|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Goście z psem
To bardzo ciekawe. Wyraźnie napisali, że to pełna anonimowość. Żeby się dowiedzieć pewnie trzeba tego użyć. Mnie i tak z tymi technologiami nic by nie zdziwiło. Zresztą jak się trafi na psychopatę to zawsze znajdzie sposób na inwigilację. Dlatego, autorko, uciekaj od tych ludzi
.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli kogoś interesuje jeszcze ten wątek ,to informuję. Goście z psem kilka razy dzwonili ,a ja nie odbierałam telefonu .Kiedy długo dzwonili do drzwi nie reagowałam ,przeczekiwałam . Pewnego dnia odebrałam telefon od nich i poinformowałam ,że nie mam ochoty na spotkania ,aż do odwołania .Pytali- dlaczego ? Stwierdziłam - Po prostu mam taki czas i trudno. Pewnie obrazili się ,bo już nie dzwonią . Niestety,jak ktoś nie ma taktu i umiaru ,to zmusza innych do takich zachowań.
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
I fajnie, ze sprawa się rozwiązała
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Również się cieszę, że sprawa się rozwiązała
|
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pochowałam już w szafkach wszystko co mogło trafić w ich zęby, ale jednak zawsze coś wykombinują. To szczeniaki jeszcze i mam nadzieję, że się za niedługo ustabilizują Wiem co to znaczy , jak psiak nabroi. Możesz zaproponować spotkania gdzieś w plenerze- wilk syty i owca cała...
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

.

Pochowałam już w szafkach wszystko co mogło trafić w ich zęby, ale jednak zawsze coś wykombinują. To szczeniaki jeszcze i mam nadzieję, że się za niedługo ustabilizują
Wiem co to znaczy , jak psiak nabroi. Możesz zaproponować spotkania gdzieś w plenerze- wilk syty i owca cała...