|
|
#1411 | |||
|
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Ja mam taki feler, że u mnie błyskawicznie pojawiają się obajwy przedawkowania. 2-3 tabletki to dla mnie za dużo Wiem więc o czym piszesz Cytat:
Uwielbiam soie zakraplać oczy A co tam na oddziele okulistycznym działałaś ? Praktyki jakieś?Cytat:
Wiesz, ja się za bardzo na matujacych nie znam... Ubóstwiam rozświetlające albo półrozświetlające - typowych matujących nie używam za często ani na sobie ani na osobach, które maluję. O Clinique'u napisałam, bo pamiętam, że dziewczyny na Wizażystce go bardzo chwalą.
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na szczęście żądnych magicznych rzeczy nie widziałam ale po większej dawce domyślam sie jak by to mogło wyglądać ![]() Cytat:
![]() Na leki tez jestem wrażliwa i mimo ze nie jestem chucherkiem raczej to źle znoszę większe dawki a szczególnie cierpi mój żołądek |
||
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniele - to na mnie tam "działali"
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis bylam w szoku.
PO lunch'u bylam swiadkiem takiej rozmowy, ze sama nie wiedzialam czy bardziej mnie to bawi czy zenuje ![]() Koles, dosyc wysokie stanowisko vs dziewczyna, ktora mnie szkoli, pracujaca z nim/dla niego. wrocila nieco spozniona z przerwy a ten jej przyciol czy byla na bzykaniu. Temat ten wyplynal podczas spozywania posilkow, ze skoro jej nie ma to pojechala sie bzykac (?!) Takie zarty... No to on jej tym textem, na co ona - chcesz powachac moj oddech? on 'a czego to dowiedzie?' 'czy polykalam, wiesz nie moglabym zrobic mu reka bo by poplamil ciuchy, wiec jak cos musialabym polknac dowody' Cala gadka ich przezbywania i tym podobne pikantne szcegoly i zarty lataly przez 20 minut. Ja bylam w ciezkim szoku, tlumacze sobie te przekroczenie granic -jej sposobem bycia -tym, ze odchodzi i ma w dupie |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, mi tez czas jakos sie sciesnil. Doslownie ucieka mi przez palce, nie wiem co sie dzieje. Wszystko musze robic wsciekle szybko a i tak czasu na chwile przyjemnosci i snu brak
![]() Nie znosze tak gnac! Jak tak czytam o waszych spotkaniach klasowych to przerazona jestem. Moje sa naprawde super Nie ma zadnych przechwalek, rozmow o kupkach itd.Jest fajna zabawa, czasem powazniejsze rozmowy. Od ukonczenia LO mija 6 lat, a my spotykamy sie min 2 razy do roku, mniejsza grupka o wiele czesciej. Z ludzmi z podstawowki mialam niedawno spotkanie i jestem zaskoczona, ze po tylu latach, tak dobrze sie rozumiemy i bawimy. Na spotkanie przyszla tez nasza wychowawczyni, spedzila z nami cala noc Od ukonczenia podstawowki minelo 10 lat, a ja na spotkaniu czulam sie tak, jakbysmy nadal w jednej klasie byli ![]() Na ok 60 osob (liczac klase podstawowkowa i licealna) tylko 5 osob jest po slubie, w tym 3 maja dzieci. Nie przeszkodzilo im to brac udzialu w spotkaniach, za zadna zona zaden 'pan maz' nie wydzwanial ![]() Inteligencji, wyksztalcenia i urody tez im po slubie nie ubylo
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-02-27 o 22:22 |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Burn
mojej mamie kiedyś lekarz zapisał środki nasenne, ale nie powiedział, że powinno się je zażywać bezpośrednio przed snem, jak się już siedzi w łóżku. No i zażyła mama, i poszła się myć... Jakoś się umyła i ubrała, ale transportowałam ją do łóżka, podtrzymując co chwila. Angel, jaki słodki avatar...
|
#1417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ostatnio widzialam, że dziewczyny też Rossmanowe bardzo chwalily, ale chyba tylko do różu, jakoś nie kojarzę do pudru (ale mogę nie kojarzyć). Cytat:
![]() Swoją mogę dotykać, ale żeby komuś dać... Nieeeeeeee. Może Stay Matte (beztluszczowy), jeśli ma być matujący. Jest calkiem niezly
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba jej było teraz dowalić , a co !
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Ewo, a gdzie Ty hulałaś jak Cię nie było?
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na serio, te leki rzeczywiście szybko działają. Połówka tabletki zwalała mnie z nóg w pięć minut; brałam połówkę - bo po całej tabletce, mimo że wzięłam ją zgodnie z ulotką, nie można mnie było dobudzić, aż rodzina spanikowała... Czasem cholernie mi brakuje takiego bezstresowego, miękkiego zapadnięcia się w sen; totalnego odprężenia i... radości ze snu. Niestety tabletki są obecnie przede mną chowane.
|
|
#1421 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
No, nie przeczę, że ze mnie straszna przytulanka, taki rag doll'ek - mięknę, jak się mnie "bierze na ręce" ![]() ![]() ![]() Padam - naprawdę nie jestem stworzona do wstawania rano. W poniedziałek ok, a potem istna masakra. Chodzące zombie. Po jedynym piwie spałabym już na stole. Poczekam na brata i zjem pyszny orzechowy tort (ma urodziny ). Mniam. A potem lulu. |
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam jak mnie ktoś maluje, a jak mi myją włosy u fryzjera to muszę się pilnować zeby nie zacząć mruczeć
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Różowy Strachulec Czas edycji: 2008-02-27 o 22:57 Powód: wstrętne literówki |
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedyś musiałam wcześnie zasnąć przed poranną pobudką i mama odpaliła mi połówkę Stilnoxu. Zażyłam - nic. Po 20 minutach - dalej nic. Dalej nie pamiętam - może to dobry znak.
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś brałam Lexotan (po 30 min odjazd) i Tranxene (nie polecam łączyć z alkoholem..)
|
#1425 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ropuszko ![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze to ja kogoś maluję, mam ochotę na odmianę ![]() Masz przesłodki awatar, to Twoja kicia?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaaa
narkomanki jedne A zwyklej melatoniny to nie laska? Mam potworne obrzydzenie do pracy a musze skonczyc 3 projekty do konca lutego. Brrrr jakos tego nie widze. Chcialabym juz moja kase dostac i troche poszalec. Malzon dzis poszedl na spotkanie z kumplami i wrocil z nowym gadzetem. Echhh... Rudy plusz mi sie uwalil na biurku i patrzy na mnie "mama, nie pracuj, pomiziaj" i paskuda jedna wie ze mu nie odmowie, slodziak futrzasty Nat
|
#1427 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I właśnie też pomyślałam o mruczeniu... Cytat:
Zrobimy taką wymianę - najpierw ja Ciebie, później Ty mnie ![]() Cytat:
Wybacz, nie mogłam się powstrzymać od zdrabniania O mamo... Pogratulowac odwagi ![]() Ale kiedy ja maluję siostrę to jestem uważna i kredką tylko maluję wewnętrzną powiekę. A ona cyrki robi ____ Ale nam się tu zakotkowało
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to Pietia tak masuje że kobietki odjeżdżają. Sama poddalam się testom masażu u Pieti i zabronilam jemu w taki sposób myć moje włosy. Jestem mężatką nie wolno mi kosmatych myśli mieć
|
|
|
#1429 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
? Przecież chłopak jest niepełnoletni
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
YES YES poddasz sie w pociągu Dagusiu
![]() Będzie cieplo, łąka za oknem pędzącego pociagu i ON. Szok Slucham Depeche Mode. Polecam koncert w domowych pieleszach pod kocem. Ale kultura... ![]() Zwariuje z nudów w tym moim miescie http://www.youtube.com/watch?v=ncvx8...eature=related
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Martusiu co by personel pomyślal zresztą żeński
One o Pietie zazdrosne..Masuje odjazdowo, przygotowuje do ... ehem. Czy mam napisac do czego? Nie ma tu niepelnoletnich? Dagusiu mama zrozumie ale narazie ciii---Enjoy the silence
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1435 |
|
czyli Endżi
|
Neo, Depesze są LOVE
![]() No pisz, pisz...
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż skoro nie ma niepełnoletnich( w razie czego nie czytać) Pietia robi to w taki sposób.
Bierze w swoją dłoń główke kobiecą już szamponikiem nasyconą i od tylu ( lubie to slowo)masuje krągłymi ruchami do przodu i do tylu wolno i wyraźnie dociskając koniuszkami palców. Opuszki ugniatają delikatnie receptory zamieszczone na głowie ale w moim przypadku odzywają sie receptory na dole. Pulsacyjnie. Tak więc kazałam mu szybko plukac przy czym śmiał się do rospuku ,bo włosy na rękach ,dość nie widoczne, stanęły mi dęba. Poczułam ,że robię się płynna - mozna nazwać jak roztopiony Demeter o zapachu lodów truskawkowych . Zjeżdżałam prawie z fotela przy myjce, gdy nagle przypomnialam sobie że jeszcze odzywka bo raz chcialam mieć umyte włoski ponieważ nie mogę kudłaczyć w oim przypadku na moim stanowisku dosyć odpowiedzialnym i poważnym. Tak więc wtedy wykorzystał moją słabość i wymasował dosyć dosyć very ... w każdym razie miałam mikroskopijne oczy kiedy odeszłam od niego i nic mi się nie chcialo tylko do łóżka w celu emocionalnym![]() A męża kochaniutkiego zobaczyłam dopiero po 20tej ![]() THE END Acha zapomnialam dodać w końcu mi umył po jakimś czasie drugi raz, bo byłam zmęczona i chcialam no wiecie poczuć magie
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego chcę....
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też...kcem
chata wolna, chłopa nie ma a mi się kce Ale cii, tylko to info dla WAS diabliczki nocne
|
|
#1439 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Czy na osoby, które nie cierpią jak im się we włosach grzebie to też działa? Bo jeśli tak, to wmówię mężowi, że to forma terapii i przyjadę.
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Sabaciku na takie osoby tylko dziala masaż męża
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

)wzięłam 3 tabletki kodeiny.Jejku ale sie zaczęło potem.Okazało sie ze dawka jak na mnie dużo za mocna,a ze kodeina jest spokrewniona z morfina chodziłam cale popołudnie jak naćpana-pijana.Zero logicznego myślenia,zawroty głowy i ruchy niepewne.Dopiero teraz wraca mi jasność umysłu a cały rozdział fizyki czeka na przeczytanie.Mała narkomanka 
Wiem więc o czym piszesz
? Praktyki jakieś?

Ja na szczęście żądnych magicznych rzeczy nie widziałam ale po większej dawce domyślam sie jak by to mogło wyglądać 

mojej mamie kiedyś lekarz zapisał środki nasenne, ale nie powiedział, że powinno się je zażywać bezpośrednio przed snem, jak się już siedzi w łóżku.

narkomanki jedne 
Pogratulowac odwagi