|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
Cytat:
ale jak białe to tylko ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- AAA i Aloha
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny!
Widzę,że się zaczyna coś tu dziać już ![]() Chyba,że zaraz wszystkie uciekniecie
|
#1413 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i w ogole takim ludziom jak byc moze mama Lu dusi w sobie jest jeszcze trudniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie odpisywalam, ze po rozowym jest biale ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- czesc Motylku no ja chwile bede, ale potem obad na 13 szykowac ![]() a teraz ide na FB obrobic
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||||
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zaraz będę robić obiad
Karkówka w sosie musztardowym i kasza gryczana ![]() I jeszcze mam całą blachę brownie ![]() Gronku, co gotujesz? ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Motylku
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku
Justynko Brownie ![]() Po proszę przepis ![]() Kurczę, powiem Wam,że muszę zacząć gotować w końcu bo mi się to przyda
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
a dzis kurde jak nie ja, robie schabowe
![]() i mizeria ![]() a mialam kupic sobie rybke do ryzu, i jakos te schabowe wzielam, bo P. nie lubi z ryzem , ale on lubi kotlety sojowe, a ja nie i taki obiad raz musimy se zrobic
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ależ miałam wczoraj fajny wieczór. Ja, TZ, pizza, pistacje, dobre winko... zestaw filmów na DVD i takie tam... ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
I wtedy to on będzie atakował Twoje serce przez żołądek a Ty będziesz musiała wymyślić na to inny sposób.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pistacje ![]() Kochana Aniu, ja mam chłopaka tylko,że u niego z gotowaniem właśnie chyba niekoniecznie dobrze - dlatego chciałabym się nauczyć Poza tym najwyższa pora
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie witam
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
a we wczorajszym filmie "holiday"
bardzo mi sie podobał pocałunek od 0:30 http://www.youtube.com/watch?v=VwwwnTd10_k ![]() Jude Law wygląda tu
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
Heeeej
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam sen z sarna, tyle jej naglaskalam , ale miala czerwone oczy
![]() a dzis we snie byli chlopaki z beverly hills 90210, tej starej wersji, ten Steven i ten Brandon, ze na lezaki biegli i sie w nich zaklinowlai, potem byli za kratkami, przyszla jakas babcia i wyciagnela jezyk do tego stevena i chcial calowac, a ten jej parowczaka dal za to ![]() a potem juz ten brandon byl P. i jakas przyszla dziewczyna i trojkacik sie zaczynal, bo ja tam tez bylam ![]() same koszmary, a prosilam MJ, zeby przyszedl i porozamawial, to mi zafundowal , bo jeszcze wczesniej byly pisma z urzedu, ze z kopalni cos bralam i wywozilam do japoni, a nie powinnam tego myc ![]() nie wiem skad te sny, bo nic nie ogladalam z tymi chlopakami i nic nie czytalam
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- dobra ide gotowac, bo moze tez ciasto zrobie : czekoladowa rozkosz ![]() milego dnia
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Motyluś
Grosia, ale masz sny! Scenka pod namiotem tez byla cudna
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde byłam w mojej podstawówce <wybory > ale ja odpier*zielili Na prezydenckich to była cała obrapana wewnątrzz odpadającą olejną na ścianach aa teraaaaaz, normalnie gdybym nei znała jej otoczenia to puściłabym tam własne dziecko nawet szafki na kluczyki przy salach zrobili ![]() A coś mi tam mingęło, że ja niby mądra jestem ![]() Dobre sobie No to teraz mogę się niedzielno-lenić ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Niedzielny torcik ![]() http://img203.imageshack.us/img203/7...wya1qd37nb.png ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- I niedzielny wariat ![]() http://img819.imageshack.us/img819/8...h0m1qbw910.jpg ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Niedzielny szekszuch http://img841.imageshack.us/img841/4...n1i1qagcyr.jpg ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Niedzielny ciachon http://img403.imageshack.us/img403/8...46312241lo.jpg ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Niedzielny uśmiech ![]() http://img440.imageshack.us/img440/6...54122545lo.jpg ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Niedzielny foch! ![]() http://img804.imageshack.us/img804/2...zbn1qc4r72.jpg ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- I niedzielny leniuszek http://img202.imageshack.us/img202/8...xlj1qc4r72.jpg ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- A teraz powinnam pójść poczytać Biblię ![]() |
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
siemsony
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Katrina w aptece można kupić taki środek na rozstępy dla kobiet w ciąży, reweli nie ma ale troszkę się zmniejszają
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już tylko i na cmentarz ![]() ale to nigdy nie było różowe ![]() dupa blada. mam efekty swojego ciągłego odchudzania ![]() Cytat:
A ja taką miałam rozkminę wieczorem, że jak babka ma kompleks cyców to może się bzykać w staniku... a ja mam kompleks dupy i nóg... i musiałabym w spodniach ![]()
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Katrina jak masz az takie straszne kompleksy to przecież możesz kochać się w dłuższej koszulce. Są takie wycięte na cycki a zasłaniające z tyłu
. Ja mam ogromne kompleksy, znaczy miałam bo w końcu trafiłam na kogoś kogo nie przerażają moje defekty, co więcej on kocha każdą moją drobną niedoskonałość, zresztą te większe także (chociaż dla siebie przydałoby mi się schudnąć z te 5 kg)
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia, tu nie o cyce chodzi ...
musiałabym to robić w spodniach ![]() kfaaa leje na samą myśl
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli masz je na wierzchu a dłuższa z tyłu zasłaniająca zadek blondyno!
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
A nogi w co wsadzę?
![]() zleje sie zaraz ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- kfaaa kot mnie w twarz kopnął ![]() Jak zeskakiwała to trafiła mi w twarz i szyję mam teraz takie kfa pręgi ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- bolą cholernie.. ale mam atak śmiechu kfaa
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. kabaretki ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- albo są takie stroje z samą dziurką ludzie się kiedyś przecież w ogóle przed sobą nie rozbierali teraz też niektórzy mają takie fetysze
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
I do tego torba na łeb i jedzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee emy
kfaaa ![]() osram się.. osram się osraaaaam się ![]() osrałam się
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka zamiast torby maska batmana
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
kfaaaaa
![]() i peruka Śmierdziela z MTV
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia oblukałam Twoje zdjęcia i nie rozumiem o co Ci chodzi, masz ładną figurę.
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Ej, akurat torba na łeb to żaden hardkor.
|
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

i nawet jak się nie widzicie tak często jak byś chciała to wiesz, że masz kogoś bliskiego niedaleko. I myślę, że jakbyś mu o tym powiedziała, że przeżywasz teraz ciężki okres w swoim życiu i potrzebujesz by poświęcił Ci więcej czasu to by zrobił wszystko żeby tak było 

Karkówka w sosie musztardowym i kasza gryczana 

, bo jeszcze wczesniej byly pisma z urzedu, ze z kopalni cos bralam i wywozilam do japoni, a nie powinnam tego myc
aa teraaaaaz, normalnie gdybym nei znała jej otoczenia to puściłabym tam własne dziecko