|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Wątek Muci..Clarins,Dior,Lancom e,Versace,TBS,Avon,Yr,etc ..wszystko ..
Interesują mnie:
2 opak. suplementu Onozis Beauty żel pod prysznic Ziaja kakaowy Może coś u mnie? Zapraszam do wszystkich 3 wątków. |
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy Wątek Muci..Clarins,Dior,Lancom e,Versace,TBS,Avon,Yr,etc ..wszystko ..
nr 40, dl 25,5-26 cm,
stan bdb. fotka
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przejrzałam Twoją wishlistę i niestety nie będę mieć nic oprócz tego co w wątkach:/ Co do rzeczy, które ci się spodobały u mnie to jeszcze raz przejrzę Twój (obszerny
) wątek i może uda nam się dogadać co do wymiany.
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
.hej
wiec za: 1kg waniliowego z czek milka cappucino 7past nozyczki cien do powiek blyszczyk skarpetki i ponczochy dorzuce Ci takze fajny stalowy brelok Persila bo dostalam w niemczech do zakupow ![]() 5.Uniwersalna kredka do makijażu arabian glow kolor "sunny" 7.Jogurt do ciała - Czereśnia i gałka muszkatołowa 200 ml 9.Żel pod prysznic SENSES "summer burst" 250ml 12.żel pod prysznic liv botanicals 200 ml 16.żel pod prysznic spring sensations 7.Balsam do ciala naturals nowy mandarynka i aloes nowy 200ml 4.Balsam perfumowany do ciała PUR BLANCA nowy 14. SZAMPON 2W1 ADVANDCE TECHNICS 400ml 13.Emulsja do mycia twarzy wody mineralne islandii 5.Balsam do ciala re charge sensess nowy(pomaranczowy) Szampon naturals mak i mleczko migdałowe 400ml 13.Szampon naturals limetka i passifola 400m 11.żel pod prysznic planet spa oliwkowy super czyli to juz ustalone ale moze znajdziesz jednak cos jeszcze u mnie za te niebieska kosmetyczke? jezeli nie to trudno.. i wtedy chyba juz pozostanie wymienic adresy na pw
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podbijam
pozatym chciałąbym dość szybko sie wyminić
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, w sumie mogłabym ci oddać te 2 rzeczy za clarins puder
Jeśli byś chciała. Mam jeszcze 2 propozycje co do NoUBA. Jutro wieczorkiem dam ci odpowiedź Pozdrawiam
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Więc może tak:
Mleczko do ciała AA Oceanic, zapach cynamonowo-migdałowy, zostało 200 z 300 ml. Błyszczyk do ust Vollare 3D Glamour Shine różowy, nieco popękana nakrętka, niżej foto Cienie francuskiej firmy Copines, 3 rodzaje czerni: matowa, z drobinkami srebrnymi oraz z drobinkami za Onozis Beauty 2 opakowania żel pod prysznic kakaowy Ziaja + ewentualnie żel pod prysznic Johnson Co Ty na to? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, podoba mi się u Ciebie masa rzeczy tj :
mgiełka the body shop , plastry veet, paletka korektorow, neonatura, puder prasowany clarinsa, maseczka oliwkowa avon, tableteczki , lakier do włosów, szminka czerwień clarinsa, pianka oczyszczająca, płyn do ust, ale nie ukrywam ze najbardziej zainetersowana jestem neonaturą, puderem i mgiełką pododba Ci sie u mnie trenczyk, torba i zegarek, zegarek mam w rezerwacji;/ ale moge go odrezerwowac, tylko musiallabys w miare szybko dac mi znac
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Same cienie kosztowały 35 zł, więc myślę, że Ci się opłaca.... Mogę oddac cienie, balsam i błyszczyk za Onozis Beauty 2 opakowania + żel pod prysznic kakaowy Ziaja.
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
odp u siebie
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy byłabys cos w stanie oddac z tych rzeczy które wymienilam ?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
muciu, sprobuje jeszcze raz. moze zrobimy mniejsza wymianke
![]() znalazlabys cos za: Modelująco liftingujący krem do biustu 150ml ??? |
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PW? |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
tak więc spodobała mi się torebka za tą moją czerwoną.. kolczyków niestety już nie ma, a za lakiery nie wiem za bardzo co bym mogła chcieć, bo to jest w sumie taka drobnostka.. a na ile wyceniasz majtki?? może sobie coś za nie dobierzesz??
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Niestety na razie nic.
Pozdrawiam |
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() cos ci sie chyba u mnie podobalo,mnie u ciebie interesuje cien vanilla beige clarinsa oraz pomadki 03 i 05.szkoda ze puder w rezerwacji bo tez mi na nim zalezy.
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
cos za plastry do depilacji, planet spa ?
odpisz prosze u mnie
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
to jak widzialabys naszą wymianę
?
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
mucia a bronzer jest jeszcze do wziecia?
no za te 2 pomadki + cien+bronzer moglabym oddac * Bourjois Regard Paillete, zielona kredka do oczu mieniąca się złotymi drobinkami [1/4 zużyta] * Manhattan High Shine bladoróżowy z tysiącem dyskretnych drobinek * Maybelline Watershine Elixir bladoróżowy zużycie 1/3 * Puder rozświetlający Sephora kolor Warm Ivory- [neutralny] jasny, srebrzysty beż. Maźnięty pare razy * Miniaturka Miss Dior Cherie edp 5 ml
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
sluchaj te pomadki mają drobinki?
jednak rezygnuje z cienia,bo w sumie jest mi zbędny. to co chcialabys rpzygarnac za te 2 pomadki?
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Może moja torebka?
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
#145 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana a wiec duzo rzeczy wpadlo mi w oko. oddam Ci to co Ci sie spodobalo u mnie za te rzeczy, jesli malo to ew dobierz sobie cos jeszcze albo daj swoja propozycje
![]() bardzo chetna jestem na ten krem jesli jest nowy bo chcialabym na prezent dla mamy: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266713 chetnie przygarnelabym te perfumki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266695 ta kosmetyczke: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266695 interesuje mnie 1 szt tego szamponu 2w1 z zielona nakretka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266682 oraz int mnie trilaser: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266681 czekam na odp ![]() oczywiscie jesli wymianka by doszla do skutku to preferuje spotkanie na terenie Krk
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
muciu-niestety baza pod cienie juz poleciała... moze cos innego w zamian za nia?
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
muciu troszke mi sie nie bedzie opłacac taka wymianka- twoj clarins kosztuje 35 $ a moje kosmetyki razem wziete wychodza ponad 200zł
![]() jesli chcesz moge zamienic -BaByliss Proliss Start in -szampon prostujący -ubytek widoczny na zdjęciu (poj wyjściowa to 250ml) -Babyliss Proliss Activ on -odżywka prostująca -ubytek widoczny na foto (poj wyjściowa to 250 ml) -Loreal szampon odżywczy Nutri Blask 400 ml (użyty 2 razy) -Sephora liner electro -metaliczna kredka w kolorze granatowym z drobinkami -Sephora colorful palette -paleta czterech cieni w kolorach różu i fioletu -ubytek minimalny na Twoj brazer |
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Muciu, gdyby jednak interesowałoby Cię cokolwiek z moich rzeczy to Pleasures byłoby fajnie mieć. Jestem w stanie dać więcej, więc jeżeli cokolwiek Ci się podboba, to strzelaj.
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
odpisałam u sia
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam w ciuszkowym watku kilka rzeczy z Twojej wishlisty (buty, torba itp.)
byłabyś skłonna wziac cos za: 27.Szminka z musem ULTRA COLOUR RICH ,zafoliwana color CHAMPAGNE 10.Zestaw cieni Sephora śliczne brązy zużycie ok max 7% 11.Zestaw cieni H&M (zielony,srebrny,jasny zielony,żółty,blady róz i niebieski)zuzycie ok 10% |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

) wątek i może uda nam się dogadać co do wymiany.