|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Dobry
Zasnęłam na szkoleniu ![]() Rachell, ja nie wiem co Ci po głowie chodzi
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
takie ciekawe było czy zajmowałaś się w nocy niespaniem? Mam dziś smaki na różne rzeczy z powodu niezbyt dużego wyboru będę zaraz jeść czipsy i zapijać je winem czy to zgodne z zasadami diety?
|
|
|
|
#1294 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Zacne dziewoje! Miałam zapytać, czy znacie coś skutecznego (krem, maść, cokolwiek, na otarcia, związane z nimi piekące zaczerwienienia skórne itp.). Helpmi
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
ale tam nie mają fiszbinowych gorsetów ani falbaniastch balowych spódnic
A w każdym razie w tych ciuchlandach, które sa w moim zasięgu ![]() O, znalazłam linijkę - to gdzie ta tabela penisów? ![]() Ale chyba nie na wiele mi się to zda, bo linijka się kończy na 15 cm Co w sumie by mi chyba wystarczyło - no w końcu nie jestem studnią bez dna ![]() I tym ch**wym akcentem sie z Wami żegnam, dobranoc
|
#1299 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
tam gdzie ja chadzam się nie trafiają takie cudeńka z falbankami jak np. na restyle itp.
![]() A fajne toto na szyję
|
#1301 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
miciel ty paskudna fetyszystko ![]() ![]() ![]() zuuuuo, zuuuo na wizazu i szatani
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-16 o 22:13 |
|
|
|
|
#1302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Ty też możesz nosić ![]() Cytat:
A Ty używałaś już??? Podziel się opinią.Ale red tea dokupię do green tea i będę je pić zamiast piwa ![]() Tylko niech ktoś mi wyłączy słodycze ).Boże, a nie chcę myśleć co będzie przed okresem ![]() Nie, dobra nic nie będzie ![]() Cytat:
![]() No wina możesz spróbować tak z pół szklanki Ale Ty chyba nie chcesz schuść na poważnie? Tylko łączysz się w bólu z nami ? ![]() Cytat:
Zresztą ja tam nie wiem jaką tą studnią jesteś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wściekłam przed chwilą. Parchy obniżyły stawki ze stypendiami. W zeszłym roku za 4,6 dostawałam 400 zł, a teraz za 4,7 będę dostawać uwaga: 230 zł. Szał macicy! Najchętniej bym teraz tam poszła i całą tą pieprzoną kadrę żywcem spaliła.
|
|
|
|
#1304 | |||
|
Nindżopesz
|
Ooo, poproszę jedyneczkę, z głową
![]() Cytat:
Fajne bezgłowe ciacha do analizy są na deviancie ale mnie zbanują za takie linki ![]() Cytat:
Cytat:
Przestańcie gadać o ciuchach! Bo mi się zaraz przypomina, że marzę o stylu elficko-magowym Znaczy się powłóczyste suknie, wielkie kaptury, skórzane dodatki i śmiszne naszyjniki. I gdzie ja tak wystąpię?
|
|||
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chamstwo i drobnomieszczaństwo ![]() bo wściec się możnaa mnie padła sieciunia, czyli mam za sobą chwile grozy ![]() i kupiłam aviomarin czyli nie zejdę z baru ostatnia adin czy więcej
|
|
|
#1306 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tych średnich to Cytat:
![]() ![]() Jedną kobito! Po pół h będziesz już usypiać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1308 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
ale jea chcę zasnąc, a nie dobrze się bawic
![]() no tylko spróbuję , a we ulotce napisali, że dorośli dwie ![]() dobra wezmnę adin
|
|
#1311 | ||||||||||||
|
BAN stały
|
Żem "Usta usta" obejrzał, tak się mię jakoś smutno zrobiło
![]() Oglądałaś, Betty? A! W radiu chyba o Twoim pubie wspominali, otwierają "Klub palacza" ![]() Cytat:
Ale na razie nie testuję, bo nie jem (będą relacje na żywo, dont łory) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Odgrubić muszę obszar kostki-szyja Cytat:
![]() Maja! No wiesz Ty co?! ![]() Nie! Nie i ch*j! ![]() Cytat:
Tak, do mnie powoli i dużymi literami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to ch*j, dobrej nocy Cytat:
--- Robiłem dzisiaj za nawigację na odległość, czyli przez telefon (i, nie chwaląc się, jestem w tym świetny)
|
||||||||||||
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
A do kiedy chcesz spać?
|
|
|
#1313 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1314 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam 38 stpni temperatury, ide jutro do lekarza i na zwolnienie. Głowę mam też jakaś ciezką. Nie mogę znaleźc fajnych spodni w kantkę w kolorze stalowym lub średnio-szarym. hepatolog kazał mi się badac. Wszystko jest bylejakie. Dobrze ,że choc flaszki w drodze ![]() Jutro po drodze od lekarza zamierzam kupic granatowe albo szaro-niebieskie czu enka tudzież trzewiki. Może w tym mi sie chociaz poszcześci.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-16 o 23:38 |
||
|
|
|
#1316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A ta relacja na żywo to z kamerka będzie? ![]() Swoim szczęściem trzeba się dzielić z innymi w sensie, że dać kawałek.Nie, no jak ? To co Ty masz zawsze przy sobie to ja też mam zawsze przy sobie ![]() To chodzi o inne rzeczy i nie zawsze materialne Cytat:
![]() A właśnie a Ci co dietowali i schudli pyt do Was. Wykonywaliście też mordercze treningi albo chociaż jakiekolwiek ćwiczenia? Bo ja to wolałabym ćwiczyć niż trzymać rygor-dietę A dieta to jednak podstawa ![]() Cytat:
Na chwilę łobecną to nawet ja jestem "szczupła" w nadgarstkach, biuście i szyi ![]() Albo: nie, niii ch*j* Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-16 o 23:42 |
||||
|
|
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja oglądałam
![]() nosz w pytkę jeża,myślałam żem jasno napisała skoro ja spuszczam u siebie,a raczej gosć z adm spuszcza wodę przez mój kran ,to kreci się mój licznik,a jak się kręci to ja płacę ,tak czy ni?
|
|
#1318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
Tylko nie moge okreslic czy to woda ze mnie zeszła czy tłuszczyk. Ważę teraz 55 kilo. Nota bene nie miałam zamiary sie odchudzac, to skutek uboczny regulacji przemiany materii.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-16 o 23:53 |
||
|
|
|
#1319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po nieokreślonym czasie (pochłonęła mnie zabawa nowym samochodzikiem Gutka) wrócił w strugach deszczu- barki nie dla nas, jedna zrobiona na hotel, druga ekstra, ale za 250 tys euro ![]() Co do obrączki- ja się w farfoclach nie babram, a do mycia będę zdejmować. Polly mówiła, że malutka- środkowy palec mam rozm. 13, a czwarty 9. Zresztą jest tak piękna, że jakby co, to kupię i się potem będę martwić, o! Cytat:
Cytat:
Nówka bez paru psików z Bartexu, pięćdziesiątka.A Piątki się NA RAZIE nie pozbywam. Nareszcie w domu!!!!
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wskazania: Trudności w zasypianiu spowodowane bólem (głowy, mięśni, zębów, bolesnym miesiączkowaniem). Bóle związane z przeziębieniem i grypą.
szkoda wątroby... na mnie działała ruska glicynka jak miałam umiarkowane problemy z zasypianiem, przy związanych z lękami, deprechą brałam nasen (zolpidem na receptę) teraz mam dokładnie odwrotny problem, potrafię spać 16-20 godzin, a wstaję zmęczona i chętna na dalsze spanie.... ![]() Cytat:
"Maść działa osłaniająco, regeneruje naskórek i zmniejsza jego rogowacenie oraz łagodzi stany zapalne skory i przyspiesza gojenie się ran." Cytat:
jeszcze nie dorobiłam się tvnu a nie ma powtórek w sobotę-niedzielę? ![]() A w radiu o moim nie mogli mówić, bo 1. on jest utrzymywany w tajemnicy przed niektórymi instytucjami 2. cała obsługa szaleje w Londynie do piątku ![]() Kto się napije pu-erha? )
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

z powodu niezbyt dużego wyboru będę zaraz jeść czipsy i zapijać je winem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
).
Bo mi się zaraz przypomina, że marzę o stylu elficko-magowym
Znaczy się powłóczyste suknie, wielkie kaptury, skórzane dodatki i śmiszne naszyjniki. I gdzie ja tak wystąpię?
chamstwo i drobnomieszczaństwo
bo wściec się można