|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: bielizna do łóżka..problem
![]() :conf used:ale w czym masz problem, powinnas sie cieszyc ze ci powiedział co go kreci i nie musisz sie domyslac. |
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój na rajstopy mówi "antygwałty"
--- Autorko, zakładaj! I tak po chwili będziesz miała podarte |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
hihi, dokładnie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
mój Tż tez tak ma, z tymże kaze mi zakladac ponczochy i do tego obcasy...
ale w rajstopach pare razy tez sie zdarzylo, wtedy brutalnie robi duza dziure i siuuup a ja wyrzucam każde rajstopy jakie zakladam
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szpileczki , pończoszki i erotyczna bielizna. Czy twój partner to lubi?
mój TŻ uwielbia, właśnie chciałabym sobie kupić coś sexy, zastanawiam się gdzie w Poznaniu można w dobrej cenie kupić jakiś fajny gorsecik, bo szczerze mówiąc nie szukałam nigdy a nie chciałabym stracić całego dnia na chodzeniu po sklepach i szukaniu
|
|
#127 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na innych może działa)
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
A mnie naszło na pończochy, gorset i stringi, jeszcze tylko bacik i jedziemy
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam
Jednak na pierwszym miejscu, jest przywiązanie TŻ do krzesła i taniec przed nim właśnie w takich ciuszkach ![]() On to lubi, ja to lubię, nie uważam takich przebieranek za jakieś chore zboczenie, raczej miłe urozmaicenie wieczoru
|
|
#130 | |
|
wizażowy robalek
|
Cytat:
czarna bielizna, niebotycznie wysokie szpilki w odkrytymi palcami, pończochy-kabaretki, zakładane na pas, bodystocking lub inne takie... ja lubię mu zrobić przyjemność takim strojem - podkręca to mnie i jego |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
wraz z moją TŻką uwielbiamy takie przebieranki... Przyznam sie ze mamy juz calą szafe takiej bielizny... rozne siateczki kostiumy(policjantki pokojowki pielegniarki) a takze gorseciki Naprawde polecam kazdej parze ktora jeszcze tego nie probowala... a panowie ktorzy chcą miec jeszcze piękniejszą kobiete (bo kazda kobieta jest piękna na codzien) niech kupią cos pikantnego.... Zobaczycie ze nie pozalujecie... jeszcze prezent pod choinke zdązycie zrobic... I nie zalujcie na to pieniedzy...
![]() zawsze kiedy mamy okazje uwieczniamy to naszym aparatem... foteczki są niezwykle...
|
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Lubimy erotyczna bielizne, ale nie przebieranki.
No chyba ze za mikolajke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Pończochy u kobiet uwielbiam
![]() Przebieranek nie miałem okazji doświadczyć
|
|
|
|
|
#134 |
|
zniemczona peema
|
Mój TŻ też uwielbia, nawet na walentynki na wyjeździe sam mi kupił taki zestaw: gorset, stringi, pas do pończoch, pończochy i też mi kazał szpile założyć. Tyle z tym było męczenia bo gorset zapinany na takie zapinki i każdą z osobna trzeba, a samej ciężko. A zaraz byłam rozebrana..
A rajstopy nie przejdą, bo M. ma obsesje na ich punkcie, po prostu nienawidzi ich w dotyku, odrzuca go po prostu . A mnie to potwornie śmieszy
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Cos cudownego piekny okaz kobiecosci gdy ma seksowna bielizne + ponczoszki + szpileczki i wlosy roskopane wtedy jest lwica ale delikatnie atakuje
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Mój tż to lubi, poza tym ja uwielbiam pończochy. Także nie widzę żadnego problemu w noszeniu seksownej bielizny, pończoch i szpilek. Mnie samą to jara, gdy widzę jak na mnie patrzy.
Co do przebieranek: nigdy nie miałam okazji. Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze a u nas jest trochę inaczej. Mój lubi ładną bieliznę: fajny gorset, stanik, pas do pończoch, pończochy ale najlepiej by jak najszybciej je zdjąć no oprócz tych pończoch i pasa. Z kolei ja to wielka świruska a już w szczególnością jeśli chodzi o pas do pończoch, prawdziwie nylony i gorset z prawdziwymi fiszbinami. Nawet swojego nauczyłam i też mu się spodobało jakie cudne w łóżku mogą być prawdziwe FF. Szkoda, że nie chce się nauczyć zakładać mi pończoch woli patrzeć jak to robię. Bielizna sprawia cuda na facecie jak i na kobiecie. Taki fajny fetysz: wyjście do znajomych oczywiście np sukienka a co pod nią standardowo pas i nylony. A ręka faceta uwielbia się ocierać i wyczaić gdzie jest zapinka do pończoch a jest ich 6-8 i każdą trzeba znaleźć wyobrazić. Chyba też już durnieje na tym punkcie. Zaraziłam go. O szpilkach to już nie mówię - są zawsze na swym miejscu, kocham je
Zapomniałam mamy też słabość do moich paznokci w kolorze czerwonego wina. A jego słabością jest moje paznokcie są też tak pomalowane i ręka ląduje na jego sprzęcie. Tak pięknie wyglądają i jak to twierdzi są na swoim miejscu. Chyba jego największy fetysz. Już jak widzi, że mam paznokcie na czerwono to co chwilę całuje mnie po dłoniach. Każdy ma swój fetysz. Edytowane przez Ola-zz Czas edycji: 2014-03-09 o 10:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

ale w rajstopach pare razy tez sie zdarzylo, wtedy brutalnie robi duza dziure i siuuup
a ja wyrzucam każde rajstopy jakie zakladam 

foteczki są niezwykle...