|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzurka? Jaki kolor?
Wiem,że piszesz ponieważ chcesz zasięgnąć rady co do nowego wyglądu,ale ja Ci niestety nie doradzę,ponieważ uważam,że właśnie w takim kolorze i w takiej fryzurce wyglądasz super. Wszystko bardzo dopasowane do Twojej buzi. Jedyne co się rzuca w oczy to trochę zniszczone włosy,ale można sobie z tym poradzić. Jeśli tak bardzo chcesz zmienić swój wygląd to ok,ale może przemyśl to trochę,bo czasami żałuje się takich metamorfoz.
|
|
|
|
#1262 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o wiecej wypowiedzi
|
|
|
|
#1263 |
|
Konto usunięte
|
te włoski bardzo Ci pasują, ja bym nic nie zmieniała.Fajny kolorek i super grzywka
|
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor by mi pasowal? :)
blond
|
#1265 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
a ja bym jakoś tak ociepliła Twoją fryzurkę, może jakiś rudzielec albo coś z kasztanem?
|
|
|
|
#1266 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem kolor jest oke. Najlepszym rozwiązaniem byłoby, abyś 'zachodowała' włosy na dłuuuższe
|
|
|
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
slicznie wygladasz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
no ja bym chyba zrobila na blond bo widze ze masz jasne brwi
|
|
|
|
#1269 |
|
Rozeznanie
|
Popieram
|
|
|
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
tylko ciezko tak z czerni na blond przejsc, wiem po sobie...
|
|
|
|
#1271 |
|
Przyczajenie
|
a gdybym zmieniła sie na blond? co o tym myślicie? strasznie mnie kusi..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 |
|
Rozeznanie
|
nio mozesz sprobowac blond choc tez sie licz z tym ze bedziesz je miala nieco osłabione
![]() ja mialam ciemne wloski i tez zrobilam na glowie metamorfoze na blond i nie załuje tylko pielegnacja x3
|
|
|
|
#1273 |
|
Przyczajenie
|
ale ja nie mam czerni juz
teraz mam naturalny jasny brąz jak na drugiej fotce bo na czarno farbowalam poł roku temu i juz mi sie calkiem zmylo .
|
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie blondzik byłby dla Ciebie w sam raz
|
|
|
|
#1275 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny pomózcie !
|
|
|
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor wlosów do jasnej cery i niebieskich oczu
Ja mam jasną skórę, szaroniebieskie oczy i naturalny kolor włosów ciemny blond- czyli mniej więcej tak jak Ty
![]() Ja miałam już włosy i brązowe(ciemne i jasne) i rude, i też się trochę bałam drastycznej zmiany więc na razie zrobiłam sobie blond pasemka(na ciemnym blondzie). W ciemnych włosach było mi dobrze i podkreślały kolor oczu, w rudych wyglądałam dziwnie (poza tym bardzo szybko płowieje i trzeba często farbować, moje już po 3tyg. blakły), a blond pasemka też mi pasują i teraz myślę o jakimś ciepłym blondzie.![]() Jeśli masz ciepły odcień skóry i mocno zaznaczone usta o oczy ciemnoniebieskie, to moim zdaniem najlepszy będzie na pewno jakiś odcień brązu, z resztą sama mówisz, że w brązie było ci dobrze . blond też powinien wyglądać w porządku , ja na twoim miejscu spróbowałabym ciepły blond albo jakiś ciemny orzechowy brąz. spójrz np na liv tyler , ma jasną skórę i niebieskie oczy, a w ciemnych włosach jej prześlicznie , w rudych już niekoniecznie . jessica stam za to cudnie wygląda w blondzie, ale ona ma jasne oczy i blade usta.załączę parę zdjęć, może Ci coś pomogą
|
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
i jaszcze parę
|
|
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za odpowiedz
z rudych zrezygnowałam cerę mam raczej zimna ale nie jestem pewna do końca :P kolor oczu w sumie mam takie coś jak liv tyler ciemno niebieskie.. chociaz pod odpowiednie swiatlo moze odrobinke zielonego zobaczyc ale to trzeba sie naprawde bardzo dobrze przyjrzec.. ale na tle innych niebieskich oczu moje sa ciemniejsze i tak samo usta;p nie podoba mi sie wolalabym zwykle niebieskie albo jasnoniebieskie:P ale słyszałam że ciemno niebieskie oczy ladnie wygladają w blondzie w sumie kiedyś fryzjer mi powiedział że mi pasuje wiekszość kolorów włosów ciemne i jasne. Ale boje się że w blondzie bede wyglądać blado ale skoro w czarnych wygladam dobrze i nie blado to moze w blondzie tez bedzie ok :P http://img221.imageshack.us/my.php?i...hanssonbs6.jpghttp://i.wp.pl/a/f/jpeg/20407/scarle...n_afp_450.jpeg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez strawberry_snow Czas edycji: 2008-10-23 o 19:49 Powód: dodalam zdjecia;) |
|
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
no mi tez sie wydaje ze blond jakis fajny
|
|
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jasna cera, niebieskie oczy, jaki kolor włosów ?!
No i w końcu zrobiłam sobie taki kolorek
![]() Chwilowo wyprostowane włosy.... |
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
gobaj kolorku nie widze za bardzo co to za odcień, ale ogólnie cudnie wyglądasz w nowej fryzurce
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłasza się kolejna posiadaczka jasnej cery o niebiesko-szarych oczach
Od jakiegoś czasu chodzi za mną zmiana koloru. Obecnie mam średni blond (loreal excelence, kolor w dosyć ciepłym kolorze. Większość osób twierdzi, że ładnie mi w tym kolorze. Ja jednak przekonania nie mam i szukam idealnego dla mnie koloru Zastanawiam się nad blondem z załączników. Cerę mam w odcieniu szaro-beżowym, zdecydowanie lepiej czuję się w ciuchach w chłodnych kolorach (szczególnie granat, chłodne beże, biel, odcienie szarości,) wiec wydaje mi się, że w chłodnym, wręcz szarawym blondzie będzie mi do twarzy Nie wiem tylko, jaką farbę kupić, żeby otrzymać taki kolor
|
|
|
|
#1283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
Nie no gobaj bardzo Cię odmłodziła ta fryzurka, naprawde supcio wyglądasz, ciekawe jak bedziesz się czuć się w kręconych włosach.
A ja załączam zdjęcie z moją przemianą, na poczatku byłam troche przerażona,bo z natury jestem bladziutka na twarzy,ale od czego są podkłady
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
Hiszuana suuuper wyglądasz.
|
|
|
|
#1286 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor?
Witam bardzo serdecznie! Mam do Was pytanie: jak myślicie, jaki kolor włosów jest najlepszy, żeby piegi stały się trochę mniej widoczne. Mam teraz kolor rudy i moje piegi są okropnie widoczne, mój naturalny kolor to taki "mysi" brąz i wydaje mi się, że wtedy nie rzucały się tak w oczy. A szczerze mówiąc mam już dość rudego i zastanawiam się albo nad takim dość jasnym blondem albo dość jasnym brązem. A jak Wy myślicie? Z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#1287 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: blondy wellatonu - dobór koloru
nie wiem co wszyscy mają za problem z tym żółtym. mi się to NIGDy z wellatonem nie zdarzyło! używam 9.1 na ciemny blond i zawsze wychodzi jak na opakowaniu: zimny popielaty blond! i zdecydowanie nie ciemniejszy!
|
|
|
|
#1288 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jaki kolor włosów mi pasuje
Ja mam naturalny kolor ciemny brąz. Od pół roku rozjaśniam do jasnego blondu. Ale bardzo mi się przez to zniszczyły włosy i wypadają. Więc muszę zmienić kolor. Mam jasną karnację i brązowe oczy. Jaki kolor będzie mi pasował?
|
|
|
|
#1289 |
|
mała księżniczka
|
Dot.: blondy wellatonu - dobór koloru
niestety ja tez nie polecę wellatonu! pod koniec wakacji zakupiłam kolory 9.1 i 8.0 które zmieszałam... farbowałam włosy o kolorze mysi blond... niestety tydzień póxniej byłam zmuszona do zafarbowania włosków Castingiem w kolorze brąz bo ten wellaton wyszedł paskudny... może nie pomarańczowy ale jakis taki dziwny... sztuczny .... bardzo zniszczył włosy... teraz sprał mi się casting i znowu wylazło o coś mi na głowie + odrost... nie polecam, jendym słowem
|
|
#1290 |
|
Przyczajenie
|
jaki kolor wlosow? pomozcie:)
Hej
mam pytanie jaki kolor wlosow by mi pasowal? Ostatnio zastanawialam sie nad blondem. Jak myslicie bylo by mi w blondzie ok? Jesli tak to jaka farbe polecacie zeby uzyskac jakis ladny odcien blondu? i czy musze uzyc najpierw rozjasniacza a potem farby czy od razu po jakiejs farbie moze mi wyjsc blondzik ? z gory dzieki za odp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

(poza tym bardzo szybko płowieje i trzeba często farbować, moje już po 3tyg. blakły), a blond pasemka też mi pasują i teraz myślę o jakimś ciepłym blondzie.
z rudych zrezygnowałam cerę mam raczej zimna ale nie jestem pewna do końca :P kolor oczu w sumie mam takie coś jak liv tyler ciemno niebieskie.. chociaz pod odpowiednie swiatlo moze odrobinke zielonego zobaczyc ale to trzeba sie naprawde bardzo dobrze przyjrzec.. ale na tle innych niebieskich oczu moje sa ciemniejsze i tak samo usta;p nie podoba mi sie wolalabym zwykle niebieskie albo jasnoniebieskie:P ale słyszałam że ciemno niebieskie oczy ladnie wygladają w blondzie w sumie kiedyś fryzjer mi powiedział że mi pasuje wiekszość kolorów włosów ciemne i jasne. Ale boje się że w blondzie bede wyglądać blado
ale skoro w czarnych wygladam dobrze i nie blado to moze w blondzie tez bedzie ok :P