|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różnica wieku?
ja mam 23 tz 29 ( a wlasciwie to tyle w tym roku skonczymy) 29-23 to daje hmm 7 lat roznicy.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Różnica wieku
U mnie jest duża róznica wieku 20 lat i nie mamy z tym żadnego problemu. Problem raczej ma otoczenie. My jestesmy szczęliwi
![]() Jak jest u was? |
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: duza różnica wieku
U mnie to 3 lata i też nie ma problemu
![]() Jeżeli Wam jest z tym dobrze to inni nie powinni się wtrącać. Najlepiej niech każdy pilnuje swojego nosa. |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
U nas jest wieksza róznica wieku bo 28 lat a nie wyobrazamy sobie życia bez siebie. On mnie uczy życia dzięki temu co juz przeżył a ja daję mu kropelke tego co w młodości najważniejsze.
Jeśli ktoś chce zapytac czy nie boję sie tego co będzie za 20 lat?? Odpowiem : NIE, mój skarb jest dla mnie najważniejszy. Żyjemy tym co mamy teraz. Jesteśmy razem 2,5 roku i smiejemy sie z tego że może kiedys bede mu czytała bajki na dobranoc jak to poczciwemu staruszkowi ![]() Moi rodzice są bardzo zadowoleni z tego że jestem szczęsliwa i nie przeszkadza im ta róznica,lubią mojego TŻ, jak i wiekszośc znajomych. A złośliwi zawsze sie znajda. Powodzenia życzę ![]()
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
ja mam 18 lat a mój chłopak 26. Nie wyobrażałam sobie, że kiedykolwiek będę z kimś o 8 lat starszym. Teraz nie widzę, żadnego problemu, bo taka różnica jest dla mnie śmieszna. On mi daje o wiele więcej niż ktokolwiek inny.
Znam kilka par, w których jest większa różnica wieku i są ze sobą bardzo zżyci Wszystko zależy od charakterów i dopasowania
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różnica wieku?
Cytat:
Powodzenia ![]() Mam taki sam przypadek, z tym, ze nie jessmy poki co razem hehe.
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różnica wieku
A ja jestem strasza od mojego narzeczonego
. Ja będe miała 27, a on 23. Wcześniej nigdy nie umawiałam się z młodszymi, a tu proszę, mamy już datę ślubu ustaloną na przyszły rok . Wiek nie ma znaczenia. Ważne, co jest w głowie i w sercu .
|
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
Ja też jestem starsza od mojego męża - 11 lat - a jesteśmy już małżeństwem 4 lata i mamy 2 dzieci. Jestem zachwycona tą różnicą wieku, mimo, iż nigdy nie wyobrażałam sobie młodszego męża. Przed ślubem znaliśmy się 3,5 roku. Nasi rodzice nie byli zachwyceni tą znajomością, ale pokonaliśmy wspólnie wiele przeszkód i warto było. obecnie z rodzicami jest super. znajomi już dawno zapomnieli o tej różnicy wieku, zaakceptowali, a nieznajomi nawet jej nie zauważają. To ja odmłodniałam przy mężu, zmieniłam sposób ubierania , czesania, wyrzuciłam większość swoich ubrań... A mój mąż po prostu spoważniał i zmężniał. Z całego serca polecam takie związki...
|
|
|
|
|
#129 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
Rany Boskie... jak ja to dobrze znam Cieszę się, że są takie związki. Nie tylko dlatego, że ja też jestem w takiej sytuacji i jest mi raźniej. Dokładnie jak powiedziałaś -> ZŁOŚLIWI ZAWSZE SIĘ ZNAJDĄ. Jak pisałam poprzedniego posta w tym temacie, ktoś się lekko obrzrzł, że niby z czym ma otoczenie mieć problem... Nie miałam siły odpowiadać. Pozdrawiam mocno.
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Witam.A mój jest o 8 lat starszy i ja nie widzę w tym nic dziwnego.Co prawda na początku się troche nad tym zastanawiałam,ale teraz bym nie zmieniła na żadnego innego
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rożnica wieku??
Cytat:
witam u mnie też jest różnica 8lat, i tez nie wyobrazam sobie związku z młodszym bodz w tym samym wieku co ja |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
w naszym zwiazku jest 11 lat roznicy. Zawsze sie smiejemy ze jak on "zarywal" panienki to ja jeszcze mialam "mleko pod nosem". Taka jest prawda, ale wcale mi to nie przeszkadza. Mam 25 lat on 36. Znamy sie od 3 lat w przyszlym roku bierzemy lub. Cenie ta roznice wieku. Wiem ze juz sie wyszlal, poznal swiat, jest madrzejszy o niejedno doswiadczenie zyciowe. Moge na niego liczyc.
Negatywne strony? Czasami podejscie do zycia ma inne niz ja. Czy gorsze? Nie sadze. To chyba bardziej uzaleznione jest od charakteru czlowiweka a nie od wieku. Ja lubie wychodzic on lubi imprezki ale domowe. Nieczesto chodzimy razem na imprezy w miescie. Ale to akurat ma swoje dobre strony. Po co komu facet podczas "damskich" wypadow. A kiedy ze znajomymi organizujemy wieksze imprezy - idzie ze mna bez zadnych wymowek. dla mnie? UKLAD IDEALNY |
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ja 24 latka, On 23. Razem dopiero miesiąc, ale mamy wrażenie, że znamy się od paru lat
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
ja 20 a TŻ 19
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Mój Tż jest starszy ode mnie o 5 lat i w ogóle tak jak większości z was i nam to nie przeszkadza,a wręcz powiem,ze ja nie potrafiłabym być ze swoim rówieśnikiem.Chyba nie czułabym się bezpiecznie.Ale oczywiście każdy ma inne wymagania a propos związku,więc jesli czujecie,ze to własnie to czego szukacie i potrzebujecie to nie ma co zwracac uwagi na innnych nieszczęsników,ktorzy swoimi docinkami udowadniają jak bardzo im czegos zabrakło w związku
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Amen!
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
ja mam 23 a TZ 27
roznica 4 latek
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
ja dokładnie jak kasiuleks mam 23 lata a TŻ 27, więc różnica 4 lata...wogóle jej nie odczuwam
a ślub za niecałe 3 miesiące
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png nasz aniołek 22.06.2009[*] Nasz kochany syneczek 12.12.2011 http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem starsza od mojego TŻ o 2 lata (Ja - 26, On - 24). Poznałam go jak miał 16 lat i nigdy nie czułam różnicy wieku. Zresztą, myślę że jest niewielka, bo przykładowo moja najlepsza kumpela w przyszłym roku wychodzi za mężczyznę, który ma córkę o rok starszą od niej i dwoje wnucząt! I co...?... i jeszcze nigdy nie widziałam jej bardziej szczęśliwej!!! Myślę, ze skoro im jest dobrze razem, to to jest najważniejsze!!! Miłość nie zna granic!!!
Cóż są warte te miliony, O których aż tylu marzy? Czyż nie starczy jedno serce, Które Cię miłością darzy? 18.09.2009 r.: ![]() |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 29 lat a mój TŻ 23, to daje nam 6 lat róznicy
ale nie chce już nikogo innego bo znalazłam kogoś kogo szukałam i pozostało mi to chyba w genach...
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
A ja skończę za niecałe 3 tyg 28 a mój tż ma 22
i nie wyobrażam sobie nikogo innego przy mnie ![]() Rodzice już się przekonali, idzie ku dobremu
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem starsza od mojego TŻ o 9m-cy.
mamy po 24 lata
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam w tym roku 24, mój TŻ 34. Czyli równe 10 lat różnicy. Zawsze świetnie nam się rozmawiało, choć 6 lat temu, gdy się poznaliśmy, nie sądziłam, że coś może z tego wyjść. Nie przy takiej różnicy wieku ( i odległości - 450km). Od ponad roku mieszkamy razem, w 23 sierpnia tego roku bierzemy ślub
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja czasem troche jednak sie obawiam przyszłości, najbadziej tego, ze w pewnej chwili zaczne się starzeć i będzie ta różnica wieku widoczna. Miedzy mną i moim TŻ jest 14 lat różnicy, i też mieliśmy i poniekąd mamy kłopoty z akceptacja w rodzinie, a nawet ja w pracy.Pozdrawiam wszystkie narzeczone dziewczyny i żony starsze od swoich mężczyzn |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
różnica między mna a moim TŻ to 6 lat i naprawde jest nam cudownie razem miałam wątpliwości na poczatku, ale teraz po 3 latach nie mam już rzadnych
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
u na spodobnie różnica 21 lat. otoczenie jest róznie nastawione. my jak najbardziej w pełni szczęścia. w naszym związku jest doza spontaniczności jak i wiele dojrzałości. każdy przezył z nas coś swojego i umiemy się tym podzielić jak i naprawdę świetnie się bawić. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
A może wstawimy fotki tutaj naszych zwiazków - osoby które są w zwiazku z różnicą wieku?
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Roznica wieku jest u nas 15 lat, ale tak na codzien...kto to zauwaza to nie wiem, bo na pewno nie ja...
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
mój TŻ ma 26 lat, a ja 28
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

. Ja będe miała 27, a on 23. Wcześniej nigdy nie umawiałam się z młodszymi, a tu proszę, mamy już datę ślubu ustaloną na przyszły rok
. Wiek nie ma znaczenia. Ważne, co jest w głowie i w sercu