Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-25, 09:18   #1411
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja wolałam tamtą szczerze mówiąc.
A może postawić na sam pomarańcz? Czy takiej też nie będzie chciał?
A co on proponuje? Bo pisałaś, że jakąś ma?
Dla niego ta co jest w domu to jest ok. Zdjęcie jest w klubie a tu wrzucałam w weekend. Tylko na zdjęciu nie widać tego jak ona się mieni. No i dla mnie jest mało wyrazista przez to. Znalazłam piękne muchy z drobnymi kropeczkami ale on jest na nie
Muszę nad nim poważnie popracować!
Ta co wkleiłam dzisiaj może być np. na sesję ale na ślub moim zdaniem jest trochę zbyt ekstrawagancka, boję się żeby TŻ nie wyglądał jak klaun z imprezy retro

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:21   #1412
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nie trudno ale jak napisałam, TŻ nie chce po prostu pomarańczowej w białe grochy. Ta którą kupiliśmy ma dosłownie kilka małych kropeczek, wrzucałam ją w weekend. Ale materiał do bani. Znalazłam kilka much fajnych które mu się podobały ale cena ok 150 zł... za dużo. Z tych tańszych podoba mu się tylko ta i powiedział że albo założy tą co mamy w domu albo kupimy taką która jemu będzie się podobać...
150 zł, to bardzoo dużo jak za taką muchę !
Kojarzę te zdjęcie z weekendu i tam fajnie się prezentowała.
Nie wiem co doradzić

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:24   #1413
justynkie
Wtajemniczenie

To jest mucha którą mamy

Na zdjęciu nie do końca to widać że ona się błyszczy, ale to załamanie światła w górnej częsci to mniej więcej jest to o co mi chodzi. Pod światło ona jest po prostu niewidoczna, w niewiadomo-jakim kolorze.

Macie rację, ta dzisiejsza jest za bardzo funky style. Do tego peruka afro loków i kowbojki na obcasie
Zaszantażuję go że albo weźmie kropeczki które wczoraj znalazłam albo w czwartek nie będzie pączków i racuchów na obiad

A znalazłam mu taką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg B760_l.jpg (61,4 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2014-02-25 o 09:27
Stary 2014-02-25, 09:27   #1414
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
To jest mucha którą mamy

Na zdjęciu nie do końca to widać że ona się błyszczy, ale to załamanie światła w górnej częsci to mniej więcej jest to o co mi chodzi. Pod światło ona jest po prostu niewidoczna, w niewiadomo-jakim kolorze.

Ta jest świetna !!
Ale jak napisałaś o który moment Ci chodzi, to rzeczywiście widać taki błysk. Szkoda, że taki materiał. Jakby był mat, to mucha idealna

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:28   #1415
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Ja nie do końca rozumiem po co taki pośpiech... Rozumiem, gdy na rok, dwa lata wcześniej rezerwuje się zespół, salę czy fotografa. Ale garnitur? Czy sukienkę? Przecież sylwetka przez półtora roku może się zmienić... (Albo zmienimy koncepcję wyglądu i zamiast księżniczki zapragniemy coś w stylu boho). Ja nie twierdzę, że powinno się zostawiać te sprawy na ostatnią chwilę, ale dla mnie przygotowania do ślubu to sama radość i nie chciałabym kupować wszystkiego na rok wcześniej, tak jakby był to przykry obowiązek, który trzeba odbębnić i mieć spokój. Nie wiem, czy mnie rozumiecie, ale ja mam aktualnie 3 miesiące do ślubu i co chwilkę sobie coś dokupujemy - a to bieliznę ślubną, a to biżuterię, itp. I to jest super frajda Nie wiem czy miałabym taka radochę, gdybym wszystko kupiła rok wcześniej i teraz tylko siedziała i czekała na ślub. Ale może to tylko moje zdanie i są osoby, dla których zakup np. pończoch 3 miesiące przed ślubem to stanowczo za późno
To ja sie juz nie odzywam 1,5 roku przec slubem mam juz suknie (za mala bo za mała ale jest ), buty ślubne, welony i pełno pierdółek typu kokardki na slub, a nie mamy jeszcze dja i fotografa
Ale ja to jestem w goracej wodzie kąpana i ja musze mieć wszystko na " już"

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
No, tak po pierwszej rocznicy

Teściowa jak usłyszała to tych świeczkach to mało na zawał nie padła-"ale jak to świecie,tam będą starsi ludzie! Poczują się, że ich już na cmentarz wysyłacie..."
Dobry fizjo to rzadkość, kilka lat szukałam. Jednego mam na miejscu, drugiego w Poznaniu i współpracują razem

Moja mama cały czas nam powtarza-"macie na liście tylu znajomych, że nie liczcie na wielkie pieniądze. Myśmy też tak mieli i każdy dał ile mógł, a w tym wieku to mało można". No to będzie mało, trudno...

Od wczoraj latam nad ziemią ze szczęścia
No dokładnie, bedzie malo to będzie. Nam nie zależy żeby sie zwrociło a jak ona chce żeby sie zwróciło....moze dac nam do koperty 20 tysi

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:29   #1416
enzunio
BAN stały

Cytat:
To jest mucha którą mamy

No o tej mówiłam, że mi się podobała, myślałam, że jeszcze jakaś jest
Kurcze, nie wiem co Ci doradzić, a na ebay szukałaś? A może zrezygnować z muchy? Albo wziąć w innym kolorze? Ciężka sprawa...

edit: a ta? http://www.etsy.com/listing/15375551...?ref=related-4

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-02-25 o 09:33
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:30   #1417
Opiumalfa
Zakorzenienie

Positive rebel- my zaczelismy przygotowania 1 rok i 4 miesiace przed. Suknie mialam kupiona rok i 2 miesiace przed slubem. Co miesiac kupujemy i odkladamy i za kazdym razem mam z tego radoche wiec nie rozumiem twojego postu. Nie mamy tyle gotowki czy czasu zeby wszystko nagle pol roku przes slubem Zalatwiac. Mamy 4 miesiace do slubu inwcale nie siedze z zalozonymi rekami i mam calkiem sporo do roboty!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:31   #1418
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Ezunio na dzisiaj się zapisałam na 18 do lekarza bo nie dam rady
dużo zdrówka!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:31   #1419
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
my wódkę zakupiliśmy w listopadzie, już zdrożała 1,5
innych alkoholów nie zakupiliśmy i trochę żałujemy no ale trudno.
nasza kosztuje 24 zł a zapłąciliśmy za nią 18,16 jest sie z czego cieszyć

choroba mnie dopadła! gardło zawalone, kaszel, zaraz gorączka sie pewnie przypląta
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:33   #1420
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
No o tej mówiłam, że mi się podobała, myślałam, że jeszcze jakaś jest
Kurcze, nie wiem co Ci doradzić, a na ebay szukałaś? A może zrezygnować z muchy? Albo wziąć w innym kolorze? Ciężka sprawa...
TŻ uważa że z muchą w białe grochy będzie wyglądał jak klaun, dlatego wybrał tą którą mamy bo tam jest kilka kropeczek. Ale ta co wrzuciłam do tamtej wiadomości tez ma malutkie kropki, z daleka pewnie nawet ich nie widać...
Inny kolor odpada, będzie za kolorowo. Ewentualnie jeszcze sama pomarańczowa ale one głównie są satynowe w tej cenie...

Stary 2014-02-25, 09:47   #1421
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Od wczoraj latam nad ziemią ze szczęścia
Wcale się nie dziwię To tak wiadomość że reakacja nie mogłaby być inna

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Pysia masz teściową jak z kawałów ;-) moja też wydziwia. Powiedziała nawet że na wesele przyjadą goście z ich rodziny co więcej kasy mają i ich stać a po weselu mam z Tż pojechać w jego rodzinne strony (550 km) na przyjęcie dla " biedniejszych " które ona chce zorganizować :-B Tż powiedział że że mną pogada a ja... odmówiłam. Na weselu kto chce to będzie, nie będę organizowała kilku imprez dla wszystkich członków rodziny w różnych stronach kraju. Z mojej rodziny też może kogoś nie być i co? Mam specjalnie jechać do nich i robić tam 2 imprezę???? No ręce opadają!!!
Jezuuu! Ale ludzie mają pomysły! No ręcę opadają

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 13.09 - 200 DDŚ
O kurde - przegapiłam!
Chyba z tej okazji sobie z TŹ winko strzelimy
A jutro jedynka z przodu! :drzwi strach:
Stary 2014-02-25, 09:49   #1422
cornflower_girl
Zakorzenienie

enzunio Zdrowiej szybko Masz już pomysły na próbny?

Linaewen W życiu bym nie skojarzyła tych świeczek ze zniczami, masakra jakaś. W podobnych klimatach - początkowo chcieliśmy dekoracje w kolorze fioletu (taki wizażowy odcień), ale również wielu osobom kojarzyło się to pogrzebowo. Ja nie wiem, co z tymi ludźmi.

justynkie Ta w kropki wygląda o wiele lepiej. Wydaje mi się, że dużo bardziej się nadaje na ślub i wesele. Look klauna to z duuużo większymi grochami. Ten wzorek jest bardzo subtelny i elegancki. Satynowa też by była dobra.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:49   #1423
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Haha

Swiadek Tz bierze slub za 18 miesiecy, a za tydzien ma przymiarke garnituru
A Tz 4 mies przed garnituru nie ma
Czas się ogarnąć! My 5 miesiecy a nie wiemy gdzie, jaki i za ile

Cytat:
się stresowałam wizytą u fizjoterapuety.
powiedział bardzo pozytywną rzecz- mimo mojego pokrzywienia i przykurczów on nie widzi jakichś przeciwwskazań ciążowych,
Gratuluje i bardzo się ciesze )

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mimi Ale Wam się udało z dekoratorką sali - mam nadzieję, że efekt końcowy będzie oszałamiający
Dziękujemy Mam nadzieje, że wszystko bedzie tak jak na zdjęciach bo ja jestem straszną perfekcjonistką i musi być wszystko tip top chociaz wczoraj wracając od niej myslałam sobie, że moze tylko ja tak podchodze do tego a goście jak wejdą na sale czy do kościoła nie beda się zajmować czy fałdka materiału leży równo czy nie tylko będą patrzeć na nas i na ogól ..

Cytat:
Witam się kolejny dzień chora...

Z pozytywów: 3 marca mam próbny makijaż!!!!
Gratuluje próbnej i zdrowiej!

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Iza trzymaj sie a tata sie nir przejmuj, nie warto, ja swojego skreśliłam ze swojego życia..
heh ja podobnie. Tylko, że mój sam się skreślił 24 lata temu czyli 3 miesiace po moim urodzeniu. Założył druga rodzine a na nas się wypiął.Ja go wyparłam ze swiadomości i tak mi dobrze. Nie wysyłam mu zadnego powiadomienia na ślub ani jego rodzinie, ktora zreszta tez kontaktow ze mnie nie utrzymywała i nie utrzymuje. Nie potrzeba mi ich do szczęśćia. Już bez nich mamy 140 osob na weselu Dla mnie pojęcie "tata" jest abstrakcyjne, nie wiem co znaczy i jak to jest. ALe nie brakowało mi tego praktycznie nigdy.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Mimi bardzo fajna oferta na deko
Dzięki

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Pysia masz teściową jak z kawałów ;-) moja też wydziwia.

Cytat:
Takie kupowanie rok-dwa przed ślubem pozwala rozłożyć koszty, co ja doskonale rozumiem. Ciężej wyskoczyć nagle z 5 tysięcy niż dwa ray po 2,5. Może oczywiście pieniądze odkładać i potem razem nagle wydawać, ale odłożone pieniądze mają to do siebie, że w krytycznej sytuacji trzeba je czasem nagle wyciągnąć z konta. A i są ludzie którym sylwetka się nie zmienia-mój TŻ spokojnie jest w stanie nosić jeszcze spodnie i koszulki z gimanzjum(już tylko jak stroje robocze, bo są zniszczone, ale spokojnie się mieści).
Też tak uważam ja osobiscie mam umowe o prace do kwietnia i staram się juz kupić najwiecej rzeczy to tej chwili bo co zrobie później jak zostane bez grosza? A niektore sprawy są kosztowne i TŻ ktory pracuje normalnie ma problemy z wyłuskaniem kasy bo zawsze jest jeszcze jakiś inny wydatek.

Witam się i lece do pracy! Miłęgo dnia

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2014-02-25 o 09:51
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:50   #1424
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Ezunio na dzisiaj się zapisałam na 18 do lekarza bo nie dam rady
dużo zdrówka!
Dziękuję Tobie również

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
nasza kosztuje 24 zł a zapłąciliśmy za nią 18,16 jest sie z czego cieszyć

choroba mnie dopadła! gardło zawalone, kaszel, zaraz gorączka sie pewnie przypląta
Witaj w klubie cherlaków Zdrówka

Dziewczyny, ponieważ nie chciałam księgi gości... pomyślałam o takiej ankiecie, którą potem wkleiłabym co jakiś czas w albumie... Tylko czy to nie jest głupie? Stałoby gdzieś, byłyby długopisy, ankiety w koszyczku czy coś w tym stylu i kto by chciał to by się wpisał, a kto nie to nie, bez ciśnienia, że ileś stron zostałoby pustych... Co myślicie? Oczywiście w innych kolorach by mogło być, to jest ściągnięte z neta...

EDIT: Mimi, Cornflower dziękuję

Myślałam o czymś takim: http://www.youtube.com/watch?v=hcLae9-VmHc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ksic499ga-goc59bci_tekst1.jpg (51,2 KB, 73 załadowań)

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-02-25 o 09:52
Stary 2014-02-25, 10:06   #1425
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Tobie również

Dziewczyny, ponieważ nie chciałam księgi gości... pomyślałam o takiej ankiecie, którą potem wkleiłabym co jakiś czas w albumie... Tylko czy to nie jest głupie? Stałoby gdzieś, byłyby długopisy, ankiety w koszyczku czy coś w tym stylu i kto by chciał to by się wpisał, a kto nie to nie, bez ciśnienia, że ileś stron zostałoby pustych... Co myślicie? Oczywiście w innych kolorach by mogło być, to jest ściągnięte z neta...

Podoba mi się ta ankieta!

Antosia 12.05.2015

Stary 2014-02-25, 10:08   #1426
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Tobie również

mi ten pomysł średnio przypadł do gustu ale to dlatego, że ja wolę zawsze sama coś naskrobać

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:15   #1427
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mi ten pomysł średnio przypadł do gustu ale to dlatego, że ja wolę zawsze sama coś naskrobać
patrząc z perspektywy gościa weselnego to nie wiem czy bym za coś takiego sie wzięła

justynkie - widzę że masz podobne problemy z Tż co ja

pięknie
http://www.youtube.com/watch?v=vLjaxyMd5DA
dlaczego ja nie będe miala takiego ślubu
Stary 2014-02-25, 10:17   #1428
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
To ja sie juz nie odzywam 1,5 roku przec slubem mam juz suknie (za mala bo za mała ale jest ), buty ślubne, welony i pełno pierdółek typu kokardki na slub, a nie mamy jeszcze dja i fotografa
Ale ja to jestem w goracej wodzie kąpana i ja musze mieć wszystko na " już"
:

To tak jak ja ślub w tym roku w sierpniu a w tamtym roku w lutym kupiłam suknie moich marzeń (odkupiłam od PMki) Raz w m-cu ją mierzę aby sprawdzić czy wszystko ok i od lutego git wszystko się idealnie trzyma a dodam, że mam suknie na suwak. Jestem w niej zakochana, jest spełnieniem moich marzeń z przed kilkunastu lat, więc wiem, że mi się nie znudzi jest z dnia na dzień piękniejsza w moich oczach. Zdecydowałam się na tak wczesny zakup bo znalazłam taką jaką chciałam, do tego cena mnie skusiła. Miałam tylko niewielkie poprawki krawiecki typu wymiana guzików itp. nic nie było zmieniany na szerokości i długości kiecki, zapłaciłam za poprawki 40zł. Jestem tego zdania, że jeśli wiem co chce to nawet czas tego nie zmieni. Plusem jest to, że od kilku lat moja waga się nie zmienia, nie mam tendencji do tycia ani nie chudnę ze stresu.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:21   #1429
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Ja będę miała takie wpisy w księgę gości, tylko "Twoja" lepsza bo ja znalazłam coś takiego...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5229adc5a839d.jpg (59,3 KB, 55 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:23   #1430
enzunio
BAN stały

Ok, rezygnuję w takim razie, macie rację
Ja żadnej księgi nie chcę, bo nigdy nie wpisuję się i wkurza mnie nagabywanie do tego

PS. Zapraszam do klubu, jeszcze chwila a żadnego ślubu nie będzie, kaftan czeka na mnie z otwartymi ramionami.
Stary 2014-02-25, 10:23   #1431
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
To tak jak ja ślub w tym roku w sierpniu a w tamtym roku w lutym kupiłam suknie moich marzeń (odkupiłam od PMki) Raz w m-cu ją mierzę aby sprawdzić czy wszystko ok i od lutego git wszystko się idealnie trzyma a dodam, że mam suknie na suwak. Jestem w niej zakochana, jest spełnieniem moich marzeń z przed kilkunastu lat, więc wiem, że mi się nie znudzi jest z dnia na dzień piękniejsza w moich oczach. Zdecydowałam się na tak wczesny zakup bo znalazłam taką jaką chciałam, do tego cena mnie skusiła. Miałam tylko niewielkie poprawki krawiecki typu wymiana guzików itp. nic nie było zmieniany na szerokości i długości kiecki, zapłaciłam za poprawki 40zł. Jestem tego zdania, że jeśli wiem co chce to nawet czas tego nie zmieni. Plusem jest to, że od kilku lat moja waga się nie zmienia, nie mam tendencji do tycia ani nie chudnę ze stresu.
piątka ja zakochałam się w sukniach very wang jak je tylko pierwszy raz ujrzałam bodajże w 2010 roku, i chociaż wtedy nie w głowie miałam ślub to wiedziałam, ze właśnie w takiej sukni pójde do ślubu i idę gotowa byłam nawet z ameryki ją ściągać, ale stał się cu, ze 30 km ode mnie pewien mały salonik sukien ślubnych postanowił w tamtym roku swoją ofertę wzbogacić o suknie wzorowaną na dianie od very i mam za 2400 spełnienie moich marzeń
Stary 2014-02-25, 10:23   #1432
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Ja nie do końca rozumiem po co taki pośpiech...
A ja rozumiem Kupiłam suknię rok przed slubem i ciesze się, bo teraz nie miałabym czasu na chodzenie po salonach Poza tym wole stopniowo wydawać kase na ślub

Cytat:
Świetna ta ankieta!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:26   #1433
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
patrząc z perspektywy gościa weselnego to nie wiem czy bym za coś takiego sie wzięła

justynkie - widzę że masz podobne problemy z Tż co ja

pięknie
Jak szła przez kościół do ołarza - popłakałam się...

Antosia 12.05.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-25, 10:26   #1434
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
boskie ja uderzam w takie

bardzo fajne te welony ale ja jednak wole takie grubsze, bo sama jestem masywna babka i ciesze się, ze mam swój welon

właśnie mi kumpela oznajmiła, ze na panienski wyjedzamy na 3 dni nad jezioro mega sie ciesze! 3dniowy panienski - czujecie to?

kupilam dziś biale wieszaki satynowe 3 sztuki za 7 zł

kolejna rzecz z głowy

Piękne wieszaki!!! Gdzie kupiłas takie cuda ?? My zamówiliśmy w weekend obrączki:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,9718

Do odebrania pod koniec marca. Co do zaproszeń z kokardami to my dajemy bez kopert - uznałam, że nie ma sensu ich upychać (poza tym w sumie po co do koperty???)

Dziewczyny z 24 maja - tylko 3 miesiące do ślubu

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:36   #1435
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się kolejny dzień chora...

Iza dobrze, że Tz nic poważnego się nie stało .
A tatą się nie przejmuj, lepiej by takich osób nie było w dniu wesela.

Z pozytywów: 3 marca mam próbny makijaż!!!!

Wysłane z telefonu
zdrówka dużo !

Cytat:
To jest mucha którą mamy

Macie rację, ta dzisiejsza jest za bardzo funky style. Do tego peruka afro loków i kowbojki na obcasie
Zaszantażuję go że albo weźmie kropeczki które wczoraj znalazłam albo w czwartek nie będzie pączków i racuchów na obiad

A znalazłam mu taką
fajna ta mucha !

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-25, 10:43   #1436
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
wiem, jutro będzie równo 2 miesiące
mała_czarna a byłas juz na degustacji ? wybraliście menu ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:45   #1437
swiat_katarzyny
Zadomowienie

wiosna one są dostępne 5 sztuk za 17 zł w Jysk ale sa pakowane po jednym w danym kolorze, a w Auchan znalazłam 3 kremowe po 7 zł i są dłuższe niż te jyskowe
Stary 2014-02-25, 10:52   #1438
ysia
Zadomowienie

Cytat:

pięknie
Katarzyna, suknie masz taką samą, welon masz taki sam, kolczyki masz takie same, narzeczonego masz przystojniejszego! To ona Ci powinna zazdrościć !

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:54   #1439
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
ja tak samo kupiłam rok przed ślubem suknie, bo się w niej zakochałam i była mega okazja, bo odkupowałam od PMki nie znudziła mi się jeszcze i tylko podoba mi się jeszcze bardziej

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:59   #1440
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Cytat:
wiosna one są dostępne 5 sztuk za 17 zł w Jysk ale sa pakowane po jednym w danym kolorze, a w Auchan znalazłam 3 kremowe po 7 zł i są dłuższe niż te jyskowe

Dzięki!!!

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości