|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. VI
U mnie dzisiaj 9.5 km.
BEATISKA zycze wytrwalosci. A moze po tym stsrcie jskis odpoczynek by sie przydal? |
|
|
|
|
#1412 |
|
Winter is coming
|
beatiska, oby to chwilowe było... dociągnij jakoś do startu, a potem może da radę jakoś wyluzować? Mi na ciężki okres pomagały najbardziej luźne wybiegania po lesie. Takie bez spiny, chce to cisnę, chce to biegnę wolno. Tulę
![]() Wygrałam dzisiaj Biegła któraś?
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, jakie u Was podsumowania z całego miesiąca
ja nawet nie pisze ile, bo nie mam nawet płowy tego co Wy 🤦![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje 10.5 km
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Uff jeddnak moj polnaraton w niedziele sie odbędzie Chociaz na fb duzo sporo ogloszen o odsprzedawaniu pakietu . bedzie mniejszy tlok
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Winter is coming
|
po odwołaniu Paryża w ostatniej chwili nie byłabym taka pewna
ale trzymam kciuki żeby się odbył!Mam nadzieję, że moje najbliższe również się odbędą. Sobótka 21.03
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- W tej hiszpanii jest 8 stopni ponizej zera i snieg :brzydal. Gdzie ja sie wrebalam |
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Winter is coming
|
jaka logika, nie ma logiki
nie kumam kompletnie tej paranoiyyy nie zazdroszczę
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam ze ja jedyna pukam sie w glowe.
Edytowane przez dziunkowa Czas edycji: 2020-03-04 o 20:49 |
|
|
|
|
#1420 |
|
Winter is coming
|
odwołali mi Poznań
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam właśnie.
U mnie w mieście też bieg odwołali, 2 tysiące uczestników miało być. Czekam jak odwołają Kraków 22 marca Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#1422 |
|
Winter is coming
|
I sobótkę mam też zaraz
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Wspolczuje .
Jeden zarazony i taka panika ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Niemcy sie chyba na razie trzymaja i pisza ze bedzie. Ja poza Frankiem mam na szczescie sane male biegi po krzakach. Takich sie moze nikt nie czepi |
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Mararon w paryzu tez odwolali
a bralam go dosc mocno pod uwage jak mialabym biec maraton.VELIKA pisza ze na chojniku ma nie byc asfaltu |
|
|
|
|
#1425 |
|
Winter is coming
|
tak, czytałam, że ma nie być
nie wiem, co mam teraz zrobić ze swoim planem treningowym, bo robiłam wszystko pod ten Poznań. Beatiska może coś doradzisz ? Przesunął mi się w takim razie start o 1,5 miesiąca, bo 23.05 biegnę Warszawę... I teraz nie wiem jak trenować o ile w ogóle pobiegnę w tym roku cokolwiek poza jakimiś lokalnymi biegami. Chociaż Sobótka wydała oświadczenie, że nic w temacie odwołania na razie nie słychać.
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
VELIKA na fejsie w grupie " biegam bo kocham ten stab" ludzie sie umawiaja na poznan by sobie pobiec nieificjalnie
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Gdynie tez trafilo. Ale jest wirtualny i chyba bede solidarna i wezme w nim udzial. |
|
|
|
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czuje, że powraca mi ta pozytywna energia, która była jeszcze 2 tygodnie temu. Powoli mi się znowu wszystko chce, ale rysa na wspomnieniach zostaje. Dzisiaj mam mocny trening, może jak się przemęczę, to zaskoczy i wrócę na właściwe tory. Najbardziej bałam się, że organizm mocniej oberwie, ale fizycznie jest ok. Cytat:
Popatrz tylko czy czasami w planie ma ma schematu 1,5-2 tygodniowego, tak żeby nie trafić tylko na mocniejsze lub słabsze tygodnie. Jeśli tak jest, to bym zrobiła 1,2 tydzień i pominęła 3,4 a potem cały najważniejszy miesiąc. Ciężko będzie przedłużyć formę, dlatego proponuję trochę luźniejsze 2 tygodnie teraz, a potem ten właściwy trening. Ja mogę mieć ten sam problem. Od listopada zaczęłam przygotowania pod 22 marca i pewnie mi bieg odwołają... Już raczej formy nie utrzymam. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|||
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zrobiłam 5 km, mega super się biegało, szkoda że tak późno wyszłam z domu
Właśnie czytałam o Poznaniu, myślałam o Was dziewczyn, która nie wystartuje:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1429 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Żal mi też wszystkich zawodowców, to dla nich dopiero ciężka sprawa.Dziękuję ci bardzo za rady
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro biegne. Chcialabym 2 gosz i 30 min. No ale sie ciesze ze mam mozliwosc wogole biec. Brawa dla Frankfurtu ze sie nie poddal histerii. Trzymam kciuki za bonn i barcelone. |
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja melduję kolejne 5 km, w deszczu ale było całkiem znośnie...we Wrocławiu panika w związku z wirusem, odwołują większe imprezy
szaleństwoWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Barcelona tez upadla
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Wczoraj miałam 4 km plus 5x1km/1km, ale spoko poszło Te szybkie w tempie 4:50.Słyszałam o Barcelonie, masakra co się dzieje. Tepsa brawo za 5 km
|
|
|
#1435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Przebieglam. Zyje. Troche bola nogi. Czas poprawilam o cake 19 sek
Moze w ktyms wcieleniu uda sie zlamac 2 godz, no ale chyba nie w tym O dziwo humor mam dobry, jakos fajnie sie bieglo. Moze radosc z tego ze nie odwolali przyslonila rozczarowanie kijowym czasem. Organizacja super. Wszystko dobrze oznakowane. 3 stacje z prowiantem, na pierwszym tylko woda ( dla mnie optymalnie). Wysylka pakietow poczta to swietny pomysl, nie trzeba stac w kolejce i sie denerwowac czy zdazysz czy nie. Troche minimalistyczne , zadnych probek w pakiecie czy innych pierdow. Medali tez nie ( kij z nimi). Za to cena niska. Nawet kobelkow przy starcie bylo wystarczajaco. Na pewno jeszcze pojade. Jakby ktoras miala z was ochote to sluze noclegiem(mam 1.5-2 godz autem ). Nikt nie padl trupem z powodu koronusa, nie poddali wsztstkich kwaranrannie. Kibicow malo( chyba byl komunikat zeby sobie darowali). Takze frankfurt vs coronus 1:0. Patrzcie i uczcie sie. Moze nie bedzie jednak apokalipsy. Edytowane przez dziunkowa Czas edycji: 2020-03-08 o 16:12 |
|
|
|
|
#1437 |
|
Winter is coming
|
brawo dla ciebie
i za poprawiony czas liczy się, że życióweczka!!
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialyscie to ?
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Odwołali wszystkie imprezy masowe. Czyli moja Marzannę w Krakowie też
![]() Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra.
Jak patrzylam ma statystyki to w chinach juz sie uspokaja ( 3 razy wiecej ozdrowialych niz aktualnie chorych). Ale w europie obawiam sie ze najgorsze przed nami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

Biegła któraś?

ja nawet nie pisze ile, bo nie mam nawet płowy tego co Wy 🤦

szaleństwo