|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kto chce juz wiosne ?
U mnie już drugi dzień z rzędu świeciło słoneczko, aż się dziwnie człowiek czuje jak słońce za oknem
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Skończyłam dzisiaj nockę. Zimno, bo był mróz, ale wschodzące słońce to zrekompensowało
Szkoda, że przespałam cały dzień. Podobno było ciepło. WIOSNA !!!
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
a dzis zimny wiatr jest, brrrr
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
i nie ma wiosny
|
|
|
|
|
#1445 |
|
Uzależnienie
|
U mnie śniegiem wali
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na szczęście nie, ale straszny wiatr wieje, taki zimny.. brrr...
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Zadomowienie
|
śnieg z deszczem w Rzeszowie, ręce mi opadają, czuję się jak w letargu zimowym
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim się już zima znudziła.
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Konto usunięte
|
Ja się cieszę, że już śnieg topnieje
Wprawdzie jeszcze powieje troszeczkę zimny wiatr, ale jest słonko, mogę w końcu założyć adidasy i tą śliczną chustę |
|
|
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj padał snieg
![]() Ale to już takie ostatnie podrygi zimy, zaraz naprawdę będzie wiosna, chcę w to wierzyć
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
|
Cytat:
Moją też U mnie ciepło, aż chce się iść na dwór. Ja muszę posiedzieć trochę przy kompie, później albo na trochę wyjdę albo pojadę do szpitala, babcia została na badaniach
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
ja już sobie pochodziłam, ładnie jest tylko trochę wieje
ale nie ma co narzekac:d
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Biała Dama
|
U mnie prawdziwa wiosna, bardzo ciepło, słonecznie
nawet parno, rano byla mgla i chlod a jak wyszlo slonce to od razu bardzo cieplo. W tym roku trudno sie było doczekac wiosny ale myśle ze to juz
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie rano deszcz padał, a od paru h świeci słońce
zaraz wychodzę z pracy, więc trochę się nim nacieszę
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Konto usunięte
|
U mnie powoli słoneczko się przedziera zza chmur. Cały dzień był pochmurny, ale może jego koniec będzie miał charakter iście wiosenny
![]() Ja tam się cieszę, że śnieg topnieje, to on mi najgorzej zbrzydł |
|
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
No to u mnie chyba najsłabiej : zaczeło się snieżnie, jak tylko wstałam i popatrzyłam za okno to padłam
![]() W ciągu dnia a to padał deszcz, a to czarne chmurzyska i tylko max +5, zero wiosny no ale jutro na pewno bedzie lepiej
|
|
|
|
|
#1457 |
|
|
U mnie super. Byłam na ogródku 3 h , wysprzątałam. Później poszłam na spacer z 5 letnią sąsiadką.
Świeżyzna
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ile kwiatków
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Biała Dama
|
W srode 17 ma byc do 20 stopni
Ciekawe kiedy mi zakwitna forsycje |
|
|
|
|
#1460 |
|
|
To pałacowe. Ja mam tylko przebiśniegi
![]() Ha, ja to mam Chcemy z rodzicami ogrodzić ogródek płotami lamelowymi. Przed wejściem chciałam postawić pergolę z różą pnącą. Mam metalową, ale chcę , żeby jak najwięcej rzeczy było w jednym materiale. Miałam dzisiaj jechać oglądać pergole drewniane, ale moja sąsiadka mnie uprzedziła ![]() Kupiła dokładnie taką, jaką ja chcę ![]() Ale ja pierwsza miałam metalową ![]() He, śmieszy mnie to, że właśnie od jakiegoś czasu co sobie nie zaplanuję, to ona ma to trochę wcześniej ![]() 1, 2- zaraz za wejściem. Mam kwietnik, na nim jak widać bratki lub petunie w doniczkach. W zeszłym roku kupowałam wiatraki za 5 i 7 zł. Efekt zajefajny Wszyscy byli zachwyceni 3- kiedyś tak jakoś postawiłam bratki w doniczkach wzdłuż żywopłotu; nie powiem, też fajnie wyglądały. Tutaj nie ma takiego efektu, ale bardzo ładnie było. 4- przed wejściem do ogródka. Posadziłam tam kiedyś niezapominajki i świetnie się rozsiały, tworząc taki niebieski dywan 5- tak zrobiłam wokół woliery, bo wkurzała mnie zarastająca trawa, takie kępy się robiły. Planuję zakup ziemi, wysypanie dookoła i wciśnięcie po 3 wiechcie jakieś każdej ze stron. 6- takie jakieś pnącze. Mnie się bardzo podoba. Pnie się po choince albo po siatce. 7- wierzba mandżurska Uwielbiam ją, jest taka wiotka . Brzozy też bardzo lubię, ale mój ojciec mi ściął, że niby druty Ciekawe co zrobi z choinkami ![]() Ja wczoraj odkryłam róże i forsycję właśnie. Nie wiem czy mi zakwitnie. A okrywałaś na zimę?
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2013-04-11 o 09:10 |
|
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w słonku 20 stopni, a wzdłuż ulicy leżą zwały śniegu. U taty w ogrodzie kwiaty kwitną, a w donicach, które wyniósł na zimę do piwnicy, przekwitają już tulipany. Od miesiąca planuję wysiew kwiatków na moim poletku. Może w przyszłym tygodniu się uda.
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na kompie pisze, że 13 stopni, a na termometrze w cieniu 17
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Konto usunięte
|
Ale dziś CIEPŁO! Jak wyszłam ze szkoły to myślałam, że uduszę się w tym płaszczu. Śnieg już prawie cały stopniał, pola w mojej wsi pozamieniały się w jeziora, mnóstwo wody dookoła
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
Ale jeszcze jej sie nie zbiera na kwitniecieU mnie do poludnia bylo cieplo, teraz taki zimny wiatr
Weź głęboki wdech Życie wokół ciebie słodkie jest jak bananowy dżem Webook Filmweb Last.fm Edytowane przez _Matilde_ Czas edycji: 2013-04-11 o 16:09 |
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna....
Żeby nie było wątpliwości przez jakość zdjęcia (a raczej kolor), to jest staw, ciągle bardzo zamarznięty (mimo że jak słońce świeci to bezpośrednio na nie) i masa śniegu po jego drugiej stronie ![]() 1365692147710.jpg U mnie było ciepło między 11 a 13, nie tak, żeby zdejmować szalik, ale kurtkę rozpiąć musiałam. Po 13 za to chyba z 4 stopnie były Słońca nie ma, wiatru na szczęście też nie, ale śniegu dalej masa.
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2013-04-11 o 17:04 |
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
krakow-16 stopni
Swiecilo pieknie slonce, teraz troszke jest wiatr i nawet pokropilo, ale nadal cieplo. W koncu
|
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie miejscami też jeszcze leży śnieg, ale tylko tam gdzie były zrobione górki podczas odśnieżania Wczoraj jeszcze było zimno, a dzisiaj już jest fajnie, nawet byłam zrobić trochę porządków w ogródku |
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda cipelo w koncu, niby deszczyk padal, ale cieplo, ze az sie chodzic chcialo
siostra dzis mi mowila, ze ma byc z 15, a za tydzien zrobi sie 28
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
28??? o matko ja słyszałam, że 18
|
|
|
|
|
#1470 | |
|
|
Cytat:
![]() Jak zakwitnie, chcę zdjęcie ![]() Ja wczoraj kupiłam 24 bratki i posadziłam. Wysadziłam też prymule, narcyze , hiacynty. Od razu lepiej się zrobiło ![]() Poukładałam kamienie wokół woliery jak na fotce wyżej i obsypałam wokół ziemią torfową, taką czarną- fajnie wygląda. A jaszcze przyprószyłam przebiśniegi czarną ziemią, mówię Wam, ale efekt
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

Moją też