|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jamestown zaprasza...
up
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- up ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- up |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
cos za granatowa koszule h&m i rurki h&m?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Coś za pasek cubus?
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
cos za granatowe szorty H&M, szara kamizelke cubus i ew. gorset pimkie?
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szarą sukienkę?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety, raczej szukam rzeczy z wishlisty... Przejrzałam jeszcze Twoje kosmetyki, dwa mnie zainteresowały, ale pomyślę jeszcze...
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Zainteresowały mnie dwa pierwsze (puder prasowany i kulki) i teraz nawet gdybyś się zgodziła na któryś, to ja ciągle nie wiem, czy chcę oddać buty za kosmetyk i ew. który (bo zdaję sobie sprawę, ze dwóch nie dostanę) : D
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem pewna, ile kosztują skórzane koturny na drewnianej platformie, ale nie będę się sprzeczać. Pozdrawiam.
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
up
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- up ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- up ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- up ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- up ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- up |
|
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
up
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- up ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- up ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- up |
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
up
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- up ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- up |
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
up
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- up ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- up |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.