|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
Cytat:
mam nadzieje, ze poczulas sie lepiej
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam jedną poważną antytezę. Blondynki nie puknąl ![]() Debbie byla inkubatorem ![]() Lisa jak ją pukał blondynka nie była ![]() Na blond lubił patrzeć, ale pukał ciemnowłose Bo bardziej ogniste od nudnych jak flaki z olejem blondynek ( aporpos...jak patrze na niektore zdjęcia Majkola z Debbie to mam wrażenie, ze by jej kijem nie tknął )---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
Aż u mnie czuć ![]() Miałam kuwra iśc
|
||
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystarczy kuknac w teledyski majkola i obadac jakie panie maca naomi zmacal porzadnie, ta you rock my world, Iman pocalowal, tatiana...
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
za materac Kamuha nie robiłaś nie wiesz kogo pukał kogo nie
swoją drogą Majkol był pełen skrajności i to dla mnie jego plus niby nieśmiałek a dziki w wyrze i na scenie skąd wiecie czy nie puknął jakiejś fanki można sobie gdybać nie nie Michael, a ja bym nie wysnuwała takich tez
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() girl polemizujesz za bardzo
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaa i tatiana myślała, że jest jego miłością a potraktował ją jak Diana jego to faktycznie dobry przykład
Iman tak całował że musiał sobie bajek się naoglądać, żeby się traumy pozbyć
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
5 lat filozofii
polemika to ważna sztuka ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
przecież żelki Ci trzymałam nie pamiętasz ??
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma nigdzie filmiku ze po pocalunku z Iman oglada bajke tu tez mozna polemizowac A tatiana, jakby nie byla wazna to by na pogrzebie prywatnym nie byla.. mysle ze go zmuszono by wybral kariere a nie milosc, przykre w sumie
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Borze...ja chyba pojde spac |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie a propos pogrzebu ponoć Diana Ross na nim śpiewała macie jakieś foto, linka cokolwiek bo szukałam tyle czasu i ni ch***ja nic nie mam
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie kazda swoje wie i swego sie trzyma, tym milym akcentem zegnam mile panie piekne blondynki i ponetne brunetki, a ciebie majkol chwytam za krawat (dzis jak w dangerous) i smigamy sie miziac
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------
|
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą chamsko, że z żadną mu nie wyszło: Tatiana, Brook, Liz, Diana, Joanna, Lisa, Tatum... setka czy milion innych i nothing
chyba wolałabym wieszać psy na Dianie, że jest tlenionym pruchnem a żeby z nim była i on był szczęśliwy...
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza juz porzuć tę Dianę i zazdrość do niej chciałam tylko zobaczyć, czy przezyła śmierć Michaela czy jak wszyscy ją osrała...
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam myslec ze majk wybral samotnosc, mimo wszystko, cena slawy, potem mial dzieci i wiecej juz nie potrzebowal
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Girl spoko
![]() Myslę, że aż takie zazdrośnice nie jesteśmy, by nie myślec sobie - szkoda, ze mu żadną nei wyszło, a potoczyłoby się może inaczej...też bym wolała, żeby był szczęsliwy z którąkolwiek. Pomijając juz fakt, ze mam trochę na to wszystko swoją mała teorię, w której myślę, że może coś być i odbiega ona od teorii "gdyby kogoś miał, byłby szczęsliwy i wszysto potoczyło się inaczej"... |
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ja wiem Kamuha, ale tak sobie mysle, że wolałabym żeby uciekł wcześniej z jakąś babą i był szczesliwy tak po prostu... bzykał sie, robił dzieci i był tata na cały etat
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lisie znika na ileś tam czasu i zero odzewu...Debbie - oj cudownie wykorzystana okazja, ona pewnie obsesyjnie Go pragnęła, On chcial dzieci...no to masz chłopie. Dziękuje kobieto, a teraz spadaj i daj mi święty spokój Moze nie spotkał tej jedynej, a może po iluś tam próbach nie chciał się angażowac...to juz Go tam kij wie On po prostu chciał życ po swojemu, a związek wymaga jednak kompromisów...a na to chciejstwo i całą resztę towarzyszących zachowań składało się wiele czynników, Co nie zmienia faktu, ze marzenia nie bola i być może ja go kiedyś uszczęśliwię i wszystko diametralnie się zmieni
Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-10-17 o 01:11 |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze takie wyglada obok nigo jak bombka świąteczna http://www.marieclaire.co.uk/imageBa...nd-Diana-R.jpg
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Janet jaka fota łaj ja jej wcześniej nie widziałam http://www.iballer.com/divas/jackson...ckson4_jpg.jpg
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czy wtedy byłby Majkolem Dżeksonem ![]() Tak samo czy gdyby Joe był inny, może bardziej ojcowski to czy zaszedł by tak daleko ![]() Wszystko ma swoją przyczynę i wszystko ma swoją cenę niestety A gdyby chociaż jedno wydarzenie w Jego życiu potoczyło sie inaczej...mogłybyśmy o Nim w ogóle nei wiedzieć...może i bys ie bzykał, robił dzieci i po cichu im śpiewał, ale czy wtedy byłoby to dla Ciebie ważne, skoro byś nawet nei wiedziała, że istnieje( abstrahując od tego, ze życzymy jednak dobrze większości ludzi )...łapiesz o co kaman...no i nie prowadziłybyśmy tej jakże uroczej konwersacji ![]() A to, że sie zastanaiwamy co by byo gdyby jest w sumie normalnie...no ale właśni gdyby coś tam to drugiego gryby mogłoby nie być ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Miałam iśc juz 30min temu, ale nie zagadujecie ![]() Więc teraz idę... Z Majkolem I zamierzamy mieć rączki POD kołdrą ![]() Buziaki |
||
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
wiem Kamuha zawsze mówię, że nic nie dzieje się bez przczyny
(a propos Mysza musisz to zobaczyc http://celebritynews.yuddy.com/wp-co...ross%20now.jpg to zdjęcie z cyklu Diana masz nową fryzurę )a właśnie a propos Joe nie sądzicie, że Amercain Dream pokazuje go w łagodnej postaci, w sensie tłucze dzieci ale jest wyjaśnione jego zachowanie i pokazane jego ludzkie odruchy, typu przytulenie dziecka... potem się uspokaja żałuje... (no ale to oko Jermaina może chciał się podlizać tatusiowi) ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Kolorowych ![]() once again
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to zdałam sobie sprawę, że ta Diana to jakoś się cały czas przewija np. Majki leciał na Beyonce a kogo ona grała w filmie ??? Diane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

mam nadzieje, ze poczulas sie lepiej 
)

Dirtym jak przyjdzie to powinna się też poczuć odrobinę lepiej 

)...łapiesz o co kaman...no i nie prowadziłybyśmy tej jakże uroczej konwersacji