|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
A ja mam 4 i mądrzejsza nie jestem bo nie umiem zapomnieć o tym dupku. :P
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
a ja wiem, ze eks nie zatęskni, on wie, że może mieć lepszą,taką która jemu dorówna, bo jest bardzo pewny siebie...w przeciwieństwie do mnie.
kocham go, więc chce żeby był szczęśliwy...ale serce mi pęka. |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Zacznij myśleć o sobie i o tym, że Ty chcesz być szczęśliwa, a nie o tym czy on ma być czy nie. Jeżeli na to zasługuje to będzie, jeżeli nie to nie będzie. Mój eks też oewnie będzie, bo to nie jest zły chłopak, ale póki co w okresie leczenia, nie myślę o tym. Musisz sobie ustawić w głowie inne myślenie. Trochę nawet udawać, że tak myślisz, aż w końcu tak pomyślisz, dla mnie to jest lekarstwo.
Edytowane przez Kdjdfn Czas edycji: 2014-01-04 o 00:23 |
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
no niby tak...jesli kogos kochasz to puść go wolno, jeśli Cie kocha to wróci.
widocznie on mnie nie kochał wystarczająco.a ja go za bardzo. |
|
|
|
#1205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
piłam cole i brzuch mnie a rozbolał, szkoda,ze nie mam jakies procenty pod ręką
|
|
|
|
#1207 |
|
Rozeznanie
|
Tak na serio mam jeden ( w dziąśle jeszcze) do usunięcia i 3 usunięte. Tadaaaam wiem już czemu jestem taka głupia :P
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Ja mam . Na szczęście kontroluję to a nie jak ex. Ale kupiłam sobie wódeczkę (małpkę) i sok pomarańczowy dzisiaj i właśnie sączę... |
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Znaczy wiesz jak uważasz, nie powiem Ci co masz myśleć. Ja w to nie wierzę. |
|
|
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio mam jakieś chore myśli.
zastanawiałam się czy jakby mi się cos stało czy by się przejął i uświadomił,ze mnie kocha, ale to tylko tak w filmach jest ![]() mojej siostrze juz powiedziałam nawet,ze jak mi się cos by stało to nie mają go informować
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szczerze... nie chcę się przekonywać
|
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
pewnie tylko z litosci albo z wyrzutów sumienia by się zainteresował mną...ehh,
kiedyś widziałam jak pisal ze swoją ex,to było widać, ze się nia martwi, jak pisala,ze była w szpitalu, albo,ze ma problemy w domu.nawet się spytał czy może im jakos pomóc...ale o niej zawsze mi dobrze gadał,widać,ze mu zależało. |
|
|
|
#1213 |
|
Rozeznanie
|
Mi jakoś JESZCZE nie idzie. A nawet jak spotka gorszą to nie uważam że będzie żałował czy rozmyślał o mnie. Nie ten typ
|
|
|
|
#1214 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() A tak serio, to mądre jest ich wyrywanie, w tym roku wydałam tysiaka na leczenie ósemek, było ciężko się do nich dostać...
|
|
|
#1215 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popękany dzban Pewien wieśniak codziennie dostarczał do wioski wodę ze źródła w dwóch pękatych amforach, przytroczonych do grzbietu osła, kroczącego u jego boku. Z jednej z amfor, starej i pełnej pęknięć, podczas wędrówki wyciekała woda. Druga, nowa i bez skazy, utrzymywała cała zawartość co do kropli. Stara, spękana amfora czuła się biedna i nieużyteczna, tym bardziej, że nowa, pewna siebie nie przepuściła żadnej okazji, by podkreślać swoją doskonałość. "Ja nie tracę nawet kropelki wody!" Pewnego ranka stara amfora zwierzyła się właścicielowi: - Wiesz, jestem świadoma moich ograniczeń. Przeze mnie tracisz czas, trud i pieniądze. Kiedy dochodzimy do wioski, jestem w połowie pusta. Wybacz mi moją niedoskonałość i moje rany. Następnego dnia, podczas wędrówki, właściciel zwrócił się do spękanej amfory, mówiąc: - Popatrz na pobocze drogi. - Jest przepiękne, pełne kwiatów. - To dzięki tobie - odpowiedział właściciel. - To ty każdego dnia podlewasz pobocze drogi. Kupiłem paczuszkę nasion kwiatów i posiałem je wzdłuż drogi, a ty, nie wiedząc o tym, niechcący podlewasz je każdego dnia. |
|
|
|
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
ooo, dzięki
![]() on już pozostanie tylko w moich marzeniach, nawet mi raz powiedział, że życie to nie bajka...a dawniej mnie nazywał księżniczką
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie ma księżniczek z bajek. Nie ma także książąt. Nie spotyka się ich za każdym rogiem. Jednak choć oni nie istnieją, można ich odnaleźć. Każdy z nas nosi ich w sercu. Każdy tworzy ich sam.
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
oj wiecie co, ja nie wiem czy chce jeszcze kochać kogoś...ciężko mi było znaleźć taką osobę, a teraz czuję, że ta miłość mnie wyniszcza jak choroba.
---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- napisał mi właśnie,ze mnie przeprasza za wszystko i ,ze jutro jedzie do Polski na kilka dni. a ja nie mogę się powstrzymać od placzu ![]() ---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- tak mi źle,jak zrywał to powiedział,ze nie wie kiedy się zobaczymy...a teraz nagle jedzie...
|
|
|
|
#1220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
ale on nie jedzie do mnie, z nami koniec
![]() po prostu wtedy skłamał ---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- mam nadzieje, ze go nie spotkam na mieście przypadkiem.... |
|
|
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
Ja to odebrałam jako że wraca do PL, chce sie spotkać i wyjaśnić....
|
|
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
nie
![]() dlatego teraz mi się pogorszylo... jak zrywałl to mówil,ze niewiadomo kiedy się spotkamy nawet i to jest bez sensu. nie mam juz siły... |
|
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
wiem, ze on nie chce, z jego strony to juz jest koniec...napewno ten przyjazd juz wczesniej planował, on pewnie się bał ze mną zerwać twarzą w twarz, bo wiedział, ze nie da rady.
nie wiem po co mi to powiedział, moze dlatego,ze nie chce wyjsc na kłamce gdybym go spotkala, ale ja bym wolała nie wiedzieć,ze on przyjezdza, wolalanym zeby juz nigdy nie przyjechał... ![]() ---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- to mnie tak boli, strasznie sie teraz czuje. ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:50 ---------- boję się, ze jak go sptkam przypadkiem to się rozplaczę, wpadnę w szał, nie wiem, wstyd bedzie gdzieś na ulicy |
|
|
|
#1226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I wierzę, że strasznie Cię to boli, ale trzymaj się mocno, dasz radę |
|
|
|
|
#1227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
wątpie,pewnie bedzie się ba,ze jak się spotkamy to do niego wszystko wróci...ale nawet gdyby chciał to ja nie chce znowu sobie robic nadzieji, a nie dam rady udawać,ze jestesmy tylko znajomymi
![]() mam ochotę teraz umrzeć, za to,ze mnie tak potraktował, twierdził,ze to nie ma sensu bo sie nie widzimy,nie chciał walczyć...a teraz nagle sobie przyjeżdza ![]() ---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ---------- mieszkamy w małym mieście, odleglość od swoich domów 2-3 km |
|
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
A wiadomo na ile przyjechał?
Może jednak będzie chciał się spotkać...skąd wiesz?!! |
|
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
napisał tylko,ze jutro jedzie do pl na kilka dni.
ale po co niby mamy się spotkać, wiem,ze on nie chce,bo wie,ze ja bede plakać i go prosić...skoro 2 tygodnie temu, twierdził, ze jego uczucie wygasło,ze czuje sie obco w tym związku i nie ma on przyszłości ani sensu,bo nie wie kiedy przyjedzie. ---------- Dopisano o 03:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:21 ---------- mam nadzieje, ze nikt z mojej rodziny go nie spotka bo mogą mi zrobić wstyd i kłopoty... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

Ja w tej chwili w to mocno wierzę.
.