|
|
#1201 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() a jesteś pewna, że jeszcze na ten angielski pójdziesZ? ![]()
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho, młody wstał o 6, wziełam go do siebie mąż poszedł sie szykowac do pracy, zasnęliśmy wstaliśmy o 9 ja jem śniadanko a on z butelką mleka leży pod kołdrą i ogląda bajkę, pierwszy raz w życiu sie koncentruje na bajce dłużej niż 2 minuty
![]() idę was nadrobi póki mogę
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zakazał pomarańcze, winogrona i banany no i słodycze
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
no jak wylał na siebie kupek z gorącą herbatą.. nie mówiłam wam? nie gadaj, w październiku jakoś tak albo listopadzie, ja byłam w pracy wojtek wrócił nastawił wodę w kuchni opiekunka sie zbierała Pat biegał od niej do niego, Wojtas zalał herbatę, ten w niego wbiegł i jakos coś zrobił że wojtek odrzucił czajnik z wrzątkiem no i sie harbata wylała, poleciała mu na plecy i lewą nogę, wsadził go do wanny jak stał w ciuchach lał zimną wodą ja zdążyłam dolecieć bo dzwonili do nie jechaliśmy na pogotowie, na szczęście tylko 2 stopień dostaliśmy hydrożelowe opatrunki i mu zmienialiśmy, na plecach miał wielkości ręki, na nodzie wielkości pięści, bąble mu zeszły a opatrunek nie dość że łagodził ból bo jest chłodny to rewelacyjnie nawilżał, potem już chyba po 7 dniach mogliśmy się przerzucić na smarowanie żelem itd, bo te hydrozelowe goiły w oczach na nodze została mu plamka wielkości 5 złotówki lekko różowa(mocno widać jak wyjdzie z wanny np bo ciepła woda) a na plecach taka kreska nie wiem 4 cm, więc nie jest źle... ale jeszcze mu się to będzie wybielać
Mika gratulacje, a co do słodyczy to zgadzam się z dziewczynami, wszystko z umiarem, ten twój lekarz to jakiś sadysta ja jestem uzależniona od słodyczy, hamowałam się w ciąży ale nie przeżyłabym bez polewy karmelowej na lodach, czekolady raz na jakis czas czy żelek
|
|
#1207 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że tak. Chyba że mnie leń złapie.
Jeszcze dziś są imieniny mojej babci więc chciałabym do niej skoczyć. Ja tam bez słodyczy nie umiem żyć owoce też jem takie na jakie mam ochotę i nie patrzę, które mają dużo wody, a które nie. Czy tam cukru czy czegoś
|
|
|
|
#1209 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ja nie kojarzę tego zdarzenia z Patem... dzieci to takie żywe iskierki, niewiele trzeba żeby coś sobie zrobiły
w K. napisałam o moich dalszych kłopotach
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
też nie pamietam by martucha pisała ale dobrze że się zagoiło
|
#1212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałabym ochotę zaprosić autora będą będą... dzisiaj mąż wróci szybciej z pracy i będzie działał przynajmniej taki jest plan. Od weekendu mam taki syf w mieszkaniu, bo tylko umyłam tak z grubsza podłogi po wierceniu dziur - co dało efekt mlecznych wzorów na kaflach do weekendu chcę ogarnąć mieszkanie wogóle to hit ubiegłej soboty: wierciliśmy malutkie otworu w wieszaku i robilismy to w salonie. Tż podłożył tylko ręcznik! więc mówię, że może podłozymy jeszcze karton a on że ,,będzie dobrze" i wiercił ,,delikatnie" no i mam dziurę po wiertle 4 mm na środku salonu w panelach będe to teraz musiała jakoś zakleić. Cytat:
![]() masz się zdrowo odżywiać ale być też szczęśliwa, a bądź co bądź słodycze poprawiają humor Cytat:
![]() Ana, a oprócz naszych porad dostałaś jakieś inne projekty ? możesz pokazać? dlaczego? co złego jest w tych owocach? Marta, też jakoś nie przypominam sobie tego wpisu no to mieliście przeżycie. Biedny Pat
|
|||
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
wg gina cukier
nie chciałam już mu mówić że przez czekoladę
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że tylko tak sie skończyło i brawa dla Wu za przytomność umysłu, że od razu Pata zapakował do wanny |
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Gold no to mąż cię załatwił z tą dziurą.
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cukier sam w sobie nie jest zły, chodzi tylko o umiar... ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Madzia, no całe szczęście że to było małe wierło i że oprócz tego zrobił ten wieszak... za to mu wybaczyłam ale ciśnienie mi wzrosło na maxa
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za powitanie
![]() hm co u mnie wszystko po staremu, wiode życie męzatki, dalej siedzimy w ie, dzieci ani widu ani słychu poki co sie jeszcze nie staramy a wszystkie inne sprawy sie jakos ukladają raz lepiej raz gorzej i to tyle pokrótce co u mnie. Teraz poczytam co tam u Was ale widze, że ruch na wątku to pewnie 1000 rzeczy nowych o ktorych nie mam pojęcia
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1220 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja też nie wiedziałam, że Patryk się poparzył. Biedaczysko... Dzisiaj Dzień Niezapominajki i z tej okazji mieliśmy wycieczkę do innego przedszkola ![]()
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
india śliweńka gold-fish ktosia Ana jak nie pamiętacie to widocznie nie pisałam, musiałam tylko na mamuśkach, jednak jak są dwa wątki to czasem się to przeplata, a zresztą ja staram się być oszczędna w opisywaniu dziecięcia tu, bo po co
![]() aczkolwiek jestem zdziwiona że nie napisałam, musiałam pewnie w tych emocjach pomieszać wątki ![]() suma sumarum stresu co nie maiara, płaczu też, ale zakończyło sie dobrze, okłady hydrożelowe się spisały, na szczęście, więc mogę polecić
|
|
#1223 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli ciężarna nie ma problemów z poziomem cukru we krwi. Cytat:
Tobie się ma podobać i jak chcesz na ścianie ze skosami to czemu nie.Cytat:
bo jak nie kupić takiego cuda. A za dziurę w podłodze bym chyba udusiła.Nie wiedziałam, że dzisiaj jest dzień niezapominajki. A jak to się obchodzi?
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to cały czas się zastawiam nad tym wc nad skosem myślę, że powinno być ok, ale co wyjdzie to nie wiem, nigdy nie ma 100% ![]() ![]() Jakoś szczególnie się nie obchodzi u nas jest taka tradycja. Nasze przedszkole zawsze jeździ w ten dzień do innego- za miastem- w odwiedziny. Dzieci m.in. miały medale w kształcie niezapominajek. Było przedstawienie, zabawy
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim to ciekawe czy ten lekarz ma świadomość, że jedzenie czy nie jedzenie słodyczy wcale nie ma wpływu na powstawanie cukrzycy ciążowej, jeśli jego działania mają na celu Cię przed tym uchronić
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1227 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Witam sie dzisiaj, jako trzyletnia już żona Dobra, jeszcze nie całkiem, bo ślub był o 17![]() Nie wiem jakie plany nawet na dzisiaj mamy, mąż mi tylko powiedział, że jak do mnie zadzwoni, to mam 15 minut na wyszykowanie siebie i Marceliny i gdzieś nas porywa. Powiedziałam mu tylko, by miał litość i dał nam chociaż pół godziny, bo uszykować 2 kobiety w 15 minut to nierealne |
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu super
Gratulacje kolejnej rocznicy
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Wczoraj mąż się pytał, po której to rocznicy przychodzi ten kryzys co to się trzeba rozwieść Jak mu powiedziałam, że po 7 to stwierdził, że przynajmniej się jeszcze zdąży nami nacieszyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

gratulacje 

do weekendu chcę ogarnąć mieszkanie
wogóle to hit ubiegłej soboty: wierciliśmy malutkie otworu w wieszaku i robilismy to w salonie. Tż podłożył tylko ręcznik! więc mówię, że może podłozymy jeszcze karton a on że ,,będzie dobrze" i wiercił ,,delikatnie"
masz się zdrowo odżywiać ale być też szczęśliwa, a bądź co bądź słodycze poprawiają humor

Przede wszystkim to ciekawe czy ten lekarz ma świadomość, że jedzenie czy nie jedzenie słodyczy wcale nie ma wpływu na powstawanie cukrzycy ciążowej, jeśli jego działania mają na celu Cię przed tym uchronić