|
|
#1201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Małe szanse na ciążę mamy, ale się nie poddamy!
Cytat:
Jak by moj m. miał 7% to byśmy byli w siodmym niebie. Tylko nieliczne chlopy mają wiecej niż 20%. Moj na poczatku mial 0!!! A po leczeniu miedzy 1,5 -3,2 (raz tak wtsoko było) Poza morfologia inne parametry zwykle łatwo podkrecic dieta i stylem zycia. Bedzie dobrze! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- KarolinaK No wlasnie juz zaraz zaczynam procedurę. Kompletuję badania, od poczatko listopada hormony. Trzymajcie kciukasy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Sorki ze tak ogolnikowo ale pisze w biegu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeannee jakie planu na weekend?
Jasne poopowiadam jutro . Kazali zabrać duzo smaczków z kiełbasy i sera i ulubione zabawki. Byłam dzis z koleżanka ktora wyprowadza ludziom psy na spacerze. Łącznie miałyśmy 7 piesiow. Jeden musiał byc na smyczy bo niedobrus ma problemy z przychodzeniem na wołanie ![]() Na fotce koleżanka. Cytat:
O ale szybka decyzja, jasne ze trzymam kciuki . Bardzo zazdroszcze! I Ci kibicuje! A co to jest to 7 % w ogole??? Jak to sie fachowo nazywa? Bo na moim papierze to nie ma takiej liczby. Jest jedynie mowa po postępie szybkim , wolnym, nieruchomym. I o objętości... To tak z mojego tłumaczenia. Nie wiem jak to fachowo jest...IMG_2209.JPG |
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Rozeznanie
|
KarolinaK
Noe wiem czy szybka, planowana od dawna w sumie. Bardzo zła jestem, że nie zdecydowałam sie na październik bo sama widzisz co sie w Posce teraz wyprawia. Jak posłowie przycisną, to nawet w tym roku może być wprowadzona ustawa o możliwości zapładniania tylko jednego zarodka. A pan Kukiz, wnioskodawca projektu odpowiada, ze on to sie nie musi przecież koniecznie zgadzać ze wszystkim, co podpisuje... Dziś jadę robic badania z krwi. Jejku, jak dobrze, że mój gin z medicover zgodził sie na nie skierowania wystawić. Na wszystko dał co mi trzeba poza AMH. A co do tego 7% to przypuszczam, że chodzi o % plemników o budowie prawidłowej. Inaczej mówiąc tzw. morfologia. Na pewno też taki masz na badaniu tż. |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powodzenia na badaniach dzis! Duzo masz tego do zrobienia przed listopadem? Wróciliśmy i sie zapisaliśmy. Bardzo ładny teren. W sumie to początki ale kobieta duzo tłumaczy jak ważny jest język ciała człowieka w tej zabawie. Po 6 tygodniach zdecyduje do ktorej zaawansowanej grupy możemy dołączyć. W grupie 5 psow a Tylko my młodzi. Reszta duzo starsi . Dziwne...
|
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
KarolinaK
To super, bawcie się dobrze. Mam znajomą, która dużo ze swoim piesem trenuje. Nawet na zawody jeżdżą itd. Kudłacz ma z tego wiele frajdy. Swoją droga szczęśliwy pies bo ona w dodatku jest weterynarzem, zabiera go ze sobą do pracy. Ona i kilka jej koleżanek maja psy pasterskie i raz na jakiś czas jadą z nimi "na owce" - słyszałaś o czymś takim? Jadą do hodowli owiec zrobionej pod kontem psów, żeby wyszalały się w swoim żywiole... tzn. zaganianiu tychże owiec Inna sprawa, że panie emerytki pare razy nie omieszkała jej zwrócić uwagi kiedy trenowali sobie pod blokiem, że...męczy zwierze. Torturuje wręcz. Bo szczęśliwy pies to pies leżący na kanapie. A najszczęśliwszy to maluch, np york posiadający kuwetę w domu coby się nie męczył na schodach niepotrzebnie . I łypią na nią ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- A z badań to nie zrobiłam nic. Przyjechaliśmy do Medicover a tam taka koleją, ze na godzinę stania conajmniej a myślę, że więcej. A dzś miałam targi branżowe, wykupione wykłady, nie małam czasu tyle. Za to mąż, jak mnie odwiózł na targi załatwił badanie nasienia a potem wrócił na te z krwi i zrobił prawie wszystko, on nie miał takich, gdzie trzeba być na czczo. Został mu jeszcze tylko wymaz na chlamydię i jedno z krwi, chyba na AIDS, bo pani w rejestracji wykombinowałam, ze lekarz zlecił mu nie ten rodzaj badania co powinien i pewnie sie pomylił i zrobiła mu inne. A potem w domu sprawdziliśmy, ze lekarz sie wcale nie pomylił, tylko ten rodzaj diagnostyki stosuje sie miedzy innymi przed in vitro wiec musi iść oddać krew jeszcze raz. Będzie przebadany na wszystkie strony ![]() Ja mam bardziej elastyczny grafik, pójdę w tygodniu z rana, pewnie we wtorek. Edytowane przez koniczyna82 Czas edycji: 2016-09-24 o 18:32 |
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze przynajmniej Tz cos juz załatwił
.A Ty jesli masz juz date na wtorek to pójdzie gładko. Zazdroszcze Co ze masz juz wszstko tak zaplanowane Faktycznie psy owczarkowe to typowe psy pasterskie . Dla mnie tez pies szczęśliwy to pies zmęczony. Bardzo lubie aktywnie spędzać z nimi czas |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
We wtorek wizyta w klinice . Będzie to 14dc. Albo się uda wtedy albo nie.
Podchodze do tego z dystansem i nie nakręcam się Próbuję dalej 😉. Little odezwij się 😃
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dobre podejscie .Ja ten cykl zaliczam do nieudanych. Bo w ovu nie bedziemy razem z Tz .
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Aha 😞 najgorzej... Zawsze mozecie kochac sie przed i po. Moze owu sie przesunie.
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zostaje na wątku i Wam kibicuje .
|
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to rzeczywiście kiepsko 😬
Masz jakiś wyjazd rodzinny czy służbowy? Albo laparo? U mnie pewnie też w tym 35 cyklu starań będzie bez zmian... a ty który cykl się starasz?
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Musze znalesc jakas agencje ktora sie tym zajmie bo mnie na miejscu nie ma.Staramy sie 19 miesiecy. Cykli pewnie kilka więcej bo mam 26 dniowe. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to też się już długo starasz.... ehh Nie myślisz o inseminacji albo in vitro? Pytam czysto teoretycznie😘
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zeby myślec o inseminacji czy IVF to najpierw musze wyczyścić brzuch wlasnie ta nieszczęsna laparoskopia . Przed zabiegiem nie ma nawet o czym mowić . Ale ciesze sie ze jade do Polski . Mimo ze bedzie masa spraw do załatwienia to juz sie umówiłam z najbliższymi przyjaciółkami . Nie moge sie doczekac.
|
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
A jakiej narodowości jest tz? Nigdy o tym nie pisałam 😃 napisz proszę jak się poznaliscie 😃
Tak, wiem że laparo to podstawa w twoim wypadku.... 😠
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Słuchajcie, byliśmy w ogrodniczym w niedziele i juz ozdoby na choinki wszedzie . No zdziwiliśmy sie. Przecież to nawet pazdziernika nie ma jeszcze .
|
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz ci odpisze na priv Karolina😃
Ja się zdziwiłam bo w pepco też już są znicze itp. Maskara😂 Ale z drugiej strony sklepy chcą jak najwięcej zarobić... no i jak by nie było do świąt zostało 2,5 miesiąca.... to nie jest dużo😉
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Dawno mnie nie było u Was... jak Wam idzie? U nas kicha totalna, załamka, padaka...
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu? 😞 napisz coś więcej!
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
Próbowaliśmy to za dużo powiedziane... Jesteśmy jak stare małżeństwo z 50-letnim stażem.... Raz na ruski rok... Ja zaczęłam nowa prace, TŻ pracuje na zmiany, jesteśmy wykonczeni i po prostu nam się nie chce... A z tego dzieci nie ma.
W sobotę mijają 2 miesiące od operacji. Ze wszystkich badan wynika, ze wszystko jest jak najbardziej prawidłowo. Czasem pobolewa mnie blizna- do roku taki ból może się utrzymywać... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana nie załamuj się bo nie ma czym 😘 przeciez się kochacie a to najważniejsze !! Na pewno macie jakiś wolny dzień kiedy możecie się kochać i nie jesteście zmęczeni.. Rób testy owulacyjne, wtedy łatwiej będzie się wstrzelić w owulacje 😃 Ktory cykl się staracie?
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziaba-dziaba z telefonu |
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu podlamana? 😞 ile razy w tym cyklu się kochaliscie?
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, nie liczyłam tego... Po prostu chyba jeszcze psycho nie do końca mi się wyleczylo po zabiegu
Dziaba-dziaba z telefonu |
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
A robiłaś już test skoro 29 DC?
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przyjmij ze to było jedyne wyjście A Jeannee ma całkowita racje Masz wgląd w swoj cykl. Ja wykupiłam sobie abonament na rok Cos jesien nam zupełnie nie służy widze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2016-09-29 o 12:04 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

. Kazali zabrać duzo smaczków z kiełbasy i sera i ulubione zabawki.
.
. Dziwne...
. I łypią na nią 
. Mam nadzieje ze do nas wroci 

😃
.