|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bajka z wrześniówek to moja znajoma, osobiście. Mieszkałyśmy niedaleko siebie w Szczecinie. Ja też miałam grykę-piankę-kokos. Leży do dziś pod łóżkiem młodej. Jeszcze nic spod niego nie wypełzło .Natomiast ważna jest twardość, jakość materaca. Nasz był taki sobie- niestety pozostawało odgniecenie od ciała niemowlaka, a to niedobrze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Chyba szyjka ![]() Azealia odpoczywa od forum od czasu złych wieści od Niuni. Dystansuje się. Miki, jesteś piękna. Ale to pewnie wiesz. Jak malowana. Głodna jestem.I w ciul chce mi się spać. NADROBIŁAM!
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Smaczki,też bym coś zjadła jeszcze
![]() Antibia A tak zapytam z ciekawości widziałaś stokke crusi na żywo? |
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Nemosku ja pracuję w banku. W call center. Jest bardzo duża rotacja pracowników. Dziewczyny z rekrutacji mówią, że nastał czas bardzo nieprzystępnych pracowników. Pokolenie dorosłych, którzy nie kiwną palcem, jak się im nie pokaże gdzie powinni to zrobić. Zero samodzielności, zaangażowania, przygotowania do życia i samorozwoju.
Dla nas to lepiej, bo mamy większe szanse na rynku pracy, choć przez tych nierobów tracimy mnóstwo czasu, bo zajmują na chwilę te dobre stanowiska i patrzy się na nas jak na innych. Trzeba umieć się wykazać.
|
#1264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Słuchajcie czy Wasze Pociechy kopią Was juz pod żebrami? bo mój się tak rozpedził dzisiaj ze szok.....a to w sumie 25tydz... |
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
A ja zjem kromke z miodem I mleczko I tez mnie juz nie ma ..
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze coś mi net zamula :/
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam byc szczera to odrzuciło mnie tez to ze te wozki ktore spotykam na ulicy sa zajechane do granic mozliwosc , odrapane , popekane .. Rozumiem ze to drogi wozek I ludzie pewnie kupuja uzywki, ale bez przesady. One wygladaly jakby conajmniej po 4 pokoleniach .. ANTIBIA - ja dopiero Od dwoch tygodni czuje ze mi sie cos w tamtych okolicach kreci , a raczej pręży I ciezko mi sie siedzi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Taszanta, dzięki za opinię o poduszce z motherhooda. Mi też trochę szkoda kasy, ale dostałam teraz od mamy na imieniny, żadnych ciuszków i tak nie będę teraz kupowała to chyba kupię tą poduszkę
koala19, współczuję tych przeżyć ze skurczami. Musisz na siebie uważać i dużo odpoczywać! nasturcja, co do zameldowania, to u nas we Wrocławiu ja po ślubie poszłam się po prostu zameldować i później z kwitkiem od zameldowania i z aktem ślubu wyrobić nowy dowód. Ale może to zależy od miejscowości? newtrend, gratuluję dziewczynki! nie słyszałam jeszcze nic o zwapnieniu serduszka - mam nadzieję, że faktycznie będzie tak jak mówi lekarz, że to zniknie Pisałyście o smoczkach i materacach - ja smoczki chyba kupię z aventu albo nuka na początek i zobaczę jak się sprawdzą. Jak coś nie podpasuje to będę zmieniać. Co do materaca - chciałabym kupić lateksowy bo sami taki mamy i jest super, ale ze względu na cenę kupię gryka-kokos-pianka. Dzisiaj połaziłam trochę po sklepach ale się tylko wkurzyłam bo nic nie mogłam nawet kupić, bo nie wiem co tam mieszka w brzuchu. A akurat co widziałam to akurat takie ze wskazaniem na płeć... Może jutro będę wiedzieć Zmykam spać - dobranoc dziewczyny
|
#1269 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamten zrobił tak to znaczy że ty też tak zrobisz( w domyśle źle) Bezsensowne myślenie. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Też bym nie kupiła takiego wózka, no chyba żebym nie miała co z pieniędzmi robić to bym się szarpnęła ![]() Jeszcze tak wysoko nie kopie,ale zdarza się nad pępkiem. ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Rogal ,z przesyłką 51 zł,ale jak z jakością?No i ma 145 cm ,a nie 170 cm http://allegro.pl/rogal-poduszka-wod...404006127.html Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2013-07-25 o 23:52 |
||||
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam zgagę, chyba pierwszy raz w ciąży... Wgl to Miki pięknie wyglądałaś I chciałam powiedzieć, że kopniaki to dla mnie nic przyjemnego, czuję się jakby jakiś obcy mi stukał i walił w brzuch
|
|
|
|
|
#1271 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oja 20kg podziwiamCytat:
Cytat:
Nic dziwnego że wygrałaś, bardzo fajnie Ci to wyszło ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Nemosku rogal fajnie wygląda i cena też ok, ale wydaję mi się że byłby za krótki |
||||||||
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Kyte Miałam pisać( a sobie zapomniałam)świetni Ci faceci w tych szpilach .Ja pinkolę
|
|
|
|
#1273 |
|
Rozeznanie
|
Jeju jaka już późna godzina
W sumie nadrobiłam i mogę iść już spać Tż już tak smacznie śpi więc lecę się umyć i do łóżeczka dobranoc |
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Wrocilam z przychodni, babka wogole bala sie co kolwiek mi przepisac... nawet masci bo w CIAŻY przeciez jestem... dostalam skierowanie na test boleriozy.
glupi kleszcz! |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Mya ja szukałam pracy 4 miesiące. Z wyksztalceniem i głową na karku i dziś z przyjemnością chciałabym pracować w takim punkcie jak Wasz. Może jestem dziwna ale dla mnie to fascynujace zajecie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za negatywny wynik---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
![]() Czas spać dobranoc |
||
|
|
|
#1277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- a tak wgl to ide spać.
|
||
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
Po raz pierwszy jestem pierwsza;-) hehe
Jadę do pracy, więc witać Was będę później z kubkiem kawy;-) Do miłego klikania
|
|
|
|
#1280 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szalona Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wszystkie tym byłyśmy szczepione i żyjemy? żyjemy przeżyłyśmy 3 kłucia na raz? przeżyłyśmy dodatkowo brałam pneumokoki tylko, bo planowałam natalcie wysłac do klubiku no i ostatnio nas lekarka uświadomiła że jeżeli nati chodzi do żłobka to do 2 latek ma za darmo szczepionke na ospe, normalnie bym jej nie kupiła ale jak za darmo chcą dac to czmeu nie, łagodniej ją przejdzie ![]() u nas tez nożyczki - na śpioszka pazurki obcinałam co do lampki - u nas sprawdziła sie lampka solna, mało światła daje, wystarczające żeby dziecko np. przewinąć ale potrzebowałam jej tylko na początku, szybko starczało mi tylko światło z latarni któe wpadało do pokojju, a po kilku miesiącach to się z zamkniętymi oczami bierze dziecko na karmienie i przewijane materacyk - ja chce teraz kupic natalce do dużego łóżka i nie mam pojęcia co wybrać. Nie mam tez pojęcia jaki mieliśmy do kołyski bo to bratowa kupowała dla Mateuszka tak wędruje z kołyską do każdego a w turystycznym to mamy tylko ten materacyk z zestawu
|
|||||
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast bardzo dobrze, że zrobią Ci test Aha, możesz pić wapno Pisałyście o wizytach - mnie też za każdym razem bada, sprawdza szyjkę Bry! ![]() Piątunio! Witamy się z Ninulcem w 27tc!
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
oj wiadomo o co chodzi
już przysypiałam jdnym okiem więc sie pomyliłam![]() za tygodnie![]() hej, nie wysłpałam się i jestem zła...
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do niedawno kopała mnie tylko poniżej pępka teraz tak na jego wysokości kopie. Natalka juz dawno skakała mi po żebrach a Lenka widać lubi dolne loty za to na dole ma chyba mniej miejsc ai dużo mocniej odczuwam te ruchy niż z Natalką na tym etapie ![]() no piątuuuuunio 27 tydzień Cytat:
ktosiulko, pieknie napisałaś te 10 powodów! Ja mam podobne odczucia ale nigdy nie potrafiłabym tego tak pięknie i zabawnie ująć!
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Małe porównanie ostatnich tygodni
![]() Desktop.jpg Aż się boję, co to będzie za 5 czy 10 tygodni! ![]()
|
#1285 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Witam weekendowo
juz jestem godzinke po wypiciu glukozy i kurcze, nie bylo tak zle tylko gardlo mi sie podraznilo od slodkiego i teraz srednio przyjemnie jest, ale idzie przezyc. Babeczka normalnie puscila mnie do domu, o 9 mam wrocic, wiec leze sobie teraz i powstrzymuje ewentualnego pawia ![]() Leo po tym cukrze kopie jak wariat ![]() A teraz ide ponadrabiac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
turbodopalania dostała po glukozie, ja się śmiałąm sama do siebie a ludzie w poczekalni patrzelli na mnie jak na idiotke ja dziś jade z przyjaciółką odebrac suknie ślubną! nie moge uwierzyć że a 2 tygodnie wyjdzie za mąż, ekscytuje się bardziej niż własnym ślubem |
||
|
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
Witam się, witam!
Spierniczyła wczoraj 12 bułek ![]() Idą upały ja już ledwo siedzę. A najgorsze jest to, że mam straszną ochotę skoczyć and wodę, poopalać się, popluskać.. Ale teraz ledwo w takim żarze, ledwo jestem w stanie dojść do samochodu ![]() Co do zdjęć: dziś będziemy mieć te od fotografa, bo już zdążył obrobić wszystkie, łącznie z sesją Więc coś wrzucę. ![]() Co do łóżeczka- ja chcę kupić już. Póki mam siłę jeździć z TŻ i wybierać, to chciałabym jakieś fajne na tablicy znaleźć, do tego materacyk i kompletować wszystko od tych pokoikowych rzeczy. W ogóle to mam anemię. Lekarz na razie nie kazał żelaza, bo nie wyszło tragicznie, a podobno "faszerowanie się żelazem w tabletkach ma różne skutki", więc piję sok z buraka i jem pietruszkę. Być może te wyniki to efekt reakcji na stres przedślubny
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() u mnie dzisiaj dokładnie 21 tc... zapomniałam się zważyć ![]() Już po sniadanku i kawce jestem Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2013-07-26 o 08:26 |
|
|
|
|
#1290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za tydzień Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry Odprawiłam przyszłego męża (ależ to dziwnie brzmi ) do pracy a teraz leżę i się obijam .Ale mi go było szkoda, leżał od 7 i nie mógł podnieść tyłka żeby zebrać się do pracy... przytulał mnie, głaskał po brzuchu, całował mnie i Jaśka, w pewnym momencie nawet stwierdził że szkoda mu nas zostawiać na cały dzień samych i że będzie tęsknił Trzymam za wizyty!
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

mam nadzieje ze do wtorku mi to zrobią..
świetna okładka!! 

nie ważne czy to chodzi o materac czy o wózek
Od tygodnia mówię, że Igo aktualnie jest naszym nr 1 

KCIUKI DLA ANI 

W sumie nadrobiłam i mogę iść już spać