|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Wiedźma pojechała na krótki urlop więc tz mnie wyciągnął do starej wiedźmy (żeby była tylko jedna). I wiecie, to nie na moje nerwy
![]() a ze 2 czy 3h tylko byliśmy!!! Teraz jeszcze na chwilę do drugiej babci, spacerrk i do domu. Gianna jak tam? Kasiu oby nic nie było ![]() Mysiu strasznectakie wypadki
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-08-17 o 16:32 |
|
|
|
#1202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Cytat:
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
#1203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu nie dostałaś antybiotyku dla karmiących? Cytat:
![]() Cytat:
My już w domu.Po przyjezdzie zdarzył się wypadek Tż przebierał małemu małemu pieluche,poszedł ją wyrzucić a maly spadł z łóżka przodem na główke Chcieliśmy jechać na pogotowie ale przyszła moja mama powiedziała ze jak mały zachowuje się normalnie żebyśmy go obserwowali i czekali.Jsk na razie zachowuje się ok i oby tak zostało
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jestem zalamana co ja zrobilam
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Mysiu dziekujemy Ruda czekamy na Ciebie ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
jajku obserwuj malego
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Iza matko mam nadzieje ze nic nie jest Domisiowi; ( jakby cie cos niepokoilo to jedz na ip.Niestety nie moglam wziac antyb dla karmiacych bo one sa za slabe dla mnie i ja na nie nie ide niestety musze mocniejsze brac:/
Kluska o rany te zlote rady i madrosci ja tez w domu sie nasluchalam ale jak ignorowalam to po 2dniach dali spokoj tylko moja mama tez ciagle biadoli ze za lekko mala ubieram:/ ale robie po swojemu. No z tz sie odzywam bo nie chce zeby Nata czula nasze emicje a ona bardzo wyczuwa i od razu jest placz taki z niepokoju wiec rozmawiamy przy Naci jakby nigdy nic, sama nie wiem z jednej strony wiem ze slowa padly w zlosci ale z drugiej one w ogole nie powinny pasc sama rozumiesz.Przykro mi jest po prostu strasznie bo wiem ze skoro raz sie zdarzylo to pewno zdarzy sie i kolejny a co jak kiedys padna przy dziecku ktore juz bedzie rozumiec to mnie najbardziej dreczy.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Basiu ale to jak obcielas? Co sie stalo? Kochana wybacz mi ale nie mam jak na priv ci napisac bo pisze z mobilnej wiec podam tutaj : Natalia ur.26.02.14 o 18,36 waga 3794, 57cm przez cc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem juz zminiam
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Iza obserwujcie
ja wiem, że to żadne pocieszenie ale ponoć każde dziecko spada choć raz...Kasiu oj, masz kołnierz? Basiu możebnie jest tak źle? Pokaz
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Izka obserwujcie koniecznie.
Basiu Wlosy nie zeby odrosna![]() Kluska it madre rady. Mbie dzis ibca baba w kosciele chciala wozek przestswiac bo wiatr. Poje**bana. A kolnierza nie mam. Mam nie dzwigac no i duzo nie lazic. Rudzialku where are you??? Komus cos jeszcze mialam... Ale zapomnilam. Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka dobrze rozumiem
u mnie od ciąży co jakiś czas padają słowa, które nie wyobrażam sobie żeby padły przy Hani. I chyba jedyny sposób żeby ją przed tym uchronić to rozwód. ![]() A jeden plus dzisiejszej wycieczki do soho to weszłam do eko sklepu i kupiłam parę kosmetyków
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestesmy w domku. Tz juz pojechal. Szykujemy sie do kapieli. Jak tylko sie ogarne wpadne napisac jak bylo. A bylo baaardzo fajnie. Tesknilam za Wami. Bede pozniej. Calusy😚
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Mały śpi.Zachowywał sie normalnie i oby tak zostało
Aż mi słabo jak sobie pomyśle że poleciał na głowe i szyje i mógłby kark skręcić...Tż ma straszne wyrzuty sumienia.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Vaneessa
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze :
Spóźnione ale szczere życzenia dla Wani wszystkiego najj kruszynko Widzę, że znowu tżci szaleją w kosmos ich wysłać to mało.. :/ pewnie by ich szybko zwrócili.. z formularzem zwrotu :/Coffee gratulacje jeszcze raz dacie radę z Madziulką się do siebie przystosować na cycuchy nie pomogę niestety ![]()
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Kasiu dobrze, że to nic poważniejszego, teraz tylko się pilnuj i nie dźwigaj Iza oby Domisiowi nic nie było ostatnio mojej koleżanki 3 letni synek spadł na głowę z ławki na asfalt aż ją sobie rozciął od razu pojechała z nim na ip lekarz kazał obserwować przez 2 dni na szczęście nic poważnego się nie stałoMysia, Ruda w końcu jesteście Kluska współczuję takiego gadania, ja to bym chyba wybuchła Gianka mam nadzieję, że z tż dojdziecie do porozumienia Basiu rzeczywiście króciutkie włoski Ja dzisiaj wstałam z bólem nogi i jak chodzę to mnie boli w miejscu gdzie mam tak jakby żylaka, muszę iść jutro albo we wtorek do rodzinnego bo się boję, że coś się może stać
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Iza jak Diminis??
No niestety krodkie. Miałam dac na 7 maszynke ale jakoś na 4 było i pluje sobie w twarz że nie przestawilam . A do tego Wanessa ma jasne włoski i wyglądają hak by miala bardzo krudkie ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-08-17 o 20:19 |
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko tez mam taki zylak co czasem boli i to najczesciej u mnie po wysilku lub nadwyrezeniu po prostu ja smaruje wtedy liovenem albo czym tam mam ale tez mnie to zawsze stresuje.podejdz i zapytaj rodzinnego co poradzi.
Iza dobrze ze wszystko z Domisiem w porzadku. Kluska ja nie wiem dla mnie to jest niewyobrazalne zeby dorosli ludzie tak dawali sie poniesc emocja a czasu cofnac nie mozna. Jak to sie powtorzy to juz tak pieknie nie bedzie bo dziecko nie moze sie wychowywac przy takich slowach i jaki wtedy szacunek bedzie miec i czego sie nauczy od rodzicow:/ boje sie teraz tego ale mam nadzieje ze juz sie nie powtorzy.Ewciu super ze wyjazd udany ![]() Kasia to uwazaj na siebie. Ja czekam az moja ksiezniczka sie zmeczy poki co zabawa w najlepsze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie juz prawie spi. Wymeczylam ja do granic wytrzymalosci. Powoli zaczyna sie smiac w glos
Gianka olfen to moge przy kp stosowac?? Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu teoretycznie to nie mozesz ale to jak rozumiem chodzi ci o masc? Jesli tak to zew wiec bez przesady tylko posmaruj sie zaraz po karmieniu i w czasie najdluzszej przerwy miedzy karmieniami.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A jesli chodzi ci o tabl to lepiej wez ibuprom bo wolno ho stosowac w dawkach zalecanych podczas kp a tez dziala przeciwbolowo i przeciwzapalnie a jest bezpieczniejszy i schemat ten sam najlepiej po karmieniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Rudasek przyjechał jak tu bez Ciebie mi było "dziwnie"
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu no krótkie ale Wania ma tak dziewczęca buzię, że to nie szkodzi a włoski będą mocniejsze
Kasiu pewnie Ci dopplera zaleci. Robiłaś kiedyś? O właśnie, Mysiu co Ci w tym badaniu wyszło? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka dziekuje Ci bardzo
Szalona Ruda!!! ![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem
Wyjazd bardzo udany,Kostello zadowolony ale jeszcze bardziej szczęśliwy że już w domku jesteśmy,jutro do pracy idę więc dzisiaj tylko poczytam i jutro coś więcej napiszę bo padnięta jestem niesamowicie.Na fejsie są już nasze focie jak coś
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu, Ruda witajcie z powrotem
Klusiu, Gianna niestety ja też parę razy usłyszałam słowa, które nie powinny paść.... Gianna ja wierzę, że on nie powiedział tego z serca.. Kasiu dobrze, że pojechałaś na ip, nie można takich rzeczy lekceważyć... Kluska oj te wiedźmy, zawsze mają najwięcej do powiedzenia.. Basiu włoski zaraz odrosną, a Vania i tak wygląda ślicznie Iza przeżyłam to samo tydzień temu... strasznie Wam współczuję, u nas po upadku już nie ma śladu na buzi, nie martw się My przeżyliśmy dzisiaj ciężki dzień .. Pojechaliśmy jednak na tą wieś (ponad 2 godz w jedną stronę), Natanek całą drogę przespał, stanęliśmy nawet w Zajeździe, w którym braliśmy ślub, jak dojechaliśmy na wieś, zaszliśmy do mamy do sklepu no i zaczęło się, Natan dostał takiego ataku histerii, przez 3 godziny wył, darł się, nie wim jak to opisać, miałam już na ip jechac.... nie poszliśmy więc odwiedzić nikogo, ani babć ani kuzynostwa... zebraliśmy się i do domu... To była gehenna... nawet u mnie się nie uspokajał... Nie wiem czy czegoś się biedaczek przestraszył..... Całą drogę powrotną przespał i w domu jest Ok! nie wiem o co chodzi, ale to było straszne....---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Musiałam się wyżalić Wam.. Dobrej nocy
|
#1226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem matką wariatką.Na przyszłą sobote zaprosili nas znajomi z małym zostanie moja mama.Oni wolą spotkać się na mieście więc nie będziemy go brać.A za dwa tygodnie w sobote zaprosili nas inni znajomi(ci o których kiedyś pisałam że problem żeby wziąść małego bo palą),a niedziele tż ma impreze z pracy.Więc za 2 tygodnie moja mama musiała być z małym i w sobote i niedziele.Jestem wariatką bo zamiast się cieszyć i iść do ludzi,to ja już mam wyrzuty sumienia że mały tyle będzie bez nas
||
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Lila o rany
współczuję ![]() Iza no nic dziwnego. Dobrze, że Domiś nie ma nic przeciwko i lubi Twoją mamę. To bardzo ważne, nie zafundujesz małemu stresu tym wyjściem z domu bez niego. Tż chce mnie zabrać do teatru na koniec września na rocznicę ale Hania tak reaguje jak mnie nie ma w pobliżu, że ja już się denerwuję co to będzie tym bardziej, że teatr jest późnym wieczorem kiedy ona będzie szła spać a na razie budzi się co 40min i trzeba tulić. Co będzie jak nie będzie do tulenia ani mnie ani tż? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki u nas sprawdza sie moja bluzka przy oli jak gdzies wychodze a niunia z mama zostaje. Wzielam apap teraz bo boli
![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
Lila bidulko, może Natek wystraszył się czegoś.
Iza dobrze, że Domisiowi nic się nie stało. Basiu poszalałas z maszynką. Wania na szczęście ma dziewczęcą , ładną buźkę, poza tym teraz już czapeczki na dwór bo coraz chłodniej. Szybko jej odrosną. Ewcia, Mysia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

jajku obserwuj malego

Wlosy nie zeby odrosna

jak dojechaliśmy na wieś, zaszliśmy do mamy do sklepu no i zaczęło się, Natan dostał takiego ataku histerii, przez 3 godziny wył, darł się, nie wim jak to opisać, miałam już na ip jechac.... nie poszliśmy więc odwiedzić nikogo, ani babć ani kuzynostwa... zebraliśmy się i do domu... To była gehenna... nawet u mnie się nie uspokajał... Nie wiem czy czegoś się biedaczek przestraszył..... Całą drogę powrotną przespał i w domu jest Ok! nie wiem o co chodzi, ale to było straszne....