|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żabkowe wzorki
Cytat:
). Dziwi mnie Twoja zgryźliwość w tym przypadku. Skoro potrafi się krytykować innych, to powinno się też umieć przyjmować krytykę
|
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie tą Sugerujesz, że nie umiem przyjmować krytyki? No to niestety muszę wyprowadzić Cię z błędu. Owszem umiem i nie obrażam się na innych jak nie napiszą czegoś po mojej myśli i samych 'ochów' i 'achów'nad jakimś wzorkiem. Żałuję, że już nawet nie można polemizować na temat listka przy łodydze
|
|
|
|
|
|
#1203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie miałam tu na myśli obrażania się ale sposób odpowiadania na krytykę. Ja na przykład każdy postawiony mi zarzut staram się wytłumaczyć w spokojny, miły i naturalny sposób. Ty natomiast zrobiłaś to w zupełnie inaczej i z tąd mój zarzut. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawijaski mi się bardzo podobają.Kwiatki przypomniały mi moje własne i podobają mi się też.
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
Ooo,nie tylko na pazurkach
Nie masz tu na co narzekać-ja wiem ![]() Jak zwykle pięknie. Czy Ty aby na pewno nie masz takich okularów z lupą? Pojęcia nie mam jak Ty to robisz,że to wszystko jest tak precyzyjne... No i po raz setny(?) napiszę Ci,że zazdroszczę Ci tych skórek przy paznokciach. Moje jednak wciąż się przy Twoich chowają,pomimo moich ogromnych starań
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu dziękuję
Warszawianko dzięki okularów z lupą nie mam ale jestem krótkowidz, więc akurat dobrze widzę wszystko z bliska i dlatego trafiam z pędzelkami w paznokcie A wiesz co ostatnio odkryłam na skórki? "Coral nail perfect - utwardzający olejek do paznokci z ekstraktem z mirry i wit E" (z Delia cosmetics). Ze wszystkich rzeczy, które miałam ten wypada najlepiej (kosztuje ok 6zl). Nawilża naskórek trwale, a nie tylko do pierwszego umycia rąk i fajnie pachnie mirrą
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Zachciało mi się maziaków więc oto jest. Plaża złota plaża...
![]() Mam nadzieję, że coś zobaczycie na tych skanach, choć jeden wyszedł w miarę
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
piekne
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Wow
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
Froggie,na pewno kupię tę Celię w takim razie.
Mam nadzieję,że i u mnie będzie ładnie nawilżać. POdobno znakomita jest oliwa z oliwek.Ja mam taką przywiezioną z Sycylii,tłoczoną przez znajomą więc szkoda jej na skórki ![]() Wzorki jak zwykle cudo A ja mam propozycję ![]() POkombinuj dla mnie trochę z frenchem
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 |
|
La Moderatoiure
|
Ostatni skan chyba najbardziej oddaje efekt
I co ja mam napisać....hyyymmm...no śliczne i pomysłowe zarazem, ładne cieniowanie, super dobrane kolory... i duża staranność
Edytowane przez La Monica Czas edycji: 2007-03-12 o 17:06 |
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
wow!
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
no nie moge... SZOK!!
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Super
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
Froggie-normalnie jak komputerowo namalowane to wygląda
Ale....zabrakło mi chyba wyobraźni,bo mnie to się z plażą nie kojarzy.Spojrzałam i myślę-płonące strażnice .A moja córcia do mnie:mamo ślepoto to są takie budki bambusowe na pomoście .Zdolna bestyja!!!
|
|
#1218 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
coś pięknego
szkoda, że to nie szpice, bo wtedy zmieściłoby się jeszcze więcej np, stado palm i kilka albatrosów ( a może odwrotnie ? ), mamy już drugą artystkę-malarkę, gratulacje
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ciekawy pomysł z tą plaża na paznokciach, bardzo mi się podobają te rysunki na pazurkach.
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
świetne, już poczułam latooo;D.
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
fajne
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam już gdzieś ten motyw. Bardzo fajnie to wygląda. Musiałaś się nieźle nad nimi napracować co?
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jakoś ....
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
o jejQ
ale zakochodem zapachnialo.. mmm... wakacje... Ajajaja ![]()
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm zachód słońca na planie serialu - "Słoneczny Patrol" tak to widzę
![]() Bardzo ładnie
W sile umysłu spokój ukazywany. W sile serca uczucie opanowane. W sile duszy brak wszelkiego strachu. W sile ciała wstrzemięźliwość przed pięknem. Oto człowiek idealny. Istota wśród ludzkości. Utopia w utopii. Byt tak doskonały, że nierealny! |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej ile komentarzy
Dziękuje ślicznie Warszawianko nic nie obiecuje bo nie lubie malować frenchy i unikam ich jak ognia, czasem tylko mi coś odbije kadyrka, pysiamn mi to sie z plażą skojarzyło, bo tam są właśnie takie zachody słońca ![]() awo czy ja wiem czy na szpicach więcej by zmieścił? wszak boczków jest troche mniej niz jak w kwadratach. Aczkolwiek powiem ci tak po cichu, że dąże do kształu szpico-migdałków ![]() Angelo ja też właśnie znałam ten motyw wczesniej, nawet nie wiem czy gdzies na wizazu sie nie przewinął. A wzorek zajął mi ciutkę ponad godzinę, więc tak strasznie dużo roboty nie było ![]() paulo czyżbyś nie lubiła tego bożyszcza nastolatek? ![]() jeszcze raz dziękuję ślicznie za wszystkie komentarze ![]() Powiem wam coś smiesznego, każdy mysli ze to są naklejki i przede wszystkim sztuczne panokcie. Hihihi |
|
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
Froggie -Ty to jakieś siły nieczyste zaprzęgasz do tworzenia tych wzorków, przyznaj się wreszcie, bo to niemożliwe jest takie rzeczy malować zwykłymi lakierami
.Niesamowite są te ostatnie! |
|
|
|
|
#1229 |
|
Konto usunięte
|
Froggie,ja wiem,że nie lubisz,dlatego się jeszcze raz tak pięęęęknie uśmiechnę
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

bo co jak co ale na wyobraźnie artystyczną nie narzekam

okularów z lupą nie mam ale jestem krótkowidz, więc akurat dobrze widzę wszystko z bliska i dlatego trafiam z pędzelkami w paznokcie 

Ale....zabrakło mi chyba wyobraźni,bo mnie to się z plażą nie kojarzy.Spojrzałam i myślę-płonące strażnice
.Zdolna bestyja!!!