Sierpniowe mamusie 2015 :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-24, 01:05   #1201
Curly81
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)

Już w domu..kładę się spać. musze myśleć pozytywnie ale ta ciąża daje mi w kość od samego początku.babka powiedziała, że zarodek ma 4,8mm. wierzę ich wynikom bo mąka super sprzęt i jest jak dla mnie najbardziej wiarygodny. to szpital położniczy na karowej.

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 08:49   #1202
lines
Raczkowanie

Curly trzymam za Ciebie mocno kciuki. Wierzę, że maleństwo da radę i wszystko będzie dobrze

beatrix28 tak to moja pierwsza ciąża , ale i tak się ciesze, bo w końcu lepiej mieć jedna ciąże bezproblemowa niż wszystkie z atrakcjami

Unikalna ano sąsiad ma obsadzoną działkę świerkami. Wiało w nocy masakrycznie i jeden czubek z tych świerków mu odpadł i przewiało go na nasze podwórko. No i jego zdaniem to my mu ten czubek specjalnie złamaliśmy. Na próby tłumaczenia dowiedzieliśmy się, że on wie co my za ziółka i (będzie dosadnie) jak nam pies kupę na podwórku zrobi to my tego od razu nie sprzątamy i mu ta kupa śmierdzi i nasz kot "taki szarobury to Wasz") chodzi do niego znaczyć mu elewację (a mamy owszem szaroburą ale kotkę) i w ogóle to nie wiadomo z czego żyjemy, bo przecież siedzimy cały czas w domu (mamy własna działalność) i cala masa tym podobnych pomysłów , a wszystko to w obecności... policjantów. Jak jeden z nich przyszedł do nas do domu powiedział nam tylko: z takim sąsiadem, to albo się wyprowadzić, albo liczyć, że szybko umrze .
Ale dziś mam już to gdzieś i nawet o tym nie myślę. Szkoda życia.

Tymczasem muszę jeszcze pobojowisko w kuchni ogarnąć i zrobić polewę do ciasta, ale czekam na męża z żelatyną

Nie wiem czy będę miała później czas na net, więc życzę Wam Dziewczyny pełnych radości i uśmiechu świąt. Niech Wasze maleństwa pozwolą Wam spędzić je bez nudności, wymiotów i innych atrakcji

Jak wrócę w niedziele pewnie będzie milion stron do nadrobienia...

9tc
lines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 09:49   #1203
beatrix28
Zadomowienie

unikalna widac ze sasiad ma duzo czasu by sie Wami tak namietnie interesuje i snuje jakies bzdurne hipotezy , zaproscie go do siebie na kawe by zalagodzic sytuacje nie ma sensu mu zle zyczycmoze czas byscie sie lepiej poznali?
jesli jednak uwazasz ze to nie przejdzie to najlepiej go ignorowac,szybko uciac temat, nie wdawac sie dyskusje. niektórzy z nudów szukaja zwady...
ja sie z sasiadami nie obchodze ale staram sie zyc z nimi w zgodzie.
psa zamykam jak wioze synka do przedszkola bo inaczej strasznie ujada i moze obudzic nawet umarlego..
u mnie dobre samopoczucie sie utrzymuje oby do 5tego..
dzis do babci,jutro do brata i bratowej a potem do jakiegos wujka mezai kuzynek....w koncu czlowiek istota spoleczna
trzymajcie sie zdrowo
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:10   #1204
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

WESOŁYCH ŚWIĄT !! ABY W 2015 URODZIŁY SIĘ SAME ZDROWE DZIDZIUSIE !!!
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:17   #1205
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Już w domu..kładę się spać. musze myśleć pozytywnie ale ta ciąża daje mi w kość od samego początku.babka powiedziała, że zarodek ma 4,8mm. wierzę ich wynikom bo mąka super sprzęt i jest jak dla mnie najbardziej wiarygodny. to szpital położniczy na karowej.
Witam się w Wigilijny poranek

Wczoraj już nie było kiedy pisać dotarliśmy w końcu do domku : jupi: i jeszcze zdążyliśmy odebrać POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!!!!!!!!!!!!!! juuuupiii
już możemy rezydencję stawiać

CURLY współczuję przeżyć i tego strachu o maleństwo! 3 mam kciuki i mam nadzieję, że teraz będzie już z górki! ODPOCZYWAJ JAK NAJWIĘCEJ!
ściskam mocno!

LINES sąsiad to pod typowego gestapowca podchodzi z takimi typami niestety nie pogada! a pewnie taki wredny bo zazdrosny!

Nie ma sensu się stresować i Dzidzi narażać przez takiego GBURA! grrrrrrrrrr
chociaż nie powiem, nóż się w kieszeni otwiera jak sie słucha co bałwan wygaduje

KASPERKA CANDY Wam życzę Świąt bez mdłości oby apetyt dopisał 3 majcie się biedulki

roxana_lu co to za atak? zmierzyłaś sobie ciśnienie? bo w ciąży wysokie ciśnienie jest strasznie niebezpieczne, a atak migreny może być od ciśnienia...

GOOSIENKA ten ksiądz to się z choinki urwał czy co?????????????? aż dziw że tacy isnieją!!!!!!!!!!! co mu powiedziałaś?

Dziewczyny, ja więcej nie odpowiadam, bo JUNIOR wstaje z drzemki i trzeba ogarnąć GREMLINKA

Dziś się zapowiada zabiegany dzień - jedziemy na 2 Wigilie- także zapewne pojawię się u Was dopiero jutro

WSZYSTKIM MAMUSIOM I DZIDZIUSIOM, TYM W BRZUSZKACH I OBOK BRZUSZKÓW ŻYCZĘ WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT!

Mamusiom życzę apetytu i braku mdłości i innych dolegliwości

: sgrupa:

i jak będziemy śpiewać kolędy o malutkim Jezusku to niech każda pamięta że w przyszłe święta same będziemy lulać takiego maluszka!!!

Mocne CMOKASY dla WAS!!!!

i...

***** W E S O Ł Y C H Ś W I Ą T *****

***** MERRY CHRISTMAS *****

***** FROHE WEIHNACHTEN ****

**** itp...

:sm ikolaj1::sgrup a::l os:
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:19   #1206
12mu05
Rozeznanie

12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:51   #1207
candy02
Rozeznanie

Dziewczyny życzę Wam i Waszym Rodzinom Wesołych Świąt! Trzymajcie się ciepło, zdrowo i bez mdłości ;-)

Mobilnie
candy02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 11:26   #1208
MsLullaby
Zakorzenienie

Curly
Wesołych świąt dziewczyny! u mnie początek wigilii kiepski, mały dostał w nocy gorączki nad ranem wróciła póki co humor ma dobry, ale martwię się. Spal z nami i tak mi brzuch skopał, że masakra oby to były tylko zęby

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 11:48   #1209
fiona27
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości. Aby Nasze dzieciaczki rosły zdrowe i okrąglutkie, a porody były bezbolesne

Curly mam nadzieje, że wszystko się unormuje i będziesz mogła zacząć się cieszyć ciążą.
Co do krwawienia to ja takie miałam, czysta krew w 10tc i okazało się to małym krwiakiem , który na szczęście po pewnym czasie się wchłonął.
Stary 2014-12-24, 12:05   #1210
magdowe
Zadomowienie

Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego z okazji świąt aby mineły Wam w spokoju i bez mdłosci.

Ja się nie odzywam od paru dni bo takie mdłosci mnie dopadły że nie moge funkcjonować nie wiem jak przetrwać te święta, jak siedziec za stołem jak każy zapach zwala mnie z nóg.
Przyleciała do mnie siostra na świeta a ja nawet nie mam siły z nia pogadać tak mi źle miałam nadzieje że w tej ciąży mnie ominął albo bedą lżejsze ale nic z tego.

Dobra nie smęce już jeszcze raz Waszystkiego Najlepszego

Curly trzymam kciuki bardzo mi przykro że musisz to przeżywać. Mam nadzieje że wszystko się unormuje i spędzisz spokojne święta tego Ci życzę
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 12:45   #1211
Ana__86
Zadomowienie

Curly trzymam kciuki za Was

Nie mam tyle czasu co wy, żeby się tu udzielać, ale na bieżąco podczytuje. Też jestem zdania, że jak minie 12tc i zacznie się bezpieczny okres, zdjęcia z usg i mniej stresów na forum to więcej osób się będzie udzielać. Ja tą ciążą znoszę rewelacyjnie to nawet nie pisze bo nic mnie nie męczy i jestemmega szczęśliwa i naładowana pozytywną energią czego wam również życze!

Dziewczyny życzę Wam Zdrowych i Spokojnych Świąt
Stary 2014-12-24, 13:09   #1212
beatrix28
Zadomowienie

Ana26 tez dolaczam do grona zadwolonych ciezarowek mam nadzieje ze juz bez żadnych boleści i lizce an to ze bedzie nas wiecej po 3mcu.
Stary 2014-12-24, 13:13   #1213
dd1dd
Zakorzenienie

Ja też chciałabym Wam życzyć spokoju, radości i wiele miłości
Wesołych Świąt
Stary 2014-12-24, 13:18   #1214
Curly81
Wtajemniczenie

Witajcie,
nie mam duzo czasu bo zaraz jedziemy,pakujemy się...Nadal plamię.Mam nadzieję,że Swięta spędzę spokojnie.Duphaston zwiększyli mi do 3 razy dziennie.Brzuch nadal boli.Nie myślę już o tym ,co będzie to będzie.Nie mam na to wpływu,staram się stosować do tego co mowią .

Wszystkim życzę szczęśliwych,zdrowych ,pogodnych i spokojnych świąt BOżego Narodzenia!

Stary 2014-12-24, 13:57   #1215
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie,
nie mam duzo czasu bo zaraz jedziemy,pakujemy się...Nadal plamię.Mam nadzieję,że Swięta spędzę spokojnie.Duphaston zwiększyli mi do 3 razy dziennie.Brzuch nadal boli.Nie myślę już o tym ,co będzie to będzie.Nie mam na to wpływu,staram się stosować do tego co mowią .

Wszystkim życzę szczęśliwych,zdrowych ,pogodnych i spokojnych świąt BOżego Narodzenia!
Trzymam kciuki, odpoczywaj tylko... Wszystko bedzie dobrze

Dziewczyny zycze Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia . W tym roku beda to wyjatkowe swieta dla kazdej z nas

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2014-12-24 o 13:57 Powód: Blad
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-24, 13:57   #1216
ankaaa206
Wtajemniczenie

Wesolych Świąt!!

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 14:22   #1217
roxana_lu
Zakorzenienie

Wesołych Swiat kochane !!! ))))

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 14:36   #1218
Isabelle_26
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ja aby na chwilkę, chciałam się przywitać i uciekam dalej..
Ostatnio nie mam czasu tu zaglądać, aby pobieżnie poczytałam co pisałyście, myślę że po świętach będę miała więcej czasu i was dokładnie nadrobię

Curly81 trzymam kciuki odpoczywaj dużo..
Gratulacje udanych wizyt i serduszek

Życzę Wam cudownych i magicznych Świąt, spędzonych w gronie rodzinnym i wszystkiego co najlepsze
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 17:05   #1219
Curly81
Wtajemniczenie

Nie dane mi jest mieć spokój niestety. nie pojedziemy chyba do rodzicow. mam silne bóle brzucha, zawijam się z boluchyba wezwe pogotowie; (.nie dojdę do auta.bol nie do opisania.dziewczyny nie życzę tego nikomu jeszcxe w wigilię tak cierpię z bolu a psychika to już inna bajka.bolalo mnie ale lekko a teraz zwijam się z bolu

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

czekam.na zabieg. dziecko dzisiaj zmarlo; ( jestem w szpitalu na oddziale juz...

Stary 2014-12-24, 17:07   #1220
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dane mi jest mieć spokój niestety. nie pojedziemy chyba do rodzicow. mam silne bóle brzucha, zawijam się z boluchyba wezwe pogotowie; (.nie dojdę do auta.bol nie do opisania.dziewczyny nie życzę tego nikomu jeszcxe w wigilię tak cierpię z bolu a psychika to już inna bajka.bolalo mnie ale lekko a teraz zwijam się z bolu

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

czekam.na zabieg. dziecko dzisiaj zmarlo; ( jestem w szpitalu na oddziale juz...
Jezu, dosłownie nie wiem co napisać. Może tylko tyle żebyś się trzymała.

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 17:10   #1221
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo mi przykro trzymaj się kochana

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 18:00   #1222
Curly81
Wtajemniczenie

leżę w sali sama, nie mogli mi pobrać krwi bo mi.nie chciała lecieć. kilka razy mnie kłuli. wigilia w szpitalu na czczo..takie jest życie. najgorsze dla mnie jest patrzenie na noworodki, które noszą mamy na korytarzu.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Dopiszcie mojego aniołka na liście...ciężko jest.Dziekuje Wam za wsparcie.

Stary 2014-12-24, 20:02   #1223
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
leżę w sali sama, nie mogli mi pobrać krwi bo mi.nie chciała lecieć. kilka razy mnie kłuli. wigilia w szpitalu na czczo..takie jest życie. najgorsze dla mnie jest patrzenie na noworodki, które noszą mamy na korytarzu.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Dopiszcie mojego aniołka na liście...ciężko jest.Dziekuje Wam za wsparcie.
Bardzo mi przykro. Trzymaj się
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-12-24, 20:33   #1224
beatrix28
Zadomowienie

curly 81 trzymaj się
sa wazniejsze rzeczy niz swieta,ktore sa co roku..nasze zycie
dookola jakies zle wiesci..chyba przestane wchodzic na neta,wczoraj przyjaciolka tez poronila tzn zarodek sie nie rozwinal i albo sama wydali okresem albo pojdzie na zabieg ..
moze przeczekam do konca 3mca i dopiero zaczne z Wami znow pisac coby sie nie pograzac..bo az sie boje isc tego 5tego..
Stary 2014-12-24, 22:28   #1225
Curly81
Wtajemniczenie

Już jestem po.wybudzili mnie. dostałam kroplowke z ketonalem bo boli; (.mam dosyć tych przeżyć ile można .

Stary 2014-12-24, 22:28   #1226
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
curly 81 trzymaj się
sa wazniejsze rzeczy niz swieta,ktore sa co roku..nasze zycie
dookola jakies zle wiesci..chyba przestane wchodzic na neta,wczoraj przyjaciolka tez poronila tzn zarodek sie nie rozwinal i albo sama wydali okresem albo pojdzie na zabieg ..
moze przeczekam do konca 3mca i dopiero zaczne z Wami znow pisac coby sie nie pograzac..bo az sie boje isc tego 5tego..
też tak jakoś źle mnie nastraja te forum... Curly przykro mi az mi sie lza zakreciła.. mam na dzieje że w 2015 napiszesz nam że beta jest piękna i dzidziuś rośnie...
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 22:56   #1227
Curly81
Wtajemniczenie

I powiem Wam, że mi ulżyło...moze głupio to zabrzmi ale ulga bo już nie żyje w strachu i zawieszeniu, prxeszlam żałobę i juz zaczynam myśleć o tym kiedy znowu zajdę w ciążę. psychicznie czuje się już dobrze. nie sądziłam, że tak szybko dojdę psychicznie do siebie.jestem pełna optymizmu.widocznie tak.mysialo być. widocznie była jakaś poważna wada...

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

kochane kobietki, ja już wyczerpałam. limit złych wiadomości na tym forum.nie myślcie źle i nie bójcie się. u mnie od początku było coś nie tak...całuje Was i będę wpadać co u Was słychać

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

opieka i warunki w szpitalu itd.jest super.wszystko tak jak być powinno.

REKLAMA
Stary 2014-12-24, 22:56   #1228
moniska139
Zadomowienie

Curly strasznie mi przykro, pomodlę się jutro za Ciebie Twojego Aniolka i żebyś szybko nosiła pod serduszkiem nowe życie

Tak się dzisiaj napracowałam, że nie mam siły na nic. Plecy bolą, brzuch ciągnie... Moja mama ucieszyła się z malutkich skarpetek w prezencie
Wesołych świąt
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez moniska139
Czas edycji: 2014-12-24 o 22:58
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 23:00   #1229
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Curly strasznie mi przykro, pomodlę się jutro za Ciebie Twojego Aniolka i żebyś szybko nosiła pod serduszkiem nowe życie
dziękuję , kobiety to się w życiu nacierpià.

Stary 2014-12-25, 07:54   #1230
ankaaa206
Wtajemniczenie

Curly zycze Ci duzo sily w tych okropnych chwilach. Mam nadzieje i wierze w to ze niebawem znowu bedziesz mogla sie cieszyc ciąża.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości