|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Ja tez podkład, tusz, cienie musze kupic.
Ale teraz doczytałam na wątku rossmanowym, że to info jeszcze nie jest na 100% potwierdzone, choć na fb już jest. |
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
O Tamlinku super...ja potrzebuje kolorówki...tylko musze jakiś dobry tusz obczaić bo większość mi podrażnia oczy albo sypie się po 2 tygodniach od otwarcia opk
|
|
#1324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mialam robiony rezonans i nic w nim nie wyszlo co by moglo powodowac te problemy ze snem. Problemy mam od jakis 3-4lat i teoria lekarza jest taka, ze mi sie cos w mozgu ''poprzestawialo'' od czasu bycia w ciazy i wstawania do dziecka, a druga teoria jak sie narobie duzo w domu i sobie podniosie poziom adrenaliny przez ta latanine po calym domu. Codziennie ich nie biore, jedynie w ostatecznosci i tak sumujac to wychodzi 1tabletka na tydzien, a czasem na 2tyg wiec nie ma tragedii w braniu. Z rowerem w koncu wszystko oki tylko termin nie bardzo pasuje, bo dopiero w czwartek wieczorem, a nie jutro. Pogoda u mnie tak sobie swieci slonce i jest bardzo wietrznie, a mimo tego mysle nad piesza wycieczka z dziekiem do sklepu, w sumie ja bede isc, a dziecko na rowerku |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już w domu
a mój tata zdycha tak go brzuch boli, rzuca jak kot i czekamy na lekarza bo wygląda jakby miał zaraz zejść...
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
No i najważniejszego nie napisała
![]() A co z tatą?
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mam zielonego pojęcia, lekarka ma przyjść na wizytę domową oby nic poważnego
zaraz na klubie coś naskrobie;p
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
Ashya zaraz lecę na klub
zdrówka dla taty, mam nadzieję, że to nic poważnego, może jakaś bardzo ostra niestrawność, daj znać, jak juz lekarz pójdzie... albo tata tak się martwił, że na noc nie wróciłaś, że go aż brzuch rozbolał, hmmmMArtolina podjęłaś super decyzję, idź i baw się dobrze ![]() Coś jeszcze miałam napisać, ale mi z głowy wyleciało. U mnie dziś bossska pogoda, ponad 20 stopni jest, no upał normalnie Piekę kaczkę i ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie, bo to moja pierwsza kaczka w życiu. Zobaczymy. Przepraszam, że ostatnio mało piszę, ale u mnnie nudy, a z dietą to po prostu szkoda gadać, nie mogę się pozbierać od świąt (chociaż przed świętami też idealnie nie było), pogoda piękna, więc co drugi dzień grillujemy albo my, albo znajomi, więc od ponad tygodnia mój jadłospis składa się z kiełbasy i mięsa z grilla, popijanych piwem. Jedyny plus taki, że dużo czasu na świeżym powietrzu spędzam i przeprosiłam się z rowerkiem stacjonarnym ![]() Fani Gry o Tron - wyciekły 4 odcinki nowego sezonu
|
#1329 |
|
Rozeznanie
|
Laski!!!!!!!
Biedronka ma teraz tydzien zdrowej zywnosci jest bardzo duzo produktow godnych uwagi i zachomikowania po szafkach. Jedna z sasiadek w sklepie dala mi gazetke i na pewno jutro pojade sie zaopatrzyc. ![]() Co sadzicie o czyms takim? http://allegro.pl/wysylka-gratis-kie...979552152.html pomysl wzial mi sie z gazetki biedronki, w ktorej byly kielki juz gotowe do spozycia ale sadze, ze samemu lepiej sie oplaci hodowac |
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Bakus ta gazetka jest jakoś od tygodnia już, jak nie lepiej. Polecam kaszę bulgun czy jakoś tak, bardzo nam smakowała.
A kiełkownicę mam, nieraz używam, bo jednak dużo taniej samemu zrobić niż kupić, a ze słoikami nie chciało mi się bawić. Wcinam obiadek - żurek |
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
HaGie rozumiemy rozumiemy choc zycze powrotu na dobre tory. Fajnie zw siw tak szybko zaaklimatyzowaliscie w nowym miescie. Grill z sasiadami. Fajniw
![]() Ashya pomyslalam to samo co HaGie. Ze siw przejal albo szantaz ...ale raczej wymiotow by nie udawal. Mama mojej kolezanki zawszw, gdy chcailysmy isc na dyskoteke, dostawala wysokiego cisnienia :/ A ja siedze na wpol ubrana i czekam na wiesci czy idziwmy dzia nawode czy nie. Jest zimno! Cos czuje ze na miejscu okaze sie, ze jednak zostajemy na silowni. Eh zyczcie mi luzu
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Ashya jak tata?
HaGie zaginęłaś w akcji, wracaj szybciutko. No i pamiętaj do lata coraz blizej ![]() Krop jednak nie jedzie w delegację Także będę na zumbę łaziła |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzej, brzuch wielki, leki nic nie dają, czekam aż odezwie się chłopak siostry to pojedzie z nim na sor...
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde, co mu może być? daj znac co i jak.
|
|
|
|
#1335 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To proste jak budowa cepa, wszystko opisane Byłam na zumbie |
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
A moze atak pecherzyka zolciowego? To bardzo boli, puchnie prawy bok (watroba) i moga byc wymioty. Sprobujcie grzac mu brzuch tam gdzie boli. Termofor albo do wanny pod wode i no-spa rozkurczowo bo bol powoduje to, ze pecherzyk sie kurczy.
Tamlin super ze jest tak jak wolisz czyli Kropwk zostaje ![]() A ja wrocilam godz temy z lodzi
|
#1338 |
|
Rozeznanie
|
jak bylo?
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpatruje wszystko w dwoch a nawet trzech
aspektach. Jak bylo pod wzgl atrakcyjnosci, kontaktow z ludzmi w grupie i kontaktow z M, rzecz jasna ![]() I bylo super pod kazdym wzgledem ♡ Oprocz mnie bylo kilka dziewczyn ktore co prawda na silownie chodzily os jesieni ae na lodzi nigdy nie byly. Fajne wesole przyjacielskie. Faceci ci najbardziej doswiadczeni tak nam cierpliwie tlumaczyli. Omalutku ze jie od razu sie nauczymy ze spoko jesli cos zle... naprawde cudni. A smiesznie bylo bo mialam rekaw kurtki do samego lokcia mokry tak na siebie chlapiemy i sama wsadzajac wioslo do wody sie moczylam. Stukamy sie po wioslach nawzajem bo kazdy niejszcze nienauczony. Latwiej gdy krzyczal sternik rytm. Pieknie bylo. Jak przyszlam do szatni to radocha bo myslalam ze przez pogode jie poplyniemy. Kazdy taki happy jak dzieciaki ktore pierwszy raz na wiosne maja sie rowerem przejechac cale to wyciaganie lodki wsiadanie potem hamowanie albo procedura gdy ktos chce zmienic miejsce (trzeba woosla wyciagnac naboki i polozyc na wodzie by zwiekszyc stabinosc lodzi)...wszystko super bo w swietnej atmosferze. Nikt na nowych spod byka nie patrzy jako tych co rozwalaj trening tylko wlasnie chyba sie autentycznie ciesza ze dochodza nowi i chca wdrozyc.No widzicie...juz mi sie wlacza gadane ae jestem happy cala. Reka mi drzy ale fajnie Laski sie smieja ze latem obowiazkowo stringi bo sternik ma widoki jk sie pochylamy przy wioslowaniu
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo fajnie, ze tak ci sie strasznie podobalo. Jak sytuacja z TZ? Dalej taki obrazony, ze masz hobby i sie rozwijasz?
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Roznie... jak mu czapka stanie.
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
Martuś - wspaniale! Dumna jestem!
![]() Tamlinku - stresuje sie tym mieszkaniem. Zaraz wchodzi fachowiec, a my nic nie mamy Wypadku dodatkowe prace po drodze, jest opóźnienie z aktem notarialnym itp... Wiec mnie to stresuje.codziennie po robocie po marketach budowlanych i salonach lazienkowych i sklepach meblowych. Wracam o 21 i padam spac. I tak codziennie Chyba sama siebie oklamywalam ze bede miec czas ćwiczyć...
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
ty i tak insane masz lajtowo z tym kredytem i kupnem. uwierz. a zakupy...ja bym brała przez internet. tak urządziłam caluśką łazienkę. teraz to jest tak super zrobione, wizualizacje itd, ze bardzo wiernie odwzorowuje faktyczny wyglad np. płytek. albo iść np. do salonu, gdzie w cenie płytek projektant zrobi projekt, dobierze materiały i wsio.
poza tym prace bedą robione stopniowo. wszystko na raz chyba niepotrzebne. spokojnie. mówi ci to starsza koleżanka
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem, wiem, na razie skupiam się na łazience
jutro pan robi ogrzewanie podłogowe i przelacza hydraulike cala :p ale wiesz, to mój pierwszy raz, chce żeby bylo idealnie no ale kredyt i kupno- to fakt. Poszlo gładko. lecę do pracy!
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Ashya jak Tata?
Hagie zazdroszcze fajnych sąsiadów i miejsca do grillowania...chociaż to ostatnie mogłoby mnie dobić wagowo sprobuj może uzdrowić tego grilla- kiełbasę wymienić na piers i rybę czy warzywa(cukinia, papryka i cebula są b. Smaczne) piwo... Warto chociaż na wino zmienić albo na piwo bezalkoholowe(ma mnie kalorii-to co ja pije Paulner ma 100 kcal w butelce... Zaczęła za rada polozne j na pobudzenie laktacji ale chyba będą się tego trzymac- jest smaczne, zdrowea po normalnym ma się ochotę na drugie Wiem po sobie ze odsuwanie myślenia o diecie bywa niebezpieczne- możesz obudzić się z 5kg więcej i ciucxhami na nowy sezon w które nie wchodzisz;(Marta fajny opis myślę ze i J. Będzie lepiej nastawiony jak zobaczy ile ci oto radosci dajeU mnie wczoraj kiepski dzień ale na szczęście waga była łaskawa - dziś będę się lepiej zachowywać coby nie nadużywać jej dobrej woli
Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2015-04-15 o 09:10 |
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Tata od wczoraj wieczorem w szpitalu, ma kroplowke robią mu badania no i jeśli potwierdzi się niedrożnośc jelita cienkiego to bd musiał mieć operację...
A mnie w domu rozlozyla choroba, gorączka, ledwo mówię i podnoszę ręce. Sama wodę i elektrolity piję...
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Insane dla własnego zdrowia psychicznego zaakceptuj fakt, ze remonty a szczególnie ekipy remontowe rządzą się swoimi prawami
i raczej wyśrubowane terminy możesz pożegnać ![]() a tak w ogole coraz bardziej podoba mi sie taki model "rodziny", ze jedno ma mieszkanie a drugie jest "lokatorem". Wtedy ludzie są ze sobą bo chcą a nie z powodów lokalowych ![]() koleżanka tak samo jak ty kupiła mieszkanie i jej facet mieszkał u niej. do czasu To jednak daje duży komfort wiedzieć, ze jest się na swoim a nie, że wspólne, ze w razie rozstania koszmar formalności...Niestety teraz takie czasy, że ludzi bardziej wiąże wspólny kredyt czy mieszkanie niż akt małżeństwa.
|
#1348 |
|
Zadomowienie
|
Ashya zzdrowia dla Ciebie i taty.
Joanna ja pilam tylko paulanera z alkoholem, nawet nie wiedziałam że jest bez... Dobry, ja w ogóle przepadam za piwem pszenicznym.
|
#1349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A skąd ta niedrożnośc tak nagle? Czy wczesniej coś się skarżył? ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Ja też mam mieszkanie tylko na siebie, ale to akurat przez to, że sama miałam większą zdolnośc kredytową. |
|||
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wcześniej nic kompletnie mu nie bylo
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

zaraz na klubie coś naskrobie;p

To jednak daje duży komfort wiedzieć, ze jest się na swoim a nie, że wspólne, ze w razie rozstania koszmar formalności...Niestety teraz takie czasy, że ludzi bardziej wiąże wspólny kredyt czy mieszkanie niż akt małżeństwa.