|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
Lisa Ferrera, galeria Orkana
|
|
|
#1412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ehh-pozazdrościć ! widzę,ze w Wawie targi były zorganizowane z wiekszym rozmachem... no i ta zdrowa opalenizna w środku zimy .Daj znać jak bedzie schodziła,bo slyszałam bardzo różne,rozbieżne opinie na ten temat. Jedni mówią,ze powstają straszne zacieki,a inni,że ladnie i równomiernie schodzi . ps. opalali Cie w bieliźnie czy jak;>?
|
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
co do makijazu nr 5 to jeszcze i tak w miare
w przeciwienstwie do modelki blondynki ktora miala cien pink az po same brwi i prawie na skronie wychodzilo |
|
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Opalałam ramiona, dekolt, górę pleców i twarz, stałam owinięta czarna płachta, bez całkowitego striptizu
|
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() a ja calkiem z innej beczki, potrzebuje pomocy i porady :P zamieszcze zdjecia 5 sukienek, ktora Waszym zdaniem najlepiej bedzie pasowala mi, czyli bardzo wysokiej w rozmiarze 42 ![]() dzieki za wszystkie rady i sugestie ![]() dodam ze wszystkie mierzylam i mam w sumie faworytke, ale chce poznac Wasze zdanie
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2008-12-08 o 13:40 |
|
|
|
|
#1419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szczerze to nie wiem, najlepiej jak byś miała swoje zdjęcia w tych sukniach, jeśli chodzi o moje zdanie co to tych sukien to wchodziłoby w grę tylko 2 i 3 ewentualnie 1, ale 4 i 5 to nie moja bajka.
|
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wg mnie stanowczo nr 2 lub 3. pozostałe są zbyt rozłożyste, co przy wiekszym rozmiarze powoduje ze suknia jeszcze bardziej optycznie pogrubia osobe. ale to tylko moje zdanie. najwazniejsze jest zebys sie dobrze czula a z ktorego to salonu? |
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boskie! wybierz tą, w której czujesz się najlepiej- ktora pasuje Ci do karnacji, oprawy oczu,włosów i wogole jest wyjątkowa -podobno czuje się coś takiego -choć tak sobie myslę,ze ja to się chyba nie będę potrafiła określić ...a jak z cenami?? |
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Całkiem w moim stylu Wydaje mi się, że w Twoim przypadku raczej odpadają suknie 4 i 5, gdyż one ze względu na swój krój by Cię jeszcze powiększyły. Chyba najlepsze byłyby suknie 2 i 3. Ale wybierz taką suknię, w której czujesz się najlepiej
|
|
|
#1423 |
|
Rozeznanie
|
Ja też uważam, że 2 i 3 są najładniejsze...
Mi się właśnie takie kroje podobają...ale ja mam rozmiar 36/38 i wzrost 165cm bez obcasa więc sama nie wiem czy mi taki krój pasuje, czy powinnam iść w strone 'bezy'
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie najładniejsza jest 2 i 3, ale ja juz wiem, że w takich sukniach wyglądam najlepiej. IMO dla wysokiej dziewczyny przydałaby sie suknia lekka, ale "skracająca; np. z delikatnymi falbankami.
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast ostatnia ze wzgl na to ze ma ramiączka. Nie wiem czy gorset w twoim przypadku to dobry wybór - chodzi mi o to czy biust się dobrze układa i nie powstają jakby takie fałdki po bokach. Zeby sie nie ruszał gorset i nic nie wyłaziło jak paniom modelkom na pokazie ![]() niedobrane miały te suknie. Chcecie fotki tortów i samochodów i kiecek tych które dziewczyny nie wkleiły?
|
|
|
#1427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oni nie chcieli wyjasnić sytuacji-tylko wyparli sie wszytkiego! poza tym to nie Ciebie,a mnie i inne dziewczyny potraktowali przez telefon tak,a nie inaczej-proponuję zakończyć ten temat-każdy ma swoje zdanie i swój rozum |
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny to ja tez z innej beczki...widzialam na zdjeciach u znajomych wielkie baiel anioly( panowie na szczudlach) ktore staly pod dzrwiami kosciola z czasie slubu i sypaly ogromna iloscia platkow roz na pare mloda gdy wychodzila z kosciola.slyszalyscie o czyms takim w lublinie lub okolicach? zamarzylam sobie takie anioly na swoim slubie i mam nadzieje ze sie uda
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
znów mnie tyle nie było ale obiecuje się poprawić ![]() Ja też byłam na targach ślubnych w Lublinie i jakoś mam mieszane uczucia. poszłam szczególnie obejrzeć suknie, zaproszenia i cukiernie i... nie zawiodły mnie tylko zaproszenia. Byłam z mamą i bratową i na nich największą furorę zrobiła fontanna czekoladowa a na mnie zaproszenia które były naprzeciwko owej fontanny (w ładnie oświetlonej gablotce ) Co do sukni... to żadna mnie nie zauroczyła (ale pokazu nie widziałam) A makijaże na modelkach coś okropnego... tu muszę wam przyznać rację.. oby nie trafić w ręce tej osoby która je wykonywała ![]() Co do cukierni hmm... no sama nie wiem, to co próbowałam nie zwaliło mnie z nóg. Najlepiej jak poszłam kupić babeczki i leżały w takim plastikowym, otwieranym opakowaniu no i pytam ile kosztuje babeczka a pani "8 zł" a ja wielkie oczy i pytam... "za sztukę???" (wydało mi się to całkiem realne po takim czasie mieszkania w wawie) A pani się śmiała, i powiedziała, że za całe pudełeczko. czyli chyba 5 sztuk. Ale serio już myślałam, że w Lublinie poszaleli a babeczka była nawet niezła
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2008-12-08 o 16:04 |
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ciekawa jestem która z Was spotkałam na targach w niedziele ;D
zmniejszanie fotek to cięzka robota hehe kiecki
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
torty cd
![]() i to na razie tyle, bo samochodów nie chce mi sie zmniejszac ;D
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2008-12-08 o 16:32 Powód: jeszcze jeden torcik |
|
|
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moim zdaniem tez 2 i 3 dla osoby wyzszej. a teraz wyjaw ktora twoim faworytem |
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Kochane za opinie
powiem tak jest to 5 kiecek z RD i ML na ulicy Glebokiej powiem tak, bylam tam dzis z mama i bardzo duzo mierzylam, bo mimo wszelkich takich a nie innych opinii, kiecki maja fajne zarowno panie w jednym jak i w drugim salonie byly mile i fachowe, nie moge narzekac jedno co mi sie nie do konca podoba, to to ze trzeba zamowic suknie do swiat, bo inaczej nie zdaza na 13 czerwca (to jakos mnie gdzies nie przekonuje) powiem tak: ja jestem zdecydowana na biala suknie, zaden inny odcien nie wchodzi w gre, wiec prosze sie nie sugerowac kolorami tych tutaj przeze mnie zamieszczonych bo, jak same wiecie kolor duzo zmienia mierzylam je wszystkie. wygladam w nich calkowicie inaczej niz modelki na zdjeciach ![]() najlepiej (obiektywnie) wygladam w pierwszej i w ostatniej ![]() 2 i 3 swietnie wygladaja, sa delikatne i mnie urzekly (bede o jednej z nich intensywnie myslala), ale powiem Wam jedno: jak sie ma 180 cm wzrostu, to przy takiej sukience, jakby nie byla cudowna, wygladam jakbym miala conajmniej 3 m wzrostu. Uwazam ze jestem do niej o pare cm za wysoka i z bolem serca, ale raczej jej nie kupie ![]() Mowicie ze te pozostale sukienki skracaja. Owszem, macie racje, ale jak sie ma moj wzrost to wcale to nie przeszkadza Oprocz RD zrobilam dzis mala rundke po salonach umowilam sie na mierzenie w Papa M na jutro, wiec opowiem jutro, bylam w Jacquelin, Margarett, Parisette, i na Bernardynskiej - wiecej mi sie nie chcialo Nigdzie nic nie mierzylam, ale panie byly raczej wszedzie mile i pomocne Dzis zachwycila mnie wlascicielka salonu na Bernadrynskiej - Imperium.Widac ze kobieta naprawde zna sie na rzeczy - ma piekne suknie i jutro ide mierzyc poza tym zamowilam tez foto i kamere i jestem szczesliwa i zadowolona z dzisiejszych zalatwian edit cenowo od 2tys, do 2,5-2,7 nr 3 najdrozsze 3.5 1,2,3 sa holenderskie, a 5,6 polskie Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2008-12-08 o 19:07 |
|
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
froggie dzięki za zdjęcia, sfotografowałaś moje dwie faworytki
I mogę je teraz porównac Wielkie buziakiA co do makijażu (tego różowego) widzę, że w niedzielę był jeszcze ostrzejszy niż w sobotę...- straszny
Nasz ślub http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509040113.html Edytowane przez silia82 Czas edycji: 2008-12-08 o 19:11 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak,tak podaj swój typ
|
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ktore to? ja dzis widzialam na zywo jak dziewczyna w salonie mierzyla, ta sukienke (na zdjeciu gdzie pani nalewa sobie coca-cole) i wygladala calkiem fajnie ![]() a w zalaczniku dodaje swoje zdjecie, zebyscie mialy mniej wiecej obraz mojej figury:P moze nie jest idealne ale nie mam lepszego po reka (niestety nie pozwolono mi zrobic zdjecia w sukni) |
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Lisa Ferrera, galeria Orkana

za 4 dni 
! widzę,ze w Wawie targi były zorganizowane z wiekszym rozmachem... no i ta zdrowa opalenizna w środku zimy

flejksy