|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: karma - założenia do sondy
Cytat:
![]()
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś nie podkręslała, to nikt by nie zauważył
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
||
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Nie ciemne! Nie wiem czego ty się kobieto czepiasz! Przeszkadza ci cos??
|
|
|
|
#126 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja na Ciebie krzycze?
wiec byloby milo gdybys Ty tez potrafila opanowac swoje emocje. na forum internetowym wszak jestes juz dorosła. Aneciu
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
cicho baby bo deszcz bedzie padac
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, ale nie musiała się od razu tak rzucac! Może troche glupio napisałam, ale chiałam sie tylko dowiedziec czegoś więcej na temat karmy! Czy to coś zlego?? Awia nie krzycze na ciebie! Sory jak coś zle zrobiłam, wkońcu jesteśmy obie ze Śląska
|
|
|
|
#130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sorry - leje i grzmi
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Skoro nawiązujemy do pogody to u mnie już w nocy lało, rano się wypogodziło, godzinę temu znowu luneło, a teraz niby przestało. Zobaczymy co dalej.
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Taaaa i na pewno w tej prognozie pogody ktoś zainteresowany znajdzie informacje na temat karmy.
Tego w tym forum nie lubię najbardziej Jak nie pogoda, to wady wzroku. Po co w ogóle ustalać jakieś tematy, skoro macie takie tendencje?! I władza tego nie widzi?
|
|
|
|
#133 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyżby pogoda kiepska? Nie denerwuj się tak. Każdemu czasami się zdarzy zboczyć z tematu.
|
|
#134 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#135 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro mogę to dlaczego nie. Fajne uczucie sprawić komuś odrobinę przyjemności. I samemu tez przyjemnie poczytać komentarze za co się karmę dostało.
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my Wizażanki mamy poprostu troche taktu
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Ok, tylko nie dziwcie się później, że wiele osób nie chce korzystać z wyszukiwarki (a to Was nad wyraz często bulwersuje). Zanim znajdzie się odpowiedź na nurtujące pytanie, można korzenie czasem zapuścić. Tym bardziej, że dajecie czadu po SETKI postów w jednym wątku.
|
|
|
|
#140 |
|
Killing me softly
|
Ale po co się tak denervovać?
A niekorzystanie z wyszukiwarki nie jest żadnym usprawiedliwieniem. A, żeby było w temacie- tak, zagłosowałam w sondzie
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyszukiwarka jest po to żeby z niej korzystac. My tu nie pracujemy i nie musimy sztywno trzymać się zasad(trzymamy się,ale chodzi o to że np. nie każdy musi od razu znac odpowiedź na postawione pytanie,a wypowiedzieć się może Jak ktos jest leniwy to łatwiej mu założyć nowy wątek,zamiast poszukac na forum. Pokaz mi prosze forum na którym są tylko odpowiedzi na jakieś tam pytania. Wizaż to skarbnica wiedzy i najbardziej 'zadbane' forum jakie znam Jedno nie wyklucza drugiego. Możemy poplotkować a 'czysto' i porządnie i tak jest. Jak ktos pisze nie na temat,albo zakłada wątki nie tam gdzie trzeba to Aga,Złoś i modzi wiedzą co robić. I czasem pracy mają sporo. A Wizażanek też duże ilości tutaj. To nie takie łatwe. Ale radza sobie na szóstkę z plusem |
|
|
|
|
#142 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
podziwiam
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie moge podjac decyzji.
Stawiacie mnie Ago i Zlosiu w bardzo ciezkiej sytuacji Chce karmy, zadam, aby zostala. Chce komentarzy i chce mojej zielonej gasieniczki (NIE ODDAM! - CIEZKO NA NIA PRACOWALAM!)Jednoczesnie uwazam, ze bardzo mocno krzywdzace i niesprawiedliwe, jak rowniez pozbawione logiki - jest posiadanie roznej mocy dotyku. Bo na nia tez trzeba sobie zapracowac. A to, ze ktos jest dluzej na wizazu, nie powino byc wcale przyczyna, aby kogos walnac 60tka, a drugi ktos, kto zbyt wiele sie nie wypowiada, moze sobie pyknac za jedyneczke. To jest krzywdzace. Tym bardziej, ze - nie czarujmy sie - dluzzsze stazem wizazanki obmacywaly sie przez te trzy miesiace wzajemnie walac tymi swoimi 50tkami. (mi tez sie dostalo - dziekuje ) Ktos, kto jest tu nowy, musi sobie na wszytsko zapracowac. To nie fair. I zgadzam sie z ktoras wizazanka z pierwszej strony, ze " Nie jest to precyzyjne.. I jakieś takie nacechowane nierównością społeczną... ". Zadam niemozliwego - karmy i rownej mocy (lub przynajmniej zmniejszenia do cholewci dystansu miedzy nimi - 1 a 78?? ).W zwiazku z czym decyzje.. musze przemyslec.
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
cytat Aeterny :
Ale - ja ją lubię za to, że mogę być poprzez nią aktywna nie tylko mówieniem - ona wprowadza ustosunkowanie emocjonalne - i to jest fajne. (..) Na wszystkich forach jest tylko wymiana poglądów. A u nas w komputerkowie nieco jest bardziej po ludzku ![]() I juz wszystko jasne. Niepodwazalny argument. Karma ma zostac. Cytat:
Mnie tez by bylo szkoda. Zwlaszcza, ze nie dostalam za piekne oczy.. Napracowalam sie, cholera. A teraz musze wkrotce mocno przerwac wizazowanie - i co? I znow bede taka.. nijaka.. jakby mnie tu w ogole nie bylo.. ?! I powroce.. z zerem?! To juz mi sie w ogole na nowo wizazowania odechce. I byc mila mi sie odechce I wogole bez sensu... I powtarzam za Aeterna : podoba mi sie zroznicowanie punktowe. Nie podoba mi sie ze jest takie wielkie. Jak pisalam ponizej : krzywdzace, niesprawiedliwe i jak dla mnie pozbawione logiki.
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2006-05-14 o 21:41 |
|
|
|
|
#146 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choc nie jestem przekonana, ze to zdanie podzielaja wszystkie uzytkowniczki. Jezeli zadasz pytanie - czytasz na odpowiedz. Jeden post moze byc zwiezly, nic nie wnoszacy, inny dlugi, tresciwy, rzeczowy. Jestem pewna, ze z wieksza uwaga bedziesz czytac ten drugi, widzac po prostu, ze dana osoba jest zorientowana w temacie lub rozumie Cie, ma podobne spostrzezenia, czy nawet spodoba Ci sie jej styl, sposob pisania. Na karme nawet nie bedziesz patrzec. *Bo przeciez wizazanka z zielona gasienica na dole nie oznacza, ze jest alfa i omega w kazdym temacie! ![]() Poza tym, nasuwa mi sie na mysl cos wiecej (bo piszesz, ze karma nie powinna byc widoczna). Ta gasienica przy avatarze nie tylko oznacza, ze ta osoba jest lubiana czy znana na wizazu. Gasienica rowniez do czegos zobowiazuje. Do poziomu wypowiedzi, do utryzmania jej w dobrym tonie. Tak jak mod nie moze sobie na wszystko pozwolic, tak majac gasienice czlowiek czasem gryzie sie w jezyk. BO to jest taki maly honor : doceniono mnie. Musze zachowac poziom. Jednoczesnie czesto brak gasienicy a dazenie do niej sprawia, ze czlowiek troche sie wysila. Pisze to jako ogolnie argumenty ZA karma, co zreszta bylo glownym zalozeniem AgiZ i celem tych pomyslow. Zeby wprowadzic jakies wynagrodzenie bedace motywacja do tego, aby wizaz nie zszedl do poziomu Kafeterii. I moim zdaniem - to naprawde dziala Z tego samego powodu bardzo przeszkadza mi niesprawiedliwa MOC. Czasem mam wrazenie, ze niektore 'swieze' wizazanki sie mnie boja?! Przepraszaja za to, co napisaly kiedy tylko sie odezwe, ze ja sie z tym nie zgadzam. A ja przeciez nie gryze. Nigdy jeszcze nie przyznalam negatywa i nie mam zamiaru. Niektorzy boja sie wyrazic swojego zdania, bo na przyklad ktos o mocy 60 upiera sie na nie. I stad czuje bardzo silnie ta nierownosc spoleczna Jest to godzenie w demokracje i egalitaryzm.Cytat:
Ja tez sie zastanawiam jak to bedzie. Nie wiem czy wiesz, ale kolejne (te jasniejsze) kwadraciki rosna tylko co 250 punktow. Ale - jezeli nic nie zmienimy, to wkrotce bedzie mozna miec moc nawet 100 czy 200 I co dalej?!Nowa wizazanka ma moc 1, a STARA - 200?! I za 200 bedzie walic?!Wyobrazacie to sobie? Myslalas nad tym, Ago?
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2006-05-14 o 21:52 |
||
|
|
|
#147 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Myślałam o tym. Stąd te opcje z równością mocy. Niestety wszystkie manipulacje przy mocy będą wymagały wyzerowania punktów. Chyba, że nasz Złoś wymyśli jakiś logarytm, jakieś matematyczne czary-mary, żeby rozłożyć to jakoś proporcjonalnie i sprawiedliwie.
![]() Na razie czekam na wyniki głosowania. |
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rowniez wierze w nadzwyczajne zdolnosci Zloska...
I licze, ze cos wymysli, inaczej nie wyobrazam sobie dalej poglebiajacych sie podzialow. A z wynikow sondy wyglada na to, ze kwestia jest prawie rozstrzygnieta. A powiedz mi jeszcze Ago bardzo Cie prosze, jak dalej ma sie sprawa z tasiemcem? Czy zatrzymuje sie on na tych kwadracikach krysztalkowych? Pewne wizazanki dojechaly juz pewnie do 3000p., zatem zastanawiam sie, czy tasiemiec staje w miejscu?! Z jednej strony pozwala na to przestrzen w tabelce, z drugiej nie spotkalam sie nawet z wymyslonym nazewnictwem po krysztalkach ![]() Pytam dlatego, ze zwroc uwage, ze karma powoli, acz znaczaco wyrownuje sie i wiele z nas dosiegnelo juz magicznego 'najwyzszego' progu. Teraz wiec bedzie tylko rosla moc?
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponowałam Złotą Karmę (tzn. żółty tasiemiec
) powyżej jakiejś niewyobrażalnie wielkiej ilości Karmy
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na różowo, taki rażący, żeby z daleka było widać
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

).
Przepraszaja za to, co napisaly kiedy tylko sie odezwe, ze ja sie z tym nie zgadzam. A ja przeciez nie gryze. Nigdy jeszcze nie przyznalam negatywa i nie mam zamiaru. Niektorzy boja sie wyrazic swojego zdania, bo na przyklad ktos o mocy 60 upiera sie na nie. I stad czuje bardzo silnie ta nierownosc spoleczna