|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rurki Levis-h&m-vero Moda-abercrombie-gap-esprit-house-terranova-chilli-i Inne
bluzeczka SELFESTEEM r. S, stan BDB
Top Vero Moda czarny r. M <na S też styknie>, NOWY !!! Duża żółta torba worek firmy TERRANOVA, stan IDEALNY! bluzeczka Abercrombie r. S bluzeczka Atmosphere r. z metki 38-40 <na moje S>, stan IDEALNY Podoba mi się to co wyżej, zajrzyj do mnie ![]() Odpisz u mnie, proszę.
|
|
#131 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
SillyNat,
ciuszki nie w moim rozmiarze ![]() Masz może coś z mojej wish listy poza wątkiem? Pzdr. Cala |
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rurki Levis-h&m-vero Moda-abercrombie-gap-esprit-house-terranova-chilli-i Inne
cześć, niestety nic nie znalazłam za te rzeczy. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki Levis-h&m-vero Moda-abercrombie-gap -esprit-house -terranova -chilli-i In
u Ciebie podobaja mi się te rzeczy
jakie wymiary mają topy? czy bolerko dopiero się pojawi? co podoba Ci się u mnie? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki Levis-h&m-vero Moda-abercrombie-gap -esprit-house -terranova -chilli-i In
na razie mam jeszcze takie zdjęcie, jutro zrobię dokładniejsze
Załącznik 1163342 wymiary żakietu długość całkowita od ramienia 57cm pod pachami 44cm i więcej talia 37cm dł. rękawa zew. 60cm ja też poproszę o wymiary twoich rzeczy Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2009-12-31 o 06:48 |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś u mnie?? odp u mnie prosze
|
|
#142 |
|
404 Not Found
|
Ryjek, ale to jest przecież inny żakiet niż na foto, które masz wklejone
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie podoba w ciebie to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5622830
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5622815 odpisz u mnie co ty na to ![]()
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
to jest żakiet biały sztruksowy
mam jeszcze biały bawełniany może pomyliły Ci się ? |
|
|
|
|
#145 |
|
404 Not Found
|
Nie no chodzi o ten biały sztruksowy na zapożyczonym zdjęciu, ale on jest inny niż ten, którego zdjęcia przesłałaś mi na sobie. Ten "zapożyczony" mi się podoba
![]() |
|
|
|
|
#146 |
|
404 Not Found
|
abralm,
za żółty worek Terranovy chętnie się wymienię, jednak żółtą bluzkę Vero Moda, topy Vero Moda i różowy pasiak a wear odłożyłam żeby wystawić na Allegro. No chyba, że miałabyś cos konkretnego z mojej wish listy. Pzdr. |
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znajdziesz cos u mnie za czarna tube z vero omdy ? Odpowiedz u mnie
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
ok to mozesz rezerwowac dla mnie torebke
a masz coś poza wątkiem jeszcze (chyba ze chciałabys tylko jedną rzecz odemnie)?? i ew czy moge zobzcyc na tobie ten sweterek niebieski w paseczki ??
Edytowane przez abralm Czas edycji: 2007-11-01 o 23:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

pozdrawiam

to drugie zdjęcie jest po prostu gorszej jakości, poza tym broszka nie jest częścią żakietu