|
|
#121 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: fanki fiorda wakacyjne porządki
Cytat:
![]() A bo napisałaś wcześniej, że to buteleczka z kroplomierzem a nie z pipetą. To tak jak nadmieniłam - na razie zaczekam jak sprawdzisz ilość i daty ważności, ale myślę że jakoś się dogadamy
Edytowane przez 513900e90b83d91c2e26787f916d5639aed43c42 Czas edycji: 2009-09-17 o 13:43 |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() oko mi się zatrzymało tylko na Dermosanie - trochę mało... ale dziękuję
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Tusze mam teraz 3 i chwilowo nie chcę więcej
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- [1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1428831 4]a ja już myślałam, że pojawiły się jakieś promocyjne opakowania termalek Avene ![]() A bo napisałaś wcześniej, że to buteleczka z kroplomierzem a nie z pipetą. To tak jak nadmieniłam - na razie zaczekam jak sprawdzisz ilość i daty ważności, ale myślę że jakoś się dogadamy [/QUOTE]Psychodelia, w mojej pierwszej wolnej chwili po powrocie z pracy poszłam do lodówki i okazało się, że ani na oleju z BU, ani na tym z ZSK nie ma daty. Do BU napisałam już maila, żeby mi podali datę, ale zamówienie do mnie przyszło w zeszłym tygodniu, to powinien być jeszcze długo dobry. A na ZSK zamawiałam w maju, podejrzewam, że mają tą samą partię, która jest na stronie w tej chwili (ważna do 03.2010). Co do buteleczek - faktycznie ta z olejkiem ma kroplomierz, zaś druga, niebieska z BU takie krótkie coś - chyba to właśnie jest pipeta ![]() Się porobiło, no.
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 a jak patrzę na stronę BU to raczej ta kobaltowa buteleczka ma tylko kroplomierz. |
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To może jakoś to podsumujmy... dla Ciebie: kwas salicylowy i kostka Avene a dla mnie: termalka i olej z malin (tylko ile bo pewnie chciałabyś sobie też zostawić trochę maliny - napisz proszę jakbyś to widziała) |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1430156 9]Nie no w porządku - ja już sama się pogubiłam
![]() To może jakoś to podsumujmy... dla Ciebie: kwas salicylowy i kostka Avene a dla mnie: termalka i olej z malin (tylko ile bo pewnie chciałabyś sobie też zostawić trochę maliny - napisz proszę jakbyś to widziała)[/QUOTE] Proponuję z mojej strony malinę z ZSK (w buteleczce z pipetą), ok. 10 ml. I termalkę, rzecz jasna. A gdybyś do salicyla i kostki Avene dorzuciła mi próbki łagodnego żelu oczyszczającego Avene i żelu do demakijażu LRP, to chyba będę usatysfakcjonowana
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
Z tego co pisałaś po dacie ważności oleju z ZSK domyślam się, że ten olej jest w wersji naturalnej a nie surowej. Wolałabym w takim razie 10mililitrową odlewkę oleju z BU (ten mam już sprawdzony - stoi w lodówce). A w zamian za buteleczkę z pipetą chętnie dołożę próbki.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1430218 8]Z tego co pisałaś po dacie ważności oleju z ZSK domyślam się, że ten olej jest w wersji naturalnej a nie surowej. Wolałabym w takim razie 10mililitrową odlewkę oleju z BU (ten mam już sprawdzony - stoi w lodówce). A w zamian za buteleczkę z pipetą chętnie dołożę próbki.[/QUOTE]
To zróbmy bez buteleczki i bez probek - termalka + olej z BU w fiolce plast. (10 ml) za salicyl i kostkę. Ok? Tylko uprzedzam, że będę mogła wysłać we wtorek, bo wyjeżdżam
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Nulka, jednak nic, dzięki!
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- [1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1430382 9]ale na buteleczce z pipetą bardzo mi zależy... [/QUOTE]Pozwól proszę, że to przemyślę - trochę zachodu z przelewaniem i myciem by było... W tej chwili do tego przelewania i kombinowania podchodzę deko sceptycznie, ale może mnie coś najdzie Dam znać w poniedziałek wieczorem / we wtorek w ciągu dnia.---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Nicole, właśnie miałam zamiar zapolować na Flat topa gdybyś miała jeszcze korektor multi tasking (nawet odsypkę) i dobrała sobie coś ode mnie, to byłoby super ![]() Psychodelia, spokojnie, ja nic nie kombinuję, nowe termalki mam w razie czego dwie
|
|
|
#138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do póki nie nastąpiła wymiana adresów możesz negocjować z innymi Wizażnkami - ja nie mam żadnych obiekcji, to w końcu uprawnienie każdej przekupki na Targowisku. Zresztą na siłę przecież nie będziemy się wymieniać. Pozdrawiam w takim razie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Multi-Taskinga nie mam, ale wymianką za Flat Topa nie jestem zainteresowana
pozdrawiam
Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-09-21 o 16:55 |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame Optimals Radiance Energy Fluid, użyty 3 razy, bardzo przyjemna emulsja, lekka i obłędnie pachnąca PUDEŁKO! Opakowanie nie było napełnione po brzegi, stąd ta pusta przestrzeń na zdjęciu. Klik w KWC!
Oriflame Optimals Radiance Energy Powder Scrub, peeling enzymatyczny, zapach tak samo obłędny jak emulsji powyżej, bardzo przyjemny w stosowaniu, kupiony w połowie sierpnia, ilość będzie się zmniejszać, bo raczej będę go używać Klik w KWC! a powiedz mi jeszcze jaki jest ubytek Powder Scrub, myślę nad oddaniem Flat Topa za te 2 kosmetyki
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
Nicole, wyhaczyłam sobie Flat Topa na allegro, więc dzięki
Psychodelia, przepraszam Cię, że musiałaś czekać, ale jednak nie będę przelewać tego olejku, nie mam siły na tą zabawę
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie? prosze odp w moim watku:-*
Matrix Biolage, Fortifying leave-In Treatment, odżywka w sprayu, Ziaja orzeźwiająca woda do ciała o zapachu zielonej herbaty
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wyszperałam
Pozdrawiam.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
znowu wypatrzylam u Ciebie kilka rzeczy moze interesuje Cie puder sypki Clinique blended face powder 04 transparency?
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pisz, co Ci się podoba i co oznacza, jeśli produkty na liście są na różowo ![]() Cliniqua musiałabym oblukać, może na przerwie się uda
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi sie podobaja: inglot amc fioletowy, pomadka czerwona Oriflame Optimals Radiance Energy Powder Scrub (moze byc troche na wyprobowanie) zel myjacy ziaja jedwabnik hauschki woda termalna olej malinowy |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do wymiany... oczywiście rozumiem - na szczęście zostałam już poratowana przez jedną Wizażnkę Pozdrawiam i życzę udanych transakcji |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
inglota fioletowego już nie mam, kumpela zabrała, a ja zapomniałam odznaczyć ![]() pomadka czerwona jest, i nawet konturówka w tym samym odcieniu - ale nie wiem, czy dojdzie tu cokolwiek do skutku, to te rzeczy wstawiłam grzecznościowo, a koleżanka, do której należą, nie jest biochemicznym maniakiem ![]() peeling Oriflame chętnie Ci odsypię np. 10g, bo nawet mi się podoba, chciałabym trochę sobie zostawić ![]() żel ziaja i termalka proszę bardzo ile jedwabnika by Cię interesowało? Dla mnie miłe by były takie oto biochemiczne cuda, może coś masz: salicyl - jaką ilością chciałabyś się podzielić? Ja mam 200 ml pega, dobrze byłoby to mieć z czym to mieszać ![]() SLP FEOG glinka czerwona i biała witamina C w proszku składniki do serum SAP poza kwasem hialuronowym i mlekowym ![]() olej tamanu olej monoi-frangipani puder perłowy puder diamentowy hydrolat różany i oczarowy Pójdę jeszcze dziś sprawdzić tego Clinique'a Ile by go było? ![]() A minerały to Ty masz jakieś?
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-09-23 o 13:21 |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Jedwabnego ile mozesz
dla mnie im wiecej, tym lepiej ![]() Salicyla moge oddac 10g, poza tym mam SLP ok 15ml. W takim razie oczekam, az obejrzysz clinique'a
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za ciemny to co robimy?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

gdybyś miała jeszcze korektor multi tasking (nawet odsypkę) i dobrała sobie coś ode mnie, to byłoby super

Pozdrawiam.