|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MASSIMO DUTTI cz.XII
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
🦄
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Eee trzeba sobie coś czasem kupować, bo fajnie mieć co jakiś czas coś nowego, no bez przesady żeby pracować tylko na jedzenie i opłaty
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu myślałam, że tam szmatki są
poza kaszmirami, bo te mam i są ok ![]() Ciekawe, co tam spadnie w massimo
|
|
#1296 | |
|
🦄
|
Cytat:
no ale nie o tym ten wątek z Massimo zostanie jedną rzecz, z Zary 5 i kończę wyprzedaż w tym roku Ja też mam ubrania sprzed 10 lat, ale kiedyś faktycznie była inna jakość, nawet jak były to sieciowki. Bluze z Big Star miałam chyba z 15 lat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny. Odnalazłam ten wątek bo sporo zamówiłam ubrań online z MD jako że jestem na urlopie, ale sama nie wiem jak jest z rozmiarami, część S , część M, zależnie co było dostępne... w zarze mam rozmiar M w większości, co sądzicie? Zamowilam jakiś czas temu golf klasyczny - gładki sweter z jedwabiu wełny w rozmiarze S, to był za mały i za krótki. Ale koszule 2 w rozmiarze S to były ok ale nie podobały mi się więc nic mi nie zostało...
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie Simple upadło jak opuściła je druga z sióstr, nie ten styl, nie ta jakość.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do polskich marek, które wymieniłaś jeszcze Caterinę bym dopisała, mam sukienkę i żakiet ze 100 % żorżety wełnianej. ale też sprzed lat, teraz tylko ceny mają podobne. Edytowane przez Aabelia Czas edycji: 2019-07-25 o 00:30 |
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Jak można zamówić tyle rzeczy jednym zamówieniem jak większość jest niedostępna w moim rozmiarze i muszę czekać? Ja zamówiłam sporo rzeczy ale wszystkie zamówienia po 1 pozycji gdy był mój rozmiar...
|
|
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale, że o co chodzi?
|
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to- czekam na rozmiary kilku rzeczy w MD, jak pojawi się jedna to ją zamawiam , pojawi się następna zamawiam i w ten sposób mam kilka zamówień po 1 rzeczy. Nie mogę Przechować jakiejś rzeczy żeby zapłacić za kilka ?
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
Nie da się. Akurat miałam wtedy dobry wieczór że tyle rzeczy zamówiłam żeby dobić do darmowej dostawy do domu. I nie na wszystkie polowałam..po prostu zamówiłam.
Edytowane przez mlenka_85 Czas edycji: 2019-07-25 o 13:01 |
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marks&Spencer trzymał jakość np. bawełnianych, lnianych koszulek, piżam i wycofał się z rynku z powodu strat. C&A też ma mniej kaszmirów, sprawdziłam w zamówieniach, w styczniu 2015 r. wyprzedawali golfy 100% kaszmiru po 59 zł (przecenione ze 179 zł). , a w grudniu kardigrany po 99 zł
Edytowane przez Aabelia Czas edycji: 2019-07-25 o 12:58 |
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Mlenka za odpowiedź. Jakiś czas temu odbierałam kilka rzeczy, każde zamówienie po jednej rzeczy i Pani bardzo się dziwilia że w każdym zamówieniu jedna rzecz. A potem wszystko oddałam bo jak zamówiłam S to powinnam M, itp..Nie mogę połapać się z rozmiarówka ich.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie z Massimo zostawię jeden sweterek i nic więcej nie kupiłam |
|
|
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto pierwszy ten lepszy.A w nowych czasem można sprawdzić dostępność w sklepie ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
jeden sweter ale w dobrej cenie
|
|
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
Ja też widzę że jakość w sieciówkach bardzo spada. Na przykład ZARA wraz ze spadkiem cen obniżyła też jakość
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
crazy plant lady
|
Cytat:
Kiedyś rzeczywiście rzeczy były dużo lepszej jakości, teraz nawet cena nie zawsze idzie z nią w parze. O, to to. Podobnie H&M, C&A i trochę innych sieciówek, tylko tam nawet ceny nie spadły, po prostu jakość poleciała. No ale jest jak jest, trzeba będzie znaleźć inne marki. |
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się jak to się stało, bo ja zamawiam tylko do domu. Zamówiłam sukienkę i była darmowa dostawa, potem pojawiły się klapki i też nie doliczyli mi kosztów dostawy.
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Kupiłam 1 rzecz z Massimo i 5 z Zary
|
|||
|
|
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze w starym temacie: ja w SH nie kupuję, ale chyba przede wszystkim dlatego, że nie znoszę szukać, grzebać, oglądać. Nawet po zwykłych sklepach chodzić nie lubię, bo mnie mierzenie ciuchów męczy
![]() Ale jak mogę coś (zwłaszcza starego albo sprawdzonego) dorwać na takim olx, to bardzo się cieszę Nie mam problemu z tym, że ktoś to kiedyś nosił, bo w sieciówkach zdarzyło mi się już rzeczy tak ufajdane znaleźć, ze te z olx wypadają lepiej. Z Massimo (nawet online!) rzeczy z plamami pod pachami, dziurawe... Raz mi się zdarzyło, ze anulowali mi zamówienie, bo sukienka nie nadawała się do wysłania - skoro nawet oni doszli do takiego wniosku, to sukienka musiała chyba mieć rękawy ucięte ![]() Wyprzedaż już skończyłam. Dwie wełniane spódnice, zielona sukienka z guzikami, biały kaszmir i brązowa lniana koszula - a propos tej miałam w domu dwie. Jedna miała guziki dwa razy grubsze... Już nie wiem, jak to skomentować
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Zapięcie jest kryte więc może uznali, że przyszyją jakie bądź
|
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Rozeznanie
|
Ja nadal rozkminiam co zostawić
Dużo rzeczy z mojego zamówienia mi się podoba ale np taką marynarkę lnianą podobną mam z zeszłego roku, tylko w bardziej niebieskim odcieniu. |
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślałam, że za rok ... , jeżeli w dobrej cenie, nic bym nie oddała.
|
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jest jakiś czas na odbiór zamówienia ze sklepu? Czy czeka do skutku ?
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Mlenka, a jesteś zadowolona z tej marynarki lnianej? Bardzo się gniecie? Zastanawiałam się nad nią, ale jeszcze poczekam aż odbiorę co zamówiłam do tej pory, bo mąż zawału dostanie widząc ilość zamówień online...
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę zakupów Ja też nie lubię zakupów sklepach, jeżdżę tylko ze zwrotami Teraz dostałam z MD spodnie upylone, pogniecione, ze śladem po klipsie i zaciągnięte, mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem. |
|
|
|
|
|
#1319 | ||
|
crazy plant lady
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Też już skończyłam. U mnie wygląda to tak - lniana marynarka, biała bluzka z falbanką, białe tenisówki, zamszowe kozaki, sukienka w kwiaty, brązowa spódnica, sandałki i błękitny kaszmir. Więcej niż planowałam, ale jestem bardzo zadowolona. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Te marynarki były nawet ze 3 różne, biała i niebieska oraz turkusowa. Biała odpada dla mnie więc niebieska i turkusowa ? Do czego założyć?
A sweterki kaszmirowe to kupujecie te 100% kaszmir czy z dodatkiem kaszmiru? Ja zamówiłam z dodatkiem kaszmiru ale beżowy w rozmiarze S i martwię się że będzie za mały... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

Zazdroszczę zakupów