|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
A ja Was witam desperadosem
![]() Nadrobiłam 12 stron, nie ma co jesteście płodne babki ![]() Byłiśmy wczoraj z TŻ w górach, masakra... 10 godzin marszu! Z Sopotni Wielkiej przez Halę Miziową na szyt Pilska, w dół na h.Miziową i hejaaaa przez hale i przełęcze na Halę Rysiankę i dalej na Romanówkę i inne pomniejsze szczyty aż w dół do Sopotni, 9 godzin było ok, ostatnie zejście, różnica poziomów ok 400m n.p.m zchodziliśmy korytem strumienia, kamole wielkie, kolana napięte, nogi mi przysłowiowo do tyłka weszły A jak doszliśmy do asfaltu to się iść nie dało po równym i twardym. Za to super się Was dziś od rana czyta, niezłe party było ![]() Na fali tematów o dzieciach przypomniała mi się historia poczęcia mojej córeczki. Poczęta dokładnie 16.07 - urodziny męża Po porodzie dostała numerek 16, a suma cyfr z jej daty urodzenia to... 16 Ale to nic, hehe data naszej pierwszej z TŻ randki to 16.01 i tak liczba '16' jest ze mną już 6,5 roku ![]() A poniżej nasza Kasia - Kaszka
Edytowane przez Luksa Czas edycji: 2011-07-17 o 13:03 |
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kocham kociaki bardzo... I psiaki bardziej
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy z niecierpliwościa na relację
![]() Cytat:
Troszkę się nachodziliście Ja kocham spacerować, ale Radek to już nie Ja lubię liczby 4,7 i 8... Nie wiem czemu
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
a ile teraz ma ten twój skarb
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
nawet kupiliśmy sobie nowe 3 lata temu, ale pojeździliśmy tylko sezon w zeszłym roku Klaudia była za mała na rower, a w tym to się okazało że nie mamy fotekika i trzeba kupić i tak zeszło, może jeszcze zdążymy kupić zanim sezon się skończy![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- no właśnie
|
|
|
|
|
#1296 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A zesrany przez nie balkon- to juz masakra totalna. Zawsze jak wracałam z urlopu to pół dnia gówna sprzątałam zanim pranie mogłam wywiesić. I dobrze. Powiem, Wam że wczoraj byłam na ognisku u koleżanki, takim międzywydziałowym. Dziś tak mnie szczęka boli od śmiechu że nawet jeść nie mogę. I wstałam o 13.30 a tu obiadek zrobiony, kawka czeka. Katniewojt - wszystkie warzywa na patelni podpiekam. Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-07-17 o 15:16 |
||||||||
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wolności niech sobie żyją albo w hodowlach, ale w miastach powinni zrobić odstrzał---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- 2 kawa i ciasto
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-07-17 o 15:22 |
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
A ja moje kochane za 16 min zamykam ambaras, do domku po strój i nad wodę
|
|
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
ach dziewczyny, nie nadążam za Wami, narobiłam Was ale od środka imprezy i nie wiem o co chodzi z tymi opisami nas wizażanek, nie wiem od czego się to zaczęło...
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-08-03 o 16:28 |
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
u nas z seksem trochę naczej, bo zazwyczaj ja mam częściej ochotę niż tż, bo on ciiągle zmęczony, głowa go boli i takie tam
ale jak mnie wku... to każe mu pakować łachy i spier... na pieszo, bo jak się poznaliśmy to ja już miałam wszystko dom, samochód, pracę, studia, a on był we wojsku, bez niczego teraz zarabia więcej niż ja wiem, że to nie fair i mamy wspólnotę majątkową, chociaż zastanawiałam się nad intercyzą ale w chili gniewu walę poniżej pasa
|
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam
Cytat:
Ale lubię karmić sandomierskie gołębie na Starym Mieście![]() Właśnie piecze mi się brownies, ale z pudełka ![]() Cytat:
Jednak B. dzielnie twierdzi, że ja mogę sobie czytać książkę lub oglądać tv, a on sobie i tak poradzi, jeśli nie będę stawiała oporu![]() Nasze opisy wzięły się od mojego stwierdzenia, że nie pamiętam jak kto ma na imię, ile ma lat i tym podobnych podstawowych informacji Anna Antonina wpadła na pomysł, żeby zrobić ściągawkę
|
||
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wróciłam wlaśnie po pracy i padam na dziobek A wczoraj wesoly dzien z tesciami wiec nie bylo mnie prawie dwa dni ![]() Czy ktos tu za mna tesknil...?? ![]()
|
|
|
|
#1303 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
I browar tez byl ! Desperados rules
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:pa la:
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=musso4;28185723]a ile teraz ma ten twój skarb
[COLOR="Silver"]Kaszka ma 4 latka i 4 miesiące, ur. 31.03.2007 prawie Prima Aprilis ![]() Ja na rowerku lubię, po górach lubię ale w trakcie i po ciąży się spasłam Z 48kg do 78 dobiłam, teraz jest 74-76. Powoli, oj bardzo powoli zabieram się za siebie...
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- ciekawe jak tam Resscue21 po obiedzie pewnie goście jeszcze nie poszli
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Mamuśka za 10 minut zmywa farbę avonową. Trzymajcie kciuki, żeby bardzo ciemne włosy nie wyszły, bo mnie z domu wyrzuci
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie też sobie wloski pofarbowałam, alenie avonową farbą
zawsze robie tym samym kolorkiem, ale tym razem jakieś takie mocno ciemne mi wyszły
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1313 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyszedł taki jasny brąz, ale nie taki czysty - wpada w rudy
Gdyby ciut był bardziej rudy, to sama bym się przerzuciła Tatuśkowi strasznie się podoba Mamuśka marudzi, że mógłby być jaśniejszy, ale zobaczymy jak to będzie wyglądać z blond pasemkami![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Katniewojt jaki to kolor? mozesz jakas fotke?
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami trudno zrozumieć, dlaczego akutar tych dwoje ludzi jest razem |
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pierdziele koleś to jakiś .... żeby delikatnie to ująć .... nieteges ![]() laska wcale nie lepsza skoro z nim jest
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
wskoczyłam dzisiaj w bikini i stwierdziłam, że muszę przystopować ze słodyczami
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Malowałyśmy się złotym mahoniowym brązem (7.53). Nie będzie zdjęć, bo aparat nie łapie tego koloru
Ogólnie kolor to taki złoty brąz połączony z truskawkowym blondem A w słońcu wygląda na naturalny kasztan (taki ciemny rudy, ale nie czerwony).
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wierzę w istnienie mężczyzn, którzy by tyle bez tego wytrzymali... pewnie dyma na boku |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Ja kocham kociaki bardzo... I psiaki bardziej

na wolności niech sobie żyją albo w hodowlach, ale w miastach powinni zrobić odstrzał
Ale lubię karmić sandomierskie gołębie na Starym Mieście

pewnie goście jeszcze nie poszli