MASSIMO DUTTI część X - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-15, 14:46   #1411
lumina87
Raczkowanie

Dot.: MASSIMO DUTTI część X

Cytat:
Napisane przez wie-wiórka Pokaż wiadomość
U nas khaki i granat - M. orzekł, że mu się podobają. Mnie tradycyjnie łaty na łokciach zachwycają
Pisałam wyżej gdzieś - to nie są te same polówki, kóre kupiłam tacie w KRK Tamte były z gładkiej bawełny i miały kołnierzyk i wnętrze mankietu innego koloru. Niestety nie było ich online

Na www zerkam jeszcze, ale bez żadnej nadziei na cud. Na NK patrzę za to z coraz większym ślinotokiem... Tylko skąd miejsce na te ciuchy brać??? szafa zaczyna w szwach pękać

Tym gorzej, że to dopiero początek nowej kolekcji. Co będzie dalej, kiedy już każdej z nas cieknie ślinka
lumina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:05   #1412
dodint
Raczkowanie

Jeśli wyprzedaż trwa do końca sierpnia, to może w końcu coś się ruszy. Dziwne, gdyby przez półtora miesiąca była taka bieda.

Czy gdzieś w odmętach Internetu istnieje link do koralowej marynarki ze zdjęcia? Nawet tę turkusową marynarkę w końcu udało mi się przerobić, ale w przypadku tej nic nie wyszło. Chociaż przy braku dorzutek to właściwie i tak bez znaczenia. Zazdroszczę szczęściarom, którym udało się upolować MH.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6009514616_1_1_17.jpg (103,6 KB, 16 załadowań)
dodint jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 20:24   #1413
Mirindo
Zadomowienie

Bardzo podoba mi sie bordowa skóra z NK.
Tylko czy bordo to kolor uniwersalny wart tylu pieniędzy?

A międzyczasie kliknęłam taka ale na przelew do przemyślenia...

https://www.zalando.de/milestone-ran...1l007-c11.html
Mirindo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:35   #1414
magda bajtek
Wtajemniczenie

dziewczyny mam prośbę proszę o zakup tej torebki gdybyście zobaczyły
http://www.massimodutti.com/pl/pl/sa...oryNav=1298004
magda bajtek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 22:49   #1415
angellllka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirindo Pokaż wiadomość
Bardzo podoba mi sie bordowa skóra z NK.
Tylko czy bordo to kolor uniwersalny wart tylu pieniędzy?

A międzyczasie kliknęłam taka ale na przelew do przemyślenia...

https://www.zalando.de/milestone-ran...1l007-c11.html
Podoba mi się bardzo, jrest śliczna. Właściwie to kilka skórek z NK jest slicznych
angellllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:01   #1416
Agnessa*
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczyny!

Chciałam Was zapytać - jaki jest czas na zwrot rzeczy kupionej stacjonarnie? Nie wiem, czy dobrze pamiętam - 30 dni?

Z góry serdecznie dziękuję za info
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 23:10   #1417
patrysienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Nowa kolekcja jest piękna
Ojjj tak

Cytat:
Napisane przez tayla Pokaż wiadomość
PATRYSIENKA napisz proszę coś o tej długiej sukience, którą sobie zostawiłaś. Czy leży tak jak na modelce? Jaki masz rozmiar? Mam ją w domu, rozmiar S,bardzo mi się podoba i choć wydaje się rozmiarowo ok, nie jest tak luźna jak na modelce ze zdjęcia, trochę z tyłu nie bardzo to wygląda na ....pośladkach
Mam rozmiar S i ją uwielbiam jak dla mnie i na codzień i na imprezę, to chyba jedyna taka rzecz upolowana na wyprzedaży, której jestem na 100 % pewna. Będę się czaić również na czarną. ja ją sobie przewiązuję paskiem (mam w ten sposób zawiązaną ją na zdjęciu na IG), ale noszę też bez, jest taka niezobowiązująca Mi się podoba jak leży, natomiast to Ty musisz się dobrze w niej czuć
patrysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 00:37   #1418
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda bajtek Pokaż wiadomość
dziewczyny mam prośbę proszę o zakup tej torebki gdybyście zobaczyły
http://www.massimodutti.com/pl/pl/sa...oryNav=1298004

Też mi wpadła w oko na stronie i się za nią rozglądałam, ale nigdzie nie spotkałam...
aniach84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 07:51   #1419
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!

Chciałam Was zapytać - jaki jest czas na zwrot rzeczy kupionej stacjonarnie? Nie wiem, czy dobrze pamiętam - 30 dni?

Z góry serdecznie dziękuję za info

tak, 30 dni

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aniach84 Pokaż wiadomość

Ja już 3 rzeczy z NK nabyłam, ale wszystkie raczej zwyklaczki, których nie udało mi się uzupełnić w %

Dziewczynki, czy któraś z Was kupiła może marynarkę błękitną z paskiem? Zostawiacie ją? Myślę nad nią i wciąż się waham...

Ja ją mam i też zaczęłam się zastanawiać. Nie wiem po pierwsze czy nie powinnam mieć mniejszego rozmiary, bo ona się rozbije bo to len i czy nie zrobi się z niej szmatka przy noszeniu. Ale trzeba jej przyznać że kolor ma piękny
kanazos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 08:40   #1420
dodint
Raczkowanie

Kolejna obniżka na stronie, tym razem porządna. Miałam farta i udało mi się kupić turkusową marynarkę za 199 zł. Szkoda, że tej różowej nie mogę znaleźć.
Stary 2015-07-16, 08:59   #1421
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodint Pokaż wiadomość
Kolejna obniżka na stronie, tym razem porządna. Miałam farta i udało mi się kupić turkusową marynarkę za 199 zł. Szkoda, że tej różowej nie mogę znaleźć.

Czy mogę prosić o linka do niej na pw?
Stary 2015-07-16, 09:02   #1422
dodint
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kanazos Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o linka do niej na pw?
Już wysyłam.
Stary 2015-07-16, 09:15   #1423
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Już wysyłam.

Stary 2015-07-16, 09:53   #1424
madzzzia91
Rozeznanie

ktoś próbował oddać w sklepie jakąś rzecz i zaraz kupić ją po niższej cenie? pytam się, bo w niektórych sklepach można tak robić bezproblemo, ale nie wiem jakie zasady panują w massimo
madzzzia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 10:07   #1425
Niebieska.Kredka
Zadomowienie

Dziewczyny, czy oddawała któraś z Was rzeczy do Massimo przez kuriera i ma formularz – potwierdzenie oddania paczki kurierowi? Potrzebuję pilnie numeru płatnika z tego formularza – zamówiłam zwrot, niestety DPD nie ma mojego zlecenia (w końcu zamawiałam z wyprzedzeniem tylko dwóch dni i teraz najbliższy możliwy termin odbioru to poniedziałek (a ja chcę się tego pozbyć z domu). Jeśli będę miała numer płatnika, to kurier po znajomości zabierze mi te paki wcześniej
Niebieska.Kredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 11:00   #1426
kowanna30
Zadomowienie

Cytat:
Pospadało. Szkoda, że z rozmiarami krucho.
A ta sukienka np. podrożała (w zeszłym tyg płaciłam za nią 159zł w sklepie online)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6606609555_1_1_13.jpg (41,8 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez kowanna30
Czas edycji: 2015-07-16 o 11:07
kowanna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 11:41   #1427
aniach84
Raczkowanie

Cytat:

Ja ją mam i też zaczęłam się zastanawiać. Nie wiem po pierwsze czy nie powinnam mieć mniejszego rozmiary, bo ona się rozbije bo to len i czy nie zrobi się z niej szmatka przy noszeniu. Ale trzeba jej przyznać że kolor ma piękny

Ja mam 34, ale w rękawach jest troszkę luźniejsza, no ale taki krój. Ja jednak swoją zostawiam, TŻ mnie przekonał jak wczoraj porobiłam przymiarki

Dzisiaj cena ładnie spadła, ale na podmiankę nie liczę, bo 34 nie widziałam stacjonarnie nigdzie.
Przydałyby się jakieś dorzutki po tej obniżce

Czy ktoś z Was ma może tę koszulę? Zastanawiam się jak ten jedwab się nosi, bo nigdy nie miałam takiej, a w dotyku jest strasznie delikatna.

http://static.massimodutti.net/3/pho...=1420713013536
Stary 2015-07-16, 12:29   #1428
dodint
Raczkowanie

Z moimi jedwabnymi koszulami nic się nie dzieje, ale biorę o rozmiar większe i delikatnie się z nimi obchodzę.
Stary 2015-07-16, 12:42   #1429
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam 34, ale w rękawach jest troszkę luźniejsza, no ale taki krój. Ja jednak swoją zostawiam, TŻ mnie przekonał jak wczoraj porobiłam przymiarki

Dzisiaj cena ładnie spadła, ale na podmiankę nie liczę, bo 34 nie widziałam stacjonarnie nigdzie.
Przydałyby się jakieś dorzutki po tej obniżce

Czy ktoś z Was ma może tę koszulę? Zastanawiam się jak ten jedwab się nosi, bo nigdy nie miałam takiej, a w dotyku jest strasznie delikatna.

http://static.massimodutti.net/3/pho...=1420713013536

ha ha, a mnie właśnie mąż zniechęcił, bo powiedział że taka mało elegancka ;-) i jeszcze trochę mi się niektóre nitki strzępią i zastanawiam się czy nie będą się robily dziury,
rękawy też mam szersze, taki krój,
a jaka jest cena teraz?

Edytowane przez kanazos
Czas edycji: 2015-07-16 o 12:48
Stary 2015-07-16, 12:57   #1430
aniach84
Raczkowanie

Cytat:
ha ha, a mnie właśnie mąż zniechęcił, bo powiedział że taka mało elegancka ;-) i jeszcze trochę mi się niektóre nitki strzępią i zastanawiam się czy nie będą się robily dziury,
rękawy też mam szersze, taki krój,
a jaka jest cena teraz?
Teraz 199 Mi się właśnie w niej podoba to, że fajnie wyglądała do sportowych butów i dżinsów ale też do granatowych cygaretek - i już trochę bardziej elegancko jest

Jeśli masz większy rozmiar niż 34 to może uda się upolować na podmiankę... Ok. tydzień temu widziałam ich jeszcze kilka sztuk, no ale mojego rozmiaru oczywiście nie było.
Stary 2015-07-16, 13:05   #1431
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Teraz 199 Mi się właśnie w niej podoba to, że fajnie wyglądała do sportowych butów i dżinsów ale też do granatowych cygaretek - i już trochę bardziej elegancko jest

Jeśli masz większy rozmiar niż 34 to może uda się upolować na podmiankę... Ok. tydzień temu widziałam ich jeszcze kilka sztuk, no ale mojego rozmiaru oczywiście nie było.

mam 38, teraz chyba powinnam przymierzyć 36
Stary 2015-07-16, 13:07   #1432
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
mam 38, teraz chyba powinnam przymierzyć 36
dzis rano u mnie tez wisiała 38
mabuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 13:11   #1433
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mabuu Pokaż wiadomość
dzis rano u mnie tez wisiała 38

może mi kupisz na podmiankę? łagodniejszym okiem bym na nią patrzyła
a kiedy będziesz w MD?
Stary 2015-07-16, 13:16   #1434
mabuu
Wtajemniczenie

miałam juz odpuscic wyprz ale jak dostałam maila ze jest - 70 to mnie ruszyło do manu. opłacało sie i nie
kupiłam na podmiankę nudziaki 38 ale zaoszczędzoną kase od razu spieniężyłam na sweterek (nieplanowany of kors)
no ale miałam nie brać jak mi w nim tak ładnie?
poza tym zdarzył sie cud: listonoszka przetrwała dla brata do teraz. zatem zamiast 480 dałam 170 kupiłam polówki dla tz i brata po 49 zł, spodnie po 99 i wiatrówkę za 150.
wisiały też skóry- ta złota Emki i powiem Wam że mi ręka zadrżała ale uznałam że mogę mieć problem z płynnością finansową przy kasie i w życiu bo mam 2 tyg do wypłaty
sie wkręciłam w to md ze juz do zadnego innego sklepu nie ide na wyprz tylko tu

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
może mi kupisz na podmiankę? łagodniejszym okiem bym na nią patrzyła
a kiedy będziesz w MD?
omg! kazanos nie wiedziałam ze potrzebujesz 38 bede jutro może rano.... moze by ja odłozyli? odkładają w rzeczy czasie wyprz?
Stary 2015-07-16, 13:22   #1435
kanazos
Zadomowienie

Cytat:
miałam juz odpuscic wyprz ale jak dostałam maila ze jest - 70 to mnie ruszyło do manu. opłacało sie i nie
kupiłam na podmiankę nudziaki 38 ale zaoszczędzoną kase od razu spieniężyłam na sweterek (nieplanowany of kors)
no ale miałam nie brać jak mi w nim tak ładnie?
poza tym zdarzył sie cud: listonoszka przetrwała dla brata do teraz. zatem zamiast 480 dałam 170 kupiłam polówki dla tz i brata po 49 zł, spodnie po 99 i wiatrówkę za 150.
wisiały też skóry- ta złota Emki i powiem Wam że mi ręka zadrżała ale uznałam że mogę mieć problem z płynnością finansową przy kasie i w życiu bo mam 2 tyg do wypłaty
sie wkręciłam w to md ze juz do zadnego innego sklepu nie ide na wyprz tylko tu

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

omg! kazanos nie wiedziałam ze potrzebujesz 38 bede jutro może rano.... moze by ja odłozyli? odkładają w rzeczy czasie wyprz?

to weź 38, nie martw się ja też nie widziałam
Stary 2015-07-16, 13:26   #1436
mabuu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wie-wiórka Pokaż wiadomość
U nas khaki i granat - M. orzekł, że mu się podobają. Mnie tradycyjnie łaty na łokciach zachwycają
Pisałam wyżej gdzieś - to nie są te same polówki, kóre kupiłam tacie w KRK Tamte były z gładkiej bawełny i miały kołnierzyk i wnętrze mankietu innego koloru. Niestety nie było ich online

Na www zerkam jeszcze, ale bez żadnej nadziei na cud. Na NK patrzę za to z coraz większym ślinotokiem... Tylko skąd miejsce na te ciuchy brać??? szafa zaczyna w szwach pękać
wiesz co ale one mimo wszystko fajne są, dziś dobrałam ojcu khaki

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
to weź 38, nie martw się ja też nie widziałam
Kazanos, musze teraz pilnie usiąść do roboty. jak sie wyrobię do 20 to wskoczę na rower i podjadę Ci po nią bo manu do 21 ale nic nie obiecuje, ok? wieczorem dam znac czy wyrobilam sie czy niet. znikam do robotu
Stary 2015-07-16, 13:29   #1437
kanazos
Zadomowienie

Kazanos, musze teraz pilnie usiąść do roboty. jak sie wyrobię do 20 to wskoczę na rower i podjadę Ci po nią bo manu do 21 ale nic nie obiecuje, ok? wieczorem dam znac czy wyrobilam sie czy niet. znikam do robotu[/QUOTE]

ok,
Stary 2015-07-16, 13:31   #1438
mabuu
Wtajemniczenie

PS MIERZYŁAM BEZOWEGO TRENCZA Z NK I JEST ....
Stary 2015-07-16, 13:35   #1439
lumina87
Raczkowanie

Gratuluję Dziewczęta zakupów

U mnie kupiona jedynie apaszka. Kusiło nie powiem, ale szkoda mi było kupić coś co nie do końca ze mną współgra kolorystycznie. :p

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Jaki jest on na żywo? Mniej kamelowy niż ten z poprzedniej kolekcji? Ja chyba kupię jego czarną wersję
lumina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 13:40   #1440
kanazos
Zadomowienie

Cytat:

czuję, że na mierzeniu się nie zakończy

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Jaki jest on na żywo? Mniej kamelowy niż ten z poprzedniej kolekcji? Ja chyba kupię jego czarną wersję [/QUOTE]

ja miałam wrażenie że obecny jest bardziej złoty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości