Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-08, 22:57   #1411
kraven
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Włąsnie nie jemy na mieście dużo Jakoś się tak nazbierało. W tym miesiącu musze oszczędzać.

Ide spać dziołchy. Do juterka

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 23:00   #1412
Paulunia8713
Zadomowienie

A mój chyba się mnie boi i chodzi do fryzjerki Jakoś za bardzo mi na nim zależy żeby z maszynką podchodzić

Marcia ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Paulunia, Lili i Dudi w jakim wieku są wasze skarby??
Moja Julia 31 stycznia skończyła dwa latka a dlaczego pytasz???

Kash wybacz

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-02-08 o 23:03
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 23:09   #1413
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Nie wiem czy to głupio nie zabrzmi ale byłam ostatnio u koleżanki i się pytała czy nie mam kogoś komu można by oddać ciuszki dla dziewczynki bo ona nie ma co z nimi robić może nie są to jakieś nowe ekstra ale tak do domku na podwórko w sam raz. A u nas dookoła sami chłopcy jak na złość i nie ma komu oddać a żeby leżały na strychu i marnowały się to szkoda tym bardziej że to druga córeczka więc więcej nie planują dzieci A właśnie jej Julka skończyła 7 stycznia 2 latka.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-08, 23:12   #1414
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy to głupio nie zabrzmi ale byłam ostatnio u koleżanki i się pytała czy nie mam kogoś komu można by oddać ciuszki dla dziewczynki bo ona nie ma co z nimi robić może nie są to jakieś nowe ekstra ale tak do domku na podwórko w sam raz. A u nas dookoła sami chłopcy jak na złość i nie ma komu oddać a żeby leżały na strychu i marnowały się to szkoda tym bardziej że to druga córeczka więc więcej nie planują dzieci A właśnie jej Julka skończyła 7 stycznia 2 latka.
Napisałam pw
Stary 2011-02-09, 07:13   #1415
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dziewczyny, uwaga uwaga... 3x 15 brzuszków za mną!
Powiecie "Pfi, co to jest 45 brzuszków". Ale dla mnie to naprawdę ogrooomny wyczyn! I sam fakt, że je zrobiłam
Teraz już motywacja na jutro podwójna

Cholercia jaką Ty masz figurę
i jeszcze wiem, że za którąś miałam trzymać kciuki o 8.30 tak więc czynie

dzięń dobry
ja dziś jedynie w planach mam trochę nauki i ide do fryzjera podciąć trochę te moje kudełki bo już rok nie byłam

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2011-02-09 o 07:36
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 07:38   #1416
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Cholercia jaką Ty masz figurę
i jeszcze wiem, że za którąś miałam trzymać kciuki o 8.30 tak więc czynie
Kciuki dla Kelpie
A co do figur - cholercia i marcia zdecydowanie wprawiły mnie w kompleksy! Normalnie nie chcę widzieć zdjęć tych odchudzających się, bo chyba zaraz po tyłkach by dostały! Przypuszczam, że wyglądają tak samo, jak panie wyżej wymienione

Aaa, marcia, zmiana rzeczywiście nieduża, ale zdjęcie urocze Powiem Ci jednak szczerze, że widziałabym Cię w krótszych (tak do ramion) włoskach, ściętych równo (ewentualnie lekko wycieniowanych, ale baaardzo lekko), i przede wszystkim w jakimś ciepłym, jasnym brązie. Nie wiem czemu, ale ten rudawo-mahoniowy trochę mi się gryzie z Twoją cerą Oczywiście zdjęcie też może przekłamywać. Taka tylko luźna uwaga.
Poza tym ładna z Ciebie dziewczynka

Dzień dobry wszystkim!
Laski... Błagam, pomóżcie... Lenistwa dzień trzeci

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 07:42   #1417
kraven
Zakorzenienie

Dzień dobry SPD!!!
Noc przebiegła spokojnie.
Dzisiaj jak wróce z pracy to musze dom ogarnąć, chociaż TŻ dzwonił wczroaj że już troche posprzątał. Tak sam od siebie

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:10   #1418
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja mam sprawdzony przepis na pyszne, ale bardzo grube ciasto jeżeli takie lubicie, to polecam.

Przyłączam się do gratulacji egzaminacyjnych mój poszedł tak sobie, ale powinnam zdać na pocieszenie kupiłam sobie spódniczkę

http://i17.photobucket.com/albums/b8.../spodnicaa.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b8...spodnica22.jpg
Spódnica ładna
ale mi to najbardziej podoba sie poza kota
a egzamin najważniejsze że będzie zdany

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
kota mi się pcha w kadr zawsze, ma parcie na obiektyw...

Dziękuję, ale to korzystne zdjęcie - ja mam wielki zadek i uda, spódniczka idealnie zakrywa
taaa srutu tutu majtki z drutu!

aaby doczytałam, że brzuszki były

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:10   #1419
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Kash wybacz
jesteś rozgrzeszona teraz musimy tylko wytrwac w tym postanowieniu

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dzień dobry SPD!!!
Noc przebiegła spokojnie.
Dzisiaj jak wróce z pracy to musze dom ogarnąć, chociaż TŻ dzwonił wczroaj że już troche posprzątał. Tak sam od siebie
cud natury!

Dzień dobry cięzka noc za mna, tak mnie bolało dziąsło ze do północy nie mogłam zasnąć a później zrywałam sie co chwile coś czuje, ze mi sie te 8 same nie wyrżną i sie skonczy na chirurgii stomatologicznej

Dzisiaj Tata nie mógł mnie odebrać z pętli więc zaliczyłam poranny 2km spacer a teraz piję kawę i marzę by sie przespać
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:12   #1420
oliwka__
Zakorzenienie

Dzień Doberek wszystkim SPD

Dziś kolejny ładny cieplutko dzionek ale od soboty mają wrócić mrozy Ale nie przejmujmy się tym i cieszmy póki co wiosenną pogodą

Mnie od rana głowa boli @ właśnie nadchodzi i coraz ciężej jak ja wytrzymam w robocie. W ogóle dziś już byłam o 7.15 wstałam ubrałam się i pojechałam, a spać nie mogłam rzucałam się na tym łóżku z jednego boku na drugi i wyczekiwałam aż budzik zadzwoni.

Miłego dzionka
Stary 2011-02-09, 08:27   #1421
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a mi znów udało się iść spać o 23 wstałam o 7 już poćwiczyłam i myślę o śniadanku

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 08:35   #1422
oliwka__
Zakorzenienie

A ja się lenie w pracy przed kompem czas wziąć się za coś do roboty bo nie lubię takich dni gdy nie mam za bardzo co robić bo czas się wlecze ;/
Stary 2011-02-09, 08:42   #1423
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry SPD.

Kraven dla tż że tak sam od siebie

Kelpie trzymam kciuka za egzamin

Marcia śliczna z Ciebie dziewczyna.

Iija jak tam fryzurka tż?

Więcej nie pamiętam co miałam napisać,po prostu zapomniałam.U mnie śniadanko zjedzone,mieszkanie się wietrzy,zaraz przebieram pościel i biorę się za porządki jak przystało na SPD.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:05   #1424
golden_eye
Wtajemniczenie

a ja jestem po pobraniu krwi kurczę jakieś pojemniczki próżniowe babka miała, wiem, że to cud nie jest ale w zeszłym roku jeszcze miałam strzykawą pobieraną i bolałooooo a teraz nie patrzyłam sobie jak mi krew pod ciśnieniem wypływa ciekawe doświadczenie na głodnego
w eurobiznes graliśmy wczoraj od 18.30 do 22.30 jeszcze nigdy nie wyrzuciłam tylu dubletów praktycznie rzut za rzutem i 3/4 gry kiblowałam w więzieniu raz przegrałam ja, raz P.
życzę wszystkim miłego dnia i ładnej pogody, bo u mnie to nie bardzo jest.
Stary 2011-02-09, 09:11   #1425
alazkrainy
Zakorzenienie

golden jak dzieci ale w euro biznes też lubię grać

Tak, dalej mam lenia i mogłabym iść do domu

Dziś dobry obiad mamy, bo fasolkę bo bretońsku Tż czynił wczoraj powinność kucharza a ja wybyłam do rodziców.
Ale, ale żeby nie było to odkurzyłam, bo piach pod kapciami wprawia mnie w szewska pasję, a jak przyszłam od rodziców to pojechałam mopem po podłogach i od razu lepiej na sercu.

I jeszcze jedna pozytywna wiadomość :
Jutro wypłata

Edytowane przez alazkrainy
Czas edycji: 2011-02-09 o 09:14
alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:20   #1426
marcia45
Zadomowienie

Wstawiłam pranie Moje wszystkie ciuchy białe szarzeją mimo prania w vizirze. Kolezanka poradziła mi najpierw namoczyć w proszku, odwirować i dopiero prac. Ciekawe czy poskutkuje.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Te maty są naprawdę różne. Moja przyjaciólka kupila swojemu chrześniakowi taką, która ma mnóstwo funkcji i zabawek, które mozna wykorzystywać nawet do 3 roku życia. Tylko takie to już o wiele droższe
Właśnie ja chciałam tańszą taka za ok 100 zl, bo to dodatek do pamiątki miał być. Jak się pytałam kolezanek to jako chrzesne dawały tak powyżej 300 zl zazwyczaj plus ubranko. My teraz nie mamy kasy i przeznaczam na wszystko 300 zl. Na szczescie ciocia główne uranko sama kupiła, ja tylko body, rajstopki i szatke.
Cytat:
Ja będę trzymać jednego - zgodnie z zasadą, że idziemy na jakość, nie na ilość

I pięknie!

Dziewczyny, uwaga uwaga... 3x 15 brzuszków za mną!
Powiecie "Pfi, co to jest 45 brzuszków". Ale dla mnie to naprawdę ogrooomny wyczyn! I sam fakt, że je zrobiłam
Teraz już motywacja na jutro podwójna
Moja motywacja do ćwiczeń trwa maks 4 dni Nawet hula kupione i leży i tłumaczę sobie, że to przez sesje.

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Idę obcinać czuprynę TŻowi. Niech Bóg ma go w swojej opiece.
Ijaa na pewno lepiej sobie poradzisz niż moja fryzjerka:P
Cytat:

marcia45 jaka ty szczuplutka kobietka jesteś wy tu chyba wszystkie chudzinki jesteście, a fryzurka ładna taka naturalna a ta dlugość włosków
Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość

Marcia ślicznie wyglądasz
Cytat:
A co do figur - cholercia i marcia zdecydowanie wprawiły mnie w kompleksy! Normalnie nie chcę widzieć zdjęć tych odchudzających się, bo chyba zaraz po tyłkach by dostały! Przypuszczam, że wyglądają tak samo, jak panie wyżej wymienione

Aaa, marcia, zmiana rzeczywiście nieduża, ale zdjęcie urocze Powiem Ci jednak szczerze, że widziałabym Cię w krótszych (tak do ramion) włoskach, ściętych równo (ewentualnie lekko wycieniowanych, ale baaardzo lekko), i przede wszystkim w jakimś ciepłym, jasnym brązie. Nie wiem czemu, ale ten rudawo-mahoniowy trochę mi się gryzie z Twoją cerą Oczywiście zdjęcie też może przekłamywać. Taka tylko luźna uwaga.
Poza tym ładna z Ciebie dziewczynka

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Marcia śliczna z Ciebie dziewczyna.
Dziękuje
Najgorsze, że wyglądam jak nastolatka. Jak się pomaluje i ułoże włosy to jeszcze da radę, a tak to mnie zawsze o dowód pytają
Zaraz po ślubie ścinam włosy Choć jak miałam krótsze wyglądałam jeszcze dziecinniej
A co do koloru to mówiłam jej, że albo blond albo karmelowy jaśniejszy brąz. A wyszło co wyszło.
I raczej się nie odchudzam, bardziej motywuje się by poćwiczyć bo jednak mała fałdka na brzuchu się robi jak siedzę.
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dzisiaj Tata nie mógł mnie odebrać z pętli więc zaliczyłam poranny 2km spacer a teraz piję kawę i marzę by sie przespać
Współczuje problemów z zębami, nienawidze dentystów. Mimo,że chodzę od paru miesięcy regularnie do miłej dentystki to przed każdą wizytą mam ochotę zemdleć ze strachu.

Zdjęcie torebki wstawione specjalnie for you. Jakbyś była kiedyś w wawie mogę cię zabraać w tajemnicze miejsce z niedrogimi torebkami i portfelami z river:P

Wczoraj byliśmy na tym filmie w 3d o odkrywcach jaskiń, do obejrzenia lecz bez rewelacji.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 09:45   #1427
oliwka__
Zakorzenienie

marcia45 my zawsze dajemy 100 zł i ewentualnie jakąś małą maskotkę na chrzciny jak idziemy, ja nie wiem co oni potrzebują bo jak zawsze mówią że wszytsko mają to niech mają kasę i kupią coś dziecku z zebranych pieniążków. Chrzestną jeszcze nie zostałam więc jakiejść pamiątki nie musiałam dawać.
Stary 2011-02-09, 09:49   #1428
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Dziewczyny siedze i rycze Właśnie wróciłam od fryzjera, wydałam 100 zl(niby kupon z grupona) i wygladam tak samo. Może odrostów nie mam(miałam nieduże), odcień może o ton inny, a tamten nawet mi się bardziej podobał.
Mamy bardzo złą sytuacje finansową w tym miesiącu i TZ jak tak sie zalilam, że zmiany potrzebuje to stwierdził, że w ramach imienin ten kupon kupimy. I co miała być zmiana, miał byc blond a nawet ja nie zauważam różnicy
Fryzjerka zaczęła mówić, że szkoda takich włosów na dekoloryzacje, tym bardziej, że chce miec ładne do ślubu i że mi się strasznie zniszczą. To stwierdziłam, że moż być jakiś fajny brąz. I teraz strasznie żałuje, bo naprawdę od 4 lat wyglądam tak samo i mam już dość. I czuje,że wyrzuciłam 100 zl w błoto, bo mam efekt taki jak sama się pofarbuje za 20 zl.

Śliczne masz te włoski

Dopóki nie zobaczyłam zdjęć myślałam, że masz jasny blond
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:01   #1429
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
marcia45 my zawsze dajemy 100 zł i ewentualnie jakąś małą maskotkę na chrzciny jak idziemy, ja nie wiem co oni potrzebują bo jak zawsze mówią że wszytsko mają to niech mają kasę i kupią coś dziecku z zebranych pieniążków. Chrzestną jeszcze nie zostałam więc jakiejść pamiątki nie musiałam dawać.
Ja też pierwszy raz chrzestna jestem, dlatego zrobiłam wywiad co się wtedy daje. Pieniądze dadzą moi rodzice i inni, a ja chcę, żeby jakąś pamiątkę miała. Dlatego kupuje kolczyki złote plus jakąś zabawkę. Prześledziłam wątki i kupię szczeniaczka uczniaczka, garnuszek na klocuszek lub taki grający morski stolik, bo były najczęściej wymieniane jako dziecięce hity
Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Śliczne masz te włoski

Dopóki nie zobaczyłam zdjęć myślałam, że masz jasny blond
Bo chciałam blond Miałam nadzieje, że mnie trochę postarzy. Mam wrażenie, że podczas szukania sukni ślubnej i normalnej pracy będą mnie ludzie niepoważnie traktować

Siedzę i się lenie Nawet naczyń nie chcę mi się pozmywać. A muszę jeszcze jeden projekt poprawić.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17

Stary 2011-02-09, 10:02   #1430
Paulunia8713
Zadomowienie

Dzisiaj Julia obudziła mnie o 9 i stwierdziła, że chce "mniam mniam" więc biegiem śniadanko jej robić Teraz bawi się klockami to weszłam na chwilę. Wczoraj w salonie tak mi farbę ze sciany zerwała, że aż się popłakałam dlatego wolę jej samej narazie nie zostawiać

TŻ dzwonił, że przed 11 przywiezie mi pity i mam rozliczyc żebyśmy jeszcze dzisiaj zdążyli złożyć w US. Mam nadzieję, że 1000 chociaż będzie ale zobaczymy.

Dzisiaj jeszcze z małą do lekarza na kontrol. Ciocie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Teraz lecę coś na obiad przygotować chociaż nie mam pojecia co dzisiaj zrobić. Zastanowie się w kuchni
Stary 2011-02-09, 10:05   #1431
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
w eurobiznes graliśmy wczoraj od 18.30 do 22.30 jeszcze nigdy nie wyrzuciłam tylu dubletów praktycznie rzut za rzutem i 3/4 gry kiblowałam w więzieniu raz przegrałam ja, raz P.
życzę wszystkim miłego dnia i ładnej pogody, bo u mnie to nie bardzo jest.
w mojej rodzinie eurobiznes też jest bardzo lubiany w weekend grałam z bratem, siostra i jej chłopakiem i wszystkich ograłam miałam sporo szczęscia bo miałam 1 hotel w Malmo i wszyscy mi tam ciągle wjeżdżali a poza tym wszystkie linie kolejowe

gry planszowe są super, bardzo zbliżają my z P. lubimy układać scrabble

Cytat:
Zdjęcie torebki wstawione specjalnie for you. Jakbyś była kiedyś w wawie mogę cię zabraać w tajemnicze miejsce z niedrogimi torebkami i portfelami z river:P
i to jest chyba wystarczający powód by w końcu odwiedzić Warszawkę dzieki

a co dentystów to mam straszną traumę z dzieciństwa, jak tylko usiade na fotelu to sie tak trzęse ze nie moge sie uspokoić ale chyba bede zmuszona isc bo ta 8 daje mi juz od lipca popalic a dzisiaj w ogóle mam chyba gorączkę bo mam straszne wypieki na twarzy i slabo mi

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-02-09 o 10:08
Stary 2011-02-09, 10:23   #1432
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Ponadrabiałam, ale nie wiem co miałam napisać
Słońce cudnie praży Chyba zaraz pójdziemy połazić z tż

Kash mi ósemki idą chyba 3 rok i wyjść nie umieją Ja chcę się umówić na ich wycięcie, ale kasy brak
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:24   #1433
oliwka__
Zakorzenienie

kashmirka ja ci mogę polecić dwie dentystki w Poznaniu są bardzo dobre ale też nie najtańsze ale jeden ząbek u nich to jedna wizyta, plus jest taki że ta jedna ma super komputerowe znieczulenie czyli obywa się bez żadnych igieł i ogólnie zero strachu.
Powiem szczerze że nie wierzyłam jak mi mówili że można usnąć na fotelu podczas robienia ząbka ale to prawda mi się raz też prawie usnęło Więc jak się boisz to lepiej dopłacić parę groszy a komfort nieporównywalny.
Stary 2011-02-09, 10:30   #1434
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Kash mi ósemki idą chyba 3 rok i wyjść nie umieją Ja chcę się umówić na ich wycięcie, ale kasy brak
Dodajka 3lata? to chyba wcale Cie nie bolą albo bolą słabo, mi zaczęły sie wyżynać w lipcu i od tamtej pory bolą coraz częściej (np wczesniej raz na 2 tyg, a teraz 3x w tyg ) i tak bardzo ze nie moge wytrzymac, tabletki nie pomagaja, pomaga tylko i to na krótko masowanie albo płukanie zimną wodą

Cytat:
kashmirka ja ci mogę polecić dwie dentystki w Poznaniu są bardzo dobre ale też nie najtańsze ale jeden ząbek u nich to jedna wizyta, plus jest taki że ta jedna ma super komputerowe znieczulenie czyli obywa się bez żadnych igieł i ogólnie zero strachu.
Powiem szczerze że nie wierzyłam jak mi mówili że można usnąć na fotelu podczas robienia ząbka ale to prawda mi się raz też prawie usnęło Więc jak się boisz to lepiej dopłacić parę groszy a komfort nieporównywalny.
Kochana poprosze namiary na PW i orientacyjne ceny i tak mam zamiar isc prywatnie bo moj stomatolog przyjmuje niedaleko mojego domu rodzinnego czyli 50km od Poznania a poza tym ta kobieta jest tak fatalna, ze w zyciu do niej juz nie pójdę

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-02-09 o 10:32
Stary 2011-02-09, 10:32   #1435
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
3lata? to chyba wcale Cie nie bolą albo bolą słabo, mi zaczęły sie wyżynać w lipcu i od tamtej pory bolą coraz częściej (np wczesniej raz na 2 tyg, a teraz 3x w tyg ) i tak bardzo ze nie moge wytrzymac, tabletki nie pomagaja, pomaga tylko masowanie albo płukanie zimną wodą
Bolały i to cholernie Na początku myślałam, że zwariuje. Ale jak założyłam aparat to żaden ból zebów mi nie straszny Teraz już w ogóle tego bólu nie odczuwam.

W ogóle za jakieś 2 miesiące ściągam aparat- nie chcę! Mam wrażenie, że wszystko mi się rozjedzie i będzie lipa
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:32   #1436
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Iija jak tam fryzurka tż?
TŻ żyje i fryzurka w porządku. Dużą zmiana jest, bo miał już (jak na niego) bardzo długie włosy, a teraz znów krótkie (15mm).
Już zapomniałam jak wyglądał w krótkich.

Cytat:
Wczoraj byliśmy na tym filmie w 3d o odkrywcach jaskiń, do obejrzenia lecz bez rewelacji.
Zastanawiałam się nad tym filmem, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Filmy w 3D to dość drogawy interes, więc szkoda wyrzucić tą kasę w błoto.

Dzień dobry tak w ogóle
Znów pogoda ładna u mnie a ja znów przy kompie nad projektami - plus że chociaż w domu, to pospałam trochę dłużej.
Dzisiaj musimy z TŻ na większe zakupy - większość zapasów się pokończyła. Ogólnie mam bardzoooo ambitny plan w tym miesiącu bardzoooo mocno przycisnąć wydatki na jedzenie, zwłaszcza że ten miesiąc krótki, wypłat jeszcze nie mamy, a następne już za niecałe 4 tygodnie.
Dam radę! Muszę.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:35   #1437
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

dziewczyny myślicie, że 60zł starczy mi do przyszłego piątku na zakupy tylko na sniadania i kolacje? wszystko do obiadów mam ... i w sumie w lodówce rzeczy mi starczy tak do tego piatku,
kurcze niby powinno starczyć ... co sądzicie?

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:38   #1438
201608051010
Konto usunięte

cześć
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:51   #1439
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
cześć
cześć

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 10:54   #1440
marcia45
Zadomowienie

Post Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Zastanawiałam się nad tym filmem, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Filmy w 3D to dość drogawy interes, więc szkoda wyrzucić tą kasę w błoto.
Ja mam za darmo, dla TZ mialam voucher to poszliśmy na 3d, bo właśnie najdroższy a inne na kompie też obejrzeć można. Raczej nie lubię 3d, jakbym miała jeszcze tyle płacić to też na pewno bym sie nie wybrała.
Cytat:

i to jest chyba wystarczający powód by w końcu odwiedzić Warszawkę dzieki
zapraszam

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
dziewczyny myślicie, że 60zł starczy mi do przyszłego piątku na zakupy tylko na sniadania i kolacje? wszystko do obiadów mam ... i w sumie w lodówce rzeczy mi starczy tak do tego piatku,
kurcze niby powinno starczyć ... co sądzicie?
Mi by pewnie nie starczyło, bo TZ codziennie w pracy wydaje 8-12 zl na jedzenie, ale w domu je już tylko obiado-kolacje. Dla samej mnie by wystarczyło bo chleb plus troche wedliny, dzem lu mleko do platków to mniej niż 10 zl na dzien. A jak obiad sycący to kolacji nie jem, bo obiad jem z TZtem dosc pozno.

Pomóżcie mi wybrac zabawke, bo dzis przydaloby sie zamowic. Moje typy dzieki lekturze forów dla mam.

stolik:
http://allegro.pl/nowy-little-tikes-...431704635.html
http://allegro.pl/little-tikes-1621-...443757863.html

szczeniaczek:
http://allegro.pl/szczeniaczek-uczni...441948735.html

kula do raczkowania
http://allegro.pl/vtech-migoczaca-hu...431971247.html

garnuszek na klocuszek:
http://allegro.pl/garnuszek-na-klocu...449902161.html

7.7.2012 godz 17

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2011-02-09 o 10:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości