|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Agatko ty to troche przewrażliwiona troche z tym glonem jestes
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaz się:P
CZEKO wiem ze miałam dać zdjęcia ale się nie obfocilam ale powiedz mi Kochana znasz się na dietach, Twoje zdanie o 3d chilli w skrocie
|
|
|
|
#1327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ta nowa kolekcja butów CCC powiem ci, że nie zrobila na mnie żadnego wrażenia- chyba to po prostu nie moj styl- za dużo tam ażurkowych i siatkowych wzorów- niektóre są za bardzo przesadzone i jakoś się w tym nie widzę.... ![]() ale te co ty kupiłas też mnie korcą no i torebki mi sie bardzoo podobały Szczególnie te: http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog-bags/all/328544 http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog-bags/all/327893 http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog-bags/all/324402 http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog-bags/all/324179 http://www.ccc.eu/pl/bags/catalog/all/317706 http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog-bags/all/310809
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma inne zapotrzebowanie kaloryczne chociażby i na pewno taka dieta nie spełni zapotrzebowań każdego. Na pewno ma jakiś to sens, wykorzystywanie przypraw. Ale jak juz sie brać za diete na porządnie, to przeliczyć kalorie i dopasować do siebie, pozmieniać ilości itd. |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie kusi wciąż ta rorba obag...tylko ta cena...
Ja od jutra zabieram się za te 3d...nie wiedziałam jeszcze wahałam się ale już postanowione. Jutro start-28 dni i zobaczymy. |
|
|
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko mi się podobają włosy i nie widzę tam ani 1/100 glona
![]() weekend w Krakowie intensywny w chodzenie, ćwiczenie, jeżdżenie na łyżwach itp 2h temu wróciłam i właśnie jem zdrową kolację, makaron z tuńczykiem i pomidorami suszonymi, nie wiedziałam, że tak mi to bardzo zasmakuje
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Agatko- ładnie CI wyszło, ja też glona nie widzę, jest równo Ale kurde.. jakos tak ciemno? bunny- mi tez wyjdzie tak ciemno przyciemnianie? ja aż tak nie chcę..
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, może się czepiam...zobaczymy:P
Ja od jutra ruszam z 3d chilli a teraz...najadam się na zapas nie wiem co warta jest ta dieta nic wcześniej nie slyszalam nie znam opinii EX nasza Kochana mi podpowiedziała i postanowiłam ![]() najbardziej mi szkoda alkoholu ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ciemnośc jest jak na opakowaniu, szkoda ze nie zrobilam zdjęcia z pudełkiem porównawczego. |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
ale palette 800 tzn poziom 8 czy nie tak? Bo ja sie tym zasugerowałam, bo tez chciałam przyciemnic na poziom 8 własnie..
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
![]() ale jak dla mnie to teraz ciemno się wydaje ![]() ja teraz ku jasności dąże na odwrót Cytat:
a ja już nie moge się doczekać swojego farbowania odliczam dni do soboty i nienarzekam ostatnio włosy mi się polepszyły i niedość, że kondycja lepsza to i porost jakby znowu przyspieszył cieszy mnie to ogromnie i oby tak dalej a i też zaczęłam dietowanie i ćwiczenia od wczoraj do lata muszę zgubić conieco i wysmuklić sylwetke KONIECZNIE
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() nie wiem czy rozrabiac całość odrazu czy po połowie
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kylie- ja bym zrobiła po połowie asia- to piona, ja tez wkraczam w świat cwiczących..
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
bo tam na farbie są podziałki
3/4 1/2 1/4 ja w zał. czyli najpierw mam wydusic od 3/4 do konca tubki, a potem na drugą część od 1/2 do konca tubki. Może to głupie pytania ale ja wole się upewnić, bo i tak sie stresuje tym,że musze to sama zrobić
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
O Bunny jest,zaraz mnie tu wyśmieje
![]()
|
|
|
|
#1341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Agatko wczoraj nie odpisalam ale bylismy w gosciach i wrocilismy nad ranem do domu.
Nie ma zieleni, ja nie widze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Laseczki u mnie dalej gino-przeboje ![]() Dzisiejsza noc spalam ale dzien wczesniej nie bo bole wrocily. Wczoraj prawie nie krwawilam a powinnam.... Juz mnie bratowa tz nastraszyla ze miala tak w pierwszej ciazy. Moja mama tez mi mowi ze moge byc w ciazy i jak najszybciej do lekarza. No ale ja nie wierze w to, raz ze nam nie pekla dwa ze tz zawsze uwaza. Innych ciazowych objawow nie zauwazylabym, bo mdlosci mam codziennie, bole brzucha tez...ale cycki przestaly bolec wiec raczej na pewno nie-ciaza Wymiotowalam w nocy, koszmar jak to moze bolec przy nadkwasocie,dzis sie juz nazarlam ipp20 i renee, jakby lepiej ale zoladek nadal boli przy dotknieciu i od razu mam odruch wymiotny. Dxwonie do rejestracji gin i nikt nie odbiera, cholera no... ![]() Jajniki bola mnie gdy stawiam stopy na ziemi, takie uklucie i pieczenie...to sie chyba jakims zapaleniem skonczy czuje ![]() Nic dzwonie dalej...
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie, no skoro pół tubki to Twoja ilosc na pokrycie odrostów to zrób tak jak piszesz
bunny- dzwon dalej, koniecznie
|
#1344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesli tak to dusisz od konca tubki, tego co jest zawiniety do 3/4, nakladasz, dociskasz do 1/2 i gotowe, pol tubki na ns raz zostaje. Zebys wiedziala ![]() No nie odbieraja Przeciez nie bede specjalnie jechac taxi zeby sie zarejestrowac Nie chce zmarznac bo boje sie pogorszenia ![]() Chyba tz wysle tylko z pracy musze go zerwac Agatko jak to jest z cytologia, teraz raz na 3 lata refundowana? A jak chciec robic co roku to trzeba prywatnie tak? Nie wiesz gdzie jest przechodnia gin gdzie usg robia od reki lub szybki termin na nfz? Czy tylko prywatnie zrobia mi co potrzebuje bez kwekania? ![]() Bo nie dam sobie wcisnac jakiegos antybiotyku np na jajniki jesli nie bede miec potwierdzenia badaniem, bo na oko faszerowac sie nie dam, bo zaraz wysiada mi jelita i dopiero bedzie, help
|
|
#1345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bunny dzwoń aż odbiorą i powiedz, że to bardzo pilne. To może być wszystko
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie mialam wiec nie wiem jakie to bole i objawy, mama miala to mowila ze sie ruszyc nie mogla i pojechali na dyzur...
Ja az tak nie mam, bol jest upierdliwy ale do przechodzenia... Zebym jakies uplawy miala to bym zalapala ze infekcja i moze poszlo wyzej, ale jak ja jeszcze brudze to nic nie widze Ktoras miala zapalenie przydatkow? Jak to boli i gdzie promieniuje ten bol? Mam klucia w dolkach pod koscmi biodrowymi i promieniuje mi na plecy do tylu tu gdzie schabki, wiem ze tego typu bol moze byc nerkowy rowniez... Ale i tak boli mnie caly brzuch, bo i zoladek, i jelita, dlatego ja nie moge tak zakwalifikowac co mi jest jak zwykly czlowiek.
|
#1347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak to wyjdzie,Tż gdzieś farba za daleko powyjeżdżał, popali mi włosy pewnie,a do do fryzjera zaczne chodzic i w nosie mam,zła jestem jak nie wiem na tą jego robotę ![]() jak wyjdą plamy to się wcale nie zdziwię, zdziwię sie jak nie wyjdą Kolor mieszanki na włosach jest po prostu przerażający Bunny ja nie miałam,ale moja bliska kumpela miała,to mówiła,że taki ból,że się ruszyć nie można,ale podejrzewam,że to w późniejszej fazie już tak, tym bardziej dziwne,że masz z tym @ takie jakieś dziwadła. Nie wiem,mi sie wydaje,że to właśnie mogą być przydatki,bo w plechach też to właśnie boli. |
|
|
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do kogo chodzisz, jak jestes zadowolona to prosze nazwisko lekarza.Cytat:
Dodzwonilam sie, jutro na 16 ![]() Niech mi ktos przypomni, czy w razie usg od reki trzeba isc na czczo? Jak to jest?
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bunny ja tam nie słyszałam,zeby na USG na czczo iść ![]() Ide zaraz farbe zmywać
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2014-01-27 o 10:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

ale powiedz mi Kochana znasz się na dietach, Twoje zdanie o 3d chilli w skrocie
i pokazałam Wam zdjecie