest to zawód "zamknięty"), poza tym więszkość biur jest 1-2 osobowa. Ale jak widać, swojej trzeba wychodzić. Na początku roku zdała egzaminy i ma uprawnienia budowlane, niedawno zwolnila się z biura w kórym pracowała jakies 6 lat i pracuje w firmie projektowej kolezanki ze studiów.

Tobie tez się uda Powodzenia

Instagram

Stary 2009-11-19, 13:37   #1215
Parsifal
Zadomowienie

dziękuję Hosenko

Stary 2009-11-19, 13:40   #1216
aaaania1989
Zakorzenienie

Dziękuję za życzenia
Stary 2009-11-19, 13:44   #1217
zetafon
Zakorzenienie

na pewno sie uda,prędzej czy później.
ja sie tez moge pochwalic ze mam tylko jeden żel w użyciu i nic w zapasach.dawno już tak nie było.poszła mi maska gloria a teraz ide na basen.coś mnie kręgosłup boli więc może pomoże.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-19, 13:47   #1218
Parsifal
Zadomowienie

a ja dziś mam łyżwy

Stary 2009-11-19, 14:11   #1219
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
I jak te kuleczki? jaki dają efekt? Bo słyszałam, ze te z PR to tylko brokat na twarzy i nic wiecej...
Na twarzy jeszcze ich nie wypróbowałam

Co do PR, to zależy o których piszesz. Kuleczki, które są w róznych kolorach (wersje: pastelowe, brązujące, naturalne i beżowe ---> chyba takie są mieszanki) nie mają brokatu, delikatnie, ale jednak widocznie rozswietlają,. Natomiast te, w kórych są kuleczki w jednym kolorze (np. tylko białe)http://www.pierrerene.pl/index.php?f...nic&fp=nowosci (wydaje mi się, ze widziałam więcej jednokolorowych ) mają BROKAT - nawet go widać, to typowy gruby brokat Strasznie spodobały mi sie brązowo-złoto-miedziane ale ten brokat ....

Zapomniałam obmacać róże: http://www.pierrerene.pl/index.php?f...produkty&kid=1 Podoba mi sie Beige Glow i Shiny Brown - szukam czegoś w takim kolorze. Woody Light tez wyglada obiecująco

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-19 o 14:16
Stary 2009-11-19, 14:22   #1220
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

aania spoznione zyczenia

Cytat:
masakra ja mam 1 rozumiem miec nawet 3 jesli sie nie chce uzywac ciagle tego samego. Ale to u ciebie znaczy ze 20 stoi w zapasie!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 15:04   #1221
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Na twarzy jeszcze ich nie wypróbowałam

Co do PR, to zależy o których piszesz. Kuleczki, które są w róznych kolorach (wersje: pastelowe, brązujące, naturalne i beżowe ---> chyba takie są mieszanki) nie mają brokatu, delikatnie, ale jednak widocznie rozswietlają,. Natomiast te, w kórych są kuleczki w jednym kolorze (np. tylko białe)http://www.pierrerene.pl/index.php?f...nic&fp=nowosci (wydaje mi się, ze widziałam więcej jednokolorowych ) mają BROKAT - nawet go widać, to typowy gruby brokat Strasznie spodobały mi sie brązowo-złoto-miedziane ale ten brokat ....

Zapomniałam obmacać róże: http://www.pierrerene.pl/index.php?f...produkty&kid=1 Podoba mi sie Beige Glow i Shiny Brown - szukam czegoś w takim kolorze. Woody Light tez wyglada obiecująco
Hmm, nie wiem czy o tych myślałam, wydawało mi się że PR, to wyglądały tak jak MYTHIC-takie różnokolorowe...
No a te róze na tych zdjęciach jakieś bardzo ciemne się wydają...

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość

masakra ja mam 1 rozumiem miec nawet 3 jesli sie nie chce uzywac ciagle tego samego. Ale to u ciebie znaczy ze 20 stoi w zapasie!
No tak, niestety...
Ale żeby odwrócić uwagę ode mnie chciałam zauważyć, ze Edyta29 napisała, że ma 40 zeli
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 15:16   #1222
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, nie wiem czy o tych myślałam, wydawało mi się że PR, to wyglądały tak jak MYTHIC-takie różnokolorowe...
No a te róze na tych zdjęciach jakieś bardzo ciemne się wydają...

No tak, niestety...
Ale żeby odwrócić uwagę ode mnie chciałam zauważyć, ze Edyta29 napisała, że ma 40 zeli
Na zdjeciach Ale takie wcale nie musza być no i nakładając pędzlem napewno nie dają takiego ciemnego efektu. Obmacam moze jutro.

Kulki a'la Mythic to rzeczywiście te różnokolorowe pastelowe - nie widziałam w nich brokatu (jak w tych jednokolorowych), a perłowe rozświetlenie. Z Joko Virtual mają mniej białych kuleczek no i kuleczki mają ładniejsze kolory (bardziej mi się podobały niż PR i z tej serii eksluzywnej Joko).
Najlepiej samemu obmacać, bo każdy ma inne gusta no i odczucia co do perłowości, czy kolorów są zróżnicowane

EDYCJA: na stronie PR nie ma nr 01, tych pastelowych

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-19 o 15:17
Stary 2009-11-19, 15:18   #1223
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
No tak, niestety...

kochana nie usprawiedliwiaj się owszem mam 40 żeli ale ja zużywam ok 3-4 żele na miesiąc ....więc szybciej zużyje swoje 40 jak ty swoje 23

Stary 2009-11-19, 15:21   #1224
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
kochana nie usprawiedliwiaj się owszem mam 40 żeli ale ja zużywam ok 3-4 żele na miesiąc ....więc szybciej zużyje swoje 40 jak ty swoje 23
Na miesiąc??

Instagram

Stary 2009-11-19, 15:56   #1225
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Na miesiąc??

biorę prysznic 2 razy dziennie , lubię piankę i wieczorem jak wracam z pracy mydlę się czasem 2 razy bo pracuję w markecie i nieźle się nieraz napocę więc jak się namydlę tylko raz to czuję się niedomyta i myję się drugi raz

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

wogóle to policzyłam swoje kosmetyki razem ze zużytymi i wyszło mi że mam ok 165 kosmetyków razem z perfumami i kolorówką minus 24 kosmetyki zużyte

Stary 2009-11-19, 16:14   #1226
kaya xD
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!
Jaka wielka ta Ziaja..nie chce się skończyćMam 3 żele do hig.int. i mam nadzieję,że któryś w końcu się skończyHosenko*!Proszę Cię ! Nie wolno Ci kupować aż do wakacjii żeli pod prysznic! Dla innych grzesznic także coś się znajdzie: . Wszystkich zużyć gratuluję!I tych małych a i tych dużychluskap! Przerażasz mnie Śmiem twierdzić,że Twoje dzieci będą dziedziczyć te kosmetyki po Tobie Trzymam za Was Dziewczyny!
Stary 2009-11-19, 16:22   #1227
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
wogóle to policzyłam swoje kosmetyki razem ze zużytymi i wyszło mi że mam ok 165 kosmetyków razem z perfumami i kolorówką minus 24 kosmetyki zużyte
no to wychodzimy na to samo. Bo ja mam 40 pielegnacji ale kolrowka nadrabiam..

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 16:22   #1228
loverynka
Zakorzenienie

Mnie już trochę dobija to szukanie pracy. Miałam już niby dwie prace nagrane, ale w jednej okazało się że żona anglika przyjęła swoją koleżankę i on już się boi ode mnie telefon odebrać, a w drugiej mówią że mogliby ale za darmo. bo teraz nie mają pieniędzy. Yhh. Trafia mnie szlag powoli.

Za 560zł brutto to chyba nikt nie chce. Ta moja to było 3/4 etatu. Ale i tak mi się nie podoba. Tak samo jak całkowicie nie mam ochoty pracować na call center, bo się do tego nie nadaję.

Na razie nie kupuję kosmetyków. Próbuję się za to pozbyć zapasów

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-19, 16:29   #1229
kaya xD
Raczkowanie

Cytat:
Na razie nie kupuję kosmetyków. Próbuję się za to pozbyć zapasów
klask i:! Brawo loverynko Masz silną wolę !
Stary 2009-11-19, 17:16   #1230
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
W Carrefourze dalej była promocja na żele Luksja, więc kupiłam 4: mięta + trawa cytrynowa, melon + winogrono i grejfrut + marakuja i z serii Rituals Indian Spice. Namnożyło mi się żeli Mam ich 16 (na początku roku było 7 ) a w grudniu dojdą jeszcze 3: migdałowy i waniliowy z Avonu i Christmas Joy z Oriflame

W Rossmannie kupiłam dwupak kremów Bielenda: z BioPlantica aloesowy + brązujący za ... 8,99 Ale to dorzuce Mikołajowi, podobnie jak tusz pogrubiający CT więc na liście jeszcze nie ladują - dopiero w grudniu

Ze zużyciami gorzej
Hosenko na Ciebie juz nawet baty nie dzialaja, bo i tak ciagle kupujesz.
Cytat:
Daj spokoj nie ma sie co dawac wykorzystywac. Mnie tez chcieli zatrudnić prawie za darmo a pierwsze o co zapytali to czy będę zostawac po godzinach...

Cytat:

Cytat:

Mi też tak idą, czyli mam zapas na ponad 2 lata
!

No i po co Ci tyle? Zaraz pojawi się jakis nowy i tez bedziesz chciala kupic!!!
Cytat:
Nie ma się co oglądać na innych, trzeba patrzeć na siebie.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości