"Klan" - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 15:09   #121
Seona
Zakorzenienie

Dot.: "Klan"

Dzisiaj obejrzałam i mogę powiedzieć, że Beata słusznie postąpiła, bo mąż który zdradzą ją z przyrodnią siostrą jej dziecka to nienormalne () Bo przecież Karolina jest siostrą Jasia? A gdyby jednak Karolina nie poroniła i urodziła dziecko to kim ono by było dla Jasia- bratem czy wujkiem?

Boże, widzisz i nie grzmisz

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:39   #122
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
przecież ona spotyka się ze Smosarskim,
ma być jeszcze ktoś nowy?
Nie no nie wiem.Jak nie Agnieszka to ktoś inny-chodzi mi o powiązania,zbiegi okoliczności.
Chociaż Agnieszka pewnie i tak niedługo będzie z kimś nowym.Jak zawsze.

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dzisiaj obejrzałam i mogę powiedzieć, że Beata słusznie postąpiła, bo mąż który zdradzą ją z przyrodnią siostrą jej dziecka to nienormalne () Bo przecież Karolina jest siostrą Jasia? A gdyby jednak Karolina nie poroniła i urodziła dziecko to kim ono by było dla Jasia- bratem czy wujkiem?

Boże, widzisz i nie grzmisz
Ja to nie wiem,już się pogubiłam w tym naszym "obyczajowym science-fiction"
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:41   #123
ilo16na
Zakorzenienie

Ja jak to ogladam to nie moge z Moniki i Feli

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:43   #124
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja jak to ogladam to nie moge z Moniki i Feli
-Moni
-Tak Feli?

ach

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:44   #125
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
-Moni
-Tak Feli?

ach
A widzialyscie jak on u niej mieszkal i gotowal dla niej i chodzil w rozowym
fartuszku?
Lubie ten film bo dawno lepszej komedii nie widzialam
Aczkolwiek powaznie to lubie Beate.

Stary 2009-03-20, 16:47   #126
sine.ira
BAN stały

Boże kobity trzymajcie mnie Nie no, wasze streszczenia są genialane Ja pamiętam, że Klan oglądałam jeszcze w liceum. Teraz jestem już 5 lat po studiach, a to dalej leci Aż sobie obejrzę dzisiejszy odcinek żeby zobaczyć co tam się teraz dzieje...Czego to ludzka mózgownica nie wygeneruje...
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 16:49   #127
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Boże kobity trzymajcie mnie Nie no, wasze streszczenia są genialane Ja pamiętam, że Klan oglądałam jeszcze w liceum. Teraz jestem już 5 lat po studiach, a to dalej leci Aż sobie obejrzę dzisiejszy odcinek żeby zobaczyć co tam się teraz dzieje...Czego to ludzka mózgownica nie wygeneruje...
Ooo Kochana..Oglądaj,oglądaj. Gwarantuję Ci,że będziesz w szoku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 16:52   #128
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Ooo Kochana..Oglądaj,oglądaj. Gwarantuję Ci,że będziesz w szoku
Już tam się teraz chyba w ogóle nie połapię Czy nastąpiła już tradycyjna w tasiemcach zamiana jednego aktora na innego grającego tę samą postać oraz czy ktoś miał już incydent z UFO ?
No właśnie a kiedyś Klan był chyba tylko od poniedziałku do środy czy jakoś tak...a teraz piątek i widzę go w programie...to powtóra czy nowy ? Zresztą w mojej sytuacji to nie ma absolutnie żadnego znaczenia

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-03-20 o 16:54 Powód: dopisek
Stary 2009-03-20, 17:11   #129
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Już tam się teraz chyba w ogóle nie połapię Czy nastąpiła już tradycyjna w tasiemcach zamiana jednego aktora na innego grającego tę samą postać oraz czy ktoś miał już incydent z UFO ?
No właśnie a kiedyś Klan był chyba tylko od poniedziałku do środy czy jakoś tak...a teraz piątek i widzę go w programie...to powtóra czy nowy ? Zresztą w mojej sytuacji to nie ma absolutnie żadnego znaczenia
Połapiesz się,bez problemu
Najważniejsze rzeczy już tutaj przeczytałaś a w reszcie nie będzie problemu żeby się połapać.
A,jeszcze Ciocia Stasia,ta od Pielmieni ma męża.No i mają oni za sąsiadkę młodą dziewczynę Polę,którą się w pewnym sensie "opiekują" bo tak obiecali jej dziadkom.Polusia nawarzyła sobie piwa zadając się z nieodpowiednimi ludźmi,którzy teraz ją szantażują zdjęciami z hm..domu publicznego?Ciocia Stasia wraz z małżonkiem oczywiście wierzą,że Pola jest niewinna i dają jej schronienie na Sadybie.U Elżuni-która wybaczyła Jurkowi.Oprócz tego musisz jeszcze wiedzieć,że książka którą Babcia Lubicz kiedyś wydała jest bestsellerem w związku z tym Elżunia jest rozchwytywana przez księgarnie,po których ma wciąż turnee w celu wieczorków czytelniczych.No i oczywiście pisze drugą część książki.Na spółkę z Krysią.
Stary 2009-03-20, 17:29   #130
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Połapiesz się,bez problemu
Najważniejsze rzeczy już tutaj przeczytałaś a w reszcie nie będzie problemu żeby się połapać.
A,jeszcze Ciocia Stasia,ta od Pielmieni ma męża.No i mają oni za sąsiadkę młodą dziewczynę Polę,którą się w pewnym sensie "opiekują" bo tak obiecali jej dziadkom.Polusia nawarzyła sobie piwa zadając się z nieodpowiednimi ludźmi,którzy teraz ją szantażują zdjęciami z hm..domu publicznego?Ciocia Stasia wraz z małżonkiem oczywiście wierzą,że Pola jest niewinna i dają jej schronienie na Sadybie.U Elżuni-która wybaczyła Jurkowi.Oprócz tego musisz jeszcze wiedzieć,że książka którą Babcia Lubicz kiedyś wydała jest bestsellerem w związku z tym Elżunia jest rozchwytywana przez księgarnie,po których ma wciąż turnee w celu wieczorków czytelniczych.No i oczywiście pisze drugą część książki.Na spółkę z Krysią.
łał
Stary 2009-03-20, 17:36   #131
ilo16na
Zakorzenienie

Tak w ogole to Klan sie zaczyna-ide ogladac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 17:40   #132
201804200947
Konto usunięte

Ooo.moi ulubieńcy-Ryśkowie

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Boże,oni chcą przepisać Maćkowi "tabletki na obniżenie popędu"
Stary 2009-03-20, 17:59   #133
ilo16na
Zakorzenienie

Rozwalila mnie Pani Stenia i jej absztyfikant Stasiu:ha haha:
otwarla drzwi i matuchno

Stary 2009-03-20, 19:06   #134
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Kurcze, nie wiedziałąm że ktoś jeszcze ogląda Klan ja przestałam się orientować jakieś 4 lata temu o co chodzi
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 19:11   #135
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Kurcze, nie wiedziałąm że ktoś jeszcze ogląda Klan ja przestałam się orientować jakieś 4 lata temu o co chodzi
Hehehe,dalej chodzi o to samo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 20:20   #136
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Ej, ej, opowiedzcie mi dzisiejszy odcinek, proszę, bo przespałam
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 20:26   #137
Marbella85
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;11544556]Ej, ej, opowiedzcie mi dzisiejszy odcinek, proszę, bo przespałam [/quote]
haha i ja pod wpływem tego wątku wczoraj i dzisiaj zerknęłam na Klan, więc z tego co pamiętam:
do pani Steni przyszedł jej dawny amant i podarował jej bukiet róż, Becia poszła do swojej teściowej a ta zaczeła ja wypytywać czy to juz na prawde koniec (bo Becia chce sie rozwieść z mezem Jackiem bo ja chyba po raz 100 zdradzil, w tym nawet jak ktos napisał z siostra przyrodnia Jasia), na to teściowa, że Jacek jest załamany i zaczal pic, a Becia na to, że to jego sprawa; tyle pamiętam.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 20:48   #138
dziewczyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
haha i ja pod wpływem tego wątku wczoraj i dzisiaj zerknęłam na Klan, więc z tego co pamiętam:
do pani Steni przyszedł jej dawny amant i podarował jej bukiet róż, Becia poszła do swojej teściowej a ta zaczeła ja wypytywać czy to juz na prawde koniec (bo Becia chce sie rozwieść z mezem Jackiem bo ja chyba po raz 100 zdradzil, w tym nawet jak ktos napisał z siostra przyrodnia Jasia), na to teściowa, że Jacek jest załamany i zaczal pic, a Becia na to, że to jego sprawa; tyle pamiętam.
A jeszcze wcześniej spotkała się z ostatnią kochanką męża, bo ta też chce wiedzieć czy Beata wróci do męża, bo kochanka chyba będzie o niego walczyć, bo mama nalega
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 21:32   #139
sine.ira
BAN stały

Rudej włosy się wyprostowały Resztę mało wyczaiłam...tej baby u Lubiczów nie kojarzę (tej służącej), babek co to sie chciały z Michałem (a jednak była zmiana aktora - nie ma już Wieczorkowskiego ) na swing umawiać też nie....Knorr się posunął w latach...a Elżbieta całkiem całkiem...się trzyma Tej chudej co gadała z Beatą też nie znam (to kochanica Jacka, wright?). A Beata prawie nie zmieniona - ciągle długie włosy Małgosię kojarzę z odcinków kiedy się urodziła a tu już taka pannica ! Powiem Wam, że ledwo do końca dotrwałam...NUUUUUDAAAA !!!! Chociaż myk z popędem Maćka całkiem całkiem...jakie odważne tematy się porusza no no...Pamiętam, że w czasach kiedy ja oglądałam Klan, Grażynka miała jakąś przyjaciółkę na przeciwko w bloku...ta aktorka grała chyba w Miodowych latach (nie wiem czy znacie, taki serial na Polsacie swego czasu leciał) i kiedyś coś gadały o seksie i w pewnym momencie Grażynka rzekła na temat pigułek - "ale ksiądz tego zabrania" Uznałam wtedy, że pora kończyć oglądanie tego cuda polskiej telewizji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 22:12   #140
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

a co sie stao z Maćkiem? to znaczy coś nie tak z jego popędem, zaczyna się umawiać na randki czy co?
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 22:31   #141
dziewczyna
Zakorzenienie

Cytat:
Rudej włosy się wyprostowały Resztę mało wyczaiłam...tej baby u Lubiczów nie kojarzę (tej służącej), babek co to sie chciały z Michałem (a jednak była zmiana aktora - nie ma już Wieczorkowskiego ) na swing umawiać też nie....Knorr się posunął w latach...a Elżbieta całkiem całkiem...się trzyma Tej chudej co gadała z Beatą też nie znam (to kochanica Jacka, wright?). A Beata prawie nie zmieniona - ciągle długie włosy Małgosię kojarzę z odcinków kiedy się urodziła a tu już taka pannica ! Powiem Wam, że ledwo do końca dotrwałam...NUUUUUDAAAA !!!! Chociaż myk z popędem Maćka całkiem całkiem...jakie odważne tematy się porusza no no...Pamiętam, że w czasach kiedy ja oglądałam Klan, Grażynka miała jakąś przyjaciółkę na przeciwko w bloku...ta aktorka grała chyba w Miodowych latach (nie wiem czy znacie, taki serial na Polsacie swego czasu leciał) i kiedyś coś gadały o seksie i w pewnym momencie Grażynka rzekła na temat pigułek - "ale ksiądz tego zabrania" Uznałam wtedy, że pora kończyć oglądanie tego cuda polskiej telewizji
Służąca jest od roku (?), Michał też się zmienił, bo Wieczorkowki miał już dość, chuda to była kochanica Jacka, bo faceta nagle olśniło (na sali sądowej, tuż przed powiedzeniem, że chce rozwodu), że nadal kocha żonę.

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
a co sie stao z Maćkiem? to znaczy coś nie tak z jego popędem, zaczyna się umawiać na randki czy co?
Po prostu chłopak zakochał się w koleżance w klasie, z którą chce się żenić i zaczał ją dotykać. Nauczycielka i rodzice zrobili hałas o to.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 22:40   #142
agniesikk
Zakorzenienie

Kaja cóż za propozycja- to dopiero będzie chora sytuacja wyjazdu mamy, taty i ich partnerów
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 22:47   #143
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Ło rany,Ty naprawdę to sporo czasu temu oglądałaś!
A jeszcze muszę Ci napisać,że Małgosia,córeczka Beaty cały czas chodzi wyszczerzona.No po prostu non stop!Nawet mówi z wyszczerzem!
Mamusiu ide umyć rączki
Mamusiu chcę soku
Dobrze mamusiu
Mamusiu a tatuś przyjdzie
Mamusiu a moge?
Tak mamusiu
Dziękuję mamusiu
To w sumie takie dwie największe jej role:mamusiu i

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Kaja cóż za propozycja- to dopiero będzie chora sytuacja wyjazdu mamy, taty i ich partnerów
Jak to,jak to
Bo ja obejrzałam dziś dosłownie 5 minut i nie wiem o co chodzi...
Stary 2009-03-20, 22:58   #144
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, że w czasach kiedy ja oglądałam Klan, Grażynka miała jakąś przyjaciółkę na przeciwko w bloku...ta aktorka grała chyba w Miodowych latach (nie wiem czy znacie, taki serial na Polsacie swego czasu leciał)
No właśnie co się stało z tymi sąsiadami? Mąż tej kobiety miał zabójcze imię... Zenek i wpadł w alkoholizm (pamiętacie?) a ta sąsiadka miała jakąś różdżkę i u miała znajdować żyły wodne itp. i pomogła Grażynce ustawiać łóżeczko jak Kasia była malutka Uśmiercili ich czy co?

A co z tym grubym wujkiem (Cezary Żak go grał), który odwiedzał Grażynkę i to on wysłał smsa do audiotele, dzięki czemu Rysio wygrał samochód i rozpoczął zawrotną karierę taksówkarza

Ile ludzki umysł pamięta

Ja oglądam odcinki o 13.30, a tam jest tydzień do tyłu, więc kwestii popędu seksualnego Maciusia nie skomentuje jeszcze

Ale dzisiaj Bożenka robiła jakąś imprezę w mieszkaniu. Jejq jak ta dziewczynka wyrosła Śliczna jest.

Ślub
Pati
Lili
Stary 2009-03-20, 23:05   #145
Marbella85
Zakorzenienie

A i z tego co wczoraj i dziś obejrzałam to w Klanie nadal króluje ten nieśmiertelny i słynny już chyba na całą Polskę motyw: mycie rączek oczywiście, dziś Małgosia (córka Beci) myła rączki.

Edytowane przez Marbella85
Czas edycji: 2009-03-20 o 23:13
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 23:06   #146
mary_alice_young
Wtajemniczenie

omg klan to byl moj ulubiony serial z czasow podstawowki
a teraz to hm... druga moda na sukces podziwiam te , ktore wytrwały
Stary 2009-03-20, 23:09   #147
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie co się stało z tymi sąsiadami? Mąż tej kobiety miał zabójcze imię... Zenek i wpadł w alkoholizm (pamiętacie?) a ta sąsiadka miała jakąś różdżkę i u miała znajdować żyły wodne itp. i pomogła Grażynce ustawiać łóżeczko jak Kasia była malutka Uśmiercili ich czy co?

A co z tym grubym wujkiem (Cezary Żak go grał), który odwiedzał Grażynkę i to on wysłał smsa do audiotele, dzięki czemu Rysio wygrał samochód i rozpoczął zawrotną karierę taksówkarza

Ile ludzki umysł pamięta

Ja oglądam odcinki o 13.30, a tam jest tydzień do tyłu, więc kwestii popędu seksualnego Maciusia nie skomentuje jeszcze

Ale dzisiaj Bożenka robiła jakąś imprezę w mieszkaniu. Jejq jak ta dziewczynka wyrosła Śliczna jest.
Hmmm...była jedna koleżanka/sąsiadka Grażynki,która miała jakiegoś niedobrego męża i synka.Była chora na raka i umarła a jej synem zajęła się Grażka z Ryszardem-i to właśnie Maciek.Ale nie wiem czy o tę sąsiadkę chodzi.
A potem byli następni (Zenek czyli Cezary Żak) i mieszkają gdzieś tam na wsi.Raczej się już nie pokazują ale żyją-Ryszardowie ich czasem podobno odwiedzają

A z Bożenki zgadzam się,wyrosła bardzo ładna dziewczyna

Pamiętacie wcześniejszą Bożenkę?Grała ją inna dziewczynka która też była śliczna.Ciekawa jestem jak teraz ta dziewczynka wygląda...
Nie mam jednak jak sprawdzić bo pojęcia nie mam jak się nazywała.Ale uwielbiałam ją
Stary 2009-03-20, 23:13   #148
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm...była jedna koleżanka/sąsiadka Grażynki,która miała jakiegoś niedobrego męża i synka.Była chora na raka i umarła a jej synem zajęła się Grażka z Ryszardem-i to właśnie Maciek.Ale nie wiem czy o tę sąsiadkę chodzi.
A potem byli następni (Zenek czyli Cezary Żak) i mieszkają gdzieś tam na wsi.Raczej się już nie pokazują ale żyją-Ryszardowie ich czasem podobno odwiedzają
Nie nie nie chodzi mi o mamę Maciusia, która umarła na białaczkę.

Grażynka miała jeszcze inną sąsiadkę właśnie, która miała różdżkę (na bank) i wciągnęła Grażynkę m.in. w robienie zapachowych poduszeczek - taka praca chałupnicza, tak dorabiały sobie No i mąż od tej sąsiadki miał na imię Zenek i wpadł w alkoholizm.

Cezary Żak miał jakieś inne imię

Edit: znalazłam w google: Cezary Żak grał wujka Józia w "Klanie" Nie Zenka. Zenek to bank ten alkoholik, mąż tej od tej różdżki

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-03-20 o 23:24 Powód: dopisek
Stary 2009-03-20, 23:29   #149
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Nie nie nie chodzi mi o mamę Maciusia, która umarła na białaczkę.

Grażynka miała jeszcze inną sąsiadkę właśnie, która miała różdżkę (na bank) i wciągnęła Grażynkę m.in. w robienie zapachowych poduszeczek - taka praca chałupnicza, tak dorabiały sobie No i mąż od tej sąsiadki miał na imię Zenek i wpadł w alkoholizm.

Cezary Żak miał jakieś inne imię

Edit: znalazłam w google: Cezary Żak grał wujka Józia w "Klanie" Nie Zenka. Zenek to bank ten alkoholik, mąż tej od tej różdżki
A no tak! Żak to Józio

Tu są wyszczególnieni wszyscy aktorzy którzy kiedykolwiek grali w Klanie
Zaraz znajdziemy Zenona i jego małżonkę i sobie przypomnimy co tam z nimi było
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/127130

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Mam Zenka:
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1119549
..tylko,że ja go nie pamiętam z serialuMuszę się wczytać
Stary 2009-03-20, 23:35   #150
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Tu są wyszczególnieni wszyscy aktorzy którzy kiedykolwiek grali w Klanie

Mam Zenka:
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1119549
..tylko,że ja go nie pamiętam z serialuMuszę się wczytać
Tak to on Zenek Kwiatkowski, mąż Danusi, sąsiad Rysiów.

Aktorka nazywa się chyba Katarzyna Żak, ale nie ma jej na tej stronie?

Sąsiadka Danusia wystąpiła z Grażynką w reklamie ekologicznego proszku wymyślonego przez Agnieszkę Lubicz o wdzięcznej nazwie... Zwykły proszek

Edit: tu znalazłam: http://filmy.aeri.pl/o/9672/info/Katarzyna+%C5%BBak
i tutaj: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1121831

Ciekawe jak zakończyły się ich losy?

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-03-20 o 23:41 Powód: dopisek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości