Mamusie listopad-grudzien 2011 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 07:55   #1231
mol_aa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

dzień dobry

Kojka muffinka fajny przepis dała, ja bazę robię bardzo podobnie tj
2 szkl mąki
3/4 szkl cukru lub torebka cukru waniliowego
1 łyżeczka proszku do pieczenia
0,5 łyzeczki sody
szczypta soli
2 jaja
0,5 szkl oleju
1 szkl mleka
i dorzucam dosłownie to co chce owoce, czekkolada, groszki czekoladowe lub robię na słono ale wtedy bez cukru pychaaa

Glam my też haha, po raz kolejny mój Piter budzi sie jak Adaś i Dominik

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

koko koko Europo : hahaha:
Super przebój na Euro nie ma co
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 07:57   #1232
goldika
Zakorzenienie

pochwale sie ze wczoraj mlody zaliczyl pierwsza przewrotke z pleckow na brzuszek i usilnie probuje raczkowac ale tylko tylem, bo twarz ciaga po podlozu.

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Glam to sobie ladnie pospaliscie
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:09   #1233
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witamy i my z Olivką

Jak co dzień wstała o 7 pogadała sobie przez 15minut fajnie jest jej słuchać z rana

3 maja byliśmy w Warszawskim zoo dobrze że pojechaliśmy rano bo jak wychodziliśmy z ZOO o 12 tłumy straszne i do tego upał a tak pochodziliśmy 3h

Olivka widziała słonia małpki i foki resztę przespała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 546267_356617321067166_100001567035948_1052051_1433220358_n.jpg (88,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 62639_356622101066688_100001567035948_1052071_1412378500_n.jpg (91,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-05-03 11.25.13.jpg (172,9 KB, 26 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:40   #1234
Magdalena512
Raczkowanie

Moje dziecie już czwartą noc z rzędu przespało całą. W okolicach 5.00 się przebudził, dałam smoczek i do 6.50 sobie pospaliśmy. Ale i tak d.upa, bo mnie łeb napieprz.a trzeci dzień i sie przez to nie wysypiam. Więc tak czy tak, chodzę jak cień WRRR.....
A co do hymnu na euro, moja propozycja ukradziona kabaretowi:
POkonamy Islandię
Wypijemy finlandię
Nie damy d.upy
Wyjdziemy z grupy.
Może ciut nie pasuje, bo w grupie nie mamy Islandii, ale i tak lepsze niż koko koko

Edytowane przez Magdalena512
Czas edycji: 2012-05-05 o 08:42
Magdalena512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:58   #1235
kojka
Raczkowanie

mol_aa dzięki za przepis - na pewno skorzystam - mam fazę na pieczenie

goldika za przewroty
joamic śliczna Olivka

Właśnie ogladam na tvn style program o dzieciach i mówili tam jakie rybki dawać takim maluszkom jak nasze i są to: dorsz ,łosoś , halibut.
I podawali ile to jest te 10 gram mięska - jest to taka mała łyżeczka z czubkiem - może sie komus przyda , bo ja np. nie wiedziałam
Taka łyżeczkę dajemy i mięska i ryby do 9 m-ca , a potem zwiększamy do 1,5-2 łyzeczek.
kojka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:58   #1236
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

hej
A włosy to mi dopiero teraz zaczęły wypadać
Mi włosy wypadają już mniej ale nadal ciągle wszedzie są

Zmierzch tez mi sie nie podoba . Za to bardzo chetnie ogladałam True Blood - Czysta Krew - to chociaz bardziej krwiste było

Lubie serial czysta krew ale o wiele bardziej wolę znów ksiażki na których podstawie serial powstaje (Seria Martyw aż do zmroku itd. 11tomów).

[QUOTE=OlusiaS;33908562]jak ja kocham fantastyke !!Kupowalam sobie co miesiac gazete i czytalam nawet ogloszenia .
Wiedzmin,Hobbit i oczywiscie wladca pierscionkow przeczytany,filmy sie chowaja...
Ja też kocham fantastykę, wogóle wczesniej tj, przed małą robiłam sobie seanse na daną tematykę ale fantastyka zawsze wygrywa
---------- D chypisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Mała dziś wogole w nocy nie jadła, tj budziła sie 3 razy conajmniej, dawałam butle, possała sekunde i nic. Za oknem do dupy, trzeba gdzies wybychc chyba z domu.

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:28   #1237
glamourous
Zakorzenienie

Kolejna super zabawka- dzieci nie ma to gazeta. Tylko trzeba pilnowac zeby nie zarli
Stary 2012-05-05, 09:39   #1238
OlusiaS
Wtajemniczenie

tak dlugo tak malo miesa sie daje??Nie wiedzialam

Mala znowu ma zatwardzenie .Sprobuje jej dzisiaj dac jablko,tylko nie mam tej szklanej tarki kurcze .Chyba,ze ja ciut przeglodze,to moze z butelki pociagnie.

Od wczoraj cycki znowu strajkuja .Dzisiaj cos tam juz polecialo,ale zdecydowanie za malo.Z jednego na pewno sie nie naje,z dwoch juz lepiej,chociaz mam wrazenie,ze jej malo.Nie rozumiem,czemu tak sie u mnie dzieje,ze czesto kryzys mleczny mam
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:47   #1239
glamourous
Zakorzenienie

Haha stoje rano przy zlewie a mama pyta- co tak pachnie, ten nowy plyn do naczyn?
- nie moje perfumy
- to wybacz ale jskies nie za bardzo- podsumowala mama
Stary 2012-05-05, 09:48   #1240
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Haha stoje rano przy zlewie a mama pyta- co tak pachnie, ten nowy plyn do naczyn?
- nie moje perfumy
to faktycznie musza byc ladne,jak przypominaja plyn do naczyn
Stary 2012-05-05, 10:04   #1241
goferek33
Raczkowanie

U nas dwie pobudki w nocy, a rano nie śpi juZ od 7. Potem o 8 zadzwoniła teściowa jakaś arcy ważna sprawa zdziwiona ze nie odbieramy po pierwszym sygnale, ech . Teraz młody ucina sobie drzemke a ja pije kawę. Od wczoraj pobojowisko po wizycie kuzynów fajnie wysyłali wszystko Julce z pudelek i było zbierania. Oraz biegali i krzyczeli. Ten młodszy nawet nie biegał ale profilaktycznie krzyczał tak głośno ze myślałam ze sąsiedzi przyjdą ale wytrzymali. Dwóch chłopców w podobnym wiekuto istny meksyk jest. Mówili mi ze rzadko razem w czworke z nimi wychodzą na dwór bo zawsze albo sie poszturchują albo jest walka kto idzie z mama a kto z tata. Michał tylko na nich patrzył i sie cieszył. Pewnie za rok tez tak bedzie hasał. Dzisiaj tż ma egzamin na prawo jazdy- nerwowy od samego rana.
goferek33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:04   #1242
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

dalej wypadaja wam tak wlosy?

-
Od kilku dni biorę Capivit Piękne włosy - znajoma brała i była zadowolona. Więc za 2m-ce powiem Wam czy na mnie działa

DZIEŃ DOBRY

Malutka pojechała do dziadków, tż w pracy, a ja sama. Nadrobiłam już zaległe odcinki "Julii", zaraz puszczę "Prawo Agaty" Taki czas dla samej siebie mam i dobrze mi

Miałam w planie poopalać się, ale nie ma słońca buuuu...
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:07   #1243
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
- nie moje perfumy
ato ci ciekawy zapaszek musi byc

ale mam skopany nastroj przez ta babe co zawsze... ehh...

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Od kilku dni biorę Capivit Piękne włosy - znajoma brała i była zadowolona. Więc za 2m-ce powiem Wam czy na mnie działa

DZIEŃ DOBRY

Malutka pojechała do dziadków, tż w pracy, a ja sama. Nadrobiłam już zaległe odcinki "Julii", zaraz puszczę "Prawo Agaty" Taki czas dla samej siebie mam i dobrze mi

Miałam w planie poopalać się, ale nie ma słońca buuuu...
cho do mnie, u mnie slonecznie

ja siedze sama z mlodym, Tz na uczelni.
ale na 12 jedziemy na basen bo juz mi przeszlo
Stary 2012-05-05, 10:21   #1244
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
hej
dziewzyny pomozcie>? co lepiej wybrac??
http://allegro.pl/fisher-price-skocz...296665690.html
czy http://allegro.pl/arti-stolik-edukac...291132593.html
dziadkowie chca ninie kupic a jedno i drugie mozemy miec za 200...
Ja bym wybrała stoliczek, bo podobno te skoczki są niezdrowe..

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
pochwale sie ze wczoraj mlody zaliczyl pierwsza przewrotke z pleckow na brzuszek
brawo dla maluszka

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
cho do mnie, u mnie slonecznie

ja siedze sama z mlodym, Tz na uczelni.
ale na 12 jedziemy na basen bo juz mi przeszlo

a bardzo chętnie bym skoczyła do Ciebie na opalanko i jakiegoś drinka z parasolką

Mi się opcja basenu z dzidzią bardzo podoba, ale na razie nie mam do tego celu budżetu heh A i mam opory pokazać się w stroju kąpielowym z moim BIG BENEM No i stroju nie mam

Goldi a co Ci przeszło, bo w temacie nie jestem?
Stary 2012-05-05, 10:26   #1245
glamourous
Zakorzenienie

Goferek nie meksyk a afryka dzika
Moi tacy mali, to nawet nie jest specjalnie ale potrafia sobie nawzajem krzywde zrobic
Chociaz ja to lubie patrzec jak sie bawia- ale w momencie jak jest palec w oku czy przyduszana krtan to musze interweniowac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 10:34   #1246
goldika
Zakorzenienie

Princ tez mam opory bo na dodatek nie mam 1czesciowego stroju tylko 2czesciowy :/ no ale wskocze do wody nie bedzie mnie widac
co do funduszy to tez powinnam pasa zacisnac...
mialam cos ala grypa zoladkowa
Stary 2012-05-05, 10:37   #1247
glamourous
Zakorzenienie

Kciuki znow wczoraj ludziska nie kupili wozka, dzis drudzy przychodza
Stary 2012-05-05, 10:38   #1248
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
mialam cos ala grypa zoladkowa
ojoj to dobrze, że już przeszło Ja raz w życiu miałam ową przyjemność męczenia się z tym.. I dziękuję, więcej nie chcę
Stary 2012-05-05, 11:22   #1249
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Po pierwsze dziękuję - Wy już wiecie za co

goldika nooooo brawo takie przewroty to nie są łatwe rzeczy

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
A co do hymnu na euro, moja propozycja ukradziona kabaretowi:
POkonamy Islandię
Wypijemy finlandię
Nie damy d.upy
Wyjdziemy z grupy.
Może ciut nie pasuje, bo w grupie nie mamy Islandii, ale i tak lepsze niż koko koko
nooo raczej, że lepsze niż koko koko

Cytat:
- nie moje perfumy
zaplułam monitor

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:35   #1250
muffinka90
Zakorzenienie

Filip ma stan podgoraczkowy i nie chce jesc mam nadzieje, ze to zeby, bo od jakiegos czasu znowu slini sie na potege...

i z tej okazji tz pojechal sam po krzeselko do karmienia mam nadzieje, ze kupi cos w rozsadnej cenie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
ja z nowosci ostatnio pasternaka wprowadzilam.

wlasnie ogladam krzeselka w necie,bo TZ stwierdzil,ze nie bedziemy tego restaurowac,tylko nowe kupimy.Ale chyba na podobne sie zdecyduje

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

a co powiecie o takim??3 w 1 http://www.toysrus.de/product/index....ductId=4604921
I jak to sie je?
te krzeselko to mi na zbyt wygodne nie wyglada... chyba ze to tylko na fotce tak...

domiks kobieto jak ty to robisz, ze w kolko cos wygrywasz

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez millla31 Pokaż wiadomość
uuufff ja wreszcie dotarłam...dzisiaj spowiedz msza itd itp.zeszło sie do 21wszej.
Teraz <tylko> zakupy trzeba zrobić i tydzień gotowania szykowania sprzatania....
Ale nic jakoś damy radę....Trzymajcie kciuki ....
Co do wazektomi to właśnie trochę się pospieszyliśmy....tzn odczekaliśmy te 8 może 10 tyg już nie pamietam tylko mój TŻ nie zrobił tych testów ....hahaha
i wyszła niespodzianka
Nasz Kochany Skarb.....Ja Kocham Małe Dzieci...Duże też ale ...Małe jest piękne....
tak bardzo zalezne od nas,Tak sobie myśle co by było gdybym nie miała tych maluchów......smutno by było.Starsze dziaci coraz mniej w domu przebywalą...maja inne sprawy znajomych.U mnie naprawde duża różnica wiekowa....13 sto letnia pannica,A same zobaczycie za kilka lat....Ehh dobra starczy tych moich wywodów.
Ja na włosy witaminy biore + obciełam i myśle że już troche lepiej.Karmiłam 4 miesiace.
Dobrej spokojnej nocki....

ja tez uwielbiam dzieciaki, moglabym miec z 10-cioro nie wyobrazam sobie, ze maly dorosnie i pojdzie w swiat ... trzeba bedzie wtedy nastepnego malucha trzasnac

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
pochwale sie ze wczoraj mlody zaliczyl pierwsza przewrotke z pleckow na brzuszek i usilnie probuje raczkowac ale tylko tylem, bo twarz ciaga po podlozu.

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Glam to sobie ladnie pospaliscie
No, to ruszyl chlopak z kopyta

joa fajne mloda ma brylki

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:36   #1251
pokszyfka
Zadomowienie

dzień dobry w południe
ale miałam noc...pomijam te 4 karmienia...po 00 z parapetu spadły mi dwa kwiatki pelargonia smrodu narobila i storczyk-na szczęście się nie polamał, myślałam, że zawału dostanę...a potem myśli..."może to teście mnie straszą..." a w domu byłam sama z dzieckiem...

wyczytałam w poradniku bobovity, że po 5mcu można podawać dziecku rybkę, któraś już eksperymentowała:confused :
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:45   #1252
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goferek33 Pokaż wiadomość
U nas dwie pobudki w nocy, a rano nie śpi juZ od 7. Potem o 8 zadzwoniła teściowa jakaś arcy ważna sprawa zdziwiona ze nie odbieramy po pierwszym sygnale, ech . Teraz młody ucina sobie drzemke a ja pije kawę. Od wczoraj pobojowisko po wizycie kuzynów fajnie wysyłali wszystko Julce z pudelek i było zbierania. Oraz biegali i krzyczeli. Ten młodszy nawet nie biegał ale profilaktycznie krzyczał tak głośno ze myślałam ze sąsiedzi przyjdą ale wytrzymali. Dwóch chłopców w podobnym wiekuto istny meksyk jest. Mówili mi ze rzadko razem w czworke z nimi wychodzą na dwór bo zawsze albo sie poszturchują albo jest walka kto idzie z mama a kto z tata. Michał tylko na nich patrzył i sie cieszył. Pewnie za rok tez tak bedzie hasał. Dzisiaj tż ma egzamin na prawo jazdy- nerwowy od samego rana.
To mialas wesolo, nie ma co

Do mojej babci przyjechal syn z dwoma corkami (6l i 2l), a mieszka tam jeszcze jej corka z dwoam synami (7l i 2l) to dopiero sie dzieje

za tzta

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Ja bym wybrała stoliczek, bo podobno te skoczki są niezdrowe..

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

brawo dla maluszka

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a bardzo chętnie bym skoczyła do Ciebie na opalanko i jakiegoś drinka z parasolką

Mi się opcja basenu z dzidzią bardzo podoba, ale na razie nie mam do tego celu budżetu heh A i mam opory pokazać się w stroju kąpielowym z moim BIG BENEM No i stroju nie mam

Goldi a co Ci przeszło, bo w temacie nie jestem?
ja tez nie tzn mam bikini, ale przez tygrysa na benie go nie zaloze juz nigdy...

a w ten stolik to sie nie wsadza dziecka w srodek jak do skoczka czy mi sie pomylilo? Bo jak tak to jeden wuj, i tak na bioderka dobrze nie robi

glam

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

pokszyfko tz ma dzis kupic jak nie zapomni, to bede jutro gotowac

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-05, 11:59   #1253
goferek33
Raczkowanie

Muffinko u nas własnie miał Michał stan podgorączkowy 37,6 i marudny był, nawet pol obiadku nie zjadł jak zawsze je, slinil sie i nie spał w ogóle w ciagu dnia. A na następny dzień patrzę a tu drugi zabek. Te maluchy co do nas przyszły to jeden ma 3,5 a drugi w lipcu 2 latka skończy. I ten młodszy chodzi własnymi drogami. Taki indywidualista. Walczyli wczoraj o miejsce na macie Michała. A jak starszemu sie znudzila bitwa to i młodszy odpuścił. Jak juZ zabawka zdobyta to nie atrakcyjna;-))) i karmili sie nawzajem ciastkami. Nawet Mikołaj co nieco przyniósł dla Michała he hei patrzy na łóżeczko i mowi- o to to to, i zapakowal sie do środka.
goferek33 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 12:03   #1254
muffinka90
Zakorzenienie

hehehe, dobrzy sa
no moze to i gora idzie,przy pierwszych mial tez ze dwa dni stan podgoraczkowy...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-05-05, 12:44   #1255
ela3010
Zadomowienie

Hej

Ale pędzicie.
Co nadrobię to mi uciekacie znów.

My całymi dniami u moich rodziców, odpoczęłam, zrelaksowałam się.

Dziś pochmurno i kropi deszczyk, więc siedzimy w domu. Jutro gram w kościele na rannej mszy, a potem na pierwszokomunijnej, zawsze jakaś kasa wpadnie.

Muff moę to ząbki właśnie, mój ostatnio też marudny, co prawda ma lekki katarek, ale jakoś, moim zdaniem, nie przeszkadza mu to, a może przeszkadza, budzi się po 20 razy w nocy, nie moze usnąć potem i przewraca się z boku na bok, muszę go trzymać dwoma rękami bo idzie na brzuch i kiwa sie na kolanach, więc moje pozycje w czasie snu bardzo wygibusowe, rano cała połamana wstaje.
No i doszły nam problemy zaśnięciem w dzień, i wożę w wózku, i cycam, i noszę, i nic, teraz go 2 h usypiałam, a ile pośpi to nie wiem.
Wiem że upały dawały mu się we znaki, ale dziś chłodno.
Takie już moje dziecię.

Nika gdzieś nam zniknęła, i Dygotka.

Misiula wszystkiego naj z okazji urodzin. Nie pomyliłam się?

Idę pranie powiesić, i skończę sprzątać chatkę, a i prasowanie czeka. Po południu robię 3bita, zapraszam.

Jutro mamy grilla u siostry, oby tylko nie padało.

Dziewczyny piszecie ze wy na wyjazdach odpoczywacie z dzieciakami, np Dalia, Goldi albo Princesska. A mój tak strasznie maruda poza domem, u moich rodziców to tylko na mnie siedzi, plus cyc, albo wózek i latam po polach i lasach. Fajnie bo polatam i odpoczywam psychicznie, ale zmeczona jestem że wieczorem dojść do łóżka nie mogę.

Pokszyfko ale śliczna z Ciebie dziewczyna, i córci też

Agnieszko ile twoja córa ma mcy? Taka duuuża jest, i sliczna cała, a ubranko cudne, ja chcę córę.
No i Wy z tżtem ładnie sie prezentujecie.

Domiks, ha, tak myślałam.

Lecę
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 13:27   #1256
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

I jak to sie je?
te krzeselko to mi na zbyt wygodne nie wyglada... chyba ze to tylko na fotce tak...
pasternak podobny jest do pietruszki,smakuje troche inaczej.Dawniej byl bardzo popularny.
Jednak kupujemy drewniane krzeselko.Najlepsze jest to,ze do konca czerwca mialam rabat 20% na artykuly chicco i go wywalilam .

Taaa,tez wlasnie nie widze niki i dygotki.Pisaly cos,ze gdzies wyjezdzaja na dlugi weekend??

Mleko,wrooooc !!

Kto ugotuje za mnie obiad ?Mam gulasz z wczoraj,ale to za malo.W planie schabowe,ale kto pokroi i stlucze mieso
Stary 2012-05-05, 13:42   #1257
kojka
Raczkowanie

Pokszyfko ja daje małej rybe ze słoika z bobovity jest z łososiem raz w tygodniu. Jak mi sie uda kupić świeżą to jej ugotuje

Nikaa chyba pisała że jej 6 dni nie bedzie - tak mi sie wydaje

Glam

Upiekłam te muffinki ( z obu przepisów - zaszalałam a co )
Do jednych dałam dżem a do drugich nutelle - pycha wyszły
Stary 2012-05-05, 13:50   #1258
ela3010
Zadomowienie

Olusia zbieraj rodzinkę i wpadaj do mnie, ja dziś serwuję barszczyk szczawiowy i pierogi ruskie

I pozytywne fluidki ślę co by mlenia przybyło.

Aaaaa, Glam, kciuki za sprzedaż tramwaja .

Seonka Ciebie mi też brakuje, i Myszeczki i Basiuli, a Bahamadia gdzie? Na Top model poleciała.

No, wracać mi tu wszystki.

A i Wiola dawno była.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Kojka wpraszam się na muffinki.

Dziewczyny dajcie te przepisy do klubu co by długo potem nie szukać
Stary 2012-05-05, 13:56   #1259
kojka
Raczkowanie

Ela zapraszam
Wkleiłam te przepisy w klubie
Stary 2012-05-05, 14:19   #1260
ela3010
Zadomowienie

To lecę
Dobrze się składa bo mam pół rodzinki na ślasku to poodwiedzam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości