|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Klan"
Dzisiaj obejrzałam i mogę powiedzieć, że Beata słusznie postąpiła, bo mąż który zdradzą ją z przyrodnią siostrą jej dziecka to nienormalne
A gdyby jednak Karolina nie poroniła i urodziła dziecko to kim ono by było dla Jasia- bratem czy wujkiem? ![]() Boże, widzisz i nie grzmisz |
|
|
|
|
#122 | |
|
Konto usunięte
|
Nie no nie wiem.Jak nie Agnieszka to ktoś inny-chodzi mi o powiązania,zbiegi okoliczności.
Chociaż Agnieszka pewnie i tak niedługo będzie z kimś nowym.Jak zawsze. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak to ogladam to nie moge z Moniki i Feli
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
A widzialyscie jak on u niej mieszkal i gotowal dla niej i chodzil w rozowym
fartuszku? ![]() Lubie ten film bo dawno lepszej komedii nie widzialam ![]() Aczkolwiek powaznie to lubie Beate.
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
Boże kobity trzymajcie mnie
Nie no, wasze streszczenia są genialane Aż sobie obejrzę dzisiejszy odcinek żeby zobaczyć co tam się teraz dzieje...Czego to ludzka mózgownica nie wygeneruje...
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
Już tam się teraz chyba w ogóle nie połapię
Czy nastąpiła już tradycyjna w tasiemcach zamiana jednego aktora na innego grającego tę samą postać oraz czy ktoś miał już incydent z UFO ? ![]() No właśnie a kiedyś Klan był chyba tylko od poniedziałku do środy czy jakoś tak...a teraz piątek i widzę go w programie...to powtóra czy nowy ? Zresztą w mojej sytuacji to nie ma absolutnie żadnego znaczenia
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-03-20 o 16:54 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najważniejsze rzeczy już tutaj przeczytałaś a w reszcie nie będzie problemu żeby się połapać. A,jeszcze Ciocia Stasia,ta od Pielmieni ma męża.No i mają oni za sąsiadkę młodą dziewczynę Polę,którą się w pewnym sensie "opiekują" bo tak obiecali jej dziadkom.Polusia nawarzyła sobie piwa zadając się z nieodpowiednimi ludźmi,którzy teraz ją szantażują zdjęciami z hm..domu publicznego?Ciocia Stasia wraz z małżonkiem oczywiście wierzą,że Pola jest niewinna i dają jej schronienie na Sadybie.U Elżuni-która wybaczyła Jurkowi.Oprócz tego musisz jeszcze wiedzieć,że książka którą Babcia Lubicz kiedyś wydała jest bestsellerem w związku z tym Elżunia jest rozchwytywana przez księgarnie,po których ma wciąż turnee w celu wieczorków czytelniczych.No i oczywiście pisze drugą część książki.Na spółkę z Krysią.
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogole to Klan sie zaczyna-ide ogladac
![]()
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Ooo.moi ulubieńcy-Ryśkowie
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Boże,oni chcą przepisać Maćkowi "tabletki na obniżenie popędu"
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwalila mnie Pani Stenia i jej absztyfikant Stasiu
otwarla drzwi i matuchno
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie wiedziałąm że ktoś jeszcze ogląda Klan
ja przestałam się orientować jakieś 4 lata temu o co chodzi
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Ej, ej, opowiedzcie mi dzisiejszy odcinek, proszę, bo przespałam
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;11544556]Ej, ej, opowiedzcie mi dzisiejszy odcinek, proszę, bo przespałam
[/quote]haha i ja pod wpływem tego wątku wczoraj i dzisiaj zerknęłam na Klan, więc z tego co pamiętam: do pani Steni przyszedł jej dawny amant i podarował jej bukiet róż, Becia poszła do swojej teściowej a ta zaczeła ja wypytywać czy to juz na prawde koniec (bo Becia chce sie rozwieść z mezem Jackiem bo ja chyba po raz 100 zdradzil, w tym nawet jak ktos napisał z siostra przyrodnia Jasia), na to teściowa, że Jacek jest załamany i zaczal pic, a Becia na to, że to jego sprawa; tyle pamiętam. |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
Rudej włosy się wyprostowały
Resztę mało wyczaiłam...tej baby u Lubiczów nie kojarzę (tej służącej), babek co to sie chciały z Michałem (a jednak była zmiana aktora - nie ma już Wieczorkowskiego ) na swing umawiać też nie....Knorr się posunął w latach...a Elżbieta całkiem całkiem...się trzyma Tej chudej co gadała z Beatą też nie znam (to kochanica Jacka, wright?). A Beata prawie nie zmieniona - ciągle długie włosy Małgosię kojarzę z odcinków kiedy się urodziła a tu już taka pannica ! Powiem Wam, że ledwo do końca dotrwałam...NUUUUUDAAAA !!!! Chociaż myk z popędem Maćka całkiem całkiem...jakie odważne tematy się porusza no no...Pamiętam, że w czasach kiedy ja oglądałam Klan, Grażynka miała jakąś przyjaciółkę na przeciwko w bloku...ta aktorka grała chyba w Miodowych latach (nie wiem czy znacie, taki serial na Polsacie swego czasu leciał) i kiedyś coś gadały o seksie i w pewnym momencie Grażynka rzekła na temat pigułek - "ale ksiądz tego zabrania" Uznałam wtedy, że pora kończyć oglądanie tego cuda polskiej telewizji
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
a co sie stao z Maćkiem? to znaczy coś nie tak z jego popędem, zaczyna się umawiać na randki czy co?
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu chłopak zakochał się w koleżance w klasie, z którą chce się żenić i zaczał ją dotykać. Nauczycielka i rodzice zrobili hałas o to. |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja cóż za propozycja- to dopiero będzie chora sytuacja wyjazdu mamy, taty i ich partnerów
|
|
|
|
|
#143 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jeszcze muszę Ci napisać,że Małgosia,córeczka Beaty cały czas chodzi wyszczerzona.No po prostu non stop!Nawet mówi z wyszczerzem! Mamusiu ide umyć rączki ![]() Mamusiu chcę soku Dobrze mamusiu ![]() Mamusiu a tatuś przyjdzie ![]() Mamusiu a moge? ![]() Tak mamusiu ![]() Dziękuję mamusiu ![]() To w sumie takie dwie największe jej role:mamusiu i Cytat:
![]() Bo ja obejrzałam dziś dosłownie 5 minut i nie wiem o co chodzi... |
||
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż tej kobiety miał zabójcze imię... Zenek i wpadł w alkoholizm (pamiętacie?) a ta sąsiadka miała jakąś różdżkę i u miała znajdować żyły wodne itp. i pomogła Grażynce ustawiać łóżeczko jak Kasia była malutka Uśmiercili ich czy co?A co z tym grubym wujkiem (Cezary Żak go grał), który odwiedzał Grażynkę i to on wysłał smsa do audiotele, dzięki czemu Rysio wygrał samochód i rozpoczął zawrotną karierę taksówkarza ![]() Ile ludzki umysł pamięta Ja oglądam odcinki o 13.30, a tam jest tydzień do tyłu, więc kwestii popędu seksualnego Maciusia nie skomentuje jeszcze ![]() Ale dzisiaj Bożenka robiła jakąś imprezę w mieszkaniu. Jejq jak ta dziewczynka wyrosła Śliczna jest.
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
A i z tego co wczoraj i dziś obejrzałam to w Klanie nadal króluje ten nieśmiertelny i słynny już chyba na całą Polskę motyw: mycie rączek oczywiście
, dziś Małgosia (córka Beci) myła rączki.
Edytowane przez Marbella85 Czas edycji: 2009-03-20 o 23:13 |
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem byli następni (Zenek czyli Cezary Żak) i mieszkają gdzieś tam na wsi.Raczej się już nie pokazują ale żyją-Ryszardowie ich czasem podobno odwiedzają ![]() A z Bożenki zgadzam się,wyrosła bardzo ładna dziewczyna Pamiętacie wcześniejszą Bożenkę?Grała ją inna dziewczynka która też była śliczna.Ciekawa jestem jak teraz ta dziewczynka wygląda... Nie mam jednak jak sprawdzić bo pojęcia nie mam jak się nazywała.Ale uwielbiałam ją
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grażynka miała jeszcze inną sąsiadkę właśnie, która miała różdżkę (na bank ) i wciągnęła Grażynkę m.in. w robienie zapachowych poduszeczek - taka praca chałupnicza, tak dorabiały sobie No i mąż od tej sąsiadki miał na imię Zenek i wpadł w alkoholizm. Cezary Żak miał jakieś inne imię ![]() Edit: znalazłam w google: Cezary Żak grał wujka Józia w "Klanie" Nie Zenka. Zenek to bank ten alkoholik, mąż tej od tej różdżki
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-03-20 o 23:24 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tu są wyszczególnieni wszyscy aktorzy którzy kiedykolwiek grali w Klanie ![]() Zaraz znajdziemy Zenona i jego małżonkę i sobie przypomnimy co tam z nimi było ![]() http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/127130 ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Mam Zenka: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1119549 ..tylko,że ja go nie pamiętam z serialu Muszę się wczytać
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zenek Kwiatkowski, mąż Danusi, sąsiad Rysiów.Aktorka nazywa się chyba Katarzyna Żak, ale nie ma jej na tej stronie? Sąsiadka Danusia wystąpiła z Grażynką w reklamie ekologicznego proszku wymyślonego przez Agnieszkę Lubicz o wdzięcznej nazwie... Zwykły proszek Edit: tu znalazłam: http://filmy.aeri.pl/o/9672/info/Katarzyna+%C5%BBak i tutaj: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1121831 Ciekawe jak zakończyły się ich losy?
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-03-20 o 23:41 Powód: dopisek |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

A gdyby jednak Karolina nie poroniła i urodziła dziecko to kim ono by było dla Jasia- bratem czy wujkiem?

Nie no, wasze streszczenia są genialane
Aż sobie obejrzę dzisiejszy odcinek żeby zobaczyć co tam się teraz dzieje...Czego to ludzka mózgownica nie wygeneruje...

matuchno