|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
jadłam batony, dobre, ale zbojecko drogie
Taniej wychodzi tohttp://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429 Batony dobre, a z koktajli smaczny kawowy
|
|
|
|
#1412 | |||
|
Zadomowienie
|
Jezzzzu, dopiero usiadłam przed lapkiem. Obiecałam że odezwę się po powrocie z bazaru ale jakoś takoś ten czas mi przez palce ucieka. No cóż tak się dzieje jak d.....ę z wyra zwlekam o 10.00 lub 11.30
.Kupiłam sobie nową odżywkę do pazurów, Eveline z diamentami, któraś z was używała? Bałam się nałożyć bo wyczytałam że strasznie bolą pazurasy po jej nałożeniu a tu nic .... Chciałam na TŻ wypróbować to mnie zaczął od Doktora Mengele wyzywać .Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Padam na twarz więc żegnam do jutra. Edytowane przez Nanusia76 Czas edycji: 2012-05-28 o 23:17 |
|||
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chwile połaze w szlafroku i do roboty
Rano kawa nie, to potem, jak znajde czas...Wczoraj zdejmowałam urlopowe hybrydy z paznokci, wiec przez pare dni porobie sobie odzywke, mam aktualnie gwozdzia Nie zauwazyłam co prawda, by hybryda mnie osłabiała, ale i tak robie tylko na wyjazdy urlopowe...Wczoraj znowu mnie zirytowała znajoma. niegłupia kobieta, ale zawsze po urlopie - zaczyna od oceny mojej opalenizny I stwierdziła, ze chyba nie wypoczełam, bo nic nie widac, a po egipcie to powinnam byc czarna...A lavera tak sie starała I tłumacz tu kolejny raz, ze fizycznie czarna byc nie moge, nie moja karnacja. i nie chce, bo opalenizna w pewnym wieku postarza. i nie chce, bo nie po to ładuje kase w odmładzacze przerozne, by potem to wszystko wypalac na słoncu. i sie nie staram, bo po to mam cien i filtry...Wiecie, jak patrze na te rozne starsze baby na urlopie, to zawsze napominam siebie, by taka nie byc Spalone na mahon, skora, jak u indianina, dobrze wygarbowana, kazda zmarszczka wprasowana na beton A w takiej supermini pani w wieku zaawansowanym nie wyglada wcale na młodsza czy ładniejsza...W drodze powrotnej, w samolocie - podziwiałam pania blizej 80, niz 70, nobliwe złote okularki, nobliwa bizuteria...i głeboki dekolt i dzinsowa supermini nad ktora ja sama bym sie mocno zastanawiała...A wieku ani figury sie ukryc nie dało...Sto razy lepiej wygladałaby w rybaczkach...Sprawdził sie natomiast moj kindley, fajna zabawka na urlop, z jednym wyjatkiem - wcale nie trzyma miesiac, jak to było opisane, a niecałe 2 tygodnie Sierota, ładowarki nie wziełam i w ostatnim dniu+ dłuuuuga podroz samolotem - byłam na odwyku![]() Dobra, do roboty mocium panie
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-05-29 o 07:41 |
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dzieciarnia porozwożona, więc mam czas w spokoju wypić 2 kawkę i nadrobić wczorajsze zaległości .Małż mnie dziś na siłownię pogonił twierdząc żebym mu się nie rozsypała... .Na jakąś dietkę czas przejść bo lato wielkimi krokami się zbliża a mnie nie ubywa, jeszcze rok temu ważyłam max 52 kg przy 164 a teraz to boję się na wagę wchodzić... No i jeszcze założyłam się z nim honorowo że przez miesiąc 3 kg zrzucę, więc chyba trzeba się za siebie wziąć .Wypatrzyłam taką torebkę w mango i tak się zastanawiam, brać czy nie? Słuchajcie Filogrę to można jeszcze teraz używać? Mam nieskończony sleep&peel ale grzecznie schowałam do lodówki na przeczekanie do jesieni żeby mi jakieś plamy nie wyskoczyły, tym bardziej że tendencję do przebarwień mam...a swoją drogą filorgę też gorąco polecam, buzia po używaniu miodzio .
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Hej słodziaki.
Ester brac a co |
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.No to wezmę, a co! Tym bardziej że skórzana i wielka |
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
hello
ja też jestem fanką Filorgi .... Abi , ostudziłaś moje zapędy na podkład Eisenberga ...eee to chyba V- lift Helenki kupię ... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-05-29 o 11:20 |
|
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
hello
Miszka chce to zobaczyc na zywo ten spacer z gracja w strumieniach deszczu...ale majowa ulewa taka ciepla to sama radosc Lapi nie zaluj bo naprawde szkoda kasy na to ...za drogie na te jakosc...a helenka sprawdzona i warta siebie moje mile co polecacie na wakacje z malym dzieckiem?? Chorwacja? Grecja? niestety Turcja i Egipt odpada poniewaz mojego m. nie zaciagne tam za zadne skarby, chocby za darmo 5* i AI dawali |
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
A co z podkładem Eisenberga nie tak? Mam próbkę ale strasznie ciemna jak dla mnie i gdzieś się wala...wiem, że drogi dziad...
Absit a dziecie w jakim wieku? My ze swoimi w zeszłym roku kawał drogi odbyliśmy i o dziwo zniosły bez marudzenia kilkunastogodzinną podróż samolotem
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie już naprawdę mało kto zaczepia o moją słabą opaleniznę ![]() A już na pewno nie moja teściowa i moja szwagierka=miłośniczki opalania---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Moja kosmetyczka zamówiła mi zestaw próbek takich po 15 czy 20ml z Filorgi. Do zbycia mam z tego zestawu sleep & peel, bo mam cały świeżutki słoiczek. Jeśli któraś reflektuje, to chętnie odsprzedam. |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Krop ech skusiłam sie,boze jestem nienormalna..ile tego bedzie w ml????wpisz mnie na liste do wspolnych zakupów
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Z eisenberga miałam krem z spf 15, baaardzo dobry ( ale dostałam go za 1pln w sephorze
), wiec dokupiam jeszcze krem z spf 30, czeka na swoja kolej. inne kosmetyki ogladałam, ale ceny mnie odstraszaja Mam takie zapasy, ze musi mnie cos naprawde skusic okazyjnoscia ![]() Z nowosci testuje strasznie zjechana maskare rimmela https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...l-glamour.html Nie taka straszna, pasuje mi bardziej, niz ta, osławiona shiseido Shiseido jeszcze bede testowac...ale jakos mi nie podchodzi A szkoda, bo tania nie jest.dzis truskawki znowu po 12, Wasze truskawki, z południa Pocieszam sie tylko, ze na czeresniach oszczedze, mamy 2 drzewka ![]() Abi, moj tz tez twierdził, ze w egipcie za kazdym krzakiem terrorysta z kałachem Ale pojechał i mu przeszło...Z dzieckiem raczej grecja, jesli nastwiacie sie na plaze. chorwacja to czysta woda, ale skały, kamienie...Kropka, ja tez bym sie skusiła na filorge ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Zaczynam wystawiac zaległe recenzje kosmetyków - polecam to ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...am.html&next=1 |
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Na Filorgę ja też owszem ....no i co teraz licytacja ?
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka pisze, beda sa 3 probki
, ja sie jeszcze zastanawiam, bo dzis juz kupiłam serum filorgihttp://allegro.pl/doskonale-serum-fi...372431899.html |
|
|
|
#1426 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjjj, chyba nie wypoczęłaś bo taka blada jesteś . Jakby miarą udanego urlopu była skwara. Ja odpowiadam zawsze ,że unikam słońca bo nie chcę żeby ktoś pomyślał że na plantacji trzciny pracuję itp.( oczywiście nie ubliżając tym którzy tam właśnie pracowali lub pracują ) .Mnie zazwyczaj rozkładają na łopatki wystrojone panie narodowości rosyjskiej. Pełna tapeta na twarzy , rzęsy kończą się na karku, niebotyczne szpile i cekiny, cekiny i jeszcze raz cekiny. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi mogę Ci odstapic moją działkę
![]() mnie tam obdaruja na dzien dziecka o klask i une diora dostałam i tak sobie dzis wydmowo pachnę..Abi my do Chorwacji jedziemy ale żywiołowe Kubusie chyba bardziej na Grecję bym postawiła..kamole to rany,obtarcia..do wody w crocsach a jak cupnie na 4 literach to nie upilnujesz..troche strach..ale widoki piękne..góry i wybrzeze..
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka, ja jednak nie wezme, dziesiejsze serum to wystaczajacy wydatek na filorge na razie
Zreszta umowiłam sie juz na ta diete metabolic balance, to mnie wystarczajaco pociagnie Ale musze, dzis moja ulubiona letnia spodnica dopieła sie z trudem |
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzis
THE HISTORY OF WHOO BICHUP JA SAENG ESSENCE serum i krem oraz probkę SKIN79 Super Plus Vital Orange BB Cream ..Do dekoldu REVLON brazujacy wypiekany PUDER MINERALNY 030 i...ANNEMARIE BORLIND skin renewal fluid Kama widziałam aukcje Filorgi..chodzimy tymi samymi ściezkami![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Krop Lapi wezmie,Tig pewnie tysz ..zanikneła dzis bidulka..co tam dziergasz znowu????moze jeszcze jedna dziewuszka sie skusi na filorgę..bo Krop okazyjnie daje..mąz niech tego nie czyta hi hi |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
... zdem ....
Mnie dziś pani stomatolog zmartwiła ... Ta moja 6-stka boląca.... dziś zrobiłysmy jeszcze szyjkę w niej , bo całkiem odsłonięta była , ale dalej reaguje na zimno I przy nagryzaniu trochę boli .... Poza tym .... mam martwą 4 , od wielu lat.... i miałysmy tylko zmienić wypłenienie i pokrycie , ale pani dr wymyśliła ze by jej ( nie pani doktor, tylko tej 4-ce ) zdjęcie zrobić , no i trzeba jeszcze raz ją kanałowo -przeleczyć ... Ząb miał kosztować 300 zł , a będzie co najmniej 600 .... Martwy ząb ! Tak więc ja na filorgę się nie skuszę niestety.... Zwłaszcza , że mam kremy na razie , ale strasznie mi się podoba to serum co Kamie udało się upolować ... Ja nie mam właśnie żadnego serum , a kremów mnóstwo.... Dafne od sterylki nic nie je .... Będę ją dziś na siłę strzykawką karmić , bo temperaturę ma w normie , szew się pięknie goi , nic się nie dzieje .... A nie je .... Z dobrych wieści to odebrałam dziś zdjęcia z Kaśki sesji i są b. fajne ![]() Zaraz parę wstawię - się pochwalę ...
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
My litle daughter
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponowne leczenie zebow martwych - jesli sa zmiany na rtg, dolegliwosci lub zab bedzie pod leczenie protetyczne. jesli jest nie do konca wypelniona ( najczestsze), ale nie ma zmian, reakcji ani planow protetycznych - ja odpuszczam, do obserwacji. 300 bez reendo ( ponownej kanałowki, najlepiej pod mikroskopem) - sporo, chyba, ze korona. Tfu, tfu, dobrze, ze moje futrzaki zdrowe...choc sikajace Moze i 3 razy dziennie, jak u nas, ale chyba obficiej! Oczywiscie po egipcie wszystkie polskie koty wygladaja na spasione...Aha, moj tz poleca hotel Brayka Bay - przez 2 tygodnie karmienia kotow i intensywnego pływania ( i opalania sie|) - schudł 1,5 kg Strasznie jest z siebie dumny!Tigi, swietne zdjecia i sliczna córa!!! To do portfolio dla modelki...? Naprawde rewelka
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-05-29 o 20:16 |
|
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
My litle daughter /part two
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
pięknie wyszła Kas..portfolio i do agencji,ma pewną fuchę...cudnie!!!!! Kama a to???http://allegro.pl/declare-agecontrol...378821221.html lub http://www.declare.pl/products,1,5,4...7_x_25_ml.html Testowała z Was ktoras declare???Tig jak to piwo z Lublina sie zwie????????????????????? ??????????????????
|
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
My litle daughter / part three
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
E tam .
![]() Uczyć się ma , a nie tyłkiem na wybiegać kręcić, czy pierwsiami na zdjęciach świecić .... ![]() Na tej sesji , też mamusia stylizowała , żeby było pozakrywane wszystko ![]() To tak na pamiątkę , bo fajnie na zdjęciach wychodzi , troszkę nauczyłam ją pozować już w dziecięctwie... ![]() Kama, wiem ,że z tym zębem będę miałą problem .... Za wysoko już nie jest raczje , bo dziś spiłowałysmy już co się dało .... Na ranie go jednak odpuszczę , zrobię resztę , to co pilne , a do tej 6-tki wrócę po urlopie .... Ta 4 mnie martwi... Bo tak widziałam , że pani dr nie była na 100% przekonana , że trzeba ją robić ....może jej powiem , żeby nie?.... Na moją odpowiedzialnośc ? Kompletnie mnie nie boli ... Miszka , to piwo z Lublina zwie się ... lubelskie
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Super retro, Tig
Patrzymy i myslimy, ze juz nigdy nie bedziemy takie mlode Ale little daughter to ona juz raczej nie jest , wyglada raczej na sliczna pin-up-girl Cała kolekcje sobie posciagałam ![]() Miszka, szalona Declare kupilam ostatnio probki - zestaw w dobrej cenie, ale jeszcze nie dotarłam. ergo - nie jestem zainteresowana, bo w odroznieniu od Tigi - ser mam...no, duzo ![]() Tigi, wskazania do reendo juz podałam: dolegliwosci, zmiany na rtg, leczenie protetyczne. jak nic z tych rzeczy - do obserwacji. i NIE ZACZYNAJ kanałowek przed urlopem! Ja miałam raz bol zeba ( bez kanałowki, oczywiscie wszystko pozornie ok) w egipcie, slicznie mi popsuł humor Wiedziałam, co mi jest, wiedziałam, co powinnam zrobic - i mogłam sobie pogwizdac. zaparłam sie, trafiłam do egipskiego stomatologa, wytłumaczyłam, co mi jest po angielsku...a on nie zgodził sie z moja ( nasza, moja i tz) diagnoza - i zrobił po swojemu Niestety, to ja miałam racje i nic mi to nie dało, po powrocie i tak czekała mnie kanałowka...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-20 o 21:06 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
inne pin upy, tak a propos poprzedniego, a nie corki Tig
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-20 o 21:06 |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
alez daj Ją ..w koncu moze Rubik odeslą na emeryturę
Kama to maznij sie i zdaj relację guru Ty mój |
|
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
No hej dziewczyny
![]() ILE MOŻNA CZEKAĆ na to, az zgłoszony kosmetyk pojawi się łaskawie w KWC??? ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Tigger, a mała to jest moja Córa Twoja, to jest dorosła kobieta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Taniej wychodzi to

.

I stwierdziła, ze chyba nie wypoczełam, bo nic nie widac, a po egipcie to powinnam byc czarna...A lavera tak sie starała
nad ktora ja sama bym sie mocno zastanawiała...A wieku ani figury sie ukryc nie dało...Sto razy lepiej wygladałaby w rybaczkach...

klask i