|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Włąsnie nie jemy na mieście dużo
Jakoś się tak nazbierało. W tym miesiącu musze oszczędzać.Ide spać dziołchy. Do juterka
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
A mój chyba się mnie boi i chodzi do fryzjerki
Jakoś za bardzo mi na nim zależy żeby z maszynką podchodzićMarcia ślicznie wyglądasz Moja Julia 31 stycznia skończyła dwa latka a dlaczego pytasz??? Kash wybacz
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-02-08 o 23:03 |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to głupio nie zabrzmi ale byłam ostatnio u koleżanki i się pytała czy nie mam kogoś komu można by oddać ciuszki dla dziewczynki bo ona nie ma co z nimi robić może nie są to jakieś nowe ekstra ale tak do domku na podwórko w sam raz. A u nas dookoła sami chłopcy jak na złość i nie ma komu oddać a żeby leżały na strychu i marnowały się to szkoda tym bardziej że to druga córeczka więc więcej nie planują dzieci
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cholercia jaką Ty masz figurę i jeszcze wiem, że za którąś miałam trzymać kciuki o 8.30 tak więc czynie ![]() dzięń dobry ![]() ja dziś jedynie w planach mam trochę nauki i ide do fryzjera podciąć trochę te moje kudełki bo już rok nie byłam
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-02-09 o 07:36 |
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do figur - cholercia i marcia zdecydowanie wprawiły mnie w kompleksy! Normalnie nie chcę widzieć zdjęć tych odchudzających się, bo chyba zaraz po tyłkach by dostały! Przypuszczam, że wyglądają tak samo, jak panie wyżej wymienione ![]() Aaa, marcia, zmiana rzeczywiście nieduża, ale zdjęcie urocze Powiem Ci jednak szczerze, że widziałabym Cię w krótszych (tak do ramion) włoskach, ściętych równo (ewentualnie lekko wycieniowanych, ale baaardzo lekko), i przede wszystkim w jakimś ciepłym, jasnym brązie. Nie wiem czemu, ale ten rudawo-mahoniowy trochę mi się gryzie z Twoją cerą Oczywiście zdjęcie też może przekłamywać. Taka tylko luźna uwaga. Poza tym ładna z Ciebie dziewczynka ![]() Dzień dobry wszystkim! Laski... Błagam, pomóżcie... Lenistwa dzień trzeci
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry SPD!!!
Noc przebiegła spokojnie. Dzisiaj jak wróce z pracy to musze dom ogarnąć, chociaż TŻ dzwonił wczroaj że już troche posprzątał. Tak sam od siebie
|
#1418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi to najbardziej podoba sie poza kota a egzamin najważniejsze że będzie zdany Cytat:
aaby doczytałam, że brzuszki były ![]()
|
|
#1419 | |
|
Konto usunięte
|
jesteś rozgrzeszona
teraz musimy tylko wytrwac w tym postanowieniu Cytat:
cud natury! ![]() Dzień dobry a później zrywałam sie co chwile coś czuje, ze mi sie te 8 same nie wyrżną i sie skonczy na chirurgii stomatologicznej Dzisiaj Tata nie mógł mnie odebrać z pętli więc zaliczyłam poranny 2km spacer
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek wszystkim SPD
![]() Dziś kolejny ładny cieplutko dzionek ale od soboty mają wrócić mrozy ![]() Mnie od rana głowa boli @ właśnie nadchodzi i coraz ciężej jak ja wytrzymam w robocie. W ogóle dziś już byłam o 7.15 wstałam ubrałam się i pojechałam, a spać nie mogłam rzucałam się na tym łóżku z jednego boku na drugi i wyczekiwałam aż budzik zadzwoni. Miłego dzionka |
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
a mi znów udało się iść spać o 23
wstałam o 7 już poćwiczyłam i myślę o śniadanku
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się lenie w pracy przed kompem czas wziąć się za coś do roboty bo nie lubię takich dni gdy nie mam za bardzo co robić bo czas się wlecze ;/
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD.
Kraven dla tż że tak sam od siebieKelpie trzymam kciuka za egzamin Marcia śliczna z Ciebie dziewczyna. Iija jak tam fryzurka tż? ![]() Więcej nie pamiętam co miałam napisać,po prostu zapomniałam.U mnie śniadanko zjedzone,mieszkanie się wietrzy,zaraz przebieram pościel i biorę się za porządki jak przystało na SPD.
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jestem po pobraniu krwi
kurczę jakieś pojemniczki próżniowe babka miała, wiem, że to cud nie jest patrzyłam sobie jak mi krew pod ciśnieniem wypływa w eurobiznes graliśmy wczoraj od 18.30 do 22.30 jeszcze nigdy nie wyrzuciłam tylu dubletów praktycznie rzut za rzutem i 3/4 gry kiblowałam w więzieniu życzę wszystkim miłego dnia i ładnej pogody, bo u mnie to nie bardzo jest.
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
golden
ale w euro biznes też lubię grać Tak, dalej mam lenia i mogłabym iść do domu ![]() Dziś dobry obiad mamy, bo fasolkę bo bretońsku Tż czynił wczoraj powinność kucharza a ja wybyłam do rodziców. Ale, ale żeby nie było to odkurzyłam, bo piach pod kapciami wprawia mnie w szewska pasję, a jak przyszłam od rodziców to pojechałam mopem po podłogach i od razu lepiej na sercu. I jeszcze jedna pozytywna wiadomość : Jutro wypłata
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2011-02-09 o 09:14 |
|
|
|
#1426 | |||||
|
Zadomowienie
|
Wstawiłam pranie
Moje wszystkie ciuchy białe szarzeją mimo prania w vizirze. Kolezanka poradziła mi najpierw namoczyć w proszku, odwirować i dopiero prac. Ciekawe czy poskutkuje.Cytat:
Cytat:
Moja motywacja do ćwiczeń trwa maks 4 dni Nawet hula kupione i leży i tłumaczę sobie, że to przez sesje.![]() Ijaa na pewno lepiej sobie poradzisz niż moja fryzjerka:P Cytat:
Cytat:
Dziękuje Najgorsze, że wyglądam jak nastolatka. Jak się pomaluje i ułoże włosy to jeszcze da radę, a tak to mnie zawsze o dowód pytają ![]() Zaraz po ślubie ścinam włosy Choć jak miałam krótsze wyglądałam jeszcze dziecinniej A co do koloru to mówiłam jej, że albo blond albo karmelowy jaśniejszy brąz. A wyszło co wyszło. I raczej się nie odchudzam, bardziej motywuje się by poćwiczyć bo jednak mała fałdka na brzuchu się robi jak siedzę. Cytat:
Zdjęcie torebki wstawione specjalnie for you. Jakbyś była kiedyś w wawie mogę cię zabraać w tajemnicze miejsce z niedrogimi torebkami i portfelami z river:P Wczoraj byliśmy na tym filmie w 3d o odkrywcach jaskiń, do obejrzenia lecz bez rewelacji.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|||||
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
marcia45 my zawsze dajemy 100 zł i ewentualnie jakąś małą maskotkę na chrzciny jak idziemy, ja nie wiem co oni potrzebują bo jak zawsze mówią że wszytsko mają to niech mają kasę i kupią coś dziecku z zebranych pieniążków. Chrzestną jeszcze nie zostałam więc jakiejść pamiątki nie musiałam dawać.
|
|
|
|
#1428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczne masz te włoski ![]() Dopóki nie zobaczyłam zdjęć myślałam, że masz jasny blond
|
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam nadzieje, że mnie trochę postarzy. Mam wrażenie, że podczas szukania sukni ślubnej i normalnej pracy będą mnie ludzie niepoważnie traktować![]() Siedzę i się lenie Nawet naczyń nie chcę mi się pozmywać. A muszę jeszcze jeden projekt poprawić.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||
|
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj Julia obudziła mnie o 9 i stwierdziła, że chce "mniam mniam" więc biegiem śniadanko jej robić
Teraz bawi się klockami to weszłam na chwilę. Wczoraj w salonie tak mi farbę ze sciany zerwała, że aż się popłakałam dlatego wolę jej samej narazie nie zostawiać TŻ dzwonił, że przed 11 przywiezie mi pity i mam rozliczyc żebyśmy jeszcze dzisiaj zdążyli złożyć w US. Mam nadzieję, że 1000 chociaż będzie ale zobaczymy. Dzisiaj jeszcze z małą do lekarza na kontrol. Ciocie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze ![]() Teraz lecę coś na obiad przygotować chociaż nie mam pojecia co dzisiaj zrobić. Zastanowie się w kuchni
|
#1431 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miałam sporo szczęscia bo miałam 1 hotel w Malmo i wszyscy mi tam ciągle wjeżdżali a poza tym wszystkie linie kolejowe gry planszowe są super, bardzo zbliżają ![]() Cytat:
dzieki a co dentystów to mam straszną traumę z dzieciństwa, jak tylko usiade na fotelu to sie tak trzęse ze nie moge sie uspokoić ale chyba bede zmuszona isc bo ta 8 daje mi juz od lipca popalic a dzisiaj w ogóle mam chyba gorączkę bo mam straszne wypieki na twarzy i slabo mi
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-02-09 o 10:08 |
||
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ponadrabiałam, ale nie wiem co miałam napisać ![]() Słońce cudnie praży Chyba zaraz pójdziemy połazić z tż Kash mi ósemki idą chyba 3 rok i wyjść nie umieją Ja chcę się umówić na ich wycięcie, ale kasy brak
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
kashmirka ja ci mogę polecić dwie dentystki w Poznaniu są bardzo dobre ale też nie najtańsze ale jeden ząbek u nich to jedna wizyta, plus jest taki że ta jedna ma super komputerowe znieczulenie czyli obywa się bez żadnych igieł i ogólnie zero strachu.
Powiem szczerze że nie wierzyłam jak mi mówili że można usnąć na fotelu podczas robienia ząbka ale to prawda mi się raz też prawie usnęło Więc jak się boisz to lepiej dopłacić parę groszy a komfort nieporównywalny.
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to chyba wcale Cie nie bolą albo bolą słabo, mi zaczęły sie wyżynać w lipcu i od tamtej pory bolą coraz częściej (np wczesniej raz na 2 tyg, a teraz 3x w tyg ) i tak bardzo ze nie moge wytrzymac, tabletki nie pomagaja, pomaga tylko i to na krótko masowanie albo płukanie zimną wodą ![]() Cytat:
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-02-09 o 10:32 |
||
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku myślałam, że zwariuje. Ale jak założyłam aparat to żaden ból zebów mi nie straszny Teraz już w ogóle tego bólu nie odczuwam. W ogóle za jakieś 2 miesiące ściągam aparat- nie chcę! Mam wrażenie, że wszystko mi się rozjedzie i będzie lipa
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻ żyje i fryzurka w porządku. Dużą zmiana jest, bo miał już (jak na niego) bardzo długie włosy, a teraz znów krótkie (15mm).
![]() Już zapomniałam jak wyglądał w krótkich. Cytat:
Dzień dobry tak w ogóle ![]() Znów pogoda ładna u mnie a ja znów przy kompie nad projektami - plus że chociaż w domu, to pospałam trochę dłużej. Dzisiaj musimy z TŻ na większe zakupy - większość zapasów się pokończyła. Ogólnie mam bardzoooo ambitny plan w tym miesiącu bardzoooo mocno przycisnąć wydatki na jedzenie, zwłaszcza że ten miesiąc krótki, wypłat jeszcze nie mamy, a następne już za niecałe 4 tygodnie. Dam radę! Muszę.
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny myślicie, że 60zł starczy mi do przyszłego piątku na zakupy tylko na sniadania i kolacje? wszystko do obiadów mam ... i w sumie w lodówce rzeczy mi starczy tak do tego piatku,
kurcze niby powinno starczyć ... co sądzicie?
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
cześć
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1440 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pomóżcie mi wybrac zabawke, bo dzis przydaloby sie zamowic. Moje typy dzieki lekturze forów dla mam. stolik: http://allegro.pl/nowy-little-tikes-...431704635.html http://allegro.pl/little-tikes-1621-...443757863.html szczeniaczek: http://allegro.pl/szczeniaczek-uczni...441948735.html kula do raczkowania http://allegro.pl/vtech-migoczaca-hu...431971247.html garnuszek na klocuszek: http://allegro.pl/garnuszek-na-klocu...449902161.html
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-02-09 o 10:56 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Jakoś się tak nazbierało. W tym miesiącu musze oszczędzać.
Jestem żonką 

jeżeli takie lubicie, to polecam.
teraz musimy tylko wytrwac w tym postanowieniu
cud natury!