|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. Viii
Cytat:
Ja sama nie wiem co mnie na poczatku w Tz pociagalo pewnie wszystko , nie znalam go dobrze więc trudno powiedziec Teraz co w nim cenie ? Pierwsze co mi przychodzi do glowy o to ze jest bardoz odpowiedzialny i oswiadczony jak na swoj wiek , wiele przezył , a plany na zcie wie co chce robic za jakiś czas , jest tez bardzo opiekuńczy itd Mozna by tk wymieniac duzo Dziewczyny jakie cwiczenia robi najlepiej na brzuch oprocz a6w ?? bo ja nie mam pojęcia :/ AA i bardzo prosze jesli ktoras ma tamilee web czy moglaby mi przslac ?? Ja tez sie dolączam do listy moze nie chce sie odchudzac ale nabrac troszke mięsni . Wymiary podam we wtorek ;p |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.nokaut.pl/szukaj/ko%B3ysk...6wicze%F1.html to jest taki przyrza ma on niby odciazac kręgosłup i ułatwiac robic brzuszki tylko nie wiem ja z skutecznoscia takich brzuszków
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie tempo dzisiaj juz chyba 10 str watku nadrukowałysci :p
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
dziękuje za przywitanie ![]() Też bym chciała przyłaczyć sie do akcji odchudzającej moge?Wymiary: wzrost :170 waga:63 udo :58 ehh moj najgorszy punkt... łydka: 38 nad kolanem : 42 talia : 67 biodra : 96 Może tym razem się uda ![]() Przeglądając poprzednie części watku natrafiłam na foty z załącznika wiecie może jak nazywa sie ta dziewczyna? Dla mnie ideał no zaraz po Naty Oreiro
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie zapraszamy
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Co za zbieg okolicznosci jedna z was nazywa sie chyba tak jak mój idealny facet :P ciestem ciekawa czy moze to rodzina ? ale jaj by były
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jesteście niesamowite, o 18.00 zeszłam z kompa, wracam a tu nie dość, że nowy wątek to jeszcze 5 stron! ![]() Nowa DIETA CUD: jem wszystko i jak schudne to będzie cud
Closer - Kings of Leon - Only By the Night Edytowane przez icebaby21 Czas edycji: 2009-02-01 o 23:21 |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
anusiuniaa widzialm twoje zdjecia na maxmodels jestes modelka?
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Sorry ,że zawracam Wam głowe , ale jak Wy mi nie pomożecie to kto
poszukuje koszulki z nadrukiem "DIRTY" , na stronie 3 wstawiłam fotke, ale chyba nikt nie zauważył mojego postu pozdrawiam |
|
|
|
#130 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na allegro niema to ja nie wiem-może kup jaka bawełniana bluzkę i po prostu kup nakleję to się chyba prasowanka nazywa albo może cos takiegohttp://allegro.pl/item538872293_dams...napisem_l.html lwięc mogła byś wybrać czrny kolor i biały napis Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-01 o 23:50 |
|
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli będziesz NAPRAWDĘ otwarta na nowe znajomości i nie bedziesz sie przed nimi chować (bo np. wolisz spotkanie z TŻ zamiast wyjście z koleżankiami w szkole) to na pewno nawiążesz znajomości Ja sobie to niestety troche olałam i wolałam spędzać czas z TZ+jego znajomi, co niekoniecznie wyszło mi na dobreKlatka - mnie ominęłas, ale ok ![]() Nana - mi sie wydaje, że się to wie po prostu, ze to jest ten, bo nikt nigdy Cię tak dobrze nie rozumiał i to bez słów, no i + chemia (nikt mnie tak nigdy nie kręcił jak TŻ, gdy go poznałam, po prostu jego ślina smakowała "inaczej" )Ciekawa jestem, co można robić, by miec umieśniony brzuch, ale wciąż mieć wciecie i nie wyglądac jak cegła ? Bo niestety laski z kwadratami tak wyglądają...
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-01 o 23:47 |
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja bym chciała miec umiesniony brzuch ...mowi to emilka zjadajac dzisiaj z worek ziemniakow z sosem...
![]()
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Żeby mi takl odessali cały tłuszczyk z ciała i same mieśnie zostawili... ach |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
z całego a co z biustem?!
i ztyłeczkiem
|
|
|
|
#138 |
|
BAN stały
|
chetnie bym sie do was przylaczyla bo przejrzalam sobie swoje stare fotki i moja buzka chyba mi sie bardziej podobala jak wazylam te 4kg mniej ale tak gdzies do marca moge sobie wymachy gipsem robic w ramach cwiczen.. chociaz na 9lutego mam wizyte u ortopedy i zmiane gipsu chyba na taki do lokcia bo teraz jest pod pache i chyba zaplace za taki lekki jakis, podobno sa takie??
jutro podam wymiarki
|
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze ja dodaje wymary:
wzrost: 169cm biust: 88cm talia: 67cm biodra: 93cm udo: 54cm waga: 55kg cel: 50kg Fotek nie umiem sobie sama zrobic
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
a w ogóle są jakieś ćwiczenia które pomogą w spalaniu boczków?
|
|
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
Na pewno na steperze czy bieżni spali się przy okazji boczki, ale chyba nic konkretnego na boczki nie wymyslono
Mnie boczki bolą, gdy leżę na podłodze z ugiętymi w kolanach nogami i unoszę biodra do góry, czuję wtedy napiecie w boczkach |
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
a hula-hop na boczki nie pomoze?
|
#144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem takim leniem mako a od jutra czeka mnie ostra nauka i jeszcze prca na dodatek no to ladnie . jutro mam szkolenie wtej nowej mojej pracy ![]() Cytat:
![]() TWISTER ale mnie za bardzo bola miesnie boczkow
|
||
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
wiecie co mi boczki wykurzylo raz na zawsze, taniec! zaawsze je mialam a odkad zaczelam cwiczyc taniec taki hmmm....jak by to nazwac, brzuchem, bo brzucha to co innego, napinalam miesnie i wyginalam sie, przod i tyl, takiego weza robilam, ra z jedna noga wysunieta do przodu, i pozniej druga. ciezko to wytlumaczyc:| od tamtej pory nawet jak utyje nie mam schabow po bokach
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-02 o 00:35 |
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
Fajna jest ta kołyska, ćwiczę na niej na siłwoni i robię duużo wiecej brzuszków i jest duuuuzo bardziej wygodnie
. Nie jest droga, może kupię sobie A ta kołyska to po prostu ułatwiaHula hop też na pewno pomaga, ale trzeba dużo kręcić
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
jest taki watek na fitnessie sposob na boczki i tam jest fajne cwiczenie, kiedys je robilam i pamietam ze niezle zakwasy mialam na drugi dzien, ale juz dokladnie nie pamietam jak to bylo a nie chce Was wporowadzac w blad wiec lepiej sobie poczytajcie
![]() lezalo sie chyba na boku w wyprostowanymi nogami i podnosilo nogi do gory, ale dokladnie nie pamietam |
|
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
zamowilam absolut repar z loreala na wlosy bo tak mi sie lamia ze moja fryzura zaczyna przypominac fryz niemieckiego pilkarza buahahaa... u gory szopa a koncowki przerzedzone:/ i wylaza mi ciagle
jutro po kolejne merz special polece bo lysa zostane.
|
|
|
|
#149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Powodzenia w nowej pracy
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba nie bede wnikac co znaczy uniesc szczeke do sufitu ![]() Cytat:
nafte sobie kup na włoski pomaga tylko ty biedaku jak sobie teraz nafte nałozysz
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

Co najbardziej cenicie w swoich TZ? albo co sprawilo jak jeszcze ze soba kreciliscie ze chicalyscie z nimi byc na stale? nie wiem poczucie bezpieczenstwa, poczucie humoru, urode, dobry seks?

moge?

? Bo niestety laski z kwadratami tak wyglądają...