|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXV
Przepraszam, ale już się wypowiem, bo trudno mi się skupić na nauce...
Nie chcę wertować tego wątku i cytować Was wszystkich, bo strasznie długo by to zeszło (a może to tylko wymówka co? ), więc zaczynam-Koleżanko, którą irytuje mój podbródek (przykro mi, jak się wzbogacę to może coś z tym zrobię , nikt nie jest idealny. Moje filmiki są poddawane krytyce okey ! Nie są super ekstra, ale moja twarz to moja twarz, nie będę z workiem na głowie siedzieć) - Jeżeli chodzi o mój głos - ja tam żadnej maniery nie wyczuwam, tak mówię na co dzień, jakoś innym to nie przeszkadza... Pewnie jakbym mówiła za szybko, to byłoby mi wytknięte, że mam to napisane i czytam, albo że się nauczyłam na pamięć ![]() -Odnośnie reklamy Patisiu, pokaż mi na którym kanale oprócz tego jednego (!) komentarza pod filmikiem GlamPauli się reklamowałam - pisałam otwarcie "Proszę wejdź na mój kanał, dopiero co założyłam itd." Gwarantuję Ci, że nie znajdziesz. Cóż, teraz nie pozostaje mi nic innego jak poczekać na to wiadro pomyj, but guess what! I don't care Salix, może masz rację, zrobiłam falstart ze swoim kanałem, ale postaram się to naprawić, chociaż wiem, że nie doprowadzę do takiej sytuacji, w której będę każdemu się podobała (tak przy okazji, napiszcie mi, co to znaczy zrobić filmik na odwal się, bo dla mnie to taka sytuacja, co odpalam kamerę, nagrywam i wrzucam do neta.) Na koniec nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam miłego popołudnia i owocnego hejtowania ![]() Będę z Was z przyjemnością podczytywać, ale widzę, że niektórym to przeszkadza, że się tutaj wypowiadam, więc nie wiem jak potoczy się tutaj moja przyszłość - szkoda, bo niektóre fajne z Was dziewczyny
Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2014-06-15 o 17:35 |
|
|
|
#1202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żart o Bartku nie zrobił na mnie wrażenia, a o dziecku już tak Nie mam nic do osób które mają inne zdanie na ten temat niż ja.
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1204 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1205 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i się nie udziela ![]() edit: wiadomo jest odezwa, niestety poniżej oczekiwań... szczególnie jeśli chodzi o fragmentCytat:
Edytowane przez wiosna494 Czas edycji: 2014-06-15 o 17:38 |
||
|
|
|
#1206 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie zauważyłam tutaj, żeby ktoś Cię skrytykował dla samego wylania jadu lub bezpodstawnie. Weź to na klatę, po prostu i wyciągnij wnioski bo jak zebrać wszystko do kupy, czyli marną jakość filmów + dziwne miny + słaby makijaż + hejtowanie innych juciuberek + rzucanie się z pazurami na przychylne dziewczyny, które dobrze radzą to daleko nie zajdziesz.
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiosna, mogę się udzielać dalej, ale widzę, że niektórzy traktują mój link w podpisie jako drogę na skróty, dlatego go usunęłam, chociaż widzę, że i tak się pojawił . Mam egzamin za niedługo a w głowie tymczasowo siano |
|
|
|
|
#1209 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nie
![]() Poza tym przypomin mi trochę bohaterkę MMFD i z sympatią mi się ją ogląda
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a przecież dziewczyny nie pisały nic kąśliwego ani obraźliwego.
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny, wierzcie mi, przyjęłam to na spokojnie, aż moja siostra się zdziwiła, że dom jeszcze stoi w miejscu Po prostu jak mogę przyjąć krytykę moich filmów, tak krytyki mojej twarzy (głupie miny okey, ale jej budowę) sorka nie zniosę ! Dobra uciekam, bo mam pociąg za godzinę i trzeba się zbierać Potem przeczytam, co macie do powiedzenia
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
O ile krytykę dziewczyn rozumiem, bo mam pewne zastrzeżenia do Twoich filmików, tak teoria o wybijaniu się przez wątek na wizażu moim zdaniem jest głupia jak but. Tyle w temacie.
|
|
|
|
#1216 |
|
Konto usunięte
|
No i skończyło się rumakowanie...
|
|
|
|
#1217 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Ktoś napisał, że wkurza go twój podbródek - nie ma się czym przejmować, kilka lat temu prawie wszystkie na wątku marudziły, że Doncellity nie da się oglądać, bo skrzeczy, a teraz jest miłość . Popracuj trochę nad jakością i treścią filmów, a nikt się nie będzie czepiał pierdół .
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś mieszkała gdzieś bliżej to sama bym Ci foty cykała moją wypas luszczankom. (oczywiście nie za darmo, zaraz po zdjęciu wszystko bym pochłaniała
). Koniec wymówek i do blogaska marsz!
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Bez przesadyy, przecież nie napisała, że to siedlisko żmij i zagłębie złych emocji, tylko, że czeka na nasze "hejty"
![]() Na początku wszystkie laski - a spoko, fajnie, nagrywaj, tu popraw, tam popraw,. A potem ktoś napisał, że widział, że dziewczę "reklamowało" pod glampaulą i już zmiana nastawienia części wizażanek Oczywiście print-screena nie było (a przecież pics or it didn't happen), ale połowa uwierzyła Jakoś wcześniej nikomu nie przeszkadzało, że dziewczę wypowiada się o youtuberkach ![]() No i jeszcze jak zwykle jak kajmanowa niczym Filip z konopii, że "jej się od razu wydawało podejrzane"
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2014-06-15 o 17:48 Powód: rolleyes nie wejszło musiałam dostawić dwukropek |
|
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uczepiłyście się jej jak rzep psiego ogona |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale człowiek uczy się na błędach, Doncza się rozwinęła, a wizażanki przestały ufać Karolajnie i jej ferajnie i przerzuciły się na normalne dziewczyny
|
|
#1222 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze trochę to potrwa... ![]() sorasy dziołszki, ale telefon nowy wpadnie za jakiś czas dopiero=lepszy aparat, pomysł na elementy, w których będę potrzebowała pomocy jest, acz pomocy szukać dopiero zacznę na luzie, to nie będzie nic nadzwyczajnego, tego typu blogów, milion razy lepszych, fajniejszych, bardziej inspirujących jest masa - ale miło mi, że ktoś pamięta! ![]() powoli, powoli :P |
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a inna rzecz, że nie kumam aż takiego oburzenia w ogóle zawsze mi przykro, że w języku zwierzętom się obrywa
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie po prostu od początku podkreślanie, że się nie robi czegoś dla pieniędzy jest dziwne.. trąci mi trochę takim "ja jestem ok, czysta jak zła, wolna od brudnych pieniędzy" ciekawe tylko co będzie w sytuacji, kiedy kanał się rozwinie i możliwość dorobienia się pojawi i jakieś tam kieszonkowe (bo kokosy to nie są) będzie mogło się pojawić na koncie? |
|
|
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
heh dziewczyny mówiłam już, że moja opinia wynika też z mojego zdania o Bogusi, tonu jej wypowiedzi itp. Wygląda na osobę która zawsze musi by c górą ( w negatywnym tego zdania znaczeniu) Co do zwierząt to zgadzam się. Wiele razy zwierzęta okazują się lepszym przyjacielem człowieka, niż drugi człowiek
|
|
|
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jest lepiej
Masz cudne włosy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

), więc zaczynam
, nikt nie jest idealny. Moje filmiki są poddawane krytyce okey ! Nie są super ekstra, ale moja twarz to moja twarz, nie będę z workiem na głowie siedzieć) 

To jest tu jakaś różnica?
jest odezwa, niestety poniżej oczekiwań... szczególnie jeśli chodzi o fragment

). Koniec wymówek i do blogaska marsz!