30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-28, 22:22   #1411
Kamlisa
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

jadłam batony, dobre, ale zbojecko drogie Taniej wychodzi to
http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429
Batony dobre, a z koktajli smaczny kawowy
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 23:02   #1412
Nanusia76
Zadomowienie

Jezzzzu, dopiero usiadłam przed lapkiem. Obiecałam że odezwę się po powrocie z bazaru ale jakoś takoś ten czas mi przez palce ucieka. No cóż tak się dzieje jak d.....ę z wyra zwlekam o 10.00 lub 11.30 Truskawy zakupione i w większości juz zjedzone, były po 9 zł u mnie, ale na szczęście słodkie więc nie żałowałam. Wpadłam do domu po 3 godz. bazarowania, myślałam że poplotkuję trochę z wami a tu w domu sajgon , gary puste i Tż jeszcze dzwoni że zaraz będzie i pojedziemy razem na zakupy. Kasy gad jeden nie chciał ze swojej karty wydawać i mnie łaskawie zaprosił .
Kupiłam sobie nową odżywkę do pazurów, Eveline z diamentami, któraś z was używała? Bałam się nałożyć bo wyczytałam że strasznie bolą pazurasy po jej nałożeniu a tu nic .... Chciałam na TŻ wypróbować to mnie zaczął od Doktora Mengele wyzywać .

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Tigi, ten kostium z bonprixa prezentuje sie tak, jak na foto Jesli jeszcze sie nie obkupiłas - to do 1.06 sklep internetowy ma rabat na mode plazowa 20%
Beti, nie pozbywam sie mego anais , lubie od czasu do czasu psiknac sie prawdziwym kwiatowym killerem A z racji niedostepnosci - innej buteleczki raczej sobie nie kupie...
Kropka, taka roznica cen truskawek - 100% - to skandal! Az mi te moje staneły w gardle
Miszka, skinfood to odzywczy antiageing jabłko&migdał, oczywiscie z allegro
Algenista testuje teraz i to dosc dokładnie , mam pełnowymiarowe serum, po 15 ml kremu overnight i moisture i 7ml pod oczy. na razie odczucia...ambiwalentne. nie twierdze, ze sa złe, ale uzywam bez przyjemnosci, najbardziej mi podchodzi masełkowy balsam pod oczy. sa takie apteczne,neutralne, bez zapachu, mazidełka, jak wiele innych...
Laseczka jesteś kochana . Ja w czerwcu jadę na Rodos i chyba pareo z poszwy będę musiała uszyć

Cytat:
Napisane przez kropeczka74 Pokaż wiadomość
Załącznik 4695543

A to moja Córa Komunistka
Córcia prześliczna i fryzurkę miała rewelacyjną a nie takie koki porobią i jak starowinki dziewczątka wyglądają. Wianuszek fajny bo te sztuczne to czasem makabra.

Cytat:
Napisane przez LAPIEL Pokaż wiadomość
aaa mam pytanie jeszcze do Was - probowałyście może tych nowych koktajli albo zup w proszku Aleve czy jakoś tak na odchudzanie ??? batony jeszcze są ....
widziałam to w Rossmanie min ....ciekawe czy fuj czy zjadliwe , nigdy nie kupowałam tego typu specyfików ...
Wszystko co w proszku to mi się kojarzy z EEEEEE ileśtam i samą chemią więc nie kupuję. Nawet gorącego kubka porzuciłam, ha a co....

Padam na twarz więc żegnam do jutra.

Edytowane przez Nanusia76
Czas edycji: 2012-05-28 o 23:17
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 07:38   #1413
Kamlisa
Zakorzenienie

Jeszcze chwile połaze w szlafroku i do roboty Rano kawa nie, to potem, jak znajde czas...Wczoraj zdejmowałam urlopowe hybrydy z paznokci, wiec przez pare dni porobie sobie odzywke, mam aktualnie gwozdzia Nie zauwazyłam co prawda, by hybryda mnie osłabiała, ale i tak robie tylko na wyjazdy urlopowe...
Wczoraj znowu mnie zirytowała znajoma. niegłupia kobieta, ale zawsze po urlopie - zaczyna od oceny mojej opalenizny I stwierdziła, ze chyba nie wypoczełam, bo nic nie widac, a po egipcie to powinnam byc czarna...A lavera tak sie starała I tłumacz tu kolejny raz, ze fizycznie czarna byc nie moge, nie moja karnacja. i nie chce, bo opalenizna w pewnym wieku postarza. i nie chce, bo nie po to ładuje kase w odmładzacze przerozne, by potem to wszystko wypalac na słoncu. i sie nie staram, bo po to mam cien i filtry...
Wiecie, jak patrze na te rozne starsze baby na urlopie, to zawsze napominam siebie, by taka nie byc Spalone na mahon, skora, jak u indianina, dobrze wygarbowana, kazda zmarszczka wprasowana na beton Naprawde sadza, ze wygladaja lepiej/zdrowiej...? No i ubieranie...Ja rozumiem urlopowy luz, ale dla mnie kostium to plaza, a nie na lunch, nawet z ultrakrotkim pareo czy bluzka udajaca suknie A w takiej supermini pani w wieku zaawansowanym nie wyglada wcale na młodsza czy ładniejsza...W drodze powrotnej, w samolocie - podziwiałam pania blizej 80, niz 70, nobliwe złote okularki, nobliwa bizuteria...i głeboki dekolt i dzinsowa supermini nad ktora ja sama bym sie mocno zastanawiała...A wieku ani figury sie ukryc nie dało...Sto razy lepiej wygladałaby w rybaczkach...
Sprawdził sie natomiast moj kindley, fajna zabawka na urlop, z jednym wyjatkiem - wcale nie trzyma miesiac, jak to było opisane, a niecałe 2 tygodnie Sierota, ładowarki nie wziełam i w ostatnim dniu+ dłuuuuga podroz samolotem - byłam na odwyku
Dobra, do roboty mocium panie

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-05-29 o 07:41
Stary 2012-05-29, 10:21   #1414
esterr
Zakorzenienie

Bry

Dzieciarnia porozwożona, więc mam czas w spokoju wypić 2 kawkę i nadrobić wczorajsze zaległości .
Małż mnie dziś na siłownię pogonił twierdząc żebym mu się nie rozsypała....
Na jakąś dietkę czas przejść bo lato wielkimi krokami się zbliża a mnie nie ubywa, jeszcze rok temu ważyłam max 52 kg przy 164 a teraz to boję się na wagę wchodzić...
No i jeszcze założyłam się z nim honorowo że przez miesiąc 3 kg zrzucę, więc chyba trzeba się za siebie wziąć .

Wypatrzyłam taką torebkę w mango i tak się zastanawiam, brać czy nie?

Słuchajcie Filogrę to można jeszcze teraz używać? Mam nieskończony sleep&peel ale grzecznie schowałam do lodówki na przeczekanie do jesieni żeby mi jakieś plamy nie wyskoczyły, tym bardziej że tendencję do przebarwień mam...a swoją drogą filorgę też gorąco polecam, buzia po używaniu miodzio .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 63601475_74.jpg (20,0 KB, 8 załadowań)
Stary 2012-05-29, 10:39   #1415
Michell72
Zakorzenienie

Hej słodziaki..Kawa:lov e:...Wczorajsza gonitwa po marketach w zdobyciu truskawek spełzła na ślince oo...za to arbuza wziełam i jak wychodzilismy oberwanie chmury nadeszło,wszyscy sie gęsili,trzęsli w obawie przed zmoknieciem a Miszka z gracją niosąc zdobycz,nie żebym biegła,po mału,dostojnie sobie szłam jak w piosence Czerwonych gitar..i zmoczyło mnie..zmoczyło!!!! tu uzywam głosu kabaretu moralnego niepokojuEster braca co
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:47   #1416
esterr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Hej słodziaki..Kawa:lov e:...Wczorajsza gonitwa po marketach w zdobyciu truskawek spełzła na ślince oo...za to arbuza wziełam i jak wychodzilismy oberwanie chmury nadeszło,wszyscy sie gęsili,trzęsli w obawie przed zmoknieciem a Miszka z gracją niosąc zdobycz,nie żebym biegła,po mału,dostojnie sobie szłam jak w piosence Czerwonych gitar..i zmoczyło mnie..zmoczyło!!!! tu uzywam głosu kabaretu moralnego niepokojuEster braca co
Hehe, no niezły widok musiał być...Ty z gracją niosąca arbuza w strugach deszczu .
No to wezmę, a co! Tym bardziej że skórzana i wielka a ja lubię duże shoppery zapinane tylko na zatrzask, że otwieram i widzę co gdzie mam a nie muszę po omacku czegoś szukać w torebkowym bałaganie
Stary 2012-05-29, 11:18   #1417
LAPIEL
Zakorzenienie

hello

ja też jestem fanką Filorgi ....

Abi , ostudziłaś moje zapędy na podkład Eisenberga ...eee to chyba V- lift Helenki kupię ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-05-29 o 11:20
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:30   #1418
Absit
Zadomowienie

hello

Miszka chce to zobaczyc na zywo ten spacer z gracja w strumieniach deszczu...ale majowa ulewa taka ciepla to sama radosc

Lapi nie zaluj bo naprawde szkoda kasy na to ...za drogie na te jakosc...a helenka sprawdzona i warta siebie

moje mile co polecacie na wakacje z malym dzieckiem??
Chorwacja? Grecja? niestety Turcja i Egipt odpada poniewaz mojego m. nie zaciagne tam za zadne skarby, chocby za darmo 5* i AI dawali
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:48   #1419
esterr
Zakorzenienie

A co z podkładem Eisenberga nie tak? Mam próbkę ale strasznie ciemna jak dla mnie i gdzieś się wala...wiem, że drogi dziad...

Absit a dziecie w jakim wieku? My ze swoimi w zeszłym roku kawał drogi odbyliśmy i o dziwo zniosły bez marudzenia kilkunastogodzinną podróż samolotem
Stary 2012-05-29, 12:08   #1420
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze chwile połaze w szlafroku i do roboty Rano kawa nie, to potem, jak znajde czas...Wczoraj zdejmowałam urlopowe hybrydy z paznokci, wiec przez pare dni porobie sobie odzywke, mam aktualnie gwozdzia Nie zauwazyłam co prawda, by hybryda mnie osłabiała, ale i tak robie tylko na wyjazdy urlopowe...
Wczoraj znowu mnie zirytowała znajoma. niegłupia kobieta, ale zawsze po urlopie - zaczyna od oceny mojej opalenizny I stwierdziła, ze chyba nie wypoczełam, bo nic nie widac, a po egipcie to powinnam byc czarna...A lavera tak sie starała I tłumacz tu kolejny raz, ze fizycznie czarna byc nie moge, nie moja karnacja. i nie chce, bo opalenizna w pewnym wieku postarza. i nie chce, bo nie po to ładuje kase w odmładzacze przerozne, by potem to wszystko wypalac na słoncu. i sie nie staram, bo po to mam cien i filtry...
Wiecie, jak patrze na te rozne starsze baby na urlopie, to zawsze napominam siebie, by taka nie byc Spalone na mahon, skora, jak u indianina, dobrze wygarbowana, kazda zmarszczka wprasowana na beton Naprawde sadza, ze wygladaja lepiej/zdrowiej...? No i ubieranie...Ja rozumiem urlopowy luz, ale dla mnie kostium to plaza, a nie na lunch, nawet z ultrakrotkim pareo czy bluzka udajaca suknie A w takiej supermini pani w wieku zaawansowanym nie wyglada wcale na młodsza czy ładniejsza...W drodze powrotnej, w samolocie - podziwiałam pania blizej 80, niz 70, nobliwe złote okularki, nobliwa bizuteria...i głeboki dekolt i dzinsowa supermini nad ktora ja sama bym sie mocno zastanawiała...A wieku ani figury sie ukryc nie dało...Sto razy lepiej wygladałaby w rybaczkach...
Sprawdził sie natomiast moj kindley, fajna zabawka na urlop, z jednym wyjatkiem - wcale nie trzyma miesiac, jak to było opisane, a niecałe 2 tygodnie Sierota, ładowarki nie wziełam i w ostatnim dniu+ dłuuuuga podroz samolotem - byłam na odwyku
Kama, no nie wiesz co masz powiedzieć??? Opalenizna jest passe to po pierwsze a po drugie, to kiedyś po opaleniźnie można było odróżnić chłopkę od hrabiny Mnie już naprawdę mało kto zaczepia o moją słabą opaleniznę A już na pewno nie moja teściowa i moja szwagierka=miłośniczki opalania

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Moja kosmetyczka zamówiła mi zestaw próbek takich po 15 czy 20ml z Filorgi. Do zbycia mam z tego zestawu sleep & peel, bo mam cały świeżutki słoiczek. Jeśli któraś reflektuje, to chętnie odsprzedam.
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 12:32   #1421
esterr
Zakorzenienie

Sleep&peel można teraz używać czy tylko jesień-wiosna?
Stary 2012-05-29, 13:45   #1422
Michell72
Zakorzenienie

Krop ech skusiłam sie,boze jestem nienormalna..ile tego bedzie w ml????wpisz mnie na liste do wspolnych zakupów
Stary 2012-05-29, 15:29   #1423
Kamlisa
Zakorzenienie

Z eisenberga miałam krem z spf 15, baaardzo dobry ( ale dostałam go za 1pln w sephorze ), wiec dokupiam jeszcze krem z spf 30, czeka na swoja kolej. inne kosmetyki ogladałam, ale ceny mnie odstraszaja Mam takie zapasy, ze musi mnie cos naprawde skusic okazyjnoscia
Z nowosci testuje strasznie zjechana maskare rimmela
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...l-glamour.html
Nie taka straszna, pasuje mi bardziej, niz ta, osławiona shiseido
Shiseido jeszcze bede testowac...ale jakos mi nie podchodzi A szkoda, bo tania nie jest.
dzis truskawki znowu po 12, Wasze truskawki, z południa Pocieszam sie tylko, ze na czeresniach oszczedze, mamy 2 drzewka
Abi, moj tz tez twierdził, ze w egipcie za kazdym krzakiem terrorysta z kałachem Ale pojechał i mu przeszło...Z dzieckiem raczej grecja, jesli nastwiacie sie na plaze. chorwacja to czysta woda, ale skały, kamienie...
Kropka, ja tez bym sie skusiła na filorge

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Zaczynam wystawiac zaległe recenzje kosmetyków - polecam to
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...am.html&next=1
Stary 2012-05-29, 15:52   #1424
LAPIEL
Zakorzenienie

Na Filorgę ja też owszem ....no i co teraz licytacja ?
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:42   #1425
Kamlisa
Zakorzenienie

Kropka pisze, beda sa 3 probki , ja sie jeszcze zastanawiam, bo dzis juz kupiłam serum filorgi
http://allegro.pl/doskonale-serum-fi...372431899.html
Stary 2012-05-29, 17:37   #1426
Nanusia76
Zadomowienie

Cytat:
Te teksty o opaleniźnie a raczej jej braku u mnie w pracy to standard
Ojjjj, chyba nie wypoczęłaś bo taka blada jesteś . Jakby miarą udanego urlopu była skwara. Ja odpowiadam zawsze ,że unikam słońca bo nie chcę żeby ktoś pomyślał że na plantacji trzciny pracuję itp.( oczywiście nie ubliżając tym którzy tam właśnie pracowali lub pracują ).
Mnie zazwyczaj rozkładają na łopatki wystrojone panie narodowości rosyjskiej. Pełna tapeta na twarzy , rzęsy kończą się na karku, niebotyczne szpile i cekiny, cekiny i jeszcze raz cekiny.

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Ja tak właśnie w piątek z targu wracałam z trzema kapuchami i masą innych warzyw. Musiałam wyglądać jak siedem nieszczęść bo na pasach na czerwonym świetle litościwy pan zatrzymał się abym mogła przejść. Są jeszce prawdziwi mężczyźni na tym świecie

Cytat:
Napisane przez Absit Pokaż wiadomość
hello

Miszka chce to zobaczyc na zywo ten spacer z gracja w strumieniach deszczu...ale majowa ulewa taka ciepla to sama radosc

Lapi nie zaluj bo naprawde szkoda kasy na to ...za drogie na te jakosc...a helenka sprawdzona i warta siebie

moje mile co polecacie na wakacje z malym dzieckiem??
Chorwacja? Grecja? niestety Turcja i Egipt odpada poniewaz mojego m. nie zaciagne tam za zadne skarby, chocby za darmo 5* i AI dawali
Ja bym wybrała Grecję np Kretę tylko że teraz straszą tym sajgonem w Grecji
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:30   #1427
Michell72
Zakorzenienie

Lapi mogę Ci odstapic moją działkę mnie tam obdaruja na dzien dziecka ojezu nie mam tych truskawek nadal,a kapie mi slinka z ochoty ,jutro kupic duuuuuuuuuuuuuuużoklask iune diora dostałam i tak sobie dzis wydmowo pachnę..Abi my do Chorwacji jedziemy ale żywiołowe Kubusie chyba bardziej na Grecję bym postawiła..kamole to rany,obtarcia..do wody w crocsach a jak cupnie na 4 literach to nie upilnujesz..troche strach..ale widoki piękne..góry i wybrzeze..
Stary 2012-05-29, 19:01   #1428
Kamlisa
Zakorzenienie

Kropka, ja jednak nie wezme, dziesiejsze serum to wystaczajacy wydatek na filorge na razie Zreszta umowiłam sie juz na ta diete metabolic balance, to mnie wystarczajaco pociagnie Ale musze, dzis moja ulubiona letnia spodnica dopieła sie z trudem Co prawda mam ja od 1 roku studiow i zawsze jest - raz ciasniej w pasie, raz luzniej, ale chce znowu luzniej...
Stary 2012-05-29, 19:06   #1429
Michell72
Zakorzenienie

kupiłam dzis
THE HISTORY OF WHOO BICHUP JA SAENG ESSENCE serum i krem oraz probkę

SKIN79 Super Plus Vital Orange BB Cream..Do dekoldu
REVLON brazujacy wypiekany PUDER MINERALNY 030i...

ANNEMARIE BORLIND skin renewal fluidKama widziałam aukcje Filorgi..chodzimy tymi samymi ściezkami

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Krop Lapi wezmie,Tig pewnie tysz ..zanikneła dzis bidulka..co tam dziergasz znowu????moze jeszcze jedna dziewuszka sie skusi na filorgę..bo Krop okazyjnie daje..mąz niech tego nie czyta hi hi
Stary 2012-05-29, 19:35   #1430
Tigerr
Zadomowienie

... zdem ....
Mnie dziś pani stomatolog zmartwiła ...
Ta moja 6-stka boląca.... dziś zrobiłysmy jeszcze szyjkę w niej , bo całkiem odsłonięta była , ale dalej reaguje na zimno I przy nagryzaniu trochę boli ....

Poza tym .... mam martwą 4 , od wielu lat.... i miałysmy tylko zmienić wypłenienie i pokrycie , ale pani dr wymyśliła ze by jej ( nie pani doktor, tylko tej 4-ce ) zdjęcie zrobić , no i trzeba jeszcze raz ją kanałowo -przeleczyć ... Ząb miał kosztować 300 zł , a będzie co najmniej 600 .... Martwy ząb !
Tak więc ja na filorgę się nie skuszę niestety....
Zwłaszcza , że mam kremy na razie , ale strasznie mi się podoba to serum co Kamie udało się upolować ...
Ja nie mam właśnie żadnego serum , a kremów mnóstwo....

Dafne od sterylki nic nie je ....
Będę ją dziś na siłę strzykawką karmić , bo temperaturę ma w normie , szew się pięknie goi , nic się nie dzieje .... A nie je ....

Z dobrych wieści to odebrałam dziś zdjęcia z Kaśki sesji i są b. fajne ( wykupiłam jej na urodziny sesję u takiej fajnej młodziutkiej pani fotograf i byłyśmy dwa tyg. temu ... ) Jest prawie 500 zdjęć zrobionych ... Kilkanaście fajnie obrobiła ....

Zaraz parę wstawię - się pochwalę ...
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 20:00   #1431
Tigerr
Zadomowienie

My litle daughter
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 kopia.jpg (89,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10 kopia1.jpg (57,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17 kopia.jpg (89,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19 kopia.jpg (51,6 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-05-29, 20:09   #1432
Kamlisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tigerr Pokaż wiadomość
... zdem ....
Mnie dziś pani stomatolog zmartwiła ...
Ta moja 6-stka boląca.... dziś zrobiłysmy jeszcze szyjkę w niej , bo całkiem odsłonięta była , ale dalej reaguje na zimno I przy nagryzaniu trochę boli ....

Poza tym .... mam martwą 4 , od wielu lat.... i miałysmy tylko zmienić wypłenienie i pokrycie , ale pani dr wymyśliła ze by jej ( nie pani doktor, tylko tej 4-ce ) zdjęcie zrobić , no i trzeba jeszcze raz ją kanałowo -przeleczyć ... Ząb miał kosztować 300 zł , a będzie co najmniej 600 .... Martwy ząb !
...
Tigi, zmartwie Cie, ale odsłonieta szyjka nijak sie ma do reakcji zeba po leczeniu i na nagryzanie. odsłoniecie daje reakcje na zimno i szczotkowanie - li i tylko. kup sobie pasty od nadwrazliwosci -colgate pro relief, elmex sensitive, sensodyne . cos z tego, po jakims czasie zmienic na inna. Ale reakcja na szyjke za silne, to reakcja miazgi. Moga byc tez odsloniete kanaliki zebinowe, moze byc za wysoko minimalnie.
Ponowne leczenie zebow martwych - jesli sa zmiany na rtg, dolegliwosci lub zab bedzie pod leczenie protetyczne. jesli jest nie do konca wypelniona ( najczestsze), ale nie ma zmian, reakcji ani planow protetycznych - ja odpuszczam, do obserwacji. 300 bez reendo ( ponownej kanałowki, najlepiej pod mikroskopem) - sporo, chyba, ze korona.
Tfu, tfu, dobrze, ze moje futrzaki zdrowe...choc sikajace No i przytyły po 2 tygodniach tesciowego dokarmiania Moze i 3 razy dziennie, jak u nas, ale chyba obficiej! Oczywiscie po egipcie wszystkie polskie koty wygladaja na spasione...Aha, moj tz poleca hotel Brayka Bay - przez 2 tygodnie karmienia kotow i intensywnego pływania ( i opalania sie|) - schudł 1,5 kg Strasznie jest z siebie dumny!
Tigi, swietne zdjecia i sliczna córa!!! To do portfolio dla modelki...? Naprawde rewelka

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-05-29 o 20:16
Stary 2012-05-29, 20:11   #1433
Tigerr
Zadomowienie

My litle daughter /part two
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12 kopia.jpg (141,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21 kopia.jpg (76,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23 kopia.jpg (91,0 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-05-29, 20:20   #1434
Michell72
Zakorzenienie

pięknie wyszła Kas..portfolio i do agencji,ma pewną fuchę...cudnie!!!!! Kama a to???http://allegro.pl/declare-agecontrol...378821221.html lub http://www.declare.pl/products,1,5,4...7_x_25_ml.html Testowała z Was ktoras declare???Tig jak to piwo z Lublina sie zwie????????????????????? ??????????????????
Stary 2012-05-29, 20:21   #1435
Tigerr
Zadomowienie

My litle daughter / part three
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24 kopia.jpg (86,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25 kopia.jpg (85,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27 kopia.jpg (81,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2012-05-29, 20:30   #1436
Tigerr
Zadomowienie

E tam . Żadne prtfolio , żadne modelka ...
Uczyć się ma , a nie tyłkiem na wybiegać kręcić, czy pierwsiami na zdjęciach świecić ....
Na tej sesji , też mamusia stylizowała , żeby było pozakrywane wszystko

To tak na pamiątkę , bo fajnie na zdjęciach wychodzi , troszkę nauczyłam ją pozować już w dziecięctwie...

Kama, wiem ,że z tym zębem będę miałą problem .... Za wysoko już nie jest raczje , bo dziś spiłowałysmy już co się dało ....
Na ranie go jednak odpuszczę , zrobię resztę , to co pilne , a do tej 6-tki wrócę po urlopie ....
Ta 4 mnie martwi... Bo tak widziałam , że pani dr nie była na 100% przekonana , że trzeba ją robić ....może jej powiem , żeby nie?.... Na moją odpowiedzialnośc ? Kompletnie mnie nie boli ...

Miszka , to piwo z Lublina zwie się ... lubelskie
Stary 2012-05-29, 20:33   #1437
Kamlisa
Zakorzenienie

Super retro, Tig Patrzymy i myslimy, ze juz nigdy nie bedziemy takie mlode Ale little daughter to ona juz raczej nie jest , wyglada raczej na sliczna pin-up-girl Cała kolekcje sobie posciagałam
Miszka, szalona Declare kupilam ostatnio probki - zestaw w dobrej cenie, ale jeszcze nie dotarłam. ergo - nie jestem zainteresowana, bo w odroznieniu od Tigi - ser mam...no, duzo
Tigi, wskazania do reendo juz podałam: dolegliwosci, zmiany na rtg, leczenie protetyczne. jak nic z tych rzeczy - do obserwacji. i NIE ZACZYNAJ kanałowek przed urlopem! Ja miałam raz bol zeba ( bez kanałowki, oczywiscie wszystko pozornie ok) w egipcie, slicznie mi popsuł humor Wiedziałam, co mi jest, wiedziałam, co powinnam zrobic - i mogłam sobie pogwizdac. zaparłam sie, trafiłam do egipskiego stomatologa, wytłumaczyłam, co mi jest po angielsku...a on nie zgodził sie z moja ( nasza, moja i tz) diagnoza - i zrobił po swojemu Niestety, to ja miałam racje i nic mi to nie dało, po powrocie i tak czekała mnie kanałowka...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-10-20 o 21:06

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 20:47   #1438
Kamlisa
Zakorzenienie

inne pin upy, tak a propos poprzedniego, a nie corki Tig

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-10-20 o 21:06
Stary 2012-05-29, 20:47   #1439
Michell72
Zakorzenienie

alez daj Ją ..w koncu moze Rubik odeslą na emeryturęKama to maznij sie i zdaj relację guru Ty mój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pin-up1.jpg (86,0 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-05-29, 22:24   #1440
kropeczka74
Zadomowienie

No hej dziewczyny
ILE MOŻNA CZEKAĆ na to, az zgłoszony kosmetyk pojawi się łaskawie w KWC???

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Tigger, a mała to jest moja Córa
Twoja, to jest dorosła kobieta w dodatku taka rasowa
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości