![]() |
#1261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Cytat:
![]()
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-06-01 o 07:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zadomowienie
|
Współczuje.... tak się może przydarzyć każdej z nas
![]() ![]() Trzymaj się!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
Kochana a może skonsultowałabyś to jeszcze z innym lekarzem... Przecież oni też mogą się mylić, sprzęt może zawodzić... no już nie wiem. Wierzyć się nie chce... Trzymaj się i nie załamuj. Wiem dokładnie co czujesz... Jestem z Tobą.
#1265 |
Zakorzenienie
|
W szpitalu zrobia jeszcze jedno pewnie badanie. Widziałam dziecko i nie było serduszkoa. Pozniej słuchalismy i nie biło....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
kocurku, jestem z Tobą myślami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Przyczajenie
|
Kooocurku może lepiej będzie sprawdzić to jeszcze u innego specjalisty, na innym sprzęcie.
Trzymam mocno kciuki za dobre wiadomości. Uszka do góry. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy tu wszystkie z Tobą.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Wtajemniczenie
|
Kocur trzymaj się ! Wiadomo że nic nie ukoi bólu i jest Ci ciężko, musisz swoje wypłakać i przecierpieć . Może to nie zabrzmi zbyt przyjemnie ale taka jest po prostu biologia i w tych pierwszych tyg każdej z nas może się to zdarzyć
![]() Najważniejsze że w ogóle możesz zajść w ciąże! Jesteśmy z Tobą kochanie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
przykro mi , ale mam nadzieję że to jednak jakaś pomyłka
#1271 |
Zakorzenienie
|
Kocurku, wiem że nic nie jest w stanie Cię pocieszyć. Przytulam mocno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O matko, tak strasznie mi przykro ![]() ![]()
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
hej, melduje sie na wątku styczniowo lutowym.
najpierw chcialam napisac : kooocurku bardzo mi przykro, widac tak musialo byc ![]() a teraz: w sr rano zrobilam test wyszly dwie kreseczki, zaraz plecialam na bete zakreslony mam 3 i 4 tydz . okres mialam 1 maja ( 1 dzien) , dzidzia mogla powstac tylko 12 albo 13 maja - tylko wtedy probowalismy. wczoraj poszlam do mojego gin, gdzie na drzwiach kartka ze ma urlop od 31 maja do 30 czerwca - makabra. zadz wiec do przyjaciolki i okazalo sie ze jej lekarka przyjmuje akurat w tych samych godz .- pozniej okazla sie ze to znajoma mojego lekarza i odsyla do niego na usg. w kazdym badz razie pani zbadala potwierdzila i pow ze to 3 tydz , a mi z kalkulatorow wychodzi 5!!!! wszedzie pisze ze w 5 brak okresu itd. nie wiem w ktorym jestem tyg... zlecila mi jeszcze badania z krwi i mocz i mam przyjsc 21 czerwca - pozniej jak moj wroci pojde do niego odrazu. pani byla bardzo mila, i sprawdzona jest podobno ale martwie sie tymi obliczeniami? i tym ze mam skorcze brzucha pare razy dziennie - powiedziala ze to normalne. nie mam do niej takiego zaufania jak do mojego gin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
ale mi się chce fish maca- z mcdonald's
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Raczkowanie
|
Mi się chce wszystkiego z Maca! Jutro idę na wesele to się nawpycham na zapas wszystkiego
![]()
#1277 |
Zakorzenienie
|
A mi dla odmiany nie chce się zupelnie nic, pasują mi jedynie truskawki ze śmietaną:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
Ooo truskawy też bym sobie zjadła. Ostatnio przez 3 dni z rzędu zajadałam się czereśniami, a dzisiaj kupiliśmy całego ananasa
![]() ![]() ![]() No i polecam dziewczyny sok Tymbark multiwitamina 100% sok. Pyszny i wartościowy ![]()
#1279 | |
Zakorzenienie
|
no u mnie apatyt zaczyna powracać bo i mdłości coraz mniej mi dokuczają (chociaż jak czuje papierochy to bleeeeeeee umieram)
no ale nadal na mięcho patrzeć nie mogę truskawki mam- już się nauczyłam,że umnie są w zapasie acha- mój syn może będzie mieć czerwony pasek na świadectwie ![]() hehe za to lubi gwizdać- powiedziałam mu żeby zaproponował pani,że jej wygwiżdże IX symfonie Beethovena ![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
![]() a co do tymbarka to ma cukier w składzie? ja do soków z kartonu podchodzę bardzo ostrożnie,w pierwszej ciąży wypijałam ok 3 l i przytyłam 30 kg niestety no a dziś piłam sok z kapusty kiszonej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymbark chyba ma cukier w składzie, ostatnio piłam i był straszliwie słodki fuuuj.... a ja właśnie robie placki po węgiersku mmmmm ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce, chce!!!!!aaaa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
oj kochana nie narzekaj- ja strasznie tęsknię za swoją babcią,a taka z niej była kuchara- do dziś czasem się łapie,że jak coś zapominam to mam ochotę chwycić za telefon i zadzwonić do niej......
aż mi się smutno zrobiło wiem,że życie ze starszym człowiekiem nie jest łatwe ale z drugiej strony wszystkie receptury wyciągaj od babci i notuj..... ja ostatnio właśnie znalazłam taki skarb, coś fantastycznego, wszystko spisane własnąrecznie przez moją babunie a przepis podam później bo właśnie mój syn wrócił z treningu i muszę go nakarmić ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-06-01 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie mamy po mojej długiej nieobecności. Witam również nowe mamusie (widzę, że sporo ich dołączyło). Właśnie nadrabiałam, czytając zaległe posty. Miło, że grono się powiększa
![]() Widzę, że różne wieści się pojawiły, smutne niestety również...przykro ![]() Przewinął się temat wieku, młodego wieku..na ciąże, a czemu nie, dlaczego to właśnie młode mamy mają być narażone na krytykę otoczenia..za młode, nie odpowiedzialne, nie dojrzałe, bla bla bla!, Sama mam 24 lata i uważam, że to bardzo fajny okres na założenie rodziny, na dziecko. A ludzie zawsze lubili i będą lubić wtrącać się w życie innych. Ciesze się, że tak dużo młodych dziewczyn tutaj jest, to cieszy ![]() Co do samej mnie, już nie mogę się doczekać drugiej wizyty (w środę), będzie 10 tydzień. Nudności ani wymiotów nie miałam i nadal nie mam. Apetyt wciąż duży. Ostatnio pałaszuję truskawki, jeszcze mi nie obrzydły ![]() Jedyne co mnie wkurza to ciągła i nieprzerwana senność. "Zasypiam w locie" w ciągu dnia i do tego kijowa pogoda, cały dzień pada deszcz:/, Dobrze, że wczoraj jeszcze skorzystałam ze spaceru na ładnej pogodnie. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- A tak w ogóle to dzisiaj Dzień Dziecka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
U nas dzień intensywny. Rano przedstawienie w przedszkole, potem zakupy a na koniec Kinder planeta - padam!
ale kupiłam brzoskwinie ![]() co do soków w kartonach to ja preferuję tylko Hortex i Fortunę, każdy inny jest bee jak dla mnie. I też pzytyłam 25 kg w ciąży a codziennie literek soku szedł :/ Tak więc teraz już stawiam na owoce, soki też ale mniej.
#1286 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc/pisząc przeraża mnie przyrost wagi, trochę mam na tym punkcie ..... mam nadzieje że szybko zrzucę wagę po porodzie aj aj aj. Staram się zdrowo odżywiać teraz.. no ale cóż zobaczymy
![]() ![]() ![]() Przy okazji wstawiam zdjęcia przed ciążą, a teraz 8 tydzień, hmm chyba trochę brzuch mi wylazł hahhaaaaaa ![]()
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chudzielec z Ciebie!!!
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
A mi wkońcu rosną cycki !
![]() Co jednak jest trochę uciążliwe, bo nie mogę się dotknąć w ogóle i swędzi mnie dookoła , a jak mnie ktoś dotknię to syczę jak nastolatka ![]() Mój mąż kupił sobie wczoraj całe opakowanie kabanosów dziś rano się obudził i się zdziwił że nie było ;p ogólnie na pikantne rzeczy mam chęc i jak byłam słodyczomaniakiem to teraz mogły by dla mnie nie istnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Przyczajenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2013 :)
przegladam forum wizazu od dawna i wlasciwie dopiero dzisiaj przyszlo mi do glowy, by to was zapytac o rozne rzeczy, bo nie mam kogo - mama tzta mieszka jakies 300 km od nas, z moja nie mam kontaktu, a jestem jedynaczka pozbawiona starszej siostry.
w kazdym razie - to 4 tydzien. nie planowalismy tego, ja chciałam poczekać jeszcze z 10 lat, ale skoro sie trafilo... ![]() i przepraszam, za tak obcesowe pytanie, ale jestescie tez pierwszą grupą której mówię o ciazy, ktora caly czas jestem podekscytowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana przykro mi bardzo, ale tak jak dziewczyny pisały, może jednak to jakaś pomyłka/niedopatrzenie...bardzo bym chciała, żeby tak było ![]() ![]() Pamiętaj, że zawsze masz wsparcie od nas tutaj.. buziaczki kocurku ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- A tak w ogóle..to znów dzisiaj masakra z autem...zgasł mi na szczęście w takim miejscu, że nie utrudniał aż tak ruchu..bo na końcu zatoczki przystanku..ale i tak przeżyłam to okrutnie..rozryczałam się z nerwów. W końcu po prawie godzinie odpalił... ![]() W pon mój mąż razem z tatą wylatują i chyba nie będę przez 2 ms jeździć..bo nie dam rady tego ogarnąć sama..a na nowe auto mnie nie stać narazie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.