|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach
U mnie niby jest już normalnie
tż przeprosił za swoje zachowanie, napisał, ze kocha, tęskni, bla bla.. Kurczę, zauważyłam, że jak się nie widzimy, to jakoś tak mi źle tzn im częściej się widuejmy, tym lepiej jest w naszym związku. Bo jak się nie widzimy to tęsknię, jestem marudna i w ogóle czepialska, a tak.. We wtorek się z nim widzę, później w sobotę mam urodziny i idziemy gdzieś z moimi znajomymi, mam nadzieję, że nie wypije wtedy za dużo
|
|
|
#1412 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A ja od jutra jestem znowu w związku na odległość. I tak przez najbliższe kilka lat
Na szczęście Szczecin i Poznań są dość blisko siebie i TŻ ma sporo wolnego :P
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Konto usunięte
|
Dacie radę
|
|
|
|
|
#1414 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Już rok daliśmy, teraz też damy. Szczególnie, że rano obudził się obok mnie po imprezie i powiedział takim zaspanym głosem, że jest we mnie strasznie zakochany
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1416 |
|
Przyczajenie
|
A ja wam powiem dziewczyny że mi ciężko, liczyłam że może jednak się odezwie
najgorszy był wieczór, podziwiam was że tak dajecie radę, ja tysiąc razy chyba sięgałam po telefon, żeby napisać albo zadzwonić, na szczęście się opamiętałam. Przyzwyczaił mnie do tego że pisał zawsze coś na dobranoc a teraz przychodzą mi głupie myśli do głowy co się dzieje.
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja oczywiście jak zwykle musiałam coś odwalić, bo zbyt długo było spokojnie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też zawsze po kłótni myślę, że on jak będzie w domu czy gdziekolwiek indziej beze mnie to przemyśli wszystko jak ja się czasem zachowuję i stwierdzi, że jednak ma dość bycia ze mną. ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1419 |
|
Przyczajenie
|
Nie odzywał się od środy wieczorem - czyli 4 dni
Ja ledwo wytrzymywałam żeby czegoś nie odwalić, normalnie bym chyba dzwoniła co 5 min, oczywiście wymyślałam sobie niestworzone historie, co to on nie robi, ze to już koniec (zostałam już tak raz zostawiona że facet się po prostu przestał odzywać z dnia na dzień). Ale wzięłam na luz - nie zmuszę go do tego żeby pisał czy dzwonił jeśli sam tego nie będzie chciał. Ale odezwał się Syklamen a ty co odwaliłaś? Wiesz może wszystko jeszcze da się odkręcić?
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1421 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Być z kimś a nie odezwać sie nawet czy wszystko jest ok.. Są dni kiedy Tż całe dnie pracuje ale wtedy wieczorem lub w ciagu dnia jak może kilka wiadomości napisze i nie wyobrażam sobie nie odżywiania sie nic .. |
|
|
|
|
|
#1422 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dalej, dalej aż w końcu odbierał, a co sobie myślałam to się na książkę nadaje. Niestety po 2 takich akcjach z mojej strony, on się zaczął oddalać... teraz wcale się nie dziwie.Jak ktoś tu napisał, tż to tylko człowiek, może mieć tysiąc innych spraw i nie może odebrać, szkoda tylko że tak trudno przychodzi mi zrozumienie tego że czasami po prostu odebrać nie może ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Narazie się wstrzymuję, napisał, wiem że ja muszę nad sobą popracować, bardziej wyluzować i przestać sobie wmawiać najgorsze, bo ostatnio mam to cały czas Żeby się wyluzować, postanowiłam biegać, dziś zaczynam - może będę tak padnięta po że mi czarnowidztwo nie będzie przychodzić do głowy
|
|
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
Jak ktoś chce być z tobą a nic wogole cały dzień lub kilka dni sie nie odzywa to dla mnie jest nienormalne i zbliża sie do końca a on szuka wymowek raz tak miałam z facetem ja szukałam problemu w sobie a on nim był bo na oku miał inna..
Nie odzywanie sie wcale kilka dni jest dla mnie nienormalne |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Narazie będę obserwować i nie będę szukać na siłę problemu, bo wtedy znowu będę odwalać jakieś akcje.
|
|
|
#1425 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż ja czasem też miałam takie akcje, że się dzień, dwa w ogóle nie odzywałam
|
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Przyczajenie
|
No to moje kochane dziewczynki ja musze to z siebie wydusić.Generalnie nie mam komu i tak nie znacie mnie bo nie wypowiadam się tutaj. ale.... już nie mogę.
No to zaczynając od początku. Jestem z moim facetem 2 i prawie pół roku.Było naprawde przyjemnie.Góry,wycieczki ,rozmowy... Cudownie. No ale jak się okazało ostatnio to tylko dla mnie. Ostatnio od słowa do słowa doszło między nami do sprzeczki.Bo ja wcześniej nie raz mu mówiłam , że zależy mi na nim,że chciałabym z nim nawet do końca życia ... . No a on mi powiedział wtedy że co ja sobie myślę,że związki muszą być od razu na całe życie.? Potem to już było coraz gorzej. Powiedział że generalnie to nie wie co do mnie czuje.Że ostatnio jest mu z tym wszystkim źle. I nie wie co ma z nami zrobić. Na co ja ( o ja naiwna) powiedziałam że nie rozstawajmy się a on pytaniem na to czemu? Mieliśmy do tej rozmowy wrócić. w między czasie nie było żadnych wyznań. Ale była bliskość.Był seks,nieziemskie pocałunki z jego strony. Było dobrze,może nie cudownie ale dobrze. Dałam mu czas na jego zajęcia żeby mógł odpocząć. Ale normalnie sie widywaliśmy. No a dzisiaj znowu podobna rozmowa , właściwie mój monolog. Bo nie odzywał się do mnie cały dzień mimo że do niego przyjechałam,był taki niesówj jakbym mu coś zrobiła a faktycznie nic nie zrobiłam. No i powiedziałam mu pod koniec dnia , że go kocham,że mi na nim zależy. Że wiem że właśnie nie powinnam tego wszystkiego mówić ale inaczej nie potrafie. A on ciągle żebym dała mu spokój...I ciągle tylko te słowa... Nie,nie zerwaliśmy ze sobą... Ale nie wiem co robić. Jednego jestem pewna , że go kocham . I że będę walczyć. Ale co dalej... co mam robić dziewczynki? |
|
|
|
|
#1427 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja po prostu nie rozumiem jak mozna chciec spokoju od swojeje dziewczyny.. to poczatek konca dla mnie |
|
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero teraz wiem, że jak facet zechce to nie ma ważniejszych spraw. Potrafi przerwać swoje zajęcia/wyjść ze spotkania itd tylko po to, żeby oddzwonić, odezwać się do dziewczyny, która jest dla niego ważna. Brak kontaktu przez kilka dni zdecydowanie nie jest normalny. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Ale on Ci już powiedział, że nic do Ciebie nie czuje. A Ty nadal chodziłaś z nim do łóżka więc korzystał. Teraz już nawet to mu się znudziło, po prostu mu nie zależy i tyle. Nie wiem jaki w tej sytuacji masz pomysł na walkę o ten związek?
|
|
|
#1429 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A nie miał mnie dość, tylko mojego marudzenia, wydzwaniania. Gdyby kiedykolwiek powiedział mi że ma mnie dość lub że nie wie co do mnie czuje bo marudzę nie byłabym już w związku. Kiedyś usłyszałam od swojego tż że jak nie słucham rad koleżanek to jest dobrze, bo tak to mi często odbija potem, coś w tym jest. Koleżanke zostawił facet i mam wrażenie że przeniosłam to na swojego tż ze on tez mnei zostawi i o to mu zrobiłam awanture
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() Hmm...masz jakąś pokretną logikę. Uważasz, że wszystko jest ok i facet wcale nie ma Cię dosyć, jeśli potrafi nie odzywać się do Ciebie przez 4 dni? Przez 4 dni nie zainteresuje się, co słychać u jego dziewczyny, zależy mu na pewno? Popatrz na jego zachowanie, niekoniecznie musi Ci wprost powiedzieć, że nic do Ciebie nie czuje. Nie twierdzę, że tak rzeczywiście jest, bo nie znam Waszej sytuacji. Ale zastanów się dobrze.
|
|
|
#1431 |
|
Przyczajenie
|
no parenaście razy dzwoniłam, dopingowana przez koleżankę, ze skoro nie odbiera to jest z inną...
nie uważam że to pokrętna logika, że po takiej akcji nie odzywał się do mnie 4 dni. sama potrafiłam się nie odzywać np 2 ni b byliśmy po kłótni. dziś wiem że miał wyjazd służbowy, mimo to jego zachowanie dało mi do zrozumienia, że za bardzo chce rządzić a jak mi coś się nie podoba to od razu kłótnia, jego inne zdanie i od razu boje się że chce mnie zostawić Uważasz że powinnam po tej całej akcji co zrobić? Awanturę że się nie odzywał? Napewno jak się spotkamy zakomunikuję mu że niepodobało mi sie takie zachowanie. Mam zerwać bo nawalił? Do tej pory to on ze mna wytrzymuje, zreszta to pierwszy raz, może go bronie ale do tej pory to ja byłam tą która stwarzała problemy.
|
|
#1432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak ktos mowi ze nie wie co czuje dobrze raczej nie jest a jesli chodzi o seks po prostu sobie wykorzystal okazje ja bym nie walczyla o kogos komu nie zalezy i sie zachowuje jakby moglo mnie wogole nie byc, a on chce chyba zebys kolo niego jak piesek latala to moze da szanse wielce jasnie pan mowiac za x czasu ze nie wie co czuje nadal |
|
|
|
|
|
#1433 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
jak facet będzie chciał Cie zdradzić, to zdradzi nawet z panią z warzywniaka
|
||
|
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj spotkaliśmy przez przypadek byłą Tż - na szczęście tym razem nie pisała żadnych głupkowatych smsów jak ostatnio,w końcu dała sobie spokój.Ja nie drążyłam tematu,opanowałam swoje zazdrośnicowe żądzę - jeeeeeeestem dumna z siebie,zaczęłam w końcu się ogarniać :P
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że facet mógł być zły i nie chciał się odzywać przed jakiś czas, ale 4 dni to chyba trochę przegięcie
![]() ja miałam dzisiaj ze swoim tż małą kłótnię o.. mój prezent urodzinowy
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Ojoanna29 ach te chłopy...
![]() LillyLala z jednej strony się cieszę, że nie jestem z tym sama, ale z drugiej jest to okropne! same się nakręcamy, a oni nawet pewnie o czymś takim by nie pomyśleli... kobiety to jednak są pokręcone może powinnyśmy sobie wyciąć z mózgu taki obszar odpowiadający za zbyt głębokie drążenie tematu i w ogóle za takie ciągłe, zawiłe myśleniemargaretka91 smutne jest to, co piszesz...ten facet raczej nie traktuje Cię poważnie. szkoda Twoich sił na walkę o ten 'związek'.moim zdaniem takie coś nie ma sensu, bo tylko Ty chcesz walczyć, a on ma to gdzieś...te jego nieswoje zachowanie podczas Twojej wizyty i słowa 'daj mi spokój' wypowiadane przez cały czas świadczą chyba o tym, że koleś nie planuje z Tobą przyszłości i jest sobie z Tobą 'bo jest'. tak chwilowo...oczywiście to tylko moja opinia, nie musisz jej brać do siebie
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem mój tż jest taki głupiutki, taki uroczy
![]() teraz uwaga uwaga, głupie pytanie - 30 września jest niby dzień chłopaka, obchodzicie? „Jeżeli ,,nie istniejesz’’ bez niego, to znaczy, że realnie ciebie nie ma. Jeżeli ciebie nie ma, to jakim cudem ktoś miałby się w tobie zakochać?... Jeżeli on jest ,,światłem twojego życia’’, to znaczy, że bez niego twoje życie jest pogrążone w ciemności, a ty poruszasz się w nim po omacku – dlaczego więc ktoś przy zdrowych zmysłach miałby chcieć z Tobą być? Jeżeli myślisz, że ,,mam tylko ciebie’’, to znaczy, że oprócz niego w twoim życiu nie ma niczego więcej, co stanowiłoby jakąś wartość. Jeżeli nie masz nic, to co mogłabyś drugiemu człowiekowi zaoferować?...” B. Pawlikowska
"Przeszłości nie da się zmienić, ale przyszłość wygląda całkiem nieźle. Jest pełna nieskończonych możliwości." Nasza Niunia 13.03 Edytowane przez Ojoanna29 Czas edycji: 2012-09-24 o 18:02 |
|
|
|
|
#1438 |
|
Przyczajenie
|
dałam mu luz... teraz zaczęłam dbać o siebie, dziś pierwszy dzień biegania i ledwo żyję... oj moja kondycja woła o pomstę do nieba
poumawiałam się z kumpelami na imprezę, organizuje sobie czas dzień chłopaka, osobiście kojarzy mi się z liceum ja obchodzę coś co jest w marcu, dzień mężczyzny coś na rozweselenie: http://www.youtube.com/watch?v=BlnKewN-ZC8
|
|
#1439 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
Starlight1804 dokładnie
to masakra, jak bardzo się jednak nasze myślenie różni od męskiego. Ja czasami mojemu TŻ nagadam takich rzeczy, co mu się nawet w głowie nie mieści, że tak można Nie wiem skąd mi się to bierze... i nie wiem też jak z tym walczyć![]() Ojoanna29 szczerze to nigdy dnia chłopaka nie obchodziliśmy, pewnie dostanie dostanie dodatkowego
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2012-09-24 o 19:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

tż przeprosił za swoje zachowanie, napisał, ze kocha, tęskni, bla bla.. Kurczę, zauważyłam, że jak się nie widzimy, to jakoś tak mi źle
tzn im częściej się widuejmy, tym lepiej jest w naszym związku. Bo jak się nie widzimy to tęsknię, jestem marudna i w ogóle czepialska, a tak.. 

Na szczęście Szczecin i Poznań są dość blisko siebie i TŻ ma sporo wolnego :P

i już mi smutno
zresztą w ogóle jak jestem trzeźwa, to nie lubię patrzeć i słuchać ludzi po alkoholu. a on ma tak, że zaraz musi być w centrum uwagi, popisuje się, prowadzi jakieś wywody, bryluje w towarzystwie, myśli już o tym, żeby iść na większą imprezę... ehh, znowu mi się zazdrość odzywa, a już było tak dobrze...

dalej, dalej aż w końcu odbierał, a co sobie myślałam to się na książkę nadaje. Niestety po 2 takich akcjach z mojej strony, on się zaczął oddalać... teraz wcale się nie dziwie.

ja obchodzę coś co jest w marcu, dzień mężczyzny