|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: biała perła
oo
a ja dopiero odpisuje wybielanie ok widze efekty aczkolwiek zapominam czasem zakladac nakladki xD po prostu z lenistwa xD
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Hej!!!! i jak po zakończeniu? duże efekty dała BP? ja właśnie jestem w trakcie 2 nałożenia;/ mam nadzieję że za 2 miesiące bedę maiła piękne ząbki
)))
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj zamówiłam BP, mam nadzieję, że warto
Czekam aż przyjdzie. Niedługo się odezwę i napisze o rezultatach
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
stosuję 5 dzień ale jak narazie efektów niw widzę;/ napisz jak tobie bedzie szło
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W jakim stanie były Twoje zęby przed wybielaniem? A jak jest teraz? Bolą Cię zęby/dziąsła??
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wam wszystkim.
Od jakiegoś czasu przeglądam ten wątek z ukrycia, ale stwierdziłam, że się w końcu ujawnię i przy okazji pochwalę.Na zdjęciu moje zęby po 2,5 tygodniowej kuracji białą perłą. Sorki za jakość ale cyknięte telefonem. Pozdrawiam i wytrwałości życzę, bo efekty są
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też takie chcę mieć! Po ile trzymałaś na zębach? Masz może zdjęcie przed kuracją? Twoje ząbki świecą bielą z daleka czy mi się wydaje? ![]() Dzisiaj przyszła mi BP i właśnie z nią siedzę ;p Drugi raz po pół godziny. Nie mam ślinotoku ( ) ani bólu (jak na razie) na szczęscie Nie narzekam na aplikatory, mam 2 na raz (górna i dolna szczęka) może to kwestia przyzwyczajenia bo mam aparat taki na noc , zdejmowany, może dlatego to mi tak nie przeszkadza Tylko smak żelu... bleh ;/ ale idzie wytrzymać Szkoda tylko, że jest taka beznadziejna skala bieli... Tam są brązowe odcienie, a ja mam żółte...Będę zdawać relacje Obiecuję ![]() Netiii odezwij się
|
|
|
#128 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zakładam też na noc, ale rano czuć wtedy nieprzyjemną nadwrażliwość utrzymującą się jakiś czas podczas dnia ![]() Ale ogólnie da się przeżyć. I chyba warto pocierpieć. Kilka osób już zwróciło uwagę na mój kolorek ząbków. A moja współlokatorka mimo, że ma białe kiełki szczerze mi zazdrości. Jeśli na początku nie będzie efektów, nie przestawaj nosić. Mi dopiero zaczęły się robić takie ładne po 2 tygodniach. I z każdym nałożeniem są bielsze. Także trzymam kciuki!! |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
advocatusdiaboli super masz ząbki!!!! tez takie chce
ale ja jakoś ostatnio olałam sprawę i zakładam jak sobie przypomnę, "raz na ruski rok" ![]() tasiaaa życzę 'owocnej' kuracji
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Acia dziękuję
Edytowane przez tasiaaa Czas edycji: 2008-12-17 o 21:10 |
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
między innymi dlatego przestałam używać białej perły, pogubiłam gdzieś nakładki i odstrasza mnie ten nieprzyjemny ból w zębach. Efekty były, dużo osób zauważyło róznice, teraz już nic co prawda nie widać bo piję hektolitry coli, ale od nowego roku zaczynam wszystko od nowa
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
Przed wybielaniemz pewnością nie miałam białych zębów. W sumie żółtych też nie.
Ale nie byłąm zadowolona z koloru. Wszytsko przez tetracykliny, któe barwią żeby, a które brałam na trądzik. Tak samo swoje zrobia kawa i czerwone wino. Teraz jest już lepiej ale jeszcze to nie jest ten efekt, na który czekam, więc się nie poddaje ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PIsz tu cały czas jak Ci idzie ;* Ja nowu mam na ząbkach BP PO godzinie używania JUZ Są EFEKTY robią się takie białe przebarwienia
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
W skali, która byłą dołączona do opakowania białej perły mam odcień trzeci od tego najbielszego.
Więc jeszcze troche pracy przede mną ![]() Będę pisać, będę. A Ty wytrwale noś i też informuj jak Ci idzie
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz nadwrażliwość?
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Mam trójkę wpadającą już teraz bardziej w dwójkę.
Nadwrażliwość mam. Szczególnie rano jak założę na noc, potem z czasem przechodzi
|
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
zamierzam kupic BP. Jestem w trakcie leczenia zebów, cała góra juz ok, zostało kilka na dole. Czy mozna stosowac BP jak ma sie jakis ubytek czy raczej to nie ma wpływu na efekt wybielenia i czy nie podraznia tego zęba z ubytkiem? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lepiej poczekaj, aż wszystko będziesz miała wyleczone tak, jak trzeba.Jeśli masz dziurę, może boleć
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Mam dziure co prawda mała. Chciałam najpierw zacząc od górnych a poźniej dół wybielić. Ale jak ma bolec
to chyba nie warto ryzykowac
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Wybaczcie za post pod postem
![]() BP miałam na zębach łącznie 3 h (stosowałam / stosuję 2x30 min.) i widzę różnicę! Sporo się rozjaśniły o 1 ton
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, wiem że pewnie gdzieś to było powiedziane już, ale nie mogę znaleźć, właśnie zamierzam zamówić BP, tyle że przeraża mnie ta nadwrażliwość. czy ona jest taka ...no... duża?
; p |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
hej a czy można wybielać zęby białą perłą jeśli na jedynce ma się pęknięte szkliwo wzdłuż całego zęba?pzdr
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie mam zadnej xD hehe czasem jak nakladam nakladke zaboli przez 5 sekund no i kiedys zasnelam z nakladka na zebach.... wtedy troszenke bolalo![]() moze chodzi o wrazliwosc na bol? ja w sumie jestem raczej wrazliwa ale nie uwazam zeby ta nadwrazliwosc byla czyms nie do zniesienia... czasem az sie dziwie jak dziewczyny pisze ze nie moga wytrzymać:|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
hm. w takim razie, może ja tez wytrzymam =)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Przyłączam się do wątku,bo dzisiaj kupiłam BP
szukałam jej w kilku aptekach i tak się zastanawiam, kiedy zacząc stosować, bo chce mieć najlepszy efekt na studniówkę, którą mam dokładnie za miesiąc, boję się,że jak zacznę stosować już teraz a jak czytałam powinno się ok 2 tygodni to może efekt być do studniówki słabszy, jednak ja nie palę ani nie pije kawy, jedynie herbatę, a zęby nie mam strasznie żółte, ale oczywiście marzę o hoollywodzkim uśmiechu tylko tak się zastanawiam czy na mnie zadziała no i strasznie się boję nadwrażliwośći, bo niestety mam
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Martaj145 witaj Efekt używania BP jest dość trwały, ja bym już zaczęła wybielać, bo nie wiadomo jak szybko Ci pójdzie z tym wybielaniem, czy Twoje kiełki są podatne na wybielanie, czy zajmie im to trochę więcej czasu.Cheriek a u Ciebie jak efekty?? Masz już '1' w skali bieli?
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie trzymam to na zebach slinie sie strasznie...
jedna wielka meczarnia;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie BP to rewelacja : D stosuje od jakiegos czasu i moje kolezanki tez i wszystkie zadowolone : ) goraco polecam ten preparqat ; D
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

a ja dopiero odpisuje

Ja też takie chcę mieć!
Nie narzekam na aplikatory, mam 2 na raz (górna i dolna szczęka) może to kwestia przyzwyczajenia bo mam aparat taki na noc , zdejmowany, może dlatego to mi tak nie przeszkadza