|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: IX miesiąc zaczynamy, Nogi ciągle zaciskamy :) Lipcówki 2016 część IX
Dzień dobry, nikt nie rodzi??
Cytat:
Cytat:
U mnie w mieścinie wysyp Lilian jest Cytat:
No właśnie u mnie z tego względu nie można mieć... Bo się nie zmieści do szafki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też tak robię jak mam sikańca oddać do labo Cytat:
![]() Trzymam kciuki i też proszę o trzymanie o 12.00 mam dziś wizytę |
|||||||
|
|
|
#1442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mimo, że dzisiaj przyjeżdża teściowa, bo jakby co, to mam opiekę do Niny i mogę jechać po Mikiego :-D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mleka jeszcze nie mam, więc jest spokój. jak mleczarnią ruszy, to pewnie będę spać w staniku. Chociaż robią mi się od tego rany ... :-( Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, że ja na to nie wpadłam! ![]() Ale już jestem w domu, kawka gotowa, robię śniadanko i zjem na tarasie ![]() Cytat:
Sprawnego pobrania! Cytat:
wypbraziłam sobie radość kotów ![]() Ja kupiłam przed ślubem przyjaciółki 2 koszyki wiklinowe na ryż i je o koty zostawiłam... Poszły w drobny mak ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Allofkowa, już zaciskam kciuki najpierw za depilację
|
|||
|
|
|
#1444 |
|
Zadomowienie
|
MamaNiny, a poprzednio znalazłaś gdzieś biustonosz z dużą miseczką bez fiszbin? przejrzałam kilka stron i nic nie mogłam znaleźć, więc wzięłam soft, ale z fiszbinami. I teraz tak sobie myślę, że 24 na dobe w staniku z fiszbinami to nie jest najlepszy pomysł :/
Olutka, wieczorem świadomie(a może nie do końca?) zostawiłam im resztki w kartonie... A niech się pobawią... Ale rano jak weszłam do kuchni to już mi przeszło. Nie wiem, kto wymyślił odkurzacz, ale mam nadzieję, że dostał jakąś nagrodę
1 + 1 = 3 Edytowane przez Arida_ Czas edycji: 2016-06-07 o 08:09 |
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa pierwsze pomidorki koktajlowe mi dojrzewają, hurrra!!
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Są kciuki
ja dziś na 16:00
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia również
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
Alloffkowa ze komody? Bo jest chyba waska na 3 szuflady i 4.. i szeroka dwa razy po 3..
![]() Glodnaaaa! Ide na kanapeczke i moze rusze na lumpa.. |
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam i ruszyłam...z powrotem do łóżka
![]() Deksterowa, Tobie również powodzenia na wizycie!
|
|
|
|
#1450 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Ja wczoraj popołudnie i wieczor spędziłam w sklepach meblowych, bo mąż wymyślił zmianę łóżka do sypialni. Łóżko wybrane, nawet zamówione, ale w kolejce do kasy spędziliśmy 1h Arida ja mam kilka mebelków kupionych przez internet i na szczescie nigdy nie miałam problemu. Fajnie, że ostatecznie Twoj problem z komodą rozwiązany. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moj wstaje wczesniej niz ja i jak schodzę do niego to pyta: 1) jak spałaś? 2) co na forum? Kamila, Alloffkowa, Deksterowa kciuki za wizyty dziewczyny
|
|||
|
|
|
#1451 |
|
Zadomowienie
|
hahah, jeszcze trochę i zaczniemy opowiadać : Kamila ma rozwarcie, Munia skurcze, komuś odeszły wody
cay dom będzie żył wizażem ![]() Zjadłam, wypiłam, wykąpałam sięi przebrałam łóżko - uffff! No to idę poleżeć
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Allofkowa, Kamila, deksterowa i jeśli jeszcze któraś to też - kciuki
![]() Ja też poproszę ale dopiero wieczorem
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak był taki moment, ze dziewczyny były w szpitalu jednocześnie to co chwilę dopytywał czy juz cos wiadomo ![]() Jak w trakcie mojego porodu bedzie relacja na żywo to mozliwe, że moj mąż ją bedzie zdawał |
|
|
|
|
#1454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie szalej kochana z tą aktywnością ![]() Ja też mam plan zmienić pościel. Śniadanko zaliczone. Potem będzie tak jak na kolorowej grafice z pierwszego posta - depilacja
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Kamili wczoraj też mówiłam że ma termin tydzień przede mną i ma 1 cm rozwarcia
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze poczekaj może pare dni, chyba że się chcesz szybko tesciowej wyzbyć Ja apki jeszcze nie mam, nie potrzebna jeszcze. Kamila alloffkowa deksterowa kciuki mega zacisniete!! Witam się rano, buro na razie na dworzu, może będzie dziś trochę chłodniej - byłoby miło. Muszę chyba zatrudnić kogoś do robienia mi śniadań ![]() Laski mam pytanie: kiedy na usg było widać że wasze dzieciaczki wstawily się już główka w kanał?? Moja wczoraj taki cyrk robiła wieczorem ( ogólnie cały dzień) że myślałam że brzuchem wyjdzie, i teraz zamiast po lewej stronie raczek czuje je bardziej na dole przy wzgurku, i tak sobie myślę że chyba się przesunela wiercipieta takiego czadu wczoraj dawała, że już się zaczęłam martwić czy to normalne :/ ostatecznie poszłam spać a dziś obudziły mnie mocne kopy więc jest ok. Może zlokalizowanie czkawki rozwieje moje wątpliwości co do jej położenia...
Edytowane przez eskav8 Czas edycji: 2016-06-07 o 08:43 |
|
|
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak mu wczoraj w samochodzie opowiadalam, to mowi ze mam przestać bo mu slabo haha
|
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Kurna zamiast zrobić Edit to ja sama sobie odpiwiadam
|
||
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panikuje bo brzuch mnie codziennie pobolewa od 3 dni... :P |
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, dzięki za wczorajsze Wasze gratulacje mojego usg
ucieszyłam się i nadal mnie to trzyma bo widzę, że mała rośnie, wód też nie ubywa także jest szansa że przejdę dzisiejszą wizytę kwalifikacyjną poszłam rano na moment do biedronki po maślankę, a wyszłam z dwoma pełnymi torbami kurna czasem dopiero po fakcie łapię się na tym, że przecież w ciązy jestem i raczej zakupy same do domu nie przyjdą idę zaraz zasłużyć na medal w ogarnięciu Bożeny, na 11 mam wizytę u mojej doktorowej i od razu wizytę kwalifikacyjną, także kciuki Wasze mocno wskazane mamaNiny czyli kiedy planujesz wykurzać Mikiego z brzuszka? ja apki jeszcze nie mam, na razie mi nie potrzebna jeszcze Eskav mi w sumie na podstawie usg nikt nic takiego nie mówił, a wtedy jak np w 28tyg miałam tą infekcję pęcherza i nerki to mała ewidentnie główkę w kanal pchała ale to mi doktorowa powiedziala nie po usg a po badaniu normalnym. Arida nie fajna sytuacja z komodą, ale w sumie dobrze, że sprzedawca się i tak poczuwal do zwrotu choć częściowego kosztów
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kciuki za wszystkie wizyty
))Ja mam dzisiaj niby na 9 ale jeszcze 7osob przede mna ![]() Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
#1463 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chillout mamuśka, ciebie pessar trzyma mnie też tak cmi jak na okres, nie zwracam już na to uwagi, zwrócę uwagę na jakiś nowy objaw Co ja mam powiedzieć jak mi dwa razy w jakimś odstepie czasu zszedl taki glut galarety, a ja tak sobie czop wyobrazam ale spoko![]() Cytat:
nie wiedziałam jak to okreslic, czy to można zobaczyć po usg czy po badaniu normalnym, chodzi mi czy wiecie mniej więcej czy dzidziol już tam jest. Moja była wcześniej, ale przesunela się do góry teraz chyba znowu tam zeszla i znowu już mi daje czadu, zaraz mi kubek z jogurtem spadnie z brzucha
|
||
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy tak panikuje... 34 tydzień to luksus już w porównaniu do 28 w którym lekarz zaczął mnie straszyć... Więc luzik, tylko wkurza mnie to po prostu... ten ból :P Omg, masakra! Dobrze że u mojego gina max 15 minut poślizgu jest zawsze |
|
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
Alloffkowa kumpela pessar miala pol ciazy..zdjeli w 37tc- miala rodzic w ciagu kilku dni.. urodziła po terminie, nawet oxy nie dzialalo na tego malego chlopca..musieli cc zrobic bo uparciuch chcial zostac w brzuchu
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Eeej no nie, tak się nie bawie! Nie chce mieć cesarki z tego powodu :P
|
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie życzę! ..ale sama widzisz kto tu rzadzi
)
|
|
|
|
#1468 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeeeny dziewczyny, jak ja mam rozmawiać z teściową, która wypytuje kiedy ona ma wziąć urlop zeby pomóc przy małym? A skąd ja mam wiedzieć kiedy maly się urodzi? Może juz w czerwcu a może dopiero w drugiej połowie lipca? I w czym na początku ktoś może pomóc? Dziecko i tak większość czasu przy piersi, musimy sie poznać i zgrać, wolałabym miec spokój. Mąż będzie z nami. Średnio na początku widzę miejsce dla teściowej.
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chill, mnie tak boli dość mocno, w szpitalu twierdzą że jeszcze trochę nie urodzę. Zobaczymy co na to lekarka dziś, czy też będzie tak optymistyczna ![]() Cytat:
Misia kciuki
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Biorąc pod uwagę jaka złośliwa jest moja córka to może tak być... :P
Zresztą dużo z Was mi to wróży wiedźmy jedne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

No ale jak będę u nich na wizycie to zapytam się o pojemności ich szafek bo wiem, że nie zawsze walizki wchodzą a na podłodze nic nie może stać.

Wzięliśmy ślub 26-09-2015
Dalej ma takie czasami takie akcje, ale na szczęście już dużo rzadziej