|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;)
w ogóle to się przymierzam do biegania.Taki program jest np. pierwszy tydzień 1 minuta marszu i jedna minuta biegu i tak 7 powtórzeń.Wdrugim tygodniu zwiększa się czas biegania.Kiedyś troche biegałam,ale w płucach miałam jakoś mało miejsca i często się to kończyło piwem z dziewczynami
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2013-03-13 o 19:30 |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Beata no co?
źle jej powiedziałam...? a fotka się nie wyświetla..... ale tez bym chciała tak zeby mieć kawałek ogródeczka.....
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się za dużo trzęsie na bieganie. Czasem się dobijam na bieżni, ale to w kącie, w fitness...nikt nie widzi, że się trzęsie ![]() A teraz się wyświetla?
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
sie wyswietla....
![]() pięknie ![]() tak to ja bym mogła mieszkać w bloku....
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
hej
za wczorajszy wzorowy dzień waga odwdzięczyła mi się prawie 1 kg spadku. Dziś nie poszłam do pracy bo gorączkę mam i kaszel.
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza
i zdrowiej.....u mnie tez 500g mniej
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy spadacie a ja jakoś tak fajnie spadłam i teraz mimo pilnowania się odrabiam, ale nie załamuję się, bo wiem, że to nie od żarcia. Dzisiaj bez aerobiku, więc nie spalę porcji kurczaka z rożna, ale ogólnie to mi chyba proto czwartek wychodzi.Obkupiłam się książek. Jakąś kolejną z przepisami Dukana, jakąś z przepisami lekko kalorycznych dań i Książkę o diecie South Beach. Będę czytać i chudnąć ![]() Elizka - zdrowia ========================= WAGA: 63,0kg
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2013-03-14 o 16:46 |
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę jak ładnie Ci leci
![]() Beata przetrwasz to przecież wiesz ,że tak się zdarza.Jak była któryś tam raz na dukanie to potrafiłam przytyć w dni białkowe. Teraz nie mam temperatury nic mnie nie boli tylko tak trochę jakbym w łeb dostała.
Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2013-03-14 o 16:53 |
|
|
|
#1419 |
|
Rozeznanie
|
nadal jestem z Wami ale te przeziębienie mi dokucza chyba mam znowu nawrót bo boli mnie gardło już któryś dzień i mam dreszcze. Poza tym waga stoi w miejscu, miałam imprezę troszkę zjadłam słodkości więc może to dobrze.
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny aż się boję cieszyć.....
dzisiaj 200 w dół.... od powrotu z gór spadło 2kg
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto ci zabroni ![]() ja też się cieszę bo po dwóch dniach mam -1,8 kg nawet jeśli to woda
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz...?
to sie po cichu będe cieszyć
|
#1423 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
ale wam fajnie, wasze notowania idą w dół a u mnie bez zmian, ani drgnie Po ćwiczeniach oczywiście ledwo chodziłam, dziś po porannym odśnieżaniu ból mięśni na szczecie mnie opuścił. Staram sie jeść 5 razy dziennie, małe porcje. I odstawiłam "wodę chmielową" |
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dzisiaj mi wróciło 0,7 kg ale tak czułam bo wczoraj pożarłam sporo kiszonej kapusty ale na te inne sprawy nie podziałało ![]() u mnie dzisiaj rano było jeszcze -10 stopni a teraz słońce świeci.
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() U mnie też w górę. Wczoraj piekłam bułki. Jedna się na mnie nocą tuż przed snem rzuciła wraz ze szklanką mleka. Ja nie mogę żadnych węglowodanów, bo momentalnie waga w górę. Zaraz jadę po męża. No i zacznie się..."nieustające świętowanie" oby mi siły i zaparcia wystarczyło na to żeby chociaż porcje na talerz sobie nakładać mniejsze... Pogoda słoneczna, ale mroźna...No ale to, co zalega na ziemi musi się w końcu kiedyś rozpuścić ![]() Miłego dnia
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka będzie ciężko z dietką przy mężusiu
wiem coś o tym.
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez 200 w gore ale... wczoraj zamiast zjeść o 16 i 19 zjadlam tylko raz, o 18...... to się nie dziwię
a dzisiaj jestem lekko zjabawszy jak koń.... pojechałam za Wawę i z powrotem..... miałam jechac w jedną strone, wracać mial mąż ale jak dorwał psa tak jej nie chciał puscić ![]() w każdym razie przywieźlismy psicę ![]() jak się zaaklimatyzuje to sie pochwalę
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Asia widzę,że sunia już podbiła wasze serca
Dobra lejta ile wlezie były drinki i pizza ja pie....e jaki człowiek głupi.Waga spada i chla
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
No i zaczęło się......U mnie też były drinki , ale bez pizzy na szczęście. Po %% waga w dół, wiadomo, odwodniona zdeczko. na szczęście kulturalnie to bez kaca.... oj ciężki czas się zaczyna
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
oj oj... baby brać się za siebie
choć ja tez nielepsza..... wczoraj cały dzień na bananach przeżyła, wieczorem zjadłam kurczaka z kfc, wypiłam kieliszek szampana.... ale rano waga mi pokazała 76,1....... jest ok ![]() oby tak dalej.... a w załączniku nasza dziewusia
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
o rany jakie cudo
jak koty ją przyjęły ?
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
koty olały sprawę.... starszy doszedł, obwąchał i luzik, uznał za swoją....
młodszy za to wieczorem chodził koło niej i dzisiaj też kilka razy i warczał nie wiem co mu się nie podoba, dziewucha jak się patrzy i do tego mega grzeczna i spokojna....tylko sobie śpi w posłanku.... skubana jeść nie chce ale to akurat może byc objawem stresu więc nie panikuję...gorzej bo do picia też się nie garnie, rano polizała mokry palec kilka razy i tyle..... właśnie wypiła mleko ![]() mam takie dla któw bezlaktozowe i zaryzykowałam..... wypiła i miske chciała na wylot wylizac
"kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2013-03-17 o 12:21 |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
zacznie jeść i pić.Mój brat tak miał z kotami jak przywiózł.Stres minie i wszystko będzie normalnie.
|
#1434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Waga spada choć troszke brakuje do najniższej mojej wagi jaką ostatnio miałam. Wczoraj, ciężki dzień byłam w Warszawie kupiłam z mężem grzejniki wymieniali do 2 w nocy załamka. A dziś od rana ogarniam, chociaż jutro nastawiłam się na mycie okien
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Klussek tak to buldog
![]() póki co Frytka smutna ale zważywszy na to, co przeszła to i tak nie jest źle..... czeka mnie trochę pracy z nią ale myślę ze jak wyjdzie na prostą to będzie z niej super dziewuszka
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
jaka u mnie jest śnieżyca
masakra Frytka
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też zaczęło sypać koło 15....a teraz jest jakieś 20-30cm sniegu
![]() oszalała ta pogoda......
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu...ŚLIIIIIICZNA SUNIA !!!
![]() Fajne imię - Frytka A u mnie do tej pory nawet spokojnie. %%% są, ale bez jakiegoś szaleństwa. Ale dzisiaj na wieczór szykuje się piwko.... Zaglądam do Was Śnieg nie pada jeszcze u mnie, ale to jakiś koszmar, z którego nie może się Polska obudzić jak z zimowego snu. Wielkanoc szykuje się lodowato
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko wiem ze smutne pysio.... w ogóle smutna jakaś jest ale mysle ze to kwestia zmiany otoczenia, nowe miejsce, nowi ludzie.....
bylysmy dzisiaj u wetki, obejrzała ją, lekko się zeźliła ze nie dostala antybiotyku po sterylce, dała jej antybiol, przeciwbólowe i kazała póki co jej nie forsować no i w środę mamy sie zglosić na kolejną dawkę antybolu ![]() ale powiem wam, że pól godz po zastrzyku pies nie ten sam... musiał ja brzusio boleć jednak.... no a po południu połozylam się i zasnęłam a Frycia ze mną..... ![]() póki co żadnych %% jedynie woda
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

i zdrowiej.....

a teraz słońce świeci.