|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tym razem skończę sukcesem! Odchudzanie ok 20.09. --> Dołączcie!
tak czytam wasze posty i zadna z was nie je 5 posilkow...a to jest podstawa zeby zdrowo schudnac i niebylo efektu jojo...powinno byc 5 ale mniejszych..wtedy nie czujecie sie glodnne a organizm caly czas spala kcal...
sorki ze sie tak nieproszona wtracilam
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
łach...to niunka masz ciężko, ja mam tak, gdy wejdę do kuchni, a te wszystkie smakołyki 'patrzą' na mnie xD Nie lubię, jak cos stoi na widoku, bo nawet nie mając na to chęci juz odruchowo/machinalnie wyciągam do tego rękę
![]() ![]() __ tak, 5 posiłków, 3 główne i 2 przekąski, ale kiedy ja to mam jeść, gdy jestem w szkole np. jak dziś do 16? ciężko, prawda? Jak mam weekend to jem 5 posiłków dziennie ;p lub jak wrócę do domku wczesniej to, co 3 h ^^
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg Cel: 50-56 kg Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-09-21 o 21:51 |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jem 4 a to dlatego, że śniadanie jem zazwyczaj ok 10 obiad mam ok 13 i nie czuje głodu z powodu 4 posiłków.. Marto dziękuje za powitanie a zjadłam białego Liona no cóż mam nadzieję, że nie będzie więcej grzechów, pozwolę sobie na coś słodkiego (ciastko czy coś) w weekend..
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja nie moge wytrzymac i zaraz jak mam cos pod reka slodkiego alebo cos dobrego co zakazane to zaraz musze wszamac nie moge sie powstrzymac I raczej nigdy nie bede potrafiła...dobrze chociaz bedzie jak tylko sprubóje a nie nażre sie jak świnia... tak jak dzis z tymi chrupkami
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
ech..biała, podstępna polewa !
![]() Ale od jutra będzie lepiej śniadanko o 10 ? ![]() __ niunka naprawdę aż tak się nimi najadłaś? ja to bym chyba musiała zjeść ich multum Postaraj sie powstrzymywać od wciagania zabójczych ilości i będzie git, bo przecież 'dieta bez grzeszków to nie dieta'
Wzrost: 165/167cm ![]() Jest: 68-70 kg Cel: 50-56 kg Edytowane przez Marta9911 Czas edycji: 2009-09-21 o 22:01 |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś przez 3 miesiące nie miałam nic słodkiego w ustach .. i sporo wtedy schudłam.. szkoda ze już nie mam tak silnej woli ..
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
u mnie to jest tak ze słodyczami, że jak mamy jakieś okienka to mykamy razem na jakieś lody czy mrożoną czekoladę, ale to zdarza się sporadycznie
Teraz i tak poszłam z przyjaciółka do restauracji z chińskim jedzonkiem niż na lody, najadłam się na cały dzień xD Ogólnie to mnie to słodyczy nie ciągnie, ale do mięchaaaa Uwielbiam gotowac, przyprawiać, nadawać potrawą oryginalnego smaku
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się
. Mam 166 cm wzrostu i ważę 54 kg, muszę trochę schudnąć, głównie na brzuszku i na ramionach.. Polecam książkę "Nie Potrafię Schudnąć" Dostępna w Empiku, pomogła mojej cioci, jest to dieta dla leniwych ;p. A przy okazji, wie ktoś jak sie pozbyć tłuszczyku z ramion..? Mam z tym od zawsze problem, proszę o odpowiedz i z góry dziekuję, 3 mam za wszystkie odchudzające sie wizazystki kciuki ! ; )*
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile chcesz schudnąć? |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Podobno dobre są ciężarki ;p
Niestety ja nie mogę nigdzie znaleźć w przystępnej cenie
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam spac dziewczynki
Dobrej nocki
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ale z kolei jestem teraz chora, nic nie mogę jeść więc może troszkę waga mi spadnie - jak zawsze w czasei choroby
. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszlo.. ;p
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zależy na zrzuceniu sadełka z brzuszka i boczków Oj chyba 4kg za dużo, może zamiast odchudzania powinnaś zdrowo się odżywiać i ćwiczyć
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie wykresy z matmy rysuje
ale zaraz mykam spać, zrobie tylko jeszcze brzuszki ![]() tworcza_biedronko sprawdzę jutro na allegro, może w końcu cos kupię, bo ja też mam problem z ramionami
|
|
#136 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Zdrowe odzywianie - jestem alergiczką na wiele produktów, więc moja dieta ogranicza się do winogron, 4 truskawek i gotowanej marchewki ; p. Nie moge jeść większości owoców i warzyw, a to nie pomaga w zrzuceniu zbędnych kilogramów. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow, ale musisz miec kondycje![]() Ja znowu zaczelam chodzic na silownie, moze niedlugo wybiore sie na aerobik |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
A ja kręciłam hula hopem swego czasu, ale głównie w jedną stronę i z tej jednej strony mam większe wcięcie w talii i mniejszy "boczek", śmiesznie to wygląda. ;d
bo teraźniejszość nadaje im inne barwy." (A. Einstein) Edytowane przez lwipyszczek Czas edycji: 2010-08-05 o 20:19 |
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() To zaczynamy nowy dzień z dietką... Mam nadzieje ze dzis bedzie bez grzeszków...
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Dołaczam do Was Kochane, moze w koncu uda mi sie osiagnac wymarzona wage.
Mam 23 lata, 15 cm wzrostu, waze obecnie 58 kg -moj cel to 53. DZisiejsze sniadanie: serek wiejski z kawalkami pomidora i papryki, jedna kanapka z wedlina z gesi ze sliwkami, czerwona herbata bez cukru (nie slodze). |
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, można się dołączyć ? Ja mam lat 20 i ok 67 kg i 168 cm. Chciałabym schudnąć raz na zawsze do 57 kg. Już kiedyś mi się udało
![]() Aktualnie brakuje mi motywacji żeby zacząć chociaż zdrowo jeść, ale zapisałam się wczoraj na aerobik od października więc mam nadzieję
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
u mnie dziś tradycyjnie na śniadanie owsianka
, potem jogurcik potem sałatka z lodowej i na obiad jakies duszone miesko i warzywka, na kolacje jak zdąże planuje rybke z puszki <mniam>udało mi sie wczoraj zmusić do ćwiczeń i jestem z tego dumna , dziś mam lepsze nastawienie do ćwiczeń, więc myśle, że pójdzie gładko 8 min buns i brzuszki
|
|
#143 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-jedzienie najlepiej kupywac w marketach typu lidl, biedrona. w biedro np. jest wiele fajnych rzeczy po nizszych cenach niz w innych sklepach ![]() -gotowac wiecej i zamrozic -pilnowac sie z np. zgaszaniem swiatla(mniejsze rachunki) -chodzic raz w tyg na wieksze zakupy, wtedy kupujesz tylko chleb mleko itd., 2)To zalezy. jak cwiczysz rano jestes na czczo i spalasz tluszcz a jak wieczorkim to co nie zdazylas spalic po ostatnim posilku, dlatego jak cwicze wieczorem to moj posilek jest lekki i czekam 2h po nim zeby cwiczyc:P 3)dokladnie!!!!!!!!!! 4)uwielbiam Hey, szcegolnie "mimo wszystko" i z PP"Hej kobieto" Cytat:
no glowka do gory!Jasne, ze mozna! witamy Cytat:
![]() Cytat:
moja kumpela tak robila![]() Cytat:
Ja jeszcze dogrzewam sie w lozeczku, ide zaraz na sniadanko. pozniej szybko obiad zrobie i musze jechac na miasto eh... ![]() Autorka watku nam zaginela wiec mam propozycje ja zrobie jeden post, w ktorym napisze kto jaka waga, wzrost i cel. moze byc?i po kazdym wazeniu waga co?piszcie na pw jak cos dane
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2009-09-22 o 08:09 |
|||||
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Dzien dobry
![]() Pierwszy dzień...zaczął się miło,wstałam po 6,poszłam do lasu pobiegać chociaż 20 minut,zjadłam dwie kromki razowego chlebka z ogórkiem,jabłko i zagryzłam marchewką,do tego czerwona herbata,przepyszna jestem juz 3h po sniadaniu i czuje ogromny głód,a w kuchni tyle pyszności :/ obym sie na nie nie rzuciła...Miłego dnia,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis nie pocwicze(chyba) wlasnie ugotowalam pyszny kapusniaczek dla calej rodzinki i sobie zrobilam potrawke z gotowanego mieska, mrozonej zupy wiosennej, cebulki, ryzu i keczupu
to bedzie na obiad wiec nastepujaco:S: 2 kromki razowca z chuda kielbaska plus herbatka z miodem IIS: jedna kromka razowca z szynka plus szklanka wody O: (bedzie)-kapusniaczek1 talerz -2 lyzki tej potrawki Ok sapdam sie ogarnac i lece na miasto buzi ![]() PS. jak jestescie za to na pw informacje
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
narazie trzymam sie ostro
ale to dopiero pierwszy dzien ale nie jest tak zle dzieki wam mam motywacje po 2 tygodniach troszke przystopuje hihiih umówie sie do fryziera zrobię sobie coś fajnego z włoskami to bedzie moja nagroda hiih tylko musze wytrwac!!! pozdrowionka widze ze tu więcej osób chorych mnie tez dopadło jakieś choróbsko wstrętne :
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Może rzeczywiście ta woda 2 litrowa by pomogła.. hm, muszę spróbować.
.Wiem, że 5 h na rowerze strasznie brzmi, ale ja sobię włączam muzykę i wyjeżdżam poza miasto i spokojnie sobię jadę.... Za chwilke idę do lekarza i zobaczymy ile mnie jeszcze w domciu przetrzyma, miejmy nadzieję że krótko.. bo muszę znów zacząć jeździć bo przez tę angine to się zapuściłam, o ! Po drodze kupię 2 ody 2 litrowe ;p---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
tworcza_biedronka Tobie też
ja pije 1,5 litra dziennie małymi łyczkami spokojniutko i jest fajnie woda wypłukuje toksyny z organizmu czuje sie taka bez toksyn hihi ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- ale jeszcze nigdy nie podnosiłam chyba tez się dołacze
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Za to piję nałogowo wodę żywca zdrój cytrynową.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

a zjadłam białego Liona
no cóż mam nadzieję, że nie będzie więcej grzechów, pozwolę sobie na coś słodkiego (ciastko czy coś) w weekend..
nie moge sie powstrzymac
ja to bym chyba musiała zjeść ich multum
Teraz i tak poszłam z przyjaciółka do restauracji z chińskim jedzonkiem niż na lody, najadłam się na cały dzień xD Ogólnie to mnie to słodyczy nie ciągnie, ale do mięchaaaa 

Wow, ale musisz miec kondycje

i