|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciuszki i ozdoby!! Takich jeszcze nie bylo =]=] Nafiyqa zaprasza =]
interesuje mnie a,b,c masz je jeszcze??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1150474303
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie, poniewaz jestem w trakcie rozmow na temat wymianych tych bransoletek.
Dopisano: nieaktualne. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2006-06-19 o 18:34 |
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Hmm podobają mi sie jeszce kolczyki te długie z kuleczkami na końcu i uniwersalan jkedka avon, może jeszce te małe olejki
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych podaje wymiarki czarnych spodnii Maxx
![]() Martek: w takim razie mam dla Ciebie jasnobrazowa kredke H&M, te dlugie kolczyki z kuleczkami i uniwersalna kredke z Avonu, odcien Arabian Glow. Nie ma juz praktycznie tych olejkow, czekam jeszcze na ostatnie slowo Pauliny i one do niej wedruja. Powiedz mi lepiej, jak z ta plama na bluzeczce, zeszla troszke? ![]() Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
no za bluze Reportera to troszke za malo
a nic innego ci sie nie spodobalo
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
moglabym prosic wymiarki białych rybaczek?
a te czarne spodnie ktorych wymiarki widze u góry, to mam pytanko do pomiaru w udzie na górze, jaka jest jego szekorosc ale mierząc prostopadle do nogawki?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Zanecia: niestety, nic innego nie wypatrzylam dla siebie
![]() A Ty nie dobralabys sobie czegos u mnie..?Virtual: wymiarki bialych spodni podam jutro, dobrze? Udo na gorze, prostopadle do nogawki ma 28cmx2. |
|
|
|
|
#130 |
|
|
jest w nich troiszq streczu? co prawda mam zamiar miec w udzie 28cm ale to po diecie, a na razie musiałyby sie rozciągnąc do 30cm
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
hej rzadko zagladam ostatnio na wizaz i zapomnialam ze podobaly ci sie białe spodnie u mnie.
fajne masz ciuszki , podobają mi sie bardzo niebieskie stringi ![]() i fajna była ta rozowa bluzeczka z 1 postu ale widze ze juz jej nie ma ![]() bedziesz miec jeszcze jakies dokładki? |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Virtual: owszem jest. Rozciagaja sie do 33 cm, wiec jesli jestes zainteresowana i potrzebujesz jakichkolwiek informacji, to ja chetnie udziele
Sama bym chetnie w nich chodzila, ale sa zbyt duze![]() ![]() Kasienko: planuje jeszcze wystawic czarna kamizelke Morgana i niestety juz raczej nic wiecej ![]() Zgadza sie, rozowej bluzeczki juz nie ma, jednak stringi sa nadal aktualne.Mroczna panno: odpisalam w Twoim watku. |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie przegladam Twoj watek i podoba mi sie kilka rzeczy, ale z watku kosmetycznego:
14.Loreal Architect tusz z wymianki- mokry- mozna śmiało używać, wygląda na jakies 30-40% 22.Avon Korektor light z wymianki. 28.Spray nabłyszczający do włosów z filtrem Joanna - ubytek na zdjęciu. 9.Avon cień liliowy - ubytek jakies 50%, z wymianki I jeszcze male pytanko: czy ja jestem juz calkowita gapa, ze nie widze na fotce 45.Kolczyki czarne hand made- posrebrzane bigle. czy ich tam nie ma ? ![]() Aaa jeszcze cos Mierzyc biale spodenki?
|
|
|
|
|
#137 |
|
|
mierz mierz
im wieksza wymianka tym lepiej a kolczykow rzeczywiscie nia ma, zrobic fotke?
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Zalaczam wymiarki spodenek
![]() ![]() Maja niestety wysoki pas (30 CM), nie sugeruj sie tez obwodem w pasie, poniewaz jak juz wczesniej pisalam jest tam bardzooo rozciagliwa guma. Szerokosc nogawki podana jest oczywiscie bez uzycia troczkow. A kolczyki niestety nie w moim guscie
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm..Wiec masz jakies propozycje? Jak dla mnie mozemy sie juz wymieniac, tylko powiedz mi ktore spodenki bardziej przypadly Ci do gustu
|
|
|
|
|
#143 |
|
|
wiec bluza za spodnie? ok wiec chyba te czarne
powiedz mi tylko w jakim są stanie (chodzi mi o kolor konkternie)
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bluza za spodnie. Sa w bardzo dobrym stanie, w ogole niepoprzecierane nogawki, czarny, niesprany kolor. Wszystkie guziczki sa na miejscu - nic tylko chodzic
![]() A co ze staniczkiem? Chcesz go jeszcze? W takim razie ja bym za niego wziela od Ciebie jakas z rzecz z listy, ktora napisalam wyzej, np. ten korektor z Avonu, co? Powiedz mi tylko ile go zostalo
|
|
|
|
|
#145 |
|
|
nie mam pojecia ile zostało korektora bo to takie dziwne opakowanie, ale moge Ci do niego dorzucic inny korektor równiez z wymianki w kolorze natural
bo on jest wykręcany i wiem ze jego jest sporo
|
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
odpisałam u siebie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
[quote=nafiyqa]Zanecia: niestety, nic innego nie wypatrzylam dla siebie
![]() A Ty nie dobralabys sobie czegos u mnie..?quote] no ja rowniez nic innego nie dobralam Trudno moze innym razem
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Nafiyga, to fotki bluzeczki na mnie
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

ale one chyba takie dość krótkie są i nie mają obniżonego stanu?

bo spodenki białe tez by mi pasowały