|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja WISH LIST i ciekawa oferta!Dostawy!!
Nadia niestety nic
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nie mam probek ale mam perfum Bvlgari au the rouge
30/50 ml
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
hejooo
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212660 - zajrzyj tu ,modelka na zdjęciu ma go na ustach
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
pewnie
![]() a znajdziesz coś jeszcze za: Kredka do oczu Rimmel Glitter Eye Pencil 002 Dazzle (złota) zużycie - ze 3 razy Perfumy Dior Midnight Poisson (próbka) |
|
|
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
Interesuje mnie jeszcze:
16.Nivea Visage Young 'Freshen up' - Tonik (zużycie do 5 %) 10.Żel-krem matująco-nawilżający Control It! Nivea Visage Young - zużycie ok. 2/3 Dałabyś się skusić czymś spoza wątku za 21.Estee Lauder Automatic Pencil for Brows? (oprócz kredki, bo takowej niestety nie posiadam )
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Niestety kredka tak wogóle jest mojej matki i wymieniam ją dla niej tylko na inny kolor.Przykro mi
![]() To co,może być tak: błyszczyk Crystal Show Lipgloss firmy Eveline 16.Nivea Visage Young 'Freshen up' - Tonik (zużycie do 5 %) 10.Żel-krem matująco-nawilżający Control It! Nivea Visage Young - zużycie ok. 2/3 za: pędzelki Kredka do oczu Rimmel Glitter Eye Pencil 002 Dazzle (złota) zużycie - ze 3 razy Perfumy Dior Midnight Poisson (próbka) Oczywiście jak coś dodam jeszcze fajne próbki
|
|
|
|
|
#143 |
|
BAN stały
|
Niestety z tych rzeczy, co chciałaś ostała mi się tylko ta kredka. może interesuję Cię jeszcze coś w zamian za błyszczyk? Bo na nim mi najbardziej zależy.
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam,że się nie odzywałam...
Co powiesz na błyszczyk za kredkę (już ostatecznie )?Jeśli pasuje to proszę PW ![]() Zależy mi tylko aby wymiana odbyła się szybko (kredkę chciałabym mieć u siebie w przyszły piątek). Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.