|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zmierzchomaniaczki & Edziomaniaczki
O kurcze,muszę przeczytać MS,bo nie wytrzymam
![]() Moje ulubione cytaty lub fragmenty: ''Chętnie zostanę. Przynieś kajdany, o pani. Jam więźniem twego serca." '- To jak mam zareagować, na to co się stało? - Chcę, żebyś wykrzyczał mi w twarz wszystkie wyzwiska, jakie ci tylko przyjdą do głowy, w każdym języku, który znasz. Chcę, żebyś powiedział mi, że się mnie brzydzisz i chcesz mnie rzucić, a ja padnę ci do stóp i będę się czołgać, i błagać cię, żebyś został. Westchnął. - Wybacz, ale nie spełnię twojej prośby. - To przynajmniej przestań mnie pocieszać. Pozwól mi cierpieć. Zasłużyłam sobie na to. - Nie ma mowy. Pokiwałam głową. - Wiesz co, masz rację. Bądź dalej taki miły. Tak chyba jest jeszcze gorzej. Czekałam na to, co powie. Jego głos przeszedł w szept: - W odróżnieniu od Jacoba, ja potrafię być szlachetny, Bello. Nie zamierzam zmuszać cię do tego, żebyś wybierała pomiędzy nami dwoma. Chcę, żebyś była szczęśliwa. Weź ze mnie, co tylko chcesz, albo i nic, jeśli tylko taka jest twoja wola. Nie czuj się do niczego zobowiązana, kiedy będziesz podejmować decyzję.' " - Przyrzeknę ci coś w zamian - oświadczył. - Przyrzekam, Bello, że dziś widzisz mnie po raz ostatni. Nie wrócę już do Forks. Nie będę więcej cię na nic narażał. Możesz żyć dalej, nie obawiając się, że niespodziewanie się pojawię. Bedzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali. " [przy tym po prostu mnie rozwala ]"-Boi się igły (...) Sadystyczny wampir, który chce ją zamęczyć na śmierć, prosi o spotkanie - nie ma sprawy, już leci, już jej nie ma. Ale gdy podłączyć ją do kroplówki..." ''-Nienawidzę cię, Black. -To dobrze, zawsze to jakieś gorące uczucie. -Ja ci dam gorące uczucie! Zamorduję cię w afekcie, ot co! - Przestań (...) To musiało być lepsze od całowania się z kawałkiem granitu.'' Jacob Z BD Nie zdawałam sobie sprawy, że płaczę, do chwili, gdy przyszła moja kolej, by wypowiedzieć najważniejsze słowo. - Tak – niemal wyszeptałam, przecierając sobie oczy, by zobaczyć jego twarz. Gdy przyszła jego kolej by powiedzieć to słowo, w jego ustach zabrzmiało ono czysto i triumfalnie. - Tak. – biła z niego powaga. Gdy pan Weber ogłosił nas mężem i żoną, Edward niezwykle delikatnie i czule pogłaskał mnie po policzku. Próbowałam powstrzymać oślepiające łzy. Tak irracjonalny był fakt, że ta cudowna osoba była moja. Patrzył na mnie tak, że wydawało mi się, iż on też ma łzy w oczach, ale to przecież było niemożliwe. Przybliżył swoją głowę do mojej, a ja objęłam go ramieniem. Pocałował mnie delikatnie, z uwielbieniem. Zapomniałam o gościach, miejscu i czasie oraz o powodzie, dla którego zgodziłam się na ten ślub. Liczyło się tylko to, że Edward mnie kocha i chce ze mną być. Należałam do niego... Znowu zaczął mnie całować. Tym razem przywarłam do niego ignorując ludzi i moje głębokie westchnienie, które usłyszeli wszyscy. Dotknął dłońmi mojej twarzy i delikatnie mnie odepchnął.'' Ahh rozmarzyć się można ![]() |
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie słucham ścieżki dźwiękowej do filmu i też jest świetna, naprawde wszystkie piosenki wymiatają, a szczególnie Muse - Supermassive Black Hole (ta piosenka kiedy grają w baseball)
Tak przy okazji Muse to ulubiony zespół Stephenie, w podziękowaniach na końcu zawsze im dziękuje ![]() Świetne są też inne piosenki, nie ma ani jednej, która by mi się nie podobała!
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Zmierzcho i Edziomaniaczki ;p
Troche sie za późno obudziłam chyba bo tu już leci 5 strona, ale ja tak mam zawsze, więc mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do siebie ;] Jestem Paula, lat 17- zafascynowana, zauroczona całą sagą, filmem i w ogóle Stefanie Meyer, bo i "Intruz" znalazł szczególne miejsce w mym serduchu muszę przyznać. właśnie zaczynam MS i aż nie moge <3, obiecałam sobie że na BD poczekam ale jak (niechcący) przeczytałam fragment z ulubionych fragmentów amelsss to nie wiem czy wytrzymam xD
|
|
#124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Warto przeczytać BD. ^^ Ja bym w życiu nie wytrzymała aż do marca ![]() olanina ja ostatnio ciągle słucham Supermassive Black Hole ![]() Balladka w wykonaniu Roba też mi się baardzo podoba.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
To czemu mi nie powiedziałaś, zaczęłabym słuchać wcześniej
Te piosenki są takie porywające, aż chce mi się tańczyć i szaleć ![]() Piosenka Roba - hmmm taka cudowna, ale jeszcze mało jego głosu, on tam tak szepta jakby ![]() Siemanko shenandoah
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie słucham Supermassive'a
![]() Jak tylko usłyszę pierwszy dźwięk,to od razu w mojej głowie pojawia się scena baseballa i Alice z tą jej sławną już nogą . ^^ |
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie!!
Czytasz mi w myślach jak Edward czy co?? ![]() No tak, teraz widze że masz w podpisie wers Supermassive Ale ja ślepa jestem ![]() EDIT: Słucham najnowszej płyty Muse i tak mi się zdaje, że nie znajdę tam nic lepszego od Supemassive Ale jeszcze zobacze
Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2008-12-21 o 19:57 |
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10163243]Dokładnie!!
Czytasz mi w myślach jak Edward czy co?? ![]() No tak, teraz widze że masz w podpisie wers Supermassive Ale ja ślepa jestem [/quote]Oj tam od razu ślepa Czasem zdarza mi się,że czytam ludziom w myślach,bo mówię dokładnie to,co ktoś inny w tym samym czasie lub wyprzedzam xD Ale ja ogólnie dziwny ludź jestem ![]() Mama zobaczyła termoczepek z Waxa na biurku u mnie i mówi,że ja jakaś nawiedzona jestem.
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niezła jesteś ![]() ![]() Fajno jak to mówią w naszej książce ![]() Coś jeszcze chciałam napisać i zapomniałam... Hmmm, jak mi się przypomni to zrobie edita
|
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
Skleroza ludzka rzecz,no nie .
![]() Przed chwilą odsłoniłam roletę i nie poznałam własnego osiedla :-P Aż się w oczach mieni od ilości lampek na balkonach |
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
Haha, no co, ja wczoraj ubierałam chinkę (byłam zła jak osa, bo mama mnie odciągnęła od czytania MS)
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10163492]Haha, no co, ja wczoraj ubierałam chinkę (byłam zła jak osa, bo mama mnie odciągnęła od czytania MS)
[/quote]Moja choinka jeszcze stoi zwinięta w piwnicy [sztuczna]W Wigilię się ubierze z mamą ![]() Dzisiaj w szafie posprzątałam |
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
Przypomniało mi się!!
Miałam się zapytać czy wy też macie obsesję na punkcie Edwarda, czy tylko ja tak mam, że ciągle o nim myśle i czasami beczeć mi się chce że nie istnieje ktoś taki ?? Bo zaczynam dochodzić do wniosku, że jestem chora na umyśle lekko ![]() EDIT: Brawo, ja szafę zostawiam na koniec, bo jak ją otwieram to wszystko leci mi na głowę, zdaje mi się że nie podołam
Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2008-12-21 o 20:13 |
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10163535]Przypomniało mi się!!
Miałam się zapytać czy wy też macie obsesję na punkcie Edwarda, czy tylko ja tak mam, że ciągle o nim myśle i czasami beczeć mi się chce że nie istnieje ktoś taki ?? Bo zaczynam dochodzić do wniosku, że jestem chora na umyśle lekko ![]() EDIT: Brawo, ja szafę zostawiam na koniec, bo jak ją otwieram to wszystko leci mi na głowę, zdaje mi się że nie podołam [/quote]Są dwa wyjaśnienia - albo możesz być spokojna,bo ja też tak mam i parę osób z mojego otoczenia albo wszystkie,które mają obsesję na punkcie Edzia powinny się martwić ![]() Jak ja bym chciała mieć takiego własnego Edzia
|
|
|
|
#135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli jest 50% szansy że jestem walnięta ... ![]() Ja też bym chciała ... Chyba nie ma takiej osoby co by nie chciała
|
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Może kiedyś znajdę swój ideał,ale wymagania są baaardzo wysokie
![]() Teraz leci w głośnikach u mnie kołysanka dla Bells i się rozmarzyłam trochę.. ![]() Może to i dobrze,że marzenia się tak szybko nie spełniają,bo samo wierzenie w ich spełnienie to już namiastka szczęścia
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Nie, dla mnie marzenia i nadzieja to za mało
Ja musze go znaleźć, tego mojego idealnego i być z nim, dopiero wtedy będę szczęśliwa ![]() Najszczęśliwsza pod Słońcem ![]() Ja słucham po kolei jak lecą piosenki ze ścieżki dźwiękowej już trzeci raz Jeszcze dwie i będzie kołysanka ![]() EDIT: A jak tam u Ciebie, shenandoah?
Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2008-12-21 o 20:28 |
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10163761]Nie, dla mnie marzenia i nadzieja to za mało
Ja musze go znaleźć, tego mojego idealnego i być z nim, dopiero wtedy będę szczęśliwa ![]() Najszczęśliwsza pod Słońcem ![]() Ja słucham po kolei jak lecą piosenki ze ścieżki dźwiękowej już trzeci raz Jeszcze dwie i będzie kołysanka [/quote]Ja też ![]() Jak płyta będzie już dostępna,to chyba ją kupię ![]() Jeszcze trochę i znowu będę mogła obejrzeć Zmierzch na dużym ekranie ![]() Idę drugi raz do kina
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Szczęściara, ja nie mogłam iść na pokazy przed premierowe
Musiałam oglądać marną kinówkę na kompie Ale jak wejdzie do kin to jadę do Wrocka albo Opola i nie ma bata że nie obejrzę w kinie
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Ja z kumpelami poszłam na pierwszy możliwy pokaz przedpremierowy w mojej mieścinie
![]() Bilety były zamówione spooro czasu wcześniej
|
|
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
Tak, tylko u mnie kino to takie dno, że filmy są ze dwa miechy po premierze, a na pokazy przed premierowe to nie ma w ogóle szans... Ale jeszcze tylko kilka dni
i pojadę do kina w jakimś większym mieście I będzie cudownie ![]() Tylko jakby to zrobić, żebym nie musiała rodziców brać, bo ja na tym filmie, mimo że go widziałam już 8 razy (!!) będę płakać, a jak będą pokazywać Edzia to będę się uśmiechała aż do bólu... On tak na mnie działa, co zrobić Masz jakiś pomysł na tych rodziców ?? ![]() _____ EDIT: w sylwestra jest puszczany o 21.30 w opolu, tylko do domu chyba będę wracać pieszo, bo nie ma po filmie pociągu 42 km to nie tak dużo, co nie ?
Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2008-12-21 o 20:48 |
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10163987]Tak, tylko u mnie kino to takie dno, że filmy są ze dwa miechy po premierze, a na pokazy przed premierowe to nie ma w ogóle szans... Ale jeszcze tylko kilka dni
i pojadę do kina w jakimś większym mieście I będzie cudownie ![]() Tylko jakby to zrobić, żebym nie musiała rodziców brać, bo ja na tym filmie, mimo że go widziałam już 8 razy (!!) będę płakać, a jak będą pokazywać Edzia to będę się uśmiechała aż do bólu... On tak na mnie działa, co zrobić Masz jakiś pomysł na tych rodziców ?? ![]() _____ EDIT: w sylwestra jest puszczany o 21.30 w opolu, tylko do domu chyba będę wracać pieszo, bo nie ma po filmie pociągu 42 km to nie tak dużo, co nie ?[/quote]No tak średnio na jeża ![]() ja byłam w Multikinie i całkiem spoko było . ![]() Teraz tylko wytrzymać do 9 stycznia.
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Dobra w sumie nie było pytania, bo poszłam się zapytać czy mogłabym jechać (mój brat studiuje w opolu i w ten dzień ma tam imprezę, więc nie byłoby problemu) ale oczywiście się nie zgodzili
;(Ale beznadzieja ;( |
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;10164179]Dobra w sumie nie było pytania, bo poszłam się zapytać czy mogłabym jechać (mój brat studiuje w opolu i w ten dzień ma tam imprezę, więc nie byłoby problemu) ale oczywiście się nie zgodzili
;(Ale beznadzieja ;([/quote] Nie przejmuj się,może w święta uda Ci się ich udobruchać Głowa do góry! ![]() Ja idę pobawić się trochę w architekta i pobudować domki w Simsach heh
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
Hah, kolejna rzecz, o której sama myślałam ( o te simsy chodzi)... Zaczynam się Ciebie bać
![]() To papa
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam do grona Edziomaniaczek xD W sumie moje powiązania ze "Zmierzchem" do niedawna było bardzo nikłe ("Nie mam czaaaasuuu przeczytać, tyle lektuuuuur jest!"), ale przedwczoraj byłam na przedpremierowym pokazie filmu, głównie ze względu na moją obsesję na puncie Roberta Pattinsona (w jedno z jego zdjęć z planu 4 części HP wgapiałam się kiedyś godzinami
) i po prostu padłam! Normalnie jestem potwornie wybredna jeśli chodzi o filmy i obawiałam się, że ten będzie denny i jedyne, co mi umili czas w kinie to Rob, a tu zaskoczka! Film był naprawdę dobry. No ale moim zdaniem głównie Rob go tworzył. Dobry Boże, chemia pomiędzy Edwardem a Bellą aż mną potrząsała! To było coś, facet naprawdę się postarał. Drażniła mnie tylko Stewart, z tą jej jedną miną w stylu "rozdziawiona paszcza i dwa przednie zęby na wierzchu" (czy ktoś też zauważył jej zaskakujące podobieństwo do Emmy Watson?!). Ale Edward nadrabiał z nawiązką Jak tylko film się skończył, moja pierwsza myśl: "Ja chcę jeszcze raaaaaaaz!" I teraz muszę czekać aż do 9 stycznia! Aha, i uroczyście postanowiłam przeczytać książki. Więc w sumie nie jest tak, że ten film odpycha ludzi, którzy książek nie czytali. Mnie przyciągnął (nie wiem, ile w tym jest zasługi Pattinsona, pewnie trochę jest :P)
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' Edytowane przez konopia Czas edycji: 2008-12-21 o 21:58 |
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Serdecznie witamy w naszym gronie konopia
![]() Tak, Robert jest przesłodki I ma cudowny głos, posłuchaj Never Think z sound tracka Twilight, zakochasz się jeszcze bardziej
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
to ja też bym się wprosiła
![]() tak czytam sobie posty, ale postanowiłam napisać, skoro już mowa o cudnym `never think` by rob xD `let me sign` też fajne. jak słucham jego głosu to ![]() jest bardzo utalentowany, jako muzyk i aktor, do tego piekielnie przystojny, skromny i normalny! nie jakaś gwiazdka z hollywoodu -.-' genialnie zagrał Edwarda, te wszystkie miny, uśmiechy, wzrok - cudowne! nie mogę się doczekać new moon ![]() a co do książek to pochłonęłam je niestety tak szybko, że żałuje, że nie dawkowałam sobie tej przyjemności ![]() na razie wstrzymuje się z midnight sun, sagę czytałam po polsku, ale słyszałam, że tłumaczka trochę zwaliła przekład, więc chcę sobie zrobić prezent pod choinkę w postaci zmierzchu w oryginalnej, ang. wersji ![]() chyba najbardziej lubię new moon i twilight. breaking dawn najmniej, bo to co się tam działo... ![]() ale żeby taki Edward był na prawdę, chyba każda jego wypowiedź zasługuje na cytowanie i rozpływanie się nad jego osobowością
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jestem także oddaną fanką HP,mam całą kolekcję w domu. ![]() Do czytania marsz! ichiko witamy cieplutko w naszych Edziowych progach |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

]

Tak przy okazji Muse to ulubiony zespół Stephenie, w podziękowaniach na końcu zawsze im dziękuje 

... Chyba nie ma takiej osoby co by nie chciała 
) i po prostu padłam! Normalnie jestem potwornie wybredna jeśli chodzi o filmy i obawiałam się, że ten będzie denny i jedyne, co mi umili czas w kinie to Rob, a tu zaskoczka! Film był naprawdę dobry. No ale moim zdaniem głównie Rob go tworzył. Dobry Boże, chemia pomiędzy Edwardem a Bellą aż mną potrząsała! To było coś, facet naprawdę się postarał. Drażniła mnie tylko Stewart, z tą jej jedną miną w stylu "rozdziawiona paszcza i dwa przednie zęby na wierzchu" (czy ktoś też zauważył jej zaskakujące podobieństwo do Emmy Watson?!). Ale Edward nadrabiał z nawiązką